lämnade bort gosan igår (dagens outfit)



igår så bestämdes det att gosan skulle lämnas bort till en som har en hankatt som hon kan para sig med. hoppas verkligen det funkar. så det var bara att gå upp och göra vid sig och sen bege sig iväg.

vi körde till väla och åt lite och tog en snabbis på ikea, sen körde vi till landskrona för att lämna gosan. hankatten var verkligen jättefin. vi håller alla våra tummar för att det hela ska gå vägen och lyckas. ungarna kommer bli bedårande.
men det gjorde ont i hela kroppen att lämna bort gosan. hela kvällen sen saknade jag henne. suck. men hon har väl det bra. men det känns inte bra för mig.
både jag och paul såg henne i syne här i lägenheten igårkväll. man inbillar sig att hon är där fast man vet att hon inte är det. skumt.

såhär såg jag i alla fall ut igår:


grå t-shirt med nitar Gina Tricot jeans Ellos klocka Ur & Penn

gråa benvärmare Gina Tricot svarta uggs Ellos

när vi sen kom hem så var det bingolotto som gällde. vi vann inte nånting någon av oss men det var himla mysigt. och emellan spelen lagade jag middag. hur gott som helst. det var det här jag lagade!

snacka om vuxenpoäng



sen var det sängen och alla nöjda och glada.

måste kanske tillägga att min älskade vän pp och hennes pojkvän micke var här igår också. dem har precis åkt hem nu. saknar redan. :(
men vi ska åka upp och hälsa på dem så fort dem kommer hem från thailand. längtar redan.

men nu ska jag lägga mig och vila på soffan i 2 timmar, för sen är det jobb som gäller för min del.

ciao!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0