var man ifatt då?

njaaa inte riktigt. har fortfarande midsommar att berätta om, och konserten i torsdags. men det kommer, har inte fått alla bilder och så. men håll utkik, för det kommer...

gårdagen då, vi tog det mest lugnt och sov länge. sen körde vi ner till stranden och träffade pauls kompis där. tyvärr var det inte så fint väder, det blåste och var allmänt kasst. men det var varmt. så vi envisades med att vara där nere ändå. haha.

när vi sen kom hem lagade vi mat tillsammans. paul grillade chevapcici och flintastek medan jag stekte nypotatis och gjorde en megagod sallad. riktigt mysig middag hade vi.

efter maten tog vi våra bilar och körde iväg och tvättade dem. såå fina blev dem. eller nja. sådär. invändigt blev min superfin iaf, vi smörjde till och med in mina skinnsäten med skinnbalsam för att dem skulle bli finare. efter att vi var klara med det så blev det solning på solariet. lite längre än vanligt och paul brände sig lite på rumpan och ryggen. men det syntes att vi hade fått färg iaf, jag blev bara brunare! :) inte för att jag är jättebrun för det blir jag aldrig, men solbränd i alla fall. det ser rätt snyggt ut om jag får säga det själv. är inte van vid att ha såhär mycket färg.

sen blev det film och mys, som vanligt. men det är alltid speciellt.

jag är så lycklig ♥


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0