då har man landat...

... i vardagen igen. nästan i alla fall, har inte jobbat mitt första arbetspass efter semestern än men det ska jag göra imorgon. ser faktiskt fram emot att komma tillbaka, det enda jag inte ser fram emot den närmsta framtiden är att jobba precis ALLA dagar då min familj firar jul på olika ställen med olika delar av familjen. det känns så himla deprimerande. jag älskar ju julen och det här året kommer jag inte ens få vara med min familj. :(

jag kommer att berätta lite mer om thailand allt eftersom, det blir så himla mycket att ta allt på samma gång, vi hade ju så himla dåligt med internet där nere så det blev liksom inte att jag kunde blogga så som jag skulle önskat. tyvärr.
men det kommer, jag lovar.

just idag håller jag på och tvättar. har precis lagt i dem tre första maskinerna och nu sitter jag och tar igen lite tv-program som jag missat under semestern. snart ska jag resa mig och sätta igång med städning. har ju ca 50 minuter på mig innan jag måste springa ner i tvättstugan igen, så mellan maskinerna blir det städning.

vardagssysslorna är rätt så tråkiga men man uppskattar dem lite ändå när man varit iväg och blivit uppassad på hotell i två veckor. det är rätt så skönt att gå och pula med faktiskt när man är ensam och verkligen känner för att ha en ego-dag. just idag har jag dock massor att göra så känner mig lite smått stressad.

mina måsten idag:

- tvätta
- hämta ut vårt nya modem till internet (check)
- lämna lurvisson hos veterinären för kastrering, vaccination och chipmärkning (check)
- städa hemmet
- laga middag till mannen
- rida
- hämta lurvisson + vaccinera gosan samtidigt

ni ser själva, det blir stressigt. helst ska jag hinna med en powerwalk i det vackra vintervädret men det inser jag nu att det inte kommer att bli tid till, kanske imorgon innan jag ska köra till jobbet. vi får se!

nu ska jag slänga upp lite blogginlägg innan jag börjar städa.


Charlotte

Vill du ha lite Thailand inspiration?



Besök Thailand Living - http://www.thailandliving.se



:-)

2010-11-27 @ 15:48:48
Bloggadress: http://www.thailandliving.se

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0