#hashtag# trött tjej

Ja gud. Vart tog all min energi vägen?
Har suttit nu och arbetat mig igenom lite mer än halva arbetsdagen och är fortfarande dödstrött, den där morgontröttheten tycks inte försvinna. Kommer jag nånsin att vänja mig vid att arbeta dagtid eller kommer jag att återgå till natten så fort jag kan när jag får möjlighet? det är den stora frågan...
 
Något positivt är i alla fall att jag inte är helt ensam, det är ständig rullians på folk och man har någon att prata med med jämna mellanrum. Det har man ju definitivt inte på natten, då är man så ensam så hälften vore nock.
 
Jaha, hur ser denna dagen ut då. Jo nu sitter jag som ni förstår på jobbet och funderar på att slänga in matlådan i mikron, börjar kurra lite i magen nu faktiskt. Sen när jag får lov att gå hem så bär det av raka vägen till Bårslöv och vår nya lägenhet för lite arbete, tog ju en fridag därifrån igår när jag kom hem från jobb för att umgås med min fina vän Theres istället. Då får man jobba lite hårdare idag istället. Hade faktiskt tänkt försöka skruva ihop resterande av inredningen i min walk-in-closet, får väl ha mannen som assistans! :)
 
Pappa kommer också idag och skall assistera med lite målning som han är så underbart duktig på. Min fina papps! ♥ Om han bara visste hur otroligt tacksamma och glada vi är för all hjälp han ställer upp med. Och mamma också såklart. Jag känner mig såå glad att jag har dem. Är väldigt lyckligt lottad som fått växa upp med just dem som mina föräldrar!!!
 
Nej nu kallar matlådan! Hoppas ni har en fin dag allihopa!
 
puss & kram


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0