sjukt trött efter en lååång natt

gud vad jag är trött. känner verkligen inte att jag är pepp på att köra till jobbet för att jobba ett arbetspass på över 13 timmar. menmen, what do I else gotta do for money?

inatt när vi skulle gå och lägga oss fick jag sån grym smärta i bröstet och svårt att andas. paul blev jätteorolig och kollade internet och ringde sjukvårdsupplysningen och jag bara ville sova. men dem tyckte att vi skulle åka in om smärtan inte lade sig efter en kvart. vi avvaktade, och när den fortfarande fanns kvar efter 45 minuter typ tvingade paul upp mig ur sängen och vi körde in till helsingborg, mest för att se så det inte var något allvarligt. och jag kan ju säga att vi var sjukt oroliga båda två.
ibland kan det ju hugga till i bröstet helt utan anledning men det försvinner direkt igen, och det oroade oss att det inte gjorde det.

som tur var så var det inget allvarligt. någon muskelbristning eller några fibrer till muskler som lossnat eller nåt var det, läkaren tyckte det var jättebra att vi kommit in i alla fall. fick smärtstillande och ska ta det nu i några dagar, sen släpper det förhoppningsvis.

paul var så himla rolig sen när vi körde hem:

paul: fan va jag är besviken, jag som trodde det var något allvarligt!!!

haha. han menade ju inte så såklart. vi skämtade lite om det när vi körde hem, att han sa så. självklart ska man inte skämta om såna här saker. men ja, hade ni varit med så hade ni fattat. det låter värre än vad det var. hans skämt alltså. han menade väl mest att han oroat sig lite i onödan eftersom det inte var nåt. menmen. söt var han när han oroade sig i alla fall. :)

det blev alltså ingen sömn alls i natt och stackars paul fick köra och jobba tidigt i morse ändå efter att han kört mig hem, och det blev minsann frukost på mcdonalds på vägen hem. skithungriga var vi!

men nu ska jag faktiskt göra mig iordning och ta alla mina saker jag måste ha med mig, för nu bär det av till jobbet. tråkigt men sant.

tjingeling


Nathalie

Jag har ingeting nere i Skåne & göra längre :(

2010-05-24 @ 17:32:07
Bloggadress: http://naatys.blogg.se/

Nathalie

Han började visa sitt riktiga jag. Så!

2010-05-24 @ 18:45:50
Bloggadress: http://naatys.blogg.se/

Sofie

Svar: Jag vet helt ärligt talat inte. Det var angelica som anmälde oss. Men man kan ställa ut dem även om de inte är renrasiga. Men då går de under "huskatt" tillsammans med bondkatter och andra blandraser. Så du kan ställa ut henne! Gå in på sverak.se och titta lite!



Det är verkligen jättekul att ställa ut! Lycka till :) kram!

2010-05-24 @ 21:21:53
Bloggadress: http://svarta.blogg.se/

Lorena

jag är nyss hemkommen från jobbet.. hoppas det gick bra på dott jobb!

2010-05-24 @ 22:14:56
Bloggadress: http://lorenasvensson.blogg.se/

Sophie

Tack så mycket :)

2010-05-24 @ 22:18:55
Bloggadress: http://lifeassophie.blogg.se/

maddie

läskigt att ha ont i bröstet :/ men tur att det inte va ngt allvarligt!

2010-05-25 @ 12:04:51
Bloggadress: http://princessmaddie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0