en dag som husfru

idag kommer jag verkligen att känna mig som en äkta housewife.

jag gick upp för ca en timme sen och klädde på mig. sen körde jag och handlade några få ingredienser som vi behöver till middagen idag. hade inte riktigt allt hemma, men nästan. sen lite frukt och sånt som man måste ha i mitt nyttiga liv. idag blir dock lite syndigt för vi ska ha middagsgäster. :)

 

malin och tobbe kommer hit ikväll. dem brukar ju vara försökskaniner när jag ska laga en ny maträtt, och så blir det även ikväll. har fått ett recept av en arbetskamrat som lät skitgott så det ska jag laga. vad det blir får ni reda på senare. kommer att ta bilder och lägga ut receptet senare ikväll!
malin ska klippa paul också, han har ju blivit såå långhårig. och så ska hon ta sig an mina hemska ögonbryn. sen är det bara att slinga håret kvar, sen är man snygg igen. får kanske ta det till helgen. vi får se!

nej nu ska jag ta itu med hemmet här. har lovat paul att städa och fixa till och dammsuga och så, det måste ju vara fint när man ska ha gäster oavsett vem det är som kommer. ;)

när dem gått hem ska jag ta en tripp till klippan också, hem till lina. hon har hjälpt mig med att sticka till systemet och köpa vin som jag i sin tur fått i uppdrag av min mamma att fixa. (om jag kunde, men det kan jag ju)
skulle egentligen med emilia dit och fixa det nu på eftermiddagen men det kommer inte vara tid till det har jag nu upptäckt. fan också. :( menmen, ibland gör man missbedömningar tyvärr.
ska bli skitskoj att träffa söta lina också. var så längesen!
gumman, jag sörjer med dej och finns här för dej!

nej nu ska jag sätta igång.

 

tjingeling



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0