svar på era frågor!

tänkte även som utlovat ge svar på era frågor ni ställde under min frågestund!

här kommer dem:

tränar du något?
Sv:
inte något speciellt för tillfället, men kör på min crosstrainer och ska sätta igång igen så småningom. känner att det är dags.

vilka bloggar läser du varje dag?

Sv: faktiskt en hel del. för att nämna några så blir det väl becca, foki, emmelist, geekinfashion, girl and the city, shopaholicbloggen, bettyboomkela, linda rosing, qtee, hotstuffs, pp & emilia. läser några fler ibland, men det är dessa jag följer mest. (länkar inte alla av personliga skäl)

vad är det bästa med dig?

Sv: det bästa med mig är att jag är otroligt mån om alla i min närhet. jag tror att flera personer i min närhet kan skriva under på att jag är väldigt omtänksam och inte minst generös.

vad är det bästa du vet i materilla ting?

Sv: oooh, här kan man svara så himla mycket. men jag tror att jag måste säga min garderob! för gosan räknas väl inte?! annars är det såklart hon.

hur kan det komma sig att du blev väktare?

Sv: min stora dröm är att bli polis och jag tyckte att det var ett steg på vägen. kanske har jag fel, kanske inte. jag trivs väldigt bra som det är i alla fall, men det är bara ett steg närmare min stora dröm enligt min mening.

ska ni inte ha fler kattungar?

Sv: jo det var tänkt att vi skulle para henne nu snart. vi har kompromissat att vi ska ha en kull till, men det passar inte just nu. men snart...

du säger att du inte trivs med dig själv och vill gå ner i vikt, varför?

Sv: för närvarande trivs jag väldigt bra med mitt liv för övrigt och det enda som saknas är att jag mår bra gällande hälsan och psyket. varje dag när jag ser mig själv i spegeln mår jag dåligt, jag vill inte väga så mycket som jag gör nu och jag vill inte ha dem måtten jag har nu. jag har varit så himla snygg innan. varför förstörde jag mig själv på det här viset? det är dem frågorna jag ställer till mig själv varje dag. jag vill bara orka ta mig över det där första hindret på vägen mot en hälsosammare livsstil och snyggare kropp, men hindret är så högt och jag behöver stöd från nära och kära och nog en rejäl spark i baken också...

 

ja, det var svar på dem flesta frågorna. fick några till men dem vill jag inte svara på. tyvärr, men en del saker är föör personligt.

hoppas ni som ställt dessa frågorna är nöjda med era svar i alla fall!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0