ännu en dag full av energi



gud, jag fattar inte vart jag får min energi ifrån.
igår när jag stängt av datorn och skulle gå och lägga mig så kom jag inte riktigt i säng som jag planerat. haha. eller till soffan rättare sagt. städade kylskåpet på vägen. slängde sånt som var gammalt och torkade av hyllorna och allmänt sorterade och så. inte mycket som behövde slängas men det var en del.

och nu när jag gått upp, ganska sent men det gör ju inget efter hur duktig jag var igår, så har jag hunnit med att städa balkongen. den ska bara dammsugas det värsta sen. men jag tar all dammsugning på samma gång.
och nu sitter jag här i bombnedslaget (datarummet) och funderar på att städa alla pauls saker. gud, jag har sån städenergi. men jag vet inte var den kommer ifrån. vet ni?!?

men toaletten rör jag inte. hehe. och inte golvet i hallen. hehe.
nu ska jag minsann bädda sängen och göra snyggt det sista i sovrummet och dammtorka och skit, sen vardagsrummet. så får vi se om jag tar itu med datarummet eller vad jag gör.

fan man kan inte få tag på paul heller, han är ju ute hos sin mamma i skogen och där är ingen mottagning så jag vet inte när han kommer hem. men om fyra timmar kommer gästerna, och gud va mycket jag ska hinna med tills dess. aja. vi får la se hur det går.

och glöm inte. det kommer senare idag ett inlägg om maten jag lagar till ikväll. ett riktigt bra tips.det kan jag lova!!!

vad ska ni hitta på denna lördag???


viki

bra blogg!:) Jag städade oxå idag!

2010-01-16 @ 14:12:52
Bloggadress: http://vikisblogg.blogg.se/

Katie

Oj vad du är duktig som städar så mycket! Jag orkar typ inte alls ta tag i någon städning :P Jag har inte ens packat upp väskan sedan jag var hemma hos mamma över jul...

Jaså? Är den fin på väggen? Vi hade velat ha den som fondvägg egentligen och sen ha en mörkt beige tapet på dom andra väggarna, men vi fick inte ha fondvägg såvida vi inte var beredda att betala en massa pengar!



Är allt bra med dig annars? Det var länge sedan :D

2010-01-16 @ 14:21:13
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0