det närmar sig....

nu är det minsann inte långt kvar tills min semester börjar, och gud vad jag längtar. kan man göra annat egentligen? tre nätter att jobba nu sen skiter jag i allt som har med jobb att göra.
missförstå mig nu inte, jag trivs jättebra på mitt jobb och gillar mitt jobb, men ibland så räcker inte det. ibland känns det bara som man vill bort och strunta i allting och bara vara ledig och ha semester. och det är så jag känner nu, behöver verkligen vara ledig och umgås med min älskling! ♥

och djuren försvinner inte ur vårt skafferi. jag blir gaaalen. paul ska ta itu med det ikväll och fintvätta hela skåpet med klorin. läste nånstans att det ska vara bra. och dammsuga allting och så. fan, det är så jävla äckligt.

en annan sak som jag har att längta efter, det är att pp och micke kommer hit. på måndagförmiddag står dem utanför dörren och vi ska ha en megamysig dag. sen på tisdagen ska vi besöka kiviks marknad tillsammans med dem. det är också en sak att längta efter. :)

nej nu ska jag packa lite saker jag behöver nu när jag ska sova i svalöv två dagar. sen är det dags att klä på sig och bege sig till jobbet.

tjingeling


Martina

Skura med klorin, skrapa med en kniv i alla springor! Glöm ej detta.. Och sen... förvara mjölförpackningar o dyl i plastpåsar med en klämma om!

2010-07-13 @ 16:24:07
Bloggadress: http://marnelia.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0