Myspys!

Min bebis ligger och myser hos oss i soffan!


Mysig hemma-fixar-dag!

Idag har jag bara varit hemma hos paul och slappat, sett Oprah, lagat mat och dammsugit lite. En härlig dag med andra ord!

Har även varit på Flügger och hittat min sovrumstapet, men den kommer jag att visa för er vid ett senare tillfälle.

Nu ska vi fixa datan så vi kan se på film sen! :)


"Sandra, vad gör du på jobb när du e ledig?"

Det var precis den kommentaren jag möttes av när jag kom till jobbet idag. Helt sjukt. Hur kan jag INTE ha koll på när jag ska vara ledig???

Det var bara att köra hem igen. Min lediga kväll slutade i Ängelholm där jag befinner mig nu! mys

På vägen hit släppte jag av becci och poppy i Helsingborg, riktigt skönt med sällskap i bilen!

Nu är det kvalitetstid med paul som gäller! :)


Mysfika med beccis!

Äntligen fick jag smaka min cheesecake som jag gjorde i helgen. Den hann ju inte stelna då.
Men Gud, den var underbar!

Kommer inte att lägga upp nåt recept för de finns så många och sen har jag ingen bild, men kommer göra den fler ggr och då ska jag lägga upp recept. I promise! :)


Välkommen John Blund!

Nu ligger jag i sängen i typ världens kallaste rum och ska försöka få lite sömn, svalde nyss en ipren för att armens smärta inte ska kunna hindra mig.

Bilförarn hem från jobb var hemsk, kändes inte alls bra. :(

Förresten, blogg.se har en app nu. Mycket lättare! Kanske jag kan bli mer aktiv nu?
Har i alla fall världens möjligheter till det!

vill ni har mkt uppdatering eller det räcker med lite då och då???


Snart hemgång, lucky me!

Jag har faktiskt det himla bra som har det jobbet jag har just inatt. Har så grymt ont i armen, får nog svälja en Ipren så jag kan sova när jag kommer hem.
Köra bil hade jag definitivt inte kunnat göra hela natten, är lite nervig över färden hem faktiskt. Känns lite riskabelt, men hem måste jag ju!

Ska ringa och väcka paul om ca 20 minuter också. Snäll flickvän jag är va? Kan ju dock lägga till att jag bara ställer upp och gör det när jag ändå jobbat och jag är vaken! ;)

Nu ska jag roa mig med min braiga bok tills Christoffer kommer och löser av mig!


dagens outfit :)

under dagens äventyr har jag sett ut som följer:

randig stickad tröja H&M svarta leggings Ullared

svarta stövlar Skopunkten


starts with a smile - ends with pain!

i morse vaknade jag verkligen med ett leende på läpparna, min söta gosan låg i docksängen och sov. ni anar inte hur sött det är. som jag berättat innan har paul alltså köpt en docksäng till katterna, eller ja egentligen till lurvisson men dem kan ju ligga i den båda två.

hur sött är det inte?!


sen var det dags att klä på sig (dagens outfit kommer i ett annat inlägg) och köra iväg till landskrona för att träffa läkaren igen. det var dags att sätta in en p-stav i armen. AJ kan jag säga.
först fick jag tandläkarbedövning i en spruta, den kändes litegrann men det brukar ju sprutor göra. sen kändes det inte alls när hon stack in staven. men nu, nu gör det satans ont. känns som jag inte har nån kraft i armen alls, och den är helt lila. menmen, det ska ju gå över. men ack så trist det är nu.

 


efter detta läkarbesök åkte jag hem till en kär vän, jessica. henne har jag inte träffat på jättelänge. det är så himla trist att vi inte hinner ses oftare än vi gör. men ska försöka ändra på det, verkligen. hennes söta barn satte verkligen fler leenden på mina läppar och jag blev minsann poppis.

 

sen var det dags att köra till jobbet där det blev fika med emil. supertrevligt.

 

och nu sitter jag här på jobb och bloggar. hehe. ska strax ut på en promenix i den fina höstnatten. man måste ju ta vara på vädret nu medan det är så fint och temperaturen så behaglig.

 

ciao så länge...


MÅSTE-shopping med malin igår!

igår var jag på ett läkarbesök i landskrona rätt tidigt på morgonen, sen hade jag absolut inget för mig så det blev att jag slog en pling till Malin vilket resulterade i att jag åkte hem till henne och fikade och fick se hur man gör hemgjorda köttbullar. dem blev riktigt goda, du ska va sjukt nöjd, malin!

det blev sen en spontanrunda till Familia innan hon skulle jobba, och där var jag helt enkelt tvungen att utföra lite så kallad MÅSTE-shopping, för det kommer jag inte ha råd med i lika stor utsträckning sen när jag får min lägenhet.

mina stövlar sjunger på sin sista vers - sulan är halvt lossnad, dem spricker här och var, färgen börjar försvinna och jaaa, ni hör ju själv. ett par nya stövlar var ett måste.

sjukt sköna faktiskt. inte alls skillnad mot mina gamla som ändå är ingångna i 2 år. då kan ma inte va annat än sjukt nöjd. jag köpte dem på skopunkten, och som bekant har dem ju att om man då köper 2 par så får man det andra paret för halva priset och jag var faktiskt tvungen att utnyttja det.

som försvar mot alla paren skor jag har hemma så får jag ju säga att jag faktiskt inte äger några snygga pumps för höst och vinterbruk och dessa går faktiskt under kategorin "kängor/boots" på skopunktens hemsida. I love them! och det var ju faktiskt halva priset!

 

sen var det ju det här med vinterjacka. jag har ingen som är riktigt varm som är något att "hänga i julgranen"! den jag har köpte jag i början på gymnasiet/slutet av högstadiet nån gång. riktigt längesen var det i alla fall. massor med år sen. sjukt egentligen att man har den kvar. men jag hittade en jag gillade direkt inne på Cubus, så jag fick slå till. kommer som sagt inte ha råd med shopping på samma sätt sen, och detta var ju MÅSTE-shopping.

jag var riktigt nöjd när jag åkte hem, fast hade smått ångest över den ekonomiska biten. stövlar och vinterjacka är ju inte direkt den billigaste shoppingen man gör. menmen, MÅSTE-shopping var det i alla fall!

 

har mina kära läsare nån MÅSTE-shopping att göra?!


snygging-målaren! ♥

igår var jag och hälsade på min snygga målare på hans jobb och bjöd på lunch, kan lätt säga att det blev uppskattat. man gör vad man kan för att liva upp dem tråkiga arbetsdagarna! :)

skitig å dann, just the way I like him!


mysmatchens sämsta bidrag!

OLW har ju haft en mysmatch där man får skicka in förslag på en ny chipssort, och en av dem tre som är finalister och säljs ute i butiker just nu har jag testat.

Den låter hur god som helst och känns som en hit, men enligt min mening smakar dem skit.

har ni smakat dem? vad tyckte ni?


min hockey-outfit!

igår var det skånederby och min outfit blev följande:

svart skinnjacka ONLY blommig/transparent oversize topp Ullared

svart långlinne Ullared jeansleggings i svart ton Ullared

svarta overknee-stövlar Ellos


låååång natt snart över

det har minst sagt varit en lååång natt, är sjukt trött och vill bara köra hem men det ska man minsann göra snart. sitter riktigt och räknar minuterna.

vad bjuder då onsdagen på?
hmm. massa sömn till att börja med. sen gymet, handla och laga mat med ♥, sen blir det antagligen filmmys på kvällen. han har lovat att vi ska se friends with benefits. det måste man ju ta vara på! ;)


berg-och-dal-bane-dag

det är bara förnamnet.
har nog innehaft alla känslor idag - kärlek, ilska, besvikelse, förväntan, upphetsning, saknad

mycket saker har hänt som jag verkligen inte trodde när jag vaknade i morse. det har verkligen svängt upp och ner mellan att vara bra och dåligt.

t.ex. har jag ätit min middag ur en matlåda sittandes i bilen idag, det är inte fy skam.

imorgon ska jag ringa ett viktigt samtal som kanske kan förändra min tillvaro. vem vet?!

om 30 minuter...

... är det dags att köra hem från jobbet. och det kan jag säga ska bli riktigt skönt, längtar efter frukost. magen bara skriker av hunger. men det är väl mitt eget fel att jag inte ätit, hehe.

det känns verkligen att jag varit ledig i 12 dagar, kroppen är inte riktigt van vid att vara vaken såhääär länge utan att få lov att sova.

det är rätt sjukt egentligen, nu när jag sitter här på jobb så är jag otroligt trött och det känns som att jag hade kunnat somna vilken sekund som helst bara jag haft tillåtelse och någon gett mig en kudde typ. men fast jag är såhär trött, så när jag kommer hem och lägger huvudet på kudden - inte fan ska jag somna då. nej då ska det ta kanske en timme innan kroppen behagar somna in. sjukt.
men vad beror det på egentligen att det är så?

vet ni vad jag ska få äta till frukost?!?!
en grov macka med leverpastej och saltgurka. MUMS!!!


LÄNGTAR HEM NU!!!

saknar hushållsarbete ?

ni läste rätt, det gör jag faktiskt. saknar att rå om mitt hushåll. låter sjukt egentligen, för när man har sitt hushåll så klagar man mest på att det är så jobbigt och mycket att göra och man hinner inte osv.

men när jag kom hem idag så tvättade jag två maskiner tvätt, laddade diskmaskinen, lagade lasagnette och dukade. riktigt härligt. mamma blev nog glad, ja pappa också för den delen. inte var dag dem kommer hem till dukat bord och diskat och iordning och tvättmaskinen redan laddad, det enda dem behövde göra var att hänga upp tvätten och duka av bordet., dem har det bra minsann!

får se om jag orkar med samma slit imorgon. det får inte bli för mycket hushållsarbete heller för då tröttnar man, men som det är nu att jag gör det lite när jag känner för det och att andra uppskattar det, det är underbart. bättre kan det inte bli.

men jag längtar attans mkt tills vi kan börja renoveringen i min lägenhet. jag var faktiskt och hämtade nycklarna i fredes. sen skulle han ringa onsdag eller torsdag, så fort dem blev klara. då skulle byggcylindern tas bort och det skulle va fritt fram för oss att börja.
ska bli såå spännande att se hur det ser ut. köket är då klart och alla golven lagda! det pirrar i hela kroppen när jag skriver om det! :)

just nu saknar jag min sötnos jättemkt fast vi umgåtts hela helgen. det är så definitivt på ngt annorlunda sätt nu när vi inte är tillsammans. det känns annorlunda i kroppen.
men vi ses senare i veckan igen ju när vi ska titta på min lägenhet! längtar. ♥

lite smått kass bild (orakad och allt) men han är alltid fin för mig! ♥




finaste klänningen EVER

aldrig nånsin har jag sett en sån här otroligt snygg festblåsa. wow vad jag älskar den.

men dock på tok för dyr, hade den varit billigare hade jag slagit till direkt och det hade fått bli min nästa nyårsklänning! men för dem här pengarna förblir den en dröm...

ni hittar den här för 2649:-


recept: Thailändsk currygryta med kyckling

i helgen testade jag ett nytt recept jag hittat på nätet, men som alltid så ändrade jag lite på det så det blev mer i min smak. det blev riktigt riktigt gott så kände att det var på sin plats att dela med mig av det till mina söta läsare!

Ingredienser

ca 400 gram kycklingfilé
1 burk kokosmjölk
2 dl créme fraiche
2 msk curry
2 vitlöksklyftor
1 lime
½ msk ingefära
1 paprika
3 morötter
½ purjolök
½ chili
1 hönsbuljongtärning
cashewnötter

Gör såhär

Strimla kycklingen i mindre bitar och stek dessa noga i lite olivolja.
Krydda med paprikakrydda och lite dragon.
Hacka vitlöken i småsmå bitar.

Skala morötterna och skär dessa i skivor. ("pengar")
Koka tills de blir mjuka med rikligt med salt i kokvattnet.

Häll över kycklingbitarna i en gryta.
Tillsätt vitlöken och curryn.
Häll därefter i kokosmjölk, créme fraiche och hönsbuljongtärningen.
Tillsätt även saften från limen.
Låt koka under lock i ca 10 minuter. Rör om med jämna mellanrum.
Smaka även av och tillsätt ev. mer curry.


Strimla chili, paprika, purjolök och de kokta morötterna.
Låt dessa koka med under några minuter.
Häll i cashewnötterna alldeles i slutet så de inte blir för mjuka.

Servera tillsammans med basmatiris!


shoes to die for ♥

åååh. skulle kunna dööö för att få äga dessa godbitar.

men mamma skulle typ halshugga mej om jag köpte fler par skor.

ni hittar dem hos Nelly


lurvissons nya säng

jo ni läste rätt, lurvisson har fått en alldeles egen säng av paul.

paul har tittat på den varje gång vi varit på ikea i 3 år, han ville köpa den till gosan innan men jag sa stopp. men han får väl göra som han vill och i helgen slog han till. det sjuka är att kattskrället gillar sängen och ligger där helt självmant.

även gosan har börjat gilla den och dem löser av varandra, i morse när jag vaknade låg dessutom båda två i den. sjukt. ser riktigt skojjigt ut.


sängen finns för övrigt på IKEA och kostar 149:-

we share ♥ 3 januari

vilken rolig grej.
har läst på en del andra bloggar att det jämförs vilka kända människor man delar födelsedag tillsammans med. häftigt tänkte jag, måste dela med mig av vilka jag firar min födelsedag tillsammans med!

J.R.R. Tolkien
författare till bl.a. sagan om ringen-trilogin.


Mel Gibson
amerikansk skådespelare.


Michael Schumacher
formel 1-förare från Tyskland.

sjukt bra dag följt av ängestfylld natt!

dagen idag har varit riktigt bra.
jag vaknade och fick besked om att jag skulle slippa jobba inatt, visst pengarna hade varit skönt att inkassera men ändå kände jag att det var skönt att kunna vara ledig. jobbade ju faktiskt extra igår så...

jag gick upp relativt sent, tog en dusch och började packa mina saker. den här helgen ska jag nämligen spendera hos hjärtat. ♥

planerna för dagen var mest bara att köra till ängelholm och ta ikea på vägen för att köpa plastbackar, eftersom det ska rensas i förrådet och julsakerna ska packas om och lite sånt.
men så fick jag en idé, jag ringde bästaste rebecca och frågade om hon hade lust att hänga med, och jag räddade därmed hennes kväll! :)
vi hade sjukt mysigt, maten på curry republic inne på nya väla var minst lika orgasmic som fetaosten från tre spett och gräddbullarna från gräddbulleriet. lite fross, men det ska bort imorgon på gymet! :)

ikea var riktigt bra, jag fick köpt mina plastbackar (valde mellan svarta och genomskinliga och ni som känner mej kan ju säkert gissa direkt att jag valde dem svarta, hehe), även en taklampa till paul (som han dock får betala själv) och sen fick jag även lite svar angående min blivande walk-in-closet som jag håller på att designa inredningen till.

när jag sen kom hem till paul blev det massa mys, som jag hade saknat honom. det kände jag inte fullt ut förrän jag verkligen kom hit och han stod där i dörren och släppte inte in mig förrän han fick massa pussar och kramar. :)

och nu till det ångestfyllda.

MITT NÄSSPRAY VAR SLUT!!! och det upptäcker jag inte förrän jag har legat i sängen och försökt sova ett tag, det ösregnar ute och paul ligger här bredvid och snarkar som värsta grisen.
ångesten fyllde riktigt kroppen och jag började må skitdåligt, näsan krånglade som aldrig förr, det täpptes igenom totalt i båda näsborrarna.
det var ju liksom inget annat att göra än att masa sig ur sängen och ut i ösregnet och ner till statoil för att köpa en ny flaska, för att sen upptäcka när jag kommer hem igen att jag inte behöver den. det är precis som att det sitter i huvudet, jag behöver egentligen inte använda den, bara jag vet att den finns där OM jag skulle behöva. sjukt egentligen, men vetifan hur jag ska få bukt med det.
och tänk då om jag varit i svalöv hos mina föräldrar istället, då hade jag inte kunnat få tag på nässpray såhär mitt i natten, frågan är vad jag hade tagit mig till då?!?!?!?!?!?!?
om känslan varit densamma som innan så kan jag nog garantera att jag hade packat saker och satt mig i bilen och kört upp till statoil i ängelholm och sen hem till paul och sova, inget snack om den saken.

ännu en orsak till varför jag ska bo i en stad och inte i en liten skithåla!!!


menmen, nu ska jag faktiskt försöka sova igen. natti

gott med extrapengar!

Inatt blir det alltså jobb fast jag skulle varit ledig, men härligt med lite extrapengar. Dem kommer väl till pass, har ju en del hål att stoppa dem i den närmsta tiden. IKEA kommer bli en enorm bov, hehe.

Paul blev lite besviken över att jag inte kommer, skulle ju hem till honom och mysa ikväll. Men vi bestämde att det får bli en riktig myskväll på fredag istället. längtar ♥

Filmtips önskas inför natten, vänner!

changed plans ?

nu är det snart tid att gå hem, ska man ta en shake till frukost på vägen eller blir det bullar där hemma? det är frågan de. hmm, får nog fundera lite till på de. lutar åt det första, blev ju bullar igår. men vi får se.

det ser dock ut som det blir ändrade planer angående dagens göromål, tyvärr. eller ja, tyvärr ska jag väl inte säga, det är lite positivt med det också. får nog jobba istället, men det kan vara bra - jobba in min karensdag när jag var sjuk är inte fel.
kan ju alltid lite smått hoppas att jag kan vara ledig som planerat, men vi får helt enkelt se om det finns nåt sms från jobb när jag vaknar senare idag.

måste summera rederiets slut som BRA, fast det hade mycket väl kunnat fortsätta fler avsnitt. dock hade de kanske inte blivit så bra, säcken knöts ihop rätt bra faktiskt. dock känns det lite vemodigt att det nu är helt slut, det har ju varit en del av mitt liv så himla länge nu. kommer sakna det. menmen, får hitta nåt annat som sagt och det lutar faktiskt åt family guy. eller har någon ett annat förslag?

nej nu stänger jag ner och packar ihop.

ha en trevlig dag i regnet kära vänner!

en natt med ösregn...

... tur man är inomhus! :)

fast besviken är jag ändå, för jag är sjukt sugen på en nattpromenad, men inte i detta vädret.

inatt har jag inte gjort alltför mycket mer än tittat på några avsnitt rederiet, vilket jag snart är klar med. just nu håller jag på att se det nästsista avsnittet av hela serien, nämligen avsnitt 317. herregud vad många timmar jag har spenderat tillsammans med detta program. helt sjukt egentligen.
helt ärligt så är det faktiskt en bra serie, man måste ju ha i åtanke att det var mer än tio år sedan den började att sändas så man måste ju såklart ha överseende med det.

det hade varit skönt att sova lite nu, men det kan jag ju inte nu när jag jobbar. men jag kommer att få vila och sova ut, för efter nattens arbetspass ska jag vara ledig 13 dagar i streck så jag ska inte klaga. inte för att jag har nåt speciellt bestämt som jag ska hitta på under min ledighet, men ändå.

imorgon ska jag t.ex. hem till paul för myskväll, och på vägen dit ska jag in om IKEA för att köpa plastbackar, för ett projekt under min ledighet ska bli att sortera och rensa i förrådet och lägga ut saker på blocket och så. mina kartonger med julsaker är kass så ska packa om och dela upp med paul och så. han får ju också ha lite i sin lägenhet trots att det mesta är mitt.
ska faktiskt bli riktigt trevligt att gå igenom förrådet. kommer berätta här om vad jag har till salu sen, har massor med hästsaker som är helt nya t.ex.
sen i slutet av min ledighet ska jag följa med mamma och moster på loppis för att sälja av lite. ska bli riktigt trevligt faktiskt. tänk om man får ihop lite pengar där som man sen kan köpa nya saker till nya lägenheten för. ja gud vilka planer jag har den närmsta tiden. ska faktiskt bli spännande.

nej nu ska jag se klart denna jävla tv-serien, börjar bli lite smått trött på den. måste se nåt nytt.

hejsvejs

så mycke för så lite...

tänk va mycket känslor ett litet litet sms kan skapa
tänk va glad man kan bli för bara några få ord i ett meddelande

total lycka

 

paul jag älskar dig ♥


wish I had the body...

önskar verkligen att jag hade kropp att kunna bära denna snygga klänning!

den kostar bara 299kr och ni hittar den här.


gårdagens outfit!

igår var jag och paul och åt på en italiensk restaurang och därefter på bio. myssöndag med andra ord. filmen vi såg var apornas planet, och den kan jag verkligen rekommendera. se den!

men det var inte det inlägget skulle handla om.

jag såg ut såhär igår:

randig stickad tröja H&M leggings med svarta mockadetaljer H&M

over-knee stövlar Ellos


min framtid!

det är något väldigt roligt jag har framför mig just nu, jag har fått min egen lägenhet i helsingborg och renoveringen har börjat idag. min pappa och lillebror ska göra måleriarbetet, alla golven ska bytas, innerdörrarna ska bytas till nya vita, köket ska rivas ut och ett helt nytt ska in med vitvaror och allt, badrummet ska renoveras.
det kommer att bli som en helt ny lägenhet och jag ser såå mycket fram emot att flytta in där.

jag tror att min blogg kommer att handla litegrann om det nu under en period eftersom det är något som präglar mitt liv väldigt mycket. det ska hittas möbler och inredning och det ska göras iordning och annat.

idag t.ex. kom min väggdekoration hem på posten som jag så länge letat efter och äntligen hittat.

 

hur sött är det inte att ha den här på toalettdörren?


är jag tillbaka ?

nu är det mer än 3 månader sen jag skrev här sist, jag har helt enkelt inte haft någon lust. det har hänt mycket i mitt liv men jag har liksom inte orkat eller velat skriva ner det här. inspirationen har varit som bortblåst.

IRL har jag fått en del påtryckningar att bloggens uppdateringas saknas. är det så så får ni kommentera på detta inlägget. tänkte kolla hur stort intresset är.

möjligtvis att jag är tillbaka nu igen. vi får helt enkelt se, ska göra ett försök.

vad vill ni jag ska skriva om?
vilken typ av inlägg saknar ni mest?
vad är det som gör att ni klickar in här gång på gång?

svara på mina frågor så ska vi se om jag kan komma tillbaks in i bloggträsket! :)

RSS 2.0