sovit bort hela dagen

precis så känns det just nu. jag och paul gick upp för ca femton minuter sen. haha. klockan två. vilket skämt. menmen. det får man göra ibland. vi somnade ju inte förrän kanske tre i natt. men ändå. det känns så dumt att bara sova bort allting när man är ledig.

idag blir det lite städning, eller ja, ska mest bara rymma undan allt som ligger framme överallt. det går rätt snabbt så det är inget större projekt. sen ska paul diska alla sina tusen matlådor som tar upp hela köket. sen blir det att mysa och laga middag tillsammans. ska bli najs! :)

igårkväll var vi hos tobbe och malin och åt middag. riktigt god mat och riktigt gott sällskap. sjukt trevligt. efter maten spelade vi lite kort. det blev nostalgi med det gamla kortspelet tecken, spelade alltid det när jag var yngre. man satt med en kortlek på rasterna i skolan. gud va skoj det var. och det är det fortfarande. vi hade riktigt roligt i alla fall. fast jag och malin vann hela tiden! :)

vi var även på bio igår och såg josef fares nya film farsan. sjukt bra var den. jag gillade den skarpt. den hade såna otroligt härliga poänger överallt hela tiden. det var det som gjorde den bra, absolut inte handlingen.

 

här kommer lite bilder från igår:


den här fina måltiden hade malin och tobbe gjort:

kassler med ost, hasselbackspotatis, sallad & bearnaisesås *MUMS*


paul mumsar i sig av den goda maten


tobbe är glad när det serveras mat :)



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0