sälen dag 3

idag har det verkligen varit enormt kallt, -20 grader med andra ord. halskrage, ögonfransar och hårtoppar och frusit till is. USCH!!! inte alls roligt att åka skidor i sånt väder. man åker inte många åk innan man går in och värmer sig någonstans. men vi kom i alla fall ut innan lunch och åkte, det var mer än många andra gjorde i alla fall. hehe. :)

men vi klädde oss riktigt varmt, försökte i alla fall. vi såg ut som terrorister.
eller vad tycker ni?

såhär såg paul ut idag


och såhär såg jag ut idag


vi åkte trollskogen och frös nästan ihjäl i sittliften. efter bara ett fåtal åk gick vi in och satte oss i toppstugan och åt lunch och fikade tillsammans med mamma, pappa och martin. paul var också med såklart, menar att jag och han när jag säger vi! :)

det här åt jag:

pasta bolognese med permesán och vitlökssås, apelsinjuice,

varm choklad med vispgrädde och en kärleksmums!

paul och martin, inte så jättebra bild men jag tycker sen är helskön :)

här gör min pappa en rolig min

mamma och pappa HAHAHAHA

här tar jag liften på väg hem till stugan, framför mig har jag lillebror


som ni ser så har jag inte tagit så himla mycket bilder idag för det har helt enkelt varit alldeles för kallt för att ta av sig vantarna och hålla på med kameran hela tiden.
men visst har jag en bra mobilkamera?!

nu har vi precis ätit chili'con'carne. mumsigt. elin fyller 16 år idag så vi har firat henne, och hennes mamma jaana gör supergod mat. kan det bli bättre?! tror knappast det.

imorgon har vi fått veta att det ska bli rekordkallt här i dalarna. prognoserna säger -44 grader ca 7 mil härifrån, och dem sa även att det kunde bli ännu kallare lokalt. det bådar inte gott om man säger så. då är det minsann för kallt för att åka skidor. det måste jag säga. jag åker minsann inte om det är så kallt.
vi får väl se hur kallt det blir imorgon. självklart berättar jag det för er! :)

snart lägger jag upp min första videoblogg så håll utkik!

 



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0