Del 2 - Min första Kärlek ♥

Jag blir helt pirrig i kroppen när jag tänker tillbaka på hur det kändes och hur det var då, för det var rätt så längesen. Men min första kärlek räknar jag inte alla småförälskelser där man frågade chans osv, utan mer när det var "lite allvarligare" eller hur man ska förklara.

Jag gick i alla fall i åttonde klass, spelade fotboll och trivdes allmänt med livet. Länge hade jag gått och tittat lite extra på en speciell kille som gick i nian i ett annat arbetslag på min skola, och tyckte att han var sjukt söt och hade jättefint leende.

(kanske ska berätta också att vår skola var indelad i arbetslag, och det ingick några olika klasser från olika årskurser i varje arbetslag och dessa var belägna på olika ställen på skolan, man hade liksom "sina" klassrum och så, och man befann sig inte på dem andra ställena om man inte var tvungen, fast man gjorde ju det ändå fast man inte borde...)

Det vankades fotbollsturnering på skolan och jag var inte sen att anmäla mig, när sen listan med de ihopsatta lagen sattes upp i skolkafeterian såg jag att jag kom i samma lag som Honom.
Jag tänkte inte jättemycket på det först, men sen när dagen kom så blev jag helt varm i hela kroppen när vi pratade med varandra och när jag såg honom. Men jag koncentrerade mig extremt noga på fotbollen mest för att visa att jag var duktig, och det var jag ju DÅ.
Han stod i mål och jag spelade ute, Han var även lite av vad man kan kalla för "lagkapten" i vårt lag och styrde och ställde lite.
Dagen slutade med att vårt lag vann hela turneringen, och efter det började jag "umgås" lite mer med Honom, man sa hej i korridorerna och pratade, vi bytte mobilnummer och smsade.

Sen är tyvärr minnet lite grått och jag kommer inte riktigt ihåg hur allting blev som det blev. Men vi blev i alla fall ihop. Jag kommer ihåg så många smådetaljer från tiden med Honom fortfarande. Det är liksom sånt man inte glömmer.
Hur Han gick ifrån sina kompisar i skolan för att komma och pussas med mig, hur Han stod och väntade på mig utanför skolan fast han slutat lite tidigare bara för att vara med mig.

Han körde epa-traktor istället för moppe, och det gjorde ju det hela lite mer spännande när man var i den åldern, Han brukade skjutsa mig hem från skolan. Det var lite lättare att träffas och så, man var inte lika låst vid att föräldrarna skulle skjutsa överallt, fast det gjorde dem ju ändå litegrann.

En sak jag speciellt kommer ihåg var hur Han brukade sätta igång söta kärlekslåtar på sin stereo i epan och sjunga för mig, har speciellt minne av Enrique Iglesias - Hero. Även hemma hos Honom brukade han sätta igång låtar och sen sjunga med i och titta mig djupt in i ögonen, kommer ihåg att hans var blåa.

"Vår Låt" som Han brukade spela när vi var hemma hos honom är
Donna Lewis - Love you always forever. Jag älskade verkligen den här tiden.

 

Nuförtiden har jag faktiskt fortfarande kontakt med honom och vi umgås litegrann. Han är en sån person som alla människor har, som man aldrig kommer att glömma och alltid kommer att känna lite extra för. Ens första kärlek. ♥





Del 1 - Presentera mig själv.
Del 2 - Min första Kärlek.
Del 3 - Mina föräldrar.
Del 4 - Det här åt jag idag.
Del 5 - Vad är kärlek.
Del 6 - Min dag.
Del 7 - Min bästa vän.
Del 8 - Ett ögonblick.
Del 9 - Min tro.
Del 10 - Det här hade jag på mig idag.
Del 11 - Mina syskon.
Del 12 - I min handväska.
Del 13 - Den här veckan.
Del 14 - Vad hade jag på mig idag.
Del 15 - Mina drömmar.
Del 16 - Min första kyss.
Del 17 - Mitt favoritminne.
Del 18 - Min favoritfödelsedag.
Del 19 - Detta ångrar jag.
Del 20 - Den här månaden.
Del 21 - Ett annat ögonblick.
Del 22 - Det här upprör mig.
Del 23 - Det här får mig att må bra.
Del 24 - Det här får mig att gråta.
Del 25 - En första.
Del 26 - Mina rädslor.
Del 27 - Min favoritplats.
Del 28 - Det här saknar jag.
Del 29 - Mina ambitioner.
Del 30 - Ett sista ögonblick.



marie

Naaaaw gud så gulligt :) Blir ju helt rörd till tårar. Ska börja med min idag. Men det blir nog inte förrens ikväll tyvärr :( Eller imorgon kanske rent av :/ Ska hem till mamma och baka å greja idag med fisen :) Så lär inte sitta vid datorn jättemycket, men kanske.



Annars lovar jag att jag ska fixa det tills imorgon! Annars är jag en dålig människa :P Bloggandet går inte heller så jättebra märker jag :( Men allting är lite rörigt och jobbigt just nu. Jag å micke bråkar lite också, drar inte jämt rättare sagt..... Å det är tufft!



Önskar så jäkla mycket att vi bodde närmare varann! Hade varit så underbart :) Du anar inte!



En dag kanske det blir så :) Jag håller alla mina tummar och tår! Hade varit så skönt att veta att man bara kunde dra på sig ytterkläderna och infinna sig hod sig 5 minuter senare! Förstår du den känslan? Skulle vara som att vara kär :P Nyförälskad :P



LOVE

2010-11-30 @ 13:34:35
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Anna

Det är en hel del snö faktiskt, superhärligt!

Synd att det är så långt emellan oss annars hade ni kunnat komma upp över en helg, åkt lite skoter å så. :)



Har ni någon snö som ligger kvar nere hos er?

2010-11-30 @ 22:43:34
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0