middagstips tack!

imorgon hade jag tänkt laga en god middag hemma, men vet inte vad jag ska laga, kanske någon läsare har tips på vad jag kan laga till mig och paul?!

måste återigen poängtera hur jävla overkligt det känns att det bara är 29 dagar kvar tills vi åkter till thailand, det närmar sig med stormsteg nu och jag kan inte fatta att tiden går så fort.
beställde pengar från forex innan som paul ska hämta på måndag, helt sjukt va nära det känns nu. det pirrar i hela kroppen, vill inte ens tänka på hur det kommer att kännas den sista veckan innan vi verkligen åker! :)

sitter här och knaprar på en morot och bara önskar att jag får komma hem och laga den där romantiska brakfrukosten till min älskling...

ciao!


marie

Jaa packa! Det är lika såbra att börja nu! haha man kommer packa ner för mycket kläder första gången så då får man göra om å ta med lite minde. Sen packar du om ytterligare en gång till för du kommer inte behöva alla kläderna som ligger i väskan. Så är det :P



Skor behöver du bara två par. Inte mer eller mindre. Det räcker med ett par egentligen, tromig du kommer hitta skor!!! :D å billigt äre! Så packa så lite som möjligt för man kan lämna in tvätten så man behöver inte alls ha med sig mycket! Då kan man också shoppa mer :D Haha!!



Beställa pengar? Hur fasiken gör man det? Ska man inte lämna in pengar å sen får man andra? Snacka om att jag inte är hemma i ekonomivärlden :P



Då börjar vi med det imorgon att jag bestämmer vad det ska handla om :D Haha!! Fyfan va sjukt men roligt :)



Förslag på middag kan jag inte komma på något.. Fast, hemma gjort kinamat! Mums! Eler typ fläskfile å som chips fast det är potatis fast de ser ut som chips :D Å så en god sallad å sås till det! Det kan du laga :D Servera gärna med ett glas vin till. Eller så kan du duka upp dig själv, det blir nästan enklare så å garanterat gott å säkerligen mer uppskattat än maten :P hahaha!!!! stöööörd.



Får höra mickemus, han som bestämmer :D Eller har en del utav det sista ordet men det hade varit riktigt trevligt att träffas innan å efter sen också givetvis! Då vill vi se alla bilderna å just de, jag KRÄVER ett kort :D Jaa det är ju ingenting å nu har jag faktiskt inte köpt så mycket nytt det senaste :D Har varit riktigt duktig på att hålla i pengarna :D iallafall om du frågar mig. Sen äre iofs inte jag som betalar utan att jag säger bara att "det skulle vara fint"... Men ändå, du fattar poängen. Jag har inte sagt det lika ofta som jag brukar..



Nu måste jag avsluta här å tända upp en massa ljus innan han slänger ut mig, vilket jag inte vill för fy vad kallt det skulle bli! EN annan femma.



Nixix, vi hörs senare ikväll :D PUSss

2010-10-07 @ 19:09:24
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Dagens ämne; För ett år sedan och om ett år :)



Jag vill att du berättar vad du gjorde för ett år sedan och sen vad du tror att du kommer göra om ett år :D



Vi får ju börja lite lätt ;) Lycka till!

2010-10-08 @ 08:30:25
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Nytt ämne; Vem är Sandra?.



Ohhh det kan jag tänka mig men det är i deras pengar va? Eller i svenska? :/ Vi bokade vårat första hotell igår :) Framsteg! Så nu är våran första vecka klar, sista veckan också då vi återvänder till vårat älskade Avista :D haha som jag längtar, LYX på hög nivå!!



Blä, ska egentligen till min psykolog idag men jag orkar inte. Kommer väl bli ett jäkla liv att jag inte går dit, men jag har verkligen ingen lust. Är trött. vill bara lägga mig i sängen igen och sova bort hela dan.. Orkar ingenting idag! usch!



ÅÅÅHHH jag vill också åka iväg nu! Behöver få sol på min bleka kropp! Usch! Hahaha fatta att jag är avis på dig :P



Pussar

2010-10-12 @ 09:30:18
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Glömde svara på din fråga hur min helg varit..



Den har varit helt okej! Vi var ju på oktoberfest ute hos hans mamma i fredags blev lite % och dans så det var helt okej :) Sen i lördags.. Då mådde man som man förtjänade så inte allt för många knop den dagen, i söndags... Tog vi en lång promenad :D Haha, vilket liv!

2010-10-12 @ 09:32:49
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0