sista jobbenatten! :)

javisst, det känns helt underbart att det faktiskt är semester när jag går hem från jobbet imorgonbitti. jag känner mig jätteglad över det. det ska bli så himla skönt.

jobbnatten inatt kommer däremot att bli minst sagt intressant. varför kan jag inte berätta, men intressant är precis rätta ordet. men det kommer nog att gå bra! ;)

imorgon blir det inte sova så mycket, utan städning, ridning och tvätt står på schemat.

ridningen kommer att vara jätteviktig nu ända tills vi ska åka iväg. varje dag måste jag rida. ägaren ska nämligen iväg med honom på tävling första helgen i augusti och hästen måste då vara i perfekt kondition! och jag ska såklart göra mitt bästa! så det blir nu fem dagar i streck, sen åker jag bort i en vecka och sen blir det varje dag ända tills tävlingen.

blir däremot inte hemlagad mat imorgonkväll fast jag är hemma, paul får beställa pizza eller nåt. (fast jag tar en sallad!) har inte direkt tid med matlagningen mitt i alla tvätt- och städbestyr. känns inte som det nu i alla fall, städningen blir ju mer omfattande är normalt med tanke på djuren i köket.
MEEEEEEN, vi tror att dem kan försvinna nu. i morse sprutade vi in myggsprej i skåpet och sen torkade vi av det noga med klorin och idag skulle paul köra med något insektsmedel som heter radar, och har dem inte dött efter all denna behandling så vetifan vad det är för djur alltså. hehe.

 

nu ska jag läsa lite i min bok, som jag nästan har streckläst nu den senaste veckan. ääälskar den. piratdrottningen!

tjingeling

 

bloggat från mobilen



Nathalie

absolut, minigolf låter super :) aldrig spelat så :D :D

2010-07-15 @ 17:35:17
Bloggadress: http://naatys.blogg.se/

Cissi

jaa, jag vet hihi..

Skit kul är det...=)

ja det får vi hoppas på, vad ska ni göra på semestern då?

Jag får nöja miog med att jag hadde en kall ledighet i vintras, för nu är det sommar jobb som gäller :O

2010-07-15 @ 19:24:03
Bloggadress: http://iissic.blogg.se/

marie

Naaaw, gulledig!



ÅÅhhh, vetu?! Nu ska jag bara ta mig igenom helgen ute hos hans mamma sen äre måndag :D Som jag längtar!! Ska bli så satans kul! Va heter det, jag har tänkt lite.. Kan vi inte fixa till oss sådär lite lagom trots att vi kanske inte hittar något uteställe? Roligt att fixa till sig å speciellt med en underbar (för det är du verkligen även fall jag inte alltid visar det) vännina ;)



Njee, nu ska jag hänga upp tvätten, sen ska jag ut å steeeeeka :D Har ett problem bara, i Thailand så köpte vi ju stringbikinisar... haha men OFTA man använder dem här hemma?! det funkar ju bara utomlands, skulle man använda det här skulle man väl få höra både de ena å andra... ÅNGEST! Jag vill inte sola baksidan så att jag får tros-ränder igen då jag lyckats sola bort dem.. vad göra?!?!!?!?!



2010-07-16 @ 08:55:39
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Wiiiieee, alltså förstår du ens?? Det är måndag imon! :D MÅNDAG!!!!!



Längtar som en... jag finner inga ord! Jag längtar sjukligt mycket!

2010-07-18 @ 18:10:54
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0