fotosession at work

i onsdags hade vi fotosession på jobbet; jag, mats och glenn. vilka galenskaper. får väl lägga upp ett par bilder och visa upp min arbetsplats osv.

SecAss

jag & glenn

bilarna

glenn - galenpanna
minsann är han helgalen!

mats-invaderad mobil

nu är det minsann inte bara daniel som invaderar min mobil med snuskigt skit, nu har även min kära kollega mats på SecAss börjat. haha. men det är minsann roligt. här kommer lite snabbisar som jag sedan kan radera för att hålla minnet ledigt för mer!  ;)
 
Calle 12 år frågar pappa varför kondomer säljs i 3-pack, 6-pack och 12-pack. Pappan svarar då:
- Jo min son, 3-pack är för högstadiekillar. En fredag, en lördag och en söndag. 6-pack är för gymnasiekillar. Två fredag, två lördag och två söndag. 12-pack är för oss gifta. Januari, Februari, Mars osv.

En tant på ålderdomshemmet åker fram och tillbaks i korridoren med sin rullstol och leker bil. En gubbe stoppar henne först för fortkärning, sen för vårdslös körning. Till slut kommer han ut från sitt rum naken och med ett präktigt stånd. Då utbrister tanten:
- Oh nej, inte alkotesten igen!

Mannen till frun: "Kan jag få spruta dig i örat?"
"Nej, då blir jag ju döv!"
"Ingen risk, jag har sprutat dej i munnen i fem år och inte fan håller du käft för det!"


ja det var bara lite smakprov, det har kommit massa mms också, men dem kan man ju inte lägga upp såhär. men antagligen kommer det att komma mera. :)

4 december 2007

hmm, har fått massa påtryckningar att det var längesedan jag skrev här så jag antar väl att jag får uppdatera mitt liv lite. man kan väl säga att det ser lite annorlunda ut jämfört med när jag skrev sist. har börjat jobba på Security Assistance nere i malmö, och jag trivs superbra. går runt här och hoppas att det blir lite mer än bara jobb nu en framtid framöver pga min praktik, känner att jag verkligen trivs med folket och så. det är inte alltid det känns som att man hittar rätt, men...

har superhärliga arbetskamrater, bland annat en som heter glenn. haha. som alla ser på bilden här nere är han en riktig knasboll, men så jävla go! :)

glenn

har suttit stationärt nere på Gustav Adolfs Torg i malmö ganska mycket, samtidigt som det är lååånga timmar alldeles ensam där nere så är det trevligt och skönt. man får många tankar rensade och det finns många böcker att läsa. dessutom så kommer mina härliga arbetskamrater upp och hälsar på mig för lite pratstunder, tror dem njuter lite av mitt sällskap litegrann. hehe. ;)

nu när jag sitter här och uppdaterar mig lite så har jag precis kommit hem från ett 13-timmar-långt arbetspass och är ganska uppspelt pga en redbull jag fick dricka för drygt två timmar sedan för att hålla mig vaken, tänkte hoppa in i duschen och sen bege mig till bingen för ett par timmars sömn innan man ska på det igen ikväll. jag ser faktiskt fram emot att komma till jobb, det är nog inte många som gör det. men det känns verkligen bra där. är supernöjd!

dömningarna i svalövscupen har även dem gått susen. är riktigt nöjd med min insats där och det vet jag att många andra är också, dem flesta i alla fall. det finns dock alltid någon som ska utmärka sig. hehe. nämner inga namn, så blir det inga missförstånd och sura miner.
ska även döma den välkända eslövscupen nu i juldagarna, ska faktiskt bli riktigt trevligt. fick ju inte döma den förra året eftersom jag skulle spela den själv, men äntligen!!!

jag har förresten även fått lite påtryckningar av folk som vill se mig i min uniform. har dock ingen helbild, men har lyckats ordna fram en liten en, så det känns nästan som jag inte har något val utan måste lägga upp den här. herregud! så intresserad man kan vara av mig, känner mig nästan poppis! haha :)

jag i min uniform

det känns dock lite tråkigt med hästen, men hon får vila nu när jag är ute och jobbar, måste få ihop mina 160 timmars praktisk yrkesträning, och det blir lite svårt att ta sig upp till ängelholm nu när jag jobbar i malmö, det var mycket lättare dem passen som jag var i båstad. menmen. hon förstår nog, men jag saknar henne sjukt mkt. min söta häst.

nu hade jag tänkt gå och lägga mig så jag orkar jobba i natt igen.

pusspuss <3

RSS 2.0