hålla helg!

nu är det snart dags för hemgång, en halvtimme kvar ungefär. jag har börjat så smått att göra iordning och packa ihop mina saker. är svinhungrig och dödstrött så det är verkligen välkommet att avslutta arbetspasset kan jag säga.

är dessutom ledig hela denna helgen, det blir mkt att göra och lite slappande men det är det värt.

idag: tvätta 11-15, stallet, steka pannkakor, handla kött, fixa kort på väla fotolabb, fredagsmys med hjärtat ♥

lördag: steka pannkakor, förbereda kalaset, hämta nyckel till lokalen, grilla och fira valborg med underbara vänner, ta in hästarna och ge dem lunch

söndag: göra pannkakstårtor, duka i lokalen, hämta smörgåstårtor, ta in hästarna och ge dem lunch, ha kalas, städa lokalen

snacka om späckad helg, men jag älskar det. det är enbart saker som jag tycker om och helgen kommer att spenderas tillsammans med vänner som betyder mycket. det kan inte bli bättre. sen att fira pauls 25 årsdag på söndag är ju också härligt. kan knappt bärga mig!

men nu är det först och främst att handla frukost på preem på vägen hem, framförallt min mage ser fram emot det, den har skrikit efter mat rätt länge nu.

hur ser er fredag ut?

corona på ICA?

visste ni att dem säljer min absoluta favorit-öl på ICA? helt sjukt. hade aldrig sett det innan, men så nu förra veckan så bara stod den där i hyllan. visserligen bara 3,5% alkohol men visste verkligen inte att dem fanns med den alkoholhalten.

denna är sjukt god med en limeklyfta i. tror jag ska köpa några såna till helgen. ;)

visste ni?


fixar naglarna :)

sitter just nu och fixar mina naglar inför ledigheten, gud va snyggt det blir.

älskar när jag har vidgjorda naglar, känner mig så snygg och kvinnlig då!

vänstra handen klar, visst blir det fint?


valborgsfirande!

på lördag är det alltså valborg och det ska firas såklart. eller ja, det blir grillning och utgång med härliga vänner. ser fram emot det som en tok. ska bli riktigt riktigt roligt.

men frågan är om folk tänker på att det bland annat är kungens födelsedag
som firas på valborg?

eller är det det? (jag har alltid fått för mig det)

och hur många brukar egentligen traditionsenligt besöka en brasa?

och vad står brasan för egentligen?


myslunch och shopping!

idag har varit en riktigt bra dag, har ätit lunch med världens bästa linda och sen har jag även varit inne en sväng på NewYorker, hittade dock inte något i klädväg alls till mig själv, vilket är ovanligt när det gäller den affären. vet inte vad det är, men det har varit lite glest mellan fynden där den senaste tiden. keep up newyorker...


MEN,
i mitt påskägg fick jag ett presentkort där av mamms och papps. kollade därför runt på nåt till paul, men även där var det glest idag. tyvärr.


det är ju dock så, att jag har en poäng som jag vill komma till här. och det är att det finns en väska där som jag kunnat typ dö för, ursnygg är den. jag kollade på den sist jag var där också men kände att jag har väskor, men inte en SÅN. så jag köpte inte den. men idag så var det som om den kallade på mig, det brände liksom i händerna när jag tog i den, det kittlade i magen att hålla i den och jag kunde inte låta bli.


jag fullkomligt ääälskar den och ångrar inte en millisekund att jag köpte den! :)

 



fick även ännu en sak fixad och det är den sista lilla födelsedagspresenten till paul, så det är bara att bocka av det på listan. CHECK!


dessutom köpte jag lite mer dricka till hans kalas, får köpa lite till, orkade inte bära mer. hehe. inte lätt när man är ensam och handlar. då får man åka två gånger. hehe.

 

nu blir det huset fullt...


tips på present till paul

jag har nåt litet kvar att köpa till paul i födelsedagspresent men kan inte alls komma på vad jag ska köpa. det ska inte va nåt stort, mest nåt litet symboliskt.
det står helt stilla i mitt huvud och jag kan inte komma på nåt överhuvudtaget...

är det möjligtvis någon som kan komma med förslag?


soon time is up...

nu är det inte långt kvar tills jag får åka hem och sova. längtar.

ska dock först köra förbi bageriet och köpa frukostbullar till mig, pappa och lillebror. mums. kommer va svinhungrig, känner att det börjar komma smygande nu. har ju inte ätit på hela natten, förutom lite körsbärstomater. svingott men inte särskilt mättande.

sitter just nu och plöjer igenom huset fullt för att inte somna sittandes. haha. har ju trots allt varit igång i många timmar med tanke på utvecklingssamtalet i eftermiddags. hehe.

nu ska jag räkna ner...

våren har kommit! eller?

våren är verkligen välkommen, eller nej, nu ljuger jag. våren har ju inte varit här. det gick från svinkall vinter direkt till sommar. för vi hade väl inga vårdagar? eller har jag missat dem?

det är i alla fall hur underbart väder som helst om dagarna och jag älskar livet helt enkelt. dock har jag haft en hel del att göra det senaste så jag har inte riktigt hunnit njuta såsom jag önskar att jag gjort. men det kommer, det är inte över än! hoppas inte det iaf...

 

idag har jag t.ex. ordnat med att boka uppskrivning, uppkörning och 2 st körlektioner till paul så han kan få tillbaka sitt körkort så snart som möjligt, och det var riktigt kärvt med tider nu innan sommaren. så vi får hoppas att han klarar det! jag håller alla tummar och tår. men jag kommer inte berätta när han ska göra det, det får ni veta allteftersom, om ni vill!

har dessutom varit på utvecklingssamtal med min chef på jobbet och det gick så strålande att det inte är sant. trivs otroligt bra med mitt liv just nu, både hemma och på jobbet och det märktes tydligen! hihi. Im so happy!

Morgondagen bjuder på ett besök på NewYorker och träffa min söta vän Linda. Ser fram emot det massor. Men först några timmars sömn som ska bli ännu skönare, men det är inte på minst 3 timmar än. Önskar jag kunde sova nu, men det går inte för sig, sitter jag på jobbet. Men det kanske ni har räknat ut med denna otroligt härliga uppdateringen jag har haft idag. Visst har det varit bra? Från typ nada till massor, det är inte illa pinkat.

Nu: Huset Fullt

det där med converse?

jag har typ aldrig riktigt förstått vad det är som är snyggt med dessa converse som precis ALLA envisas med att gå runt i. jag har aldrig ägt ett par, inte ens ett par likadana men som är kopior. jag har aldrig gillat dem.

men så häromdagen när jag letade kläder och tog på mig och skulle iväg, kommer inte ihåg var det var jag skulle, så kommer jag på mig själv med att tänka "fan va det skulle vara snyggt med ett par converse till detta!"
och det är ju bara såå INTE JAG att tänka så. inte om dem skorna.
men så funderade jag lite till, och jo men kankse ändå?

VAD TYCKER NI?

ett par vita i så fall...

 

sen kommer ju ännu fler frågor. som t.ex. är dom sköna? nackdelar?

H&M's nyheter överraskar

jag blev riktigt imponerad när jag surfade in bland H&M's nyheter alldeles nyss. tyvärr brukar jag oftast bli väldigt besviken, men idag blev jag helt paff, chockad och glatt överraskad.
en sjukt snygg oversize t-shirt som jag mer än gärna hade velat ha i min garderob. men det är där inte råd till tyvärr, får hoppas att den finns kvar till nästa lön, för denna gillade jag skarpt.


dagens sötis ♥

Bengt Dahlqvist

alla kommer väl ihåg tv-programmet skilda världar. jag kände typ ingen som inte tittade på det när det gick för herrans massa år sen. nu har ju den första dvd-boxen kommit ut och det går mycke på reklam om den på tv och så. känner därför att 'daniel' bara mååste få vara med i den här kategorin.

jag tyckte han var så himla snygg när det gick på tv och önskade ibland att det var jag som var sandra, tyckte det var extra häftigt att jag heter just sandra också! :)


recept: chokladsnurror

igår bakade jag kakor, med ett recept som jag hittat här.

jag misslyckades dock. är jättebesviken på mig själv. men tänkte att jag kunde lägga upp receptet här och så kanske förhoppningsvis är det någon av mina underbara läsare som får för sig att baka dem och lyckas, som sen kan tala om för mig hur jag ska göra för att lyckas!


4,5 - 5 dl vetemjöl
1 dl socker
200 gram margarin eller smör

ta hälften av allt och blanda med 2 tsk vaniljsocker.
knåda och blanda degen ordentligt till en stor klump.

ta andra hälften och blanda med 2 msk kakao.
knåda och blanda degen ordentligt till ännu en stor klump.

Kavla sedan ut båda klumparna i två lika stora plattor, ca 15x40.
Lägg den mörka delen ovanpå den ljusa och rulla ihop på längden.

Lägg rullen i kylen i några minuter, skär den sedan i ca 4mm tjocka skivor.
Grädda i ugnen på 175 grader i ca 6 minuter.

dock är det så att mina kakor blev helt mjuka, jag vill ju ha dem hårda och knapriga.
hur ska jag göra för att dem ska bli det istället?

dagens låt ♫



Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

sommarens kommande plåga och hit. grym låt.
denna ska jag absolut shaka mycket till, det är ett som är säkert.
soundet, beatet, svänget - inget slår den just nu!



Nelly har rea!

det är rea på nelly och det är inte alls bra, men jag tycker jag är värd att beställa nåt. räkningen kommer inte förrän siste juni och då har skattepengarna kommit så why not?


bästa bästa! som jag har längtat

det har varit lite kärvt med ekonomin det senaste och jag har haft många utgifter som jag inte annars har. så shoppingen har lyst med sin frånvaro, har inte alls kunnat köpa nånting, knappt. det har gjort ont, men det har varit nödvändigt. och denna månaden fick jag en bra lön, och tänkte att jag måste kunna unna mig något litet, och i måndags gjorde jag det. :)

jag var på väla med tjejerna, supermysigt var det. litegrann fick följa med mig hem, inte värsta shoppingen men jag är supernöjd med mina fynd! REA dessutom, på det mesta.

handväska & nagellack från H&M

gul och svart t-shirt från Gina Tricot

hälgrepp till mina ballerinaskor som jag ännu inte gått in från Din Sko


och nu marie, hjärtat, kommer mina skor!

high heels från Din Sko


jag tyckte verkligen det var hur kul som helst att hitta nåt när jag var iväg med tjejerna, hade inte alls planerat att shoppa utan bara mysa, men jag är supernöjd med mina fynd, och allt var på rea utom väskan men där hade jag kupong från H&M-club så det räknas ändå som rea tycker jag, det blev supermkt billigare än det hade blivit annars iaf!

till ANONYM!

du, anonym, som har kommenterat här på min blogg nu i dagarna och undrat om min bil, hur mkt den drar per mil? vem är du? kan du inte kommentera igen och skriva vem du är och var jag kan hitta dig?

den drar i alla fall 0,5-0,8 liter milen beroende på vad man har för körstil och hur man kör. men i snitt 0,65, så den är billig.
intresserad av att köpa den? den ligger ute på blocket!

tic tac - mints

kommer ihåg när man var liten och åkte färjan över till helsingör så fick man alltid såna här, det finns antingen dessa med mint-smak eller ''oranga'' (stavas det så?) med apelsin-smak. man var alltid lika lycklig varje gång och man sög och sög på dem för att dem skulle vara så länge som möjligt, och smaken blev mer och mer tydlig ju längre man sög.

det var så speciellt att äta dem för dem fanns bara på båten, så det var så kallat "båtgodis"!

och nu finns dem på ICA!





sommar 2011

det känns verkligen i luften att våren är här och sommaren påväg. idag har jag kört med cabben nere och låtit vinden vina i håret och det har varit helt underbart.

jag har suttit och funderat på den kommande sommaren. har riktigt många planer, en del saker är redan bestämda och dem tänkte jag dela med mig av.

-  liseberg 7 maj
-  arvingarna på sundspärlan
27 maj
-  ekebofestivalen
7-9 juli
-  ullared & vallarnas friluftsteater 24 juli
-  joddla med siv på helsingborgsfestivalen
30 juli

det var datumar som vi har bestämt nåt och jag ser fram emot allihop precis lika mycket. en del saker som vi antagligen också ska hitta på men inte bestämt något datum till är:

-  tältsemester
-  tysklandsresa (alkoholshopping)
-  borås-besök ;)

sen blir det säkert nåt mer men tycker man ska ta sommaren och semestern lite som den kommer också, man vet ju inte om det kommer upp nåt på vägen, då kan man inte ha allt spikat. men jag ser fram emot den här sommaren mycket mer än jag gjort många andra somrar faktiskt.
det enda negativa är ju att jag inte kommer att ha min fina cabbe, men det kommer minsann positivt ur det beslutet också. i framtiden...



lurvisson ♥ (nya bilder)

hittade några nya bilder på min lillkille när jag kollade igenom min mobil.






är han inte otroligt söööt?

gårkvällens outfit

såg att det nästan var ett år sen jag la in en outfit så det är väl hög tid, det allra värsta är att jag fortsatt fota outfits jag haft på mig men aldrig lagt upp dem här på bloggen. kasst av mig.

såhär såg jag ut igår i alla fall:


randig tunika Nelly nitbälte Gina Tricot
leggings med nitar längs sidorna H&M over-knee stövlar Skopunkten


saknar mina kisemisar...

jag vill ju egentligen ligga hemma och mysa med min älskling och mina kisemisar....



in-smsad till jobb

just nu sitter jag på jobb fast jag skulle varit ledig.
fick sms från jobb precis när jag lagt mig och jag och paul låg och pratade, och jag tänkte "pengarna hade ju faktiskt suttit fint" så jag packade ihop lite saker jag behöver och körde.

under dagen idag har jag städat lägenheten väldigt noga, rollat gardinerna så dem är fria från katthår, dammsugat sängen och soffan och bytt lakan och dammtorkat nästan överallt. köket är skurat så det är skinande rent. är faktiskt supernöjd med min insats.

imorgon har jag bara kvar att dammsuga och torka golven och paul ska städa toaletten. kommer bli skönt att äntligen få ordning och rent överallt. passar fint nu när jag är långledig! :)
fast jag sitter ju här nu. hehe. ;)

imorgonbitti ska jag ta ut hästarna, men eftersom jag jobbar blir det svårt. hinner inte sova innan. så har faktiskt ridkläderna med mig hit, så ska köra direkt till stallet och rida innan det är dags för utsläpp av alla hästarna. skönt att ta en ridtur sådär tidigt på morgonen!

hur har eran dag sett ut?


dagens sötis ♥

John Stamos

Sitter och kollar igenom lite gamla avsnitt av den underbara amerikanska serien huset fullt, och gud va snygg han är i den serien. var lite smått förälskad i honom när jag var tonåring.

sen letade jag fram lite bilder på honom så som han ser ut nu, för det var ju en hel del år sen den serien spelades in, och han ser ut som en riktigt snygg mogen man nu. han förtjänar definitivt en plats i den här kategorin!


dagens äventyr!

under söndagen blev det inte så mycket sömn som jag skulle behövt. bara ca 3 timmar, sen var det dags att gå upp för smink och plattång, sen åkte jag med pappa och lillebror till röstånga på frukostkalas för kusin johan. sjukt trevligt. ett riktigt bra alternativ till dem där eftermiddagskaffekalasen och kvällsfestkalasen.

sen när jag kom hem igen hade jag hela huset för mig själv hela eftermiddagen och det var perfekt för sömn några timmar till, blev bara 2 dock. sen började deras hemtelefon att ringa som en tok. (mammas och pappas) jag svarade inte men den ringde gång på gång och det var nog samma person, det slår jag vad om. och jag lyckades somna om två gånger, men då ringde det igen. åååååh.

detta innebär att jag är sjukt trött nu, kan knappt hålla ögonen öppna, det är därför jag skriver det här inlägget. för egentligen är det väl ingen som bryr sig vad jag har gjort och så när det ändå inte är nåt särskilt intressant.



träffade även barnen och linda en stund innan jag körde till jobbet.

sen tänkte jag köpa nåt att äta här i örtofta på pizzerian, typ en kycklingsallad eller så. men när jag kommer dit så tar dem inte kort och det finns inte nån uttagsautomat i byn. hur sena är dom egentligen? det är 2011, vilket årtionde lever dem på?
ja, det kan man undra.
men det resulterade i alla fall i att jag inte hade någon mat med mig utan fick dricka två smoothies från naturdiet och nu är jag ashungrig. vet inte hur jag ska klara mig till kl 6, det är mer än två timmar dit. sen ska jag köra nånstans också för att få nåt att äta. huvudvärken är sprängande och jag kan knappt hålla mig vaken. inte alls kul.

vädret idag har i alla fall varit strålande och jag körde nercabbat till jobbet och det var hur underbart som helst, och fan vad jag njöt. snart har jag ju inte den bilen längre. den ska piffas upp och säljas, ska lägga ut annons nu i veckan var det tänkt.
på tisdag ska jag även iväg och titta på en annan bil, bestämde det med bilfirman idag. kanske dem kan ta min peugeot som inbytes? hmm, vi får se vad dem är villiga att ge för den helt enkelt.

nej nu känner jag att jag bara skriver för skrivandets skull, skittråkigt inlägg är det. stackars er som sitter och läser det alltså. inte meningen att tråka ut er. men jag har inget annat att göra just nu...

ciao!

beslut som ska tas...

jag har tagit ett beslut som är otroligt jobbigt men jag vet att det måste tas - jag ska sälja min bil. och jag har hittat en som ska bli ersättare, ska eventuellt iväg och kolla på den. nu i början av veckan om jag har tur, tisdag har vi snackat om. men vi får se hur det blir.
ni får såklart veta allt så fort det sker, eller har skett rättare sagt.

fan va tråkigt jag har inatt. det händer inte alltför mycket och tiden bara kryper fram. det var längesen som tiden gick såhär långsamt. det känns som jag varit på jobb i flera dygn men har bara varit här i tio timmar. suck. lite mindre än 2 timmar tills jag slutar.

what to do? what to do?

recept: pestokyckling med fetaost

ett riktigt gott recept på nyttig och god kyckling.

stek upp så mycket kycklingfilé som behövs för det antalet personer som ska äta, i mindre bitar. krydda med lämpliga kryddor, jag brukar ta paprikakrydda, basilika och dragon. (som jag använder till många av rätterna jag lagar hemma!)


lägg kycklingbitarna i en ugnssäker form, skär fetaost-tärningar och lägg i tillsammans med kycklingen.

gör därefter en bädd med pesto, antingen hemgjord eller köpt. jag var lat och köpte färdig basilika-pesto, men det är såklart godare med egen hemgjord.

 

det ser inte så gott ut, men det ÄR gott.

jag tycker det ser ut som en skog full med mossa på toppen. hahaha.

 

jag serverade tillsammans med färsk bandpasta. jag lagade detta häromdagen, fick lite över och det använde jag idag som kött till sallad. gjorde alltså en kycklingsallad och använde resterna. sjukt gott!

 


nu får det vara nog!

vem lurar jag egentligen?

det är ju bara jag själv som tar skada. jag tar ju mig själv närmare både döden och sjukdomarna för varje dag som går. nej, nu får det fan vara nog.

det är inte såhär jag vill leva.
det är inte såhär jag vill se ut.

jag vill inte ligga där i sjuksängen och se tillbaka på saker jag kunde ha gjort annorlunda som egentligen inte är så himla svårt om man ser på det från det perspektivet.

jag fick verkligen en tankeställare och en snärt på nästippen nu inatt när jag såg första avsnittet på senaste säsongen av Anna Skippers du är vad du äter.
det handlade om en tjej som såg ut och vägde ungefär som jag, och så jobbade hon natt. det var en hel del lärorika saker som är viktiga att tänka på när man gör det, som jag inte tänker på. jag vet att dem finns men jag ser inte till att göra det bästa av mitt liv utifrån förutsättningarna jag har med tanke på nattarbetet. jag gör allting bara sämre hela tiden.

på åtta veckor uträttade den här tjejen något enormt, och ändå var det inte så himla jobbigt när jag tänker efter. det kan jag också göra.
det vill jag också göra.
det SKA jag också göra.

jag hade köpt en liten påse godis att ha på jobb, det är ju ändå fredagkväll men jag har inte rört det. jag hällde ut det i papperskorgen, varenda liten bit. jag vill inte ha.

jag har gjort några klick på nätet som jag känner mig nöjd med, och hela mitt liv ska förändras med start..... NU!
inga ursäkter är acceptabla längre.


det passar bra eftersom jag är helt ledig från jobbet nästa vecka. :)



jag är oerhört tacksam för alla kommentarer ni ger mig här på bloggen, men på detta inlägg vill jag inte ha kommentarer i verkliga livet då detta är oerhört jobbigt för mig. jag vill inte prata om det, inte i nuläget, jag är inte redo.
men kommentera gärna här.
tack för respekten och förståelsen...

biljetter bokade *längtar*

nu har vi bokat biljetter till sommarens föreställning på vallarnas friluftsteater i falkenberg. vi ska dit i slutet av juli tillsammans med tobbe och malin och det kommer bli helt otroligt roligt.


helt underbar lördag

i lördags var det en riktigt bra dag, den bästa på mycket länge faktiskt.

vi gick upp ganska tidigt på morgonen och körde till helsingborg för att möta upp tobbe och malin. sen bar det av till helsingör med båten. (hur gör man ett danskt ö på tangentbordet???)


vi hade en riktigt trevlig dag med härligt väder. åt lunch, inhandlade lite alkohol, och grabbarna måste ha sett ut som alkisar. haha. (eller som danskar rentav?!)

 

sen körde vi hem och vilade middag. därefter bar det av till åstorp för förfest hos tobbe och malin. sen harrys på kvällen med underbara människor.

 

HELT JÄVLA FABULOUS UNDERBAR LÖRDAG RAKT IGENOM!!!






mysdag med gulliga ungar

förra måndagen kom världens gulligaste ungar hem till oss och sov hos oss - amanda och ludvig. dem hade studiedag på tisdagen och det innebar då en heldag med bus och mys tillsammans med mig!

på måndagskvällen blev det pizza och sen filmmys i soffan.
dem var hur underbara som helst på morgonen sen och lät mig sova tills jag vaknade men satt ändå kvar i sängen och väntade. naaaaw. (paul fick sova på soffan, så låg jag och barnen i vår säng)

frukost väntade och dem var hur duktiga som helst.
därefter var det pyssel i köket. vi gjorde egna tvålar och ljus. jättefina skapelser blev det.

när vi var klara med det åkte vi till affären för att köpa nya strumpor eftersom dem glömt rena hemma och man kan ju inte gå på museum med smutsiga strumpor. ;)
för det var precis vad vi skulle hitta på sen - järnvägsmuseét i ängelholm. riktigt intressant och barnen älskade det. vi åkte bl.a. en simulator där man fick känna på att åka olika sorters tåg och dessutom x2000 i riktigt snabb hastighet som inte ens är tillåten i sverige.


därefter blev det middag på mcdonalds. sen var det bara mys som gällde fram tills att deras pappa kom och hämtade dem.
riktigt härligt var det att ha dem hos mig!

och nu ska jag snart köra hem till dem med frukostbullar och ha mysfrukost! :)

9 timmar kvar...

känns rätt så deprimerande att sitta och veta att det är 9 timmar kvar tills jag ska befinna mig i lomma och hämta paul på jobbet, närmare bestämt kl 12.

innan dess ska jag jobba i tre timmar till, sen äta frukost tillsammans med linda och barnen och dessutom helst sova lite också. hmm. jag kommer vara sjukt trött sen på kvällen känns det som.
men när vi kommer hem till ängelholm så ska jag köra och rida, längtar.

på tal om att rida, är så himla nöjd med hifhof nu. han har haft lite vintervila nu i några veckor, jag har haft så himla mkt annat att göra så jag har inte kunnat rida honom lika mkt som jag önskat. men nu ska han igång igen. och i helgen och i måndags gick han riktigt riktigt bra. det har varit så fint väder och han gick i fin form och skötte sig förträffligt.
har dessutom lagt sporrarna på hyllan nu när han inte är igångsatt, för han är ju lite piggare än normalt. kan knappt vänta tills jag ska dit imorgon eftermiddag, blir nog att träna lite skänkelvikning då, det behöver han. :)



imorgon ska jag också köra och beställa smörgåstårtor till pauls 25 årskalas, kommer bli hur bra som helst. lokalen är också bokad, sen återstår det bara att steka pannkakor i stora lass dagarna innan det är dags. men det är några veckor dit, men man får vara ute i tid med en del saker.

nu ska jag se halv åtta hos mig.

true SHOE-love ♥

JAG HAR HITTAT DEM!!!

dem perfekta sommarskorna som ska pryda mina fötter i sommar.
jag har haft lite svårt med det här kilklacksmodet och inte hittat några skor som jag känner att jag verkligen skulle kunna ha på mig och älska, men när jag såg dessa föll jag direkt. :)

vill till ullared :(

var precis inne på ullareds-bloggen och såg att dem nu fått in massor med snygga träningskläder på damavdelningen och jag vill jag vill jag vill dit och shoppa lite nu nu nu.

men ekonomin tillåter inte. får vänta tills allt är som vanligt igen.

men det hade inte suttit fel att komma in på internetbanken nu och se att en okänd människa satt in några tusenlappar. om så varit fallet hade jag troligen begett mig till ullared redan imorgon! :)

ni hittar inlägget om träningskläderna här.

RSS 2.0