Blogg Award ♥

Det här med bloggning har verkligen slagit stort i Sverige. Det har blivit ett fenomen som näst intill ALLA använder sig av på något sätt mer eller mindre. Om man inte bloggar själv eller läser någon annans blogg, så kan man läsa utdrag ut olika bloggar i tidningar i olika sammanhang, till och med när det gäller brottsbekämpning osv.

Detta är ju min blogg, och jag älskar verkligen att skriva och det är oerhört skönt att ha någonstans att skriva av sig gällande saker som hänt eller saker man mår dåligt av, men samtidigt är det roligt att ha någonstans att samla allt man varit med om och allt som händer. Man skapar sig nya vänner och bekantskaper och man delar erfarenheter och intressen med varandra. Jag gillar det skarpt!

En del bloggar följer jag dagligen, och inatt när jag kom hem från jobbet så klickade jag som vanligt in mig på dem bloggar som jag följer dagligen, och då hittade jag något otroligt roligt. Söta Jennie hade fått som uppgift att publicera 7 roliga fakta om sig själv och sen ge 7 olika andra bloggerskor en award och där fanns jag med! Mycket roligt och smickrande.
Hon motiverade att jag fanns med på hennes lista såhär:

http://saaaandii.blogg.se - En blogg jag länge följt och som jag fastnar mer för. Sandra skriver mycket om hennes vardagsbetraktelser och visar även en del outfits och inköp. Och för en som är galen i snygga pojkar så visar hon "dagens babe" ;)

Eftersom jag nu erhållit denna fina award så är det alltså min uppgift att berätta 7 roliga saker om mig själv och sen skicka vidare awards till andra bloggare. Nu gäller det att hjärnan fungerar ordentligt! ;)

1. När jag tänker på framtiden om ca 10 år ser jag mig själv som polis.
2. Jag har nyligen insett att jag nog faktiskt är beroende av att shoppa kläder, en s k shopoholic.
3. Det får gärna vara hur stökigt som helst runt omkring mig men i garderober och skåp ska allt stå perfekt på sin plats, annars får jag panik.
4. Jag äger redan den bilen jag hittills alltid drömt om.

5. Innan jag och paul skaffade gosan, så hatade jag katter. Jag tyckte dem var riktigt äckliga och skulle aldrig i livet kunna tänka mig att ha någon själv. Men som tur var blev jag övertalad!

6. Jag är helt tokig i allt som har med hellokitty att göra, känner mig som en nörd.

7. Jag har aldrig i mitt liv tvättat av sminket på kvällen innan jag går och lägger mig.

 

Nu är det alltså min uppgift att ge denna award till 7 andra bloggar.
Följande blir mina val:

http://isladebecca.blogg.se - En barndomsvän till mig som är nyutbildad spaterapeut. Hon har massor med härliga tips på hudvårdsprodukter och mode. Vardagsbetraktelser och tankar intresserar mig också eftersom hon är en mycket bra vän till mig!

BettyBoom - En tjej som kör sin helt personliga stil. Hon älskar att baka och hennes stora dröm är att bli konditor. I hennes blogg hittar man recept, inredningstips, tankar om livet och familjen och tips på kläder. Och allt detta i en helt unik och beundransvärd blandning. Det här är en tjej som rakryggad och med säkerhet kan stå och säga: det finns ingen annan som är som jag!

 

Jackie Ferm - Det finns så otroligt mycket att säga om den här tjejen. Hon utmärker sig verkligen och sticker ut ifrån mängden. Det är en person som jag beundrar otroligt mycket. Hon står verkligen för vad hon tycker och tänker och är inte rädd för vad andra ska tycka och tänka om henne. Det är precis det som gör henne unik. Hon gör och säger precis samma saker som alla andra - bara det att hon syns medialt när hon gör det och andra gör det i hemlighet. Tack Jackie, för att du visade Sverige var skåpet ska stå!

http://lukes.devote.se - En kille som bloggar om mode. Det är så otroligt sällan man ser det här. Det är nog därför som den är så speciell. Jag tycker det är roligt att läsa vad han har för sig och se vad han shoppar för kläder osv. Han har precis samma klädstil som Paul, man får verkligen inspiration.

http://nennsan.blogg.se - En blogg jag läser dagligen. Hon har inspirerat mig och hjälpt mig mycket genom sina olika hälsotips, hon verkar vara grym på sånt. Hennes förkärlek för skor och mode gör att jag blir intresserad direkt. ;) Sen kan jag inte sluta titta på hennes urgulliga ninisar! 

http://gossips.se - En sjukt rolig blogg som skvallrar om alla storbloggare. Det är så underhållande att läsa vad för skit dem håller på med, som "bloggvärldens skvallertidning". Hon får reda på saker från olika håll och kritiskt granskar alla storbloggarna och deras bravader. Kul läsning!

http://fokis.se - En av storbloggarna. Hon skriver på ett helt annorlunda sätt än vad dem andra storbloggarna gör. Det är så gulligt och puttinuttit och hon visar otroligt häftiga och söta saker från Asien och man vill bara se mer. Hennes söta klädstil och tips på var man kan köpa söta kläder gör en ännu mer intresserad.

Där har ni alltså min award-lista.
Tack än en gång, jennie!



lukes

Gud vad snällt! TACK :P

2010-03-11 @ 14:53:31
Bloggadress: http://lukes.devote.se

Nathalie

Ta bort inlägget där jag skrev C ordet gumman, de är ju trots allt bara du som vet om vem de är.



Jag hade super kul b-day, usch så dåligt jag mådde dagen efetr. Synd att du ej kom :)

2010-03-11 @ 14:56:54
Bloggadress: http://naatys.blogg.se/

Nathalie

Den 29 mars kommer jag :D

2010-03-11 @ 15:04:52
Bloggadress: http://naatys.blogg.se/

Yoana, Sveriges tuffaste bloggerska

Favorit mat ? :D

2010-03-11 @ 15:35:35
Bloggadress: http://yoanainaction.blogg.se/

Becca

sv: Gud så gullig du är! :)



Jag ska till H&M och "byta" en grej, sen måste jag få tag på dem på Pascha. Wanna help? :)

2010-03-11 @ 16:42:24
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Anonym

Hej...allt bra?

har inte hört någe av dig på ett tag...

Hoppas du iaf kikar in då och då, för de gör ja :P

Du får gärna vara med i min tävling ja har nu...verkar som om den inte vara så populär :P haha



kram

2010-03-12 @ 20:02:16

Cissi

Hej...allt bra?

har inte hört någe av dig på ett tag...

Hoppas du iaf kikar in då och då, för de gör ja :P

Du får gärna vara med i min tävling ja har nu...verkar som om den inte vara så populär :P haha



kram

2010-03-12 @ 20:02:31
Bloggadress: http://iissic.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0