julklappsshopping!

för mig brukar det vara så att jag är klar med alla julklappar i mitten av november, eller allra senast slutet, mest för att slippa all stressen sen när det närmar sig och man kanske inte hittar något för att man stressar och att det är folk precis överallt.

när jag går i affärer under all julstress blir jag bara grinig och sur och får huvudvärk. jag vill kunna köpa mina julklappar i lugn och ro, och då vet jag att det blir rätt julklapp till rätt person också.

det här året var jag lite småstressad när jag kom hem från thailand i söndags natt över att det faktiskt var den 22 november och jag hade inte ens börjat tänka på det där med julklapparna än. det var nästan det första jag tänkte på på måndagen där efter att jag sovit ut. fråga mig inte varför men så var det.

på onsdagen var jag och shoppade med bästaste rebecka. vi var faktiskt i ullared. meningen var inte att jag skulle dit egentligen, var ju rätt dålig i magen under tisdagen och det hade bara gått en natt som jag känt mig frisk. men jag ville så gärna, sen när jag tittade ut genom fönstret sket sig min plan eftersom jag inte hade vinterdäck på min bil då. sen pratade jag med rebecka på msn och det blev minsann av ändå, hon körde med sin volvo. ;)
vi hade en supertrevlig eftermiddag, för vi kom inte upp förrän kanske 1-2 på eftermiddagen och sen tog det bara tre timmar där inne, vilket faktiskt är väldigt lite för att vara ullared.

men hör och häpna, jag är klar med precis ALLA julklappar. det enda vi har kvar är att köpa något till pauls mamma, men det lär väl blir att vi lägger ihop med hans syskon som alla andra år. men det känns sjukt skönt, att man stressade så över något som sen blev klart så snabbt. och jag är enormt nöjd med precis allt jag köpte. kan inte bli bättre då ju! :)



marie

Varför har inte jag körkort och bil?! Du hade kunnat hoppa på tåget så hämtade jag upp dig så åkte vi till ullared å sen körde jag hem dig! MYYYYYS!!! :D Jag vill också till ullared! haha!!



Vi har inte pyntat sådär jättemycket, bara satt upp ljusstakar, annat var det förra året.. Iofs så var jag typ full/påverkad varenda sekund utav dagen i stort sett så kanske därför.. Var verkligen pyntat då... Iofs så ska vi ha en gran i år, det hade vi inte förra året så kan kirra kort på granen när den har flyttat in :D



Ang. nyår så blir det kanon! Bara jag får ha dig lite för mig själv, men det tror jag nog! Vi måste ju förbereda å det gör man ju MINST en dag tidigare :P Å sen ska det städas å det tar MINST en dag extra ;) Eller hur? Sen får vi minsann bli bättre på att träffas!Du är personen som jag håller närmast mitt hjärta. Du finns liksom alltid där, ställer upp och även ifall du inte kan, så ställer du upp iaf! :DDet kallas UNDERBAR!



Bahhh, ska ha middag här idag, hans syrra å hennes kille kommer å grannarna. Är smått nervös. Lite halvstressad är jag också så det är antagligen därför jag sätter mig här å pillar ner världens längsta kommentar på ett ungefär, för det har jag tid med menar jag ;) Vi får också ha en sånhär middag en "halv åtta hos mig".. Jag hade ju ätit mig mätt så jag hade stått i flera dagar efter att du lagat mat, för du kan konsten att laga mat! :D Vad sägs?



Fyyfasiken vad gulligt, vilken underbar chef det verkar vara! Men det är faktiskt så, när man ser något med "den rosa katten" :P så tänker man extra mycket på dig! Ni är liksom ett ;) Jag vill också ha en chokladkalender! :( Orättvist! Haha, vem vet.. Jag kanske får en utav Carl? hahaha, med en tvångströja på? Eller något annat stört? Inte så troligt dock, vi drar verkligen inte jämt... :( Får nog ta tillbaka det där om att det var trevligt.. Fick ett utbrott nu i torsdags på honom. Haha, jag skulle ha spelat in det! Kanske ska börja med det? ;)



Njee, nu måste jag sätta fart här, har en hel massa att göra innan Micke kommer hem då ska vi skynda oss iväg och fixa lite innan folket kommer... Å jag har inte ens tagit tag i berget utav disk än.. Herregud, jag lovar att jag ska anteckna alla utbrott som jag får idag! Ska gå med papper å penna i största hugg å så fort jag känner att utbrottet är påväg, så filar jag ner det och sen kan du läsa om det i min blogg, hur låter det? :P



Vackraste PP, jag saknar dig å är superduperglad över att du är min vän! Älskar dig!

2010-11-27 @ 09:56:22
Bloggadress: http://lundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0