bakrutan smällde

helt sjuk sak hände på pauls bil. bakrutan smällde. det sa bara PANG, och så var den i tusen bitar. skitkul att det händer när man är ute och kör. haha. rätt komiskt, men sån jävla otur.

 

paul körde innan i eftermiddag direkt till en firma för att kolla vad dem skulle ha för att fixa det, 3600 kronor. rätt mycket pengar.

så han körde istället till skroten för att kolla vad dem hade där, och en sån tur att han gjorde det. för där köpte han en helt ny bagagelucka för bara 1000 kronor. den var dessutom mycket finare i lacken och såg bättre ut, så nu blir hela bagageluckan bytt istället. ett klipp!

 

nu är jag äntligen på jobb, blev lite försenad, men det är sånt man får ta. det är ju faktiskt inte alls ofta det händer. det kanske har hänt max fem gånger på hela detta året som jag jobbat där, och det är ändå okej även om det är typ fyra gånger för mycket. men jag är ju bara människa.

nu ska jag sätta mig med min nybörjarkorsordstidning och käka en semla som någon så gulligt bjuder på. ska bara ta halva. den andra halvan kan någon annan ta! :)

 

kramis



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0