filippa bark


daniel-invaderad mobil

haha. daniel har invaderat min mobil med enmassa skit hela helgen. måste rensa den men vill ändå inte ta bort allt, för det är så jävla grymt. haha. så jag får väl slänga in det här och ge mina läsare ett par skratt som förlänger livet! :)

Trendige Ivar hade grävt ner sig i sanden för att få en jämnare solbränna och bara lämnat kuken framme, varvid det passerar två äldre damer. Den ena utbrister: "när man var 10 var man rädd för den, vid 20 var man nyfiken, vid 30 älskade man den, vid 40 ville man ha den oftare än man fick, vid 50 betalade man för den, vid 60 så bad man om den, vid 70 så hade man glömt bort den och nu vid 80 års ålder så växer de jävlarna i naturen!

En kille står i hotellobbyn och ska checka in, då hans mobil ringer. När han rycker upp den ur fickan råkar han köra armbågen rakt in i bröstet på tjejen som står bakom honom. Båda rycker till och killen säger: "Om ditt hjärta är lika mjukt som dina bröstså vet jag att du förlåter mig?!" Tjejen svarar: "Om du kuk är lika hård som din armbåge så finns jag på rum 821!"

Hur gör man världens bästa nyårsraket?
Täta en arabs röv, fyll upp med 8 liter bensin, tänd på turbanen och släng fanskapet i önskad riktning. (skämt å sido, det kan vara vilken folkgrupp som helst, jag är absolut inte rasist)

Har precis testat nya Yes Ultra diskmedel, som tar bort fett och bakterier. Ett stort jävla fiasko!
Här sitter jag i badkaret - fortfarande fet och förkyld!

7-åriga Pelle såg sin 15-åriga storasyster komma ut från duschen i badrock.
- Maria, jag måste få se dig naken! säger han.
- Är du inte klok? undrar syrran.
- Snälla jag måste! säger Pelle.
- NEJ!!! säger systern lite irriterat.
- Men bara lite, bad Pelle.
 - OK då, sa systern snabbt och särade snabbt på sin badrock.
- Åh, vad skönt! sa Pelle. De stora killarna på skolan sa att du hade fått kuk i helgen.

Pelle och Erik var tvillingar. Pelle ägde en gammal eländig båt och ödet ville sig så att Eriks fru dog samma dag som Pelles båt sjönk. Några dagar senare träffade Pelle en gammal tant som trodde att han var Erik.
- Så ledsamt att höra om din förlust! sa tanten vänligt. Pelle trodde givetvis att hon menade båten så han svarade:
- Nja, faktiskt är jag bara glad över att jag blivit av med henne. Hon var ju så genomrutten från dag ett. Underdelen var fullständigt slut och hon luktade gammal fisk. Och hon läckte hela tiden och hade en stor spricka där bak och ett ganska stort hål framme vid. Och varje gång jag använde henne blev hålet bara större. Jag utgår ifrån att det som tog knäcken på henne var att jag hyrde ut henne till fyra killar som ville ha lite kul. Idioterna försökte alla att komma i henne samtidigt, så hon sprack på mitten. Men det är ju inte världens undergång, jag får väl bara börja och kolla annonserna för att hitta en ny!

Det var en jägare som var skitduktig på att veta vilket djur det var och vilket vapen som använts bara genom att känna på skinnet. Kompisarna blindtestade honom och gav honom 2 öl för varje rätt svar.
Första skinnet "det är en dovhjort skjuten med kaliber 30-06" Det var givetvis rätt och han svepte två öl.
Andra skinnet "det är en hare skjuten med hagel" Rätt igen, och han svepte två öl.
Dagen efter vaknar han med ett stort blåöga, vänder sig till frun och säger: "jag var väl inte i något slagsmål igår?"
och frun svarar: "du kom hem i natt, full som en alika och luktade apa. Sen körde du ner handen innanför min trosa och sa; skunk, klyven med yxa......."

En obducent hade en grupp nya elever uppställda framför en avliden uteliggare. "Det är framförallt 2 saker ni måste lära er. För det första, inget får äckla er." Han stoppade in fingret i röven på den döde, och sög sedan på det. Efter viss tvekan gjorde studenterna likadant. "Det andra ni VERKLIGEN måste lära er är att vara uppmärksamma. Det var pekfingret jag stack i röven och långfingret som jag sög på!"

daniel är allt bra knasig. men på ett positivt sätt. tänk om jag inte haft hans sms att skratta till. haha.

6 november 2007

detta är en alldeles speciell dag. 
♥   jag och paul har varit tillsammans i 6 månader  ♥
jag älskar dig paul ardenmark!

vi har precis ätit middag och ska strax köra iväg till helsingborg och gå på bio. fan va jag trivs bra. har nog aldrig trivts såhär med någon, inte för att det är fel på alla andra jag varit tillsammans med, men helt enkelt för att vi fungerar så bra ihop. vi bråkar inte som man gjort med andra, och om vi skulle ha delade meningar om något så surar vi i kanske tio minuter sen är det glömt. jag är så jävla glad! :)

igår i skolan skulle jag få besked på om jag blev godkända på proven i torsdags, var så himla nervös när jag satt där inne hos filiph som förste person. men jag klarade det. kände en sån grym lättnadskänsla i hela kroppen. fick ett diplom och allt. men det lär jag väl få på torsdag i skolan. har inte varit där idag, hade sån sjuk huvudvärk när jag vaknade i morse. sen imorgon ska jag inte heller till skolan för då ska jag med min chef på båstadbevakning på säkerhetsmässan i malmö. ska bli intressant. och på torsdagnatt ska jag jobba mitt första pass som väktare, min nya yrkestitel! :) jag är så lycklig, ÄNTLIGEN!!!

ikväll när vi kommer hem till mig ska jag och pappa sätta oss ner och skriva i skadeanmälan på min bil så jag kan få den lagad snart. det börjar brinna lite i knutarna om den ska hinna bli lagad innan vinterdäckan ska läggas på och alla inomhusturneringar börjar. men det ska vi nog kunna lösa.

nu ska vi köra.

pusspuss <3


väktar-partaj :)

helrolig kväll med alla mina klasskompisar från väktarutbildningen. har träffat ett gäng supersköna typer. är helnöjd med allting och trivs som fisken i vattnet. tack för en underbar kväll kollegor!
sanna, nina, yonna, hasse, robert, mona, malin, erik, christopher & daniel!
(vi får hoppas att jag inte glömt ngn)

febrilt försök att mäta hur lång sanna är
bev 07
hasse (got ya) och yonna
bev 07
nina och sanna
bev 07
mona dricker, daniel är redan full ;)
bev 07
hasse och sanna
bev 07
vi ser fan ut som ett gäng fylleväktare. haha ;)
bev 07
yonna och nina myser
bev 07
yonna, daniel, jag och mona :)
bev 07
erik är strålande glad :)
bev 07
sanna och malin
bev 07
mona, robert och sanna (det är nog ngt intressant på Tv)
bev 07
sanna och nina, vidgörningsdax ;)
bev 07

1 november 2007

shit vilken dag. vaknade i morse sjukt nervös. hade ont överallt och jag skakade i hela kroppen, kände mig kallsvettig och spydde. det var dags för dem viktiga slutproven i väktarutbildningen steg 1. både det praktiska och det teoretiska provet var idag för min del. hela vägen i bilen in till skolan darrade benet jag hade på gaspedalen och det var sjukt svårt att koncentrera sig på körningen.

väl där inne lugnade filiph ner mig som fan. han är verkligen en riktigt bra lärare. han tar fram det bästa hos mig och ger mig verkligen bättre självförtroende. han var helnöjd med min A-rond som jag gjorde med honom, och sen släppte allting. det var bara den stationära bevakningen i Freja som blev lite problematisk och jobbig. men jag tror att det löste sig mycket genom en ganska bra diskussion som jag hade med Håkan och Kristoffer.

allt på det praktiska provet var allmänt jobbigt, för det var så otroligt mycket folk som tittade på en och inspekterade allt man gjorde, det hade varit mycket lättare om det bara varit vi och lärarna liksom, men där var så många andra både från ledningsgruppen, föregående klass, företag osv.

det teoretiska sen, det kändes riktigt bra när jag skrev det, bara några av Håkans frågor som kändes lite sådär. men på den delen av provet behövde man bara ha 80% rätt så det var nog inga problem.

när vi sen var klara var det bara att köra hem, eller ja, hem till paul blev det ju för jag skulle rida. körde en sväng in om pauls jobb och skulle hälsa på och berätta hur proven gick men det var en enda stor djungel på det där bygget, kunde inte hitta honom någonstans. körde runt och letade en stund men det var omöjligt. det var verkligen som att leta efter en nål i en höstack. så jag gav upp och körde vidare mot ängelholm.

när jag sen kom ut i stallet var det helt underbart, jag kunde slappna av som fan och det kändes som om hela mitt liv var perfekt. stod och gosade med sessan en stund och det kändes som om hon förstod att det varit jobbigt för mig ett tag inför proven och såhär, hon verkade stödja mig. men vad vet jag, jag är ju ingen hästexpert som kan läsa av vad dem säger. haha. men det kändes som om hon brydde sig verkligen iaf.
jag red ner mot åses ridbana och det blev lite problematiskt på vägen. sessan har nog inte varit med om så värst mycket i sitt liv. hon var väldigt orolig idag. det blåste som fan, traktorn plöjde på vägen, där sprang hundar omkring och lekte och allt var allmänt jobbigt. men inte nog med det så lät det som fan från vindkraftverket eftersom det blåste så. det gjorde ju inte saken bättre. så det var lite allmänt oroligt att rida idag, hon skenade iväg ett par gånger, men det var bara för att hon var rädd, inte för att vara dum eller elak.

sen när jag kom hem igen var jag och paul på coop och handlade lite mat, det behövdes verkligen. sen lagade vi en riktigt god middag tillsammans. honungsmarinerad skinksnitzel, kryddade potatisrutor med italienskkryddad sallad och min specialvitlökssås. sjukt gott var det.
hade tänkt lägga mej i tid ikväll också och smälta allt som hänt under dagen. ska upp tidigt imorgon också, först rida vid halv åtta och sen tandläkaren vid tio så det är full rulle!

nu ska vi bara mysa!

pusspuss <3

RSS 2.0