nu ger jag upp...

dagen idag har varit minst sagt kaotisk. jag vet inte vad jag känner när jag tänker tillbaka på den. det har verkligen hänt så himla mycket olika saker och jag har gjort så mycket och känt så himla konstiga saker, att dagen inte går att beskriva i ord.

det började med att klockan ringde och väckte mig för det var dags att stiga upp, en snabb smoothie och sen iväg till gymet för ett spinningpass. (i mina nya träningsbyxor dessutom, I like) det var helt underbart. kände när passet var slut att jag ville köra mera, jag var inte nöjd. så jag gick ut från spinningsalen och till cirkelgyms-hörnan och körde ett varv själv. hur underbart som helst. när jag var klar sen hade jag varit på gymet i två timmar. och jag mådde hur underbart som helst. utanför sken solen och det var några plusgrader.

när jag sen kom hem lagade jag köttfärssås och fläskfilé med mango chutney, middagar som ska med till sälen. ska ju ha med oss mat som vi frusit in, bättre det än att stå där uppe och laga. vi vill ha ut mer av vår semester än att stå och göra skitsaker som vi gör hemma när vi inte har semester.

därefter åkte jag till stallet och spenderade några timmar där, underbart vackert väder. passade hur bra som helst för en skrittur med matilda. jag lindade hifhofs ben jättefint och satte på fleecetäcket när vi red ut, och han blev så fin så. ångrar att jag inte tog en bild.

när jag sen kom hem igen ställde jag mig åter vid spisen och lagade korv stroganoff, kycklingfilé med wokade grönsaker och sweetchilisås och så gjorde jag matlådor till paul utöver sälen-maten. dessutom lagade jag kvällens middag som blev oxytterfilé med ugnsstekt potatis, grillade tomater och grönpepparsås. MUMS!

därefter brast typ allting för mig.

huvudvärken gjorde sig påminnd (hur stavas det ordet egentligen), tröttheten anföll mig och tårarna började rinna. bara sådär ur ingenting blev det en skitdag istället efter allt underbara.

tanken på vad som kommer att ske på jobb denna veckan gjorde att en stor klump inföll sig i magen, huvudet dunkade än värre och tårarna blev större och kom tätare.

tanken på att imorgon är sista arbetspasset med världens bästa arbetskollegor, den vill jag inte ens tänka.

nu är jag klar med tvätten och kan äntligen gå och lägga mig, har velat det i flera timmar nu. vill inte vara uppe och kunna tänka på allt det tråkiga som finns i den närmsta framtiden i mitt liv. jag orkar verkligen inte. all gnista bara försvinner när jag tänker på det.

men, sen är det SÄLEN och det ser jag fram emot!!!

nu ska jag ta den tjejigaste filmen jag kan hitta och krypa ner under täcket och begrava mig själv!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0