back to reality

då var det uppdaterat färdigt allt som jag missat den här helgen. känns bra. man vill ju ändå inte missa nåt om man säger så.

dagen idag blev inte riktigt som planerat, nästan, men inte riktigt. det var meningen att jag skulle till stallet i förmiddags, men blev inte så.
åkte sen till mormor och morfar. blev en trevlig dag. stackars morfar hade skadat sig i foten. riktigt djupt köttsår, såg riktigt läskigt ut. jag hade skrikit och gråtit och gnällt attans massor om jag hade haft det såret på min fot.

det bjöds senare på grillat och vi pratade resor och vi fick även en enorm resväska med oss hem, hade dock svårt att få in den i bilen men det gick efter mycket om och men.

när vi sen kom hem tog vi fram min cykel och pauls inlines och begav oss ner till stan för en mjukglass, tittade även in hos vår käre vän andreas för att titta på hans lägenhet, jag har inte sett hur den blivit efter renoveringen som paul hjälpt till med. men det var supertrevligt. snackade även om lite eventuella sommaräventyr! ;)

när vi sen kom hem efter den långa turen (som blev genom heeeela stan - mys) så såg vi beck, som jag skrivit om i ett inlägg tidigare.

nu är det dags att sova. jag börjar jobba en timme och en kvart tidigare imorgon än jag brukar göra så det gäller att vila ut. ska försöka se ett avsnitt av sex and the city innan jag somnar också.

 

hoppas ni har haft en underbar helg, för det har jag haft!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0