skriva av mig...

som jag har berättat innan vill jag använda bloggen lite till att skriva av mig gällande saker som tynger mig och är jobbigt, dock kommer jag skriva i gåtor för allt kan inte komma ut. många saker är högst privata. och jag tänker börjar här och nu...
 
den senaste tiden har varit enormt jobbig och jag känner och vet att det verkligen inte är slut än, det är lång bit kvar. det som håller mig ovanför ytan är hoppet och vetskapen om att det är på väg mot positivare tider nu. jag hoppas som sagt det i alla fall.
 
ibland känns det bara som om allting är mitt fel fast ändå inte. det känns som att jag måste vara överallt och ingenstans samtidigt, fast jag vet inte i vilken ände jag ska börja, och när jag väl börjar, kommer det att vara i rätt ände då?
 
en sak som är enormt positiv i mitt liv just nu är bytet av gym som jag har Linn att tacka för, tack fina du! ♥
ännu en vän som är värd ett hjärta är theres som kommer att bli min nya träningskompis. ♥
jag tror att det kommer att vara mycket lättare att träna och verkligen komma igång och hålla tempot och humöret uppe om man kan peppa varandra, jag tror verkligen att detta kommer att bli strålande. jag simmar, gymmar, spinner och nästa vecka ska jag testa på lite nya pass som jag aldrig har testat innan. ser enormt mycket fram emot det.
 
en annan sak jag ser fram emot är nästa helgs lilla tripp till lalandia med närmaste familjemedlemmarna, släkt och framför allt paul. det blev ingen direkt semester nu i sommar då det var mycket annat som stod före då, men man behöver komma bort ifrån hemmet, vardagen, hushållssysslor osv. och bara rå om varandra, och det känner jag att lalandia kan vara bra för. hoppas verkligen att det kommer att bli lika bra och underbart som jag hoppas på. men varför skulle det inte bli det?
 
nu är lite nedskrivet i alla fall, och det känns som tusen stenar som fallit från mina axlar. riktigt skönt!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0