viol tablettask

när jag var yngre brukade min mamma ibland äta violkarameller ifrån små tablettaskar, jag och min lillebror fick andra sorter, men mammas var ändå mest spännande.

idag är det min absoluta favorit när det gäller sötsaker i alla kategorier. älskar dem verkligen.

det gäller att ta in en i munnen och suga på den så länge som det bara går så den riktigt smälter i munnen, då gör sig violsmaken som bäst.


will redbull be the answer?

jag är sjukt trött. har inte sovit mer än 3 timmar idag på dagen och igår jobbade jag natt och nu jobbar jag hela natten igen. vetifan hur jag orkar, kan inte ens förstå att jag fortfarande är vaken, helt omöjligt är det för mig att begripa.

har köpt en megastor redbull som jag ska klippa innan jag kör härifrån, annars kommer jag inte klara bilresan hem, det är en sak som är säker.

är det någon annan möjligtvis som har en bra kur som hjälper till när man är dödstrött?


my little pony ♥

mina små verk :)



nostalgi :)

visst blev det fint?


saknar mina älsklingar

ooh vad jag vill att tiden ska gå snabbt nu och sen vill jag bara flyga hem på några sekunder, saknar mina söta små älsklingar otroligt mkt. vill hem och kela med dem och bara mysa mig till sömns med iaf gosan intill mig.


världens vackraste kvinna

Kiera Knightley är utan tvekan den vackraste kvinnan i hela världen.

Jag har aldrig sett en kvinna med mer attraktivt och mystiskt utseende. Hon har verkligen något extra som absolut ingen annan har.


hårtips: bästa shampoot & balsamet

under många många år har jag haft jättesvårt att hitta ett shampoo och balsam som är riktigt bra för just mitt hår. det är ju så att bara för att ett märke är bra för en person så betyder det inte att samma märke är bra för en annan person. alla är helt olika och alla hår har olika behov.

jag har provat både dyra och billiga sorter men inte haft någon vidare framgång.

det jag haft problem med är att hitta ett balsam som är riktigt bra, och man vill ju gärna ha samma sort liksom. men nu har jag äntligen hittat det. och jag hoppas verkligen att det inte försvinner från marknaden för det är det bästa jag nånsin haft.

finns att köpa på ica maxi där hemma så det är hur bra som helst. hittade även det på ÖB häromdagen. det är inte alltför jättedyrt men ändå lite dyrare än dem här "vanliga". men det är värt vartenda öre, hade det varit dubbelt så dyrt mot vad det är hade jag köpt det ändå, så bra är det.

 

ska köpa deras hårinpackning också och se om den är lika bra, för i så fall kommer mitt hår bli hur snyggt som helst. :)


hjälp med design

jag har en sak här på min blogg jag hemskt gärna skulle vilja ha hjälp att fixa men jag klarar det inte själv, vet inte riktigt hur man gör.
finns det någon som kan det här med blogg.se och hur man gör design?

det är inget stort "ingrepp" utan tar nog bara nån minut för den som vet exakt hur man gör. snälla kommentera här så kanske ni bara kan berätta för mig hur jag ska göra, eller hjälpa mig helt kanske?

jag hade varit enormt tacksam...


Lakritsbåtar

mitt allra första godistips går till lakritsbåtarna.

söt, mild lakritssmak som har en helt underbar eftersmak.


dagens godis

jag skapade den här kategorin precis, kände för att förnya lite här i bloggen.

passar det då inte perfekt med en kategori som tipsar om olika sorters godis och snacks? för hur gott är det inte? precis alla älskar väl det? om man inte gör det så har man lite fel på smaklökarna enligt mig. ;)

såå, vad tror ni om min idé?

filmtips: Prince of Thieves

vill tipsa alla om en sjukt bra film. en version av Robin Hood som jag verkligen gillar, mer än jag gillar dem andra versionerna faktiskt.

har ni inte sett den, så se den!


lite kvinnligare

nu känner jag mig lite kvinnligare med mina nya fina naglar. hur snyggt som helst. är verkligen supernöjd. tänkte att det var passande att fixa det med tanke på att det är barndop imorgon. men VAD ska jag ha på mig? det är nästa fråga. kommer ta en låång stund att bestämma mig. har inga idéer alls. :(

framtida saker jag ska göra nu är att fixa ögonbrynen och färga utväxten en gång till. sen kommer jag att känna mig riktigt fin och kvinnlig nästa helg. och då ska jag se om jag inte kan bjuda ut paul på bio! myskväll blir det i alla fall, det är en sak som är säker. :)
längtar ♥



idag har jag inte gjort så himla mycket mer än legat på soffan och tittat på TV. har även gått en sväng på ica i svalöv tillsammans med mamma. mysigt!
tycker så himla mycket om att ha egentid med mamma, oavsett vad vi gör. men det händer inte så himla ofta som jag skulle önska. tyvärr.

nej gud. nu ska jag ta nåt att äta. en frukt kanske!

vänsterhanden klar :)

det tar sig. vänsterhanden är klar, ska vänta en stund innan jag tar höger. det gör rätt ont i fingrarna att sitta och pressa hårt som fan på det sättet. haha. men vill man vara fin...


ego-stund STÖR EJ!!!

nu ska jag ha en stund för mig själv och göra mig fin.

så var vänliga och STÖR EJ!!!


hur ska jag orka vänta?

nu har jag snart plöjt igenom första boxen med skilda världar, och den andra släpps inte förrän den 25 maj. hur fan ska detta gå? hur ska jag orka vänta?


önskeoutfit till stallet

har suttit och kollat runt allmänt på internet och hittat värsta snygga outfiten. önskar jag kunde köpa detta. men det är totalt onödigt. men ack va snyggt...


så mycket att säga...

man sitter här på stolen och har så himla mycket att säga och skriva men nu när jag väl tar fram ett nytt inlägg så får jag inte ner ett ord. inte ett vettigt ord i alla fall, bara massa svammel.

jag har så mycket tankar och viljor och drömmar, som jag inte kan dela med mig av här fast jag så himla gärna vill skriva om dem. det bästa är i alla fall ATT jag har drömmar, och att jag ser dem som realistiska. men vem vet...

en sak som jag är otroligt glad över just nu, det är att jag har hittat en hårfärg som är perfekt för mig. annars har det antingen varit alldeles för ljust, för gult eller massa utväxt. men nu har jag hittat perfekt nyans, ska slänga i en omgång till nu i nästa vecka tänkte jag. ni ska få se på söndag när jag gjort vid håret. det är skitsnyggt. så ska ni få se en bild där jag har utväxt också.

 

imorgon ska jag fixa mina naglar också, har köpt saker till det idag, passade på när vi var iväg och storhandlade idag. det kommer bli såå bra. sen nästa vecka ska jag boka en tid för att fixa mina ögonbryn. sen ska jag göra mig riktigt snygg nästa helg och bjuda min älskling på bio! :)

ska bli så himla härligt att känna mig fin igen!

vad unnar ni er själva för att känner er snygga?

nattlig fika på jobb

riktigt mysig och god nattlig fika blev det. nyttig dessutom ;)


effektiv dag :)

idag har varit en riktigt effektiv dag, har fått hur mycket som helst gjort.

-  storhandlat mat
-  köpt kattmat och kattsand
-  hämtat morfars skor på sjukhuset
-  städat lägenheten

och dessutom har det blivit en hur underbar lunch som helst, det är ju våffeldagen idag! :)



rögle vann dessutom hemma mot modo idag, kan ju inte bli bättre.

en helt underbar dag med andra ord, nu ska jag ta fram kycklingen och salladen från kylen. ska bli jättegott med mat. var många timmar sen jag åt sist.

ciao!


"fönstershopping" till paul

igår (torsdag) när jag och rebecka var nere på stan efter att jag varit hos tandläkaren så hittade jag en ursnygg skjorta som jag önskat att paul hade haft. kanske ska köpa en åt honom? eller övertala honom att köpa den själv? gud vad underbart cool den är.

eller vad tycker ni?


vår thailandsresa

bättre sent än aldrig.

men jag har ju lovat att lägga upp lite fler bilder från vår thailandsresa. nu vet jag inte alls hur många jag har lagt upp och så, men här kommer ett litet urval!

vi längtar tillbaka och önskar att vi kunde åka tillbaka redan imorgon och vara borta längelänge, men så ser inte verkligheten ut tyvärr. får spara ordentligt så vi kan åka dit nästa vinter också helt enkelt!

se och njut.









Lurvisson ♥

tänkte visa några nya bilder på min söta lillkille!


återblick på barndomen

när jag var yngre älskade jag smaken av banan och choklad blandat, älskar det fortfarande men man hittar inte det på så många ställen.

men idag på netto hittade jag det bästa EVER...


Pancake-maker

just nu vill jag ha en sån här. såg en på netto innan idag när jag var där med therése, åååh gud vad den kallade på mig!
passar bra när det ska göras pannkakstårtor till pauls födelsedag. :)

blir nog en sån på fredag! hoppas det finns några kvar på netto i ängelholm.


H&M spring 2011

igår kom en underbar H&M-katalog i brevlådan. vårmodet i år är väldigt klassiskt. jag vet inte om jag gillar större delen av det, men helt klart fanns det russin i kakan som jag förälskade mig i.

tänkte ge er ett smakprov på vad jag hittade för läckerheter när jag sen klickade in mig på deras hemsida och gjorde en kundkorg! ;)


recept: mango chutney-röra med fläskkött

idag gjorde jag ett hopkok av saker jag hade hemma, orkade inte köra och handla. ;)
men det är ju precis det som jag är specialist på, och bra blev det! MUMS!!!

först kokade jag morötter skurna i skivor, dessa med rikligt med salt.
jag stekte röd paprika med minimajs.

fläskytterfilé skar jag i små bitar och stekte. kryddade med dragon och paprikakrydda.

därefter blandade jag i matlagningsgrädde, mango chutney och thai sweet chilisås. kryddade också lite till med paprikakrydda, dragon och basilika. men noga att man inte tar för mkt basilika för då tar det över smaken, viktigt att bara ta litegrann.





till detta kokade jag nudlar. och MUMS!!!

långvecka...

den här veckan är det långvecka på jobbet, mindre roligt. jag trivs på mitt jobb, men ledighet är ändå bättre. finns inget jobb i världen som skulle vara bättre än att alltid vara ledig. :) inte enligt mig i nuläget i alla fall. men såklart måste man ha pengar också och det får man inte genom att vara ledig...

i morse var jag uppe riktigt tidigt och körde älsklingen till tåget, stackarn ska inte behöva gå när jag änå är hemma. sen i eftermiddags tog jag det mest lugnt och såg en dokumentär på tv, lagade mat till mig själv och paul och packade ihop för att köra till jobbet. inget avancerat alls. blev inte gymet som det brukar bli, orkade faktiskt inte riktigt idag. ibland är det såna dagar.

har nyss käkat en riktigt god fruktsallad bestående av mango och ananas. supergod!


nu ska jag ut och gå en runda i den vackra vårnatten. sjukt härligt väder är det.

ciao!

världens bästa jobb!

jag har verkligen världens bästa och lyxigaste jobb, just nu sitter jag och ser på ishockey. har köpt hem matchen mellan rögle och växjö på internet, paul och tobbe är på plats hemma i ängelholm, och det önskar jag att jag också var, men detta funkar också!

vi får bara hoppas att rögle tar tre poäng så dem är lite närmare att gå upp i elitserien, fast jag tror dock inte dem klarar det i år. men jag håller ändå alla mina tummar och tår, för det är mkt roligare hockey att titta på när dem möter bättre lag, så jag hoppas på att dem får göra det nästa säsong!

som sagt, best work ever!


kudden kallar...

jag hör riktigt hur min kudde kallar på mig och vill att jag ska komma och lägga mitt trötta huvud på den och bara somna så fort som möjligt.
det är dock inte tid riktigt än, ett tag till tills jag blir avlöst här. men inte så värst länge, och jag räknar varje minut, varje sekund. har känt mig sjukt trött nu den senaste timmen, varit nära att somna flera gånger.



lite härlig partymusik och ett väckar-samtal till my love fick mig lite piggare dock!




middagsfunderingar?

funderar så det knakar på vad jag ska laga till middag på fredagkväll när mina kära vänner kommer på besök. det bästa förslaget jag själv kommit på är just nu tacos, men det åt jag två gånger förra veckan så det känns lite tjatigt. men jag vet inte alls vad jag annars ska göra.

är det någon som har ett förslag?

jag har i alla fall bestämt mig för att göra efterrätt också och det kommer att bli strålande gott, helt fantastiskt, det är jag helt säker på! ska självklart visa er sen...

men som sagt, förslag på middag till fredag mottages mer än gärna!

VILL HA! --- chokladfontän

just nu skulle jag vilja ha en chokladfontän, skulle så hemskt gärna vilja ha en sån på fredag när det kommer lite vänner hem till oss.
tyvärr har jag inte råd att köpa någon just nu, men om jag hade haft det så hade det varit raka vägen till affären redan imorgon!

är det någon som har en att låna ut på fredag kanske?!


min nya datorväska

som utlovat ska jag ju visa min nya datorväska, fick hem den igår och jag äälskar den!

och jag måste faktiskt poängtera att det var INTE pga att det är hello kitty som jag köpte den, utan för att den var den billigaste jag kunde hitta som jag kunde tänka mig.


i stormens grepp

idag när jag körde till jobbet kändes det precis som att bilen skulle blåsa av motorvägen, helt sjukt va mycket det blåser, och det är starka vindar dessutom. vetifan om inte hela jag blåser bort om jag går ut och går. haha.

igårkväll städade jag klart lägenheten och tvättade och fixade iordning precis allt. det var skinande rent och ordning överallt och de nytvättade kläderna låg ihopvikta i garderoberna när jag gick och la mig, är sjukt nöjd med min insats faktiskt. hann dessutom med att göra mackor till paul som han hade med sig till jobbet idag!

innan idag var mormor och siw hemma hos mig och åt lunch, det blev kasslerlåda med ris och till efterrätt en semla. mumsigt som bara den, ni kan bara ana gott folk!
kommer upp recept på maten sen.

just nu sitter jag på jobbet och är ashungrig, ska strax värma mat som blev över från i middags, sen kl 8 är det sveriges mästerkock - mitt favoritprogram. kanske ska hinna med halv åtta hos mig också, annars ser jag det på tv4play sen.

hur har eran dag sett ut?

ge mig frukost

jag är så hungrig nu att jag knappt kan stå upp, magen krampar som fan och jag ser mat framför mig varje gång jag blinkar. jag vet en som ska köpa frukostbullar på vägen hem från jobbet och sätta mig och mumsa på dem när jag kommer hem!
synd bara att jag inte har någon som kan sällskapa mig, dem flesta är troligtvis inte vakna då.

en stor jävla hotellfrukost hade definitivt inte suttit fel nu, skulle nog kunna göra i princip vad som helst för att få äta det just nu.

en sak har jag dock kommit på, när man är riktigt hungrig och magen är tom så ska man absolut inte äta lakrits. jag har läkerol med salmiak-smak och det får en att må illa. har känt det andra gånger också men har fortfarande inte lärt mig, gör om samma misstag gång på gång. fattar inte att jag glömmer det hela tiden.

snart är det dags att ringa och väcka älsklingen, som ska jobba hela dagen. själv ska jag göra en hel massa saker denna måndag.

-  rida
-  städa
-  träna
-  tvätta


sen till det kommer sova och matlagning. längtar även efter en riktigt varm och skön dusch just nu faktiskt. men den får vänta till kvällen när jag har tränat. orkar inte duscha flera ggr samma dag.

nej nu ska jag se om det är något bra på TV som jag kan roa mig med sista timmen på jobbet.
hoppas ni har sovit gott inatt.

ciao

FUCK big brother

det här är faktiskt första gången jag faktiskt ser big brother, har helt ärligt inte sett ett enda avsnitt från föregående säsonger, men nu följer jag det och tycker det är rätt så underhållande. funkar helt klart som tidsfördriv, men jag stör mig skarpt på att avsnitten inte kommer upp direkt efter sändning på internet.

hur svårt kan det va?

dem måste ju fatta att alla inte har TV11 och kan se det direkt, och ska dem ändå ha avsnitten uppe så man kan se dem gratis så får dem ju för fan lägga upp avsnitten så snabbt som möjligt och inte vänta massor med timmar, man hinner ju bli förbannad.

jag vill se NUNUNU!!!


ny datorväska

Im very happy right now!

har kollat runt på internet hela helgen efter en ny billig datorväska, men alla jag hittat som jag gillar kostar runt 4-500 kronor och det vill jag inte ge, har inte dem pengarna, men samtidigt måste jag ha en ny väska så jag kan ha med mig datorn till jobb och så, det funkar inte som den är nu - bär den i en ica-kasse.
inte hållbart, aiight?!

men jag är oerhört glad att jag hittade en för 200 kr.

och om ni trodde att jag skulle visa en bild för er har ni felfelfel. det gör jag inte förrän den kommer hem på posten. hihi!

filmtips: Ever After

sitter just nu och tittar på en av mina absoluta favoritfilmer Ever After.

 

jag älskar verkligen askungen-filmer som a cinderella story, another cinderella story osv. men den här är verkligen favoriten, nummer ett alla kategorier.



urbra tv-program

precis alla snackar ju om detta solsidan och jag har inte alls fattat innan vad det är som är så himla bra med det, har bojkottat det helt enkelt. sen nu igårkväll, eller ikväll eller inatt eller vad jag nu ska kalla det, så sände dem ett program på TV4 som intresserade mig sjukt mycket.

jag gick därför in på tv4play för att se något mer och nu är jag fast. ska definitivt kolla på alla, har ju tid till det dessutom! men det är verkligen ett tips till er som inte sett det.

 

nu ska jag börja packa ihop här på jobb, det är ju snart dags för hemfärd mot kudde och täcke och en otroligt skön säng!


läsktips: Fanta Zero

allt det här snacket att man inte ska dricka lightläsk pga alla sötningsämnen och skit, det är inte ens lön ni skriver kommentarer om det, för jag bryr mig inte.
allt är ju dåligt för kroppen, precis allt. dem forskar ju om allt och precis allt är skadligt för kroppen.

nu till tipset:

en lightläsk som är sjukt god och som man smakar otroligt lite skillnad mot den vanliga läsken med socker i, det är fanta zero. den smakar precis som vanlig fanta, i love.


Eric Saade - rätt låt vann


det är första gången jag kan säga att jag är helt nöjd efter att melodifestivalen är slut. detta är den klart bästa låten i årets tävling och det är garanterat den låt som kommer att spelas allra mest på radion, en riktig sommarplåga kommer det att bli.

jag röstade och gjorde min plikt för Eric, och för Sverige!

nu kanske vi hoppas på att slippa kvala i eurovision 2012. :)

sömnproblem ?

jag borde egentligen sova i alla fall en timme till, och trots det så har jag varit vaken i lite mer än en timme. känns inte alls bra. kommer typ dö inatt på jobbet. hehe. menmen, kunde inte sova mera, vetifan varför. och sen så knakade det som fan i väggarna, möss. hata.

jag har däremot varit nere på ica och köpt lite snacks till melodifestivalen ikväll, får ju bara inte missa den. sen fika till mig och conny! :)
även lite småingredienser till om jag ska laga kycklinggryta idag eller imorgon, lutar åt idag faktiskt, men vi får se. just nu gräddas frukostbullarna i ugnen och jag kan knappt bärga mig tills dem är klara. nam nam nam.

när bullarna väl är klara ska jag bre dem och ta ett glas juice och krypa ner i soffan där uppe och se på TV. 

hur ser eran lördag ut?  

snygg sommarklänning

halens finns en oerhört snygg sommarklänning som skulle sitta fint i sommar!


nytt favorit-program

jag har kollat runt på play-kanalerna på internet nu inatt när jag jobbat och fått ett nytt favorit-program, nämligen HALV ÅTTA HOS MIG! lätt att jag ska titta på så många program som jag bara kan!

 

jag såg även att det kommit en kokbok från programmet och den ska jag önska mig i framtiden.


ny datorväska ?

har suttit både igår och idag och letat runt på internet efter en ny datorväska, då den jag har är totalt sönder. dags att kassera den. eftersom jag har med mig datorn på jobb och bär den med mig mycket så är det nödvändigt att ha en datorväska som är hel.

men vilken jävla djungel det är, och väskorna är inte billiga heller ju.

någon som vet var jag kan hitta en snygg datorväska till ett hyffsat billigt pris?





recept: kycklinggryta med ginger & lemongrass

nu ska jag tipsa er om en riktigt god kycklinggryta som jag fått receptet på av en på jobb, vars sambo lagade den till henne. gudomligt gott kan jag säga!

börja med att stek kycklingen (ca 500g), brukar krydda den med paprikakrydda, dragon och lite kycklingkrydda. (har jag inte det sistnämnda hemma så gör det inget, dem andra två funkar bra bara dem också)

när kycklingen är färdigstekt så blanda i hela champinjoner (jag kör konserverade eftersom jag älskar det) och röd paprika som är skuren i bitar.



stek ihop det en stund. när det känns klart och paprikabitarna mjuknat litegrann, inte för mycket för då finns det risk att dem blir degiga.

blanda sedan i 2,5dl matlagningsgrädde, 1 påse santa marias woksås med smak av ginger & lemongrass och eventuellt lite soya om man vill.



låt det koka ihop en stund i stekpannan. (går även att koka upp såsblandningen i en gryta och sen hälla i ingredienserna i stekpannan där när det kokat upp)



tillsätt soyan sist.

när det är klart serverar jag det med perfekt kokt basmatiris!



Bon Appetit!

ont bådar gott ?

saker som har hänt den senaste tiden har verkligen fått mig att tänka till och fundera i banor jag inte trodde att jag skulle fundera i överhuvudtaget.

negativa saker kan hända, och gudarna ska veta att det har hänt en hel del negativa saker den senaste tiden, men visst kan det båda gott också?

jag vill påstå att det negativa vi har varit med om, jag och paul, har fört oss så mycket närmare än någon av oss kunnat ens tänka på. allting känns så himla underbart just nu. varje sekund, varje minut som vi spenderar i vårt hem tillsammans känns underbara. jag vill inte att det ska ta slut, och den här helgen ska jag vara borta och inte komma hem förrän måndag morgon, och det känns förjävligt rent ut sagt. och det på ett helt annat sätt än vad det brukar göra.

just nu känner jag mig oerhört lycklig med min tillvaro. jag känner mig älskad - på riktigt! det finns någon som verkligen bryr sig om mig och som är mycket noga med att visa det så att jag verkligen känner det. (paul menar jag såklart)
omtänksamhet är något oerhört viktigt som inte funnits tidigare i den grad som finns nu.

love, careing and respect.

jag trodde inte att något så pass negativt som det faktiskt har varit, kunnat föra något så underbart bra med sig. men när något negativt händer, börjar man verkligen tänka på riktigt och få klart för sig vad som betyder något och vad man vill kämpa för här i livet.

paul, du är mitt allt och jag älskar dig så otroligt mycket. i vått och torrt finns jag här och stöttar dig, på samma sätt som jag vet att du skulle gjort för mig. jag har aldrig träffat en finare människa än dig. tvivla aldrig på att du är unik och ovärderlig. du är UNDERBAR... ♥


I miss my lovely friend!


sjuuukt trött...

det är helt otroligt, jag ser knappt något. det var bannemej längesen jag var såhär trött, hade kunnat somna sittandes i en helt vanlig stol som inte är det minsta bekväm, och jag kan säga att det varit nära några gånger. tur man har saker att sysselsätta sig med så man inte faller i sömn.

jag tog bort mina fina naglar nyss och filade mina egna och målade dem istället, det tog sin lilla stund och tid har jag ju inte ont om precis. hehe.

hela dagen har jag och paul varit runt hos massa myndigheter och försökt ordna upp lite saker. vill inte skriva vad här, men gud vilken dag.
jag kan ju konstatera en sak: myndigheter skulle ALDRIG erkänna att dem gjort fel!

och det är inget trevligt konstaterande utan skrämmande, i min värld.

 

nej nu återgår jag till huset fullt.

 

ciao


kudden kallar...

nu är mitt första 12-timmars arbetspass mellan 18 och 06 snart slut och det har känts riktigt riktigt bra. det var längesen jag slutade såhär sent på morgonkvisten, men det gör inget för jobbet i sig känns värt det.
som sagt, jag är riktigt nöjd med min tillvaro i arbetslivet just nu! :)

ska hem och sova i min gamla säng hos mamma och pappa, inte så långt att köra så det är enklast så. har ändå ingen att krama om jag kör hem och sover för paul sticker ju till jobbet.

imorgon ska jag försöka hinna laga middag till familjen.

nu måste jag packa ihop mitt liv här innan jag blir avlöst.

ciao!

recept: broccoli med lax och créme fraiche

ett urgott, snabbt och gott recept på lax är alltid bra att ha, och det tänkte jag tipsa er om.

broccolin är bara att ta antingen fryst eller färsk och koka med rikligt med salt.



lägg laxfiléer i en ugnssäker form.

skär paprika och stö över tillsammans med champinjoner.



välj sedan ut en smaksatt créme fraiche som passar i smaken, jag använder antingen "soltorkade tomater och fetaost" från skånemejerier eller "paprika och chili".
lägg denna på toppen i ett jämnt lager i formen och strö över lite riven ost.

värm sedan formen på 225 grader i ca 30 minuter.



voila! riktigt mumsigt. jag äter det tillsammans med den kokta broccolin enbart, men det är också supergott tillsammans med färsk pasta!

njut!

RSS 2.0