helvete.

hela mitt jävla liv känns som ett helvete, jag har inte känt mig levande och inte mått bra sen pp var här, men hon var ju tvungen att åka hem. jag vet inte vad jag ska göra. allt känns bara som skit. det känns som om mitt och pauls förhållande hänger på en skör tråd, fast nästa sekund så fjäskar han röven av sig och allt känns bra igen för att han sedan ska falla tillbaka och behandla mig illa och göra så jag inte mår bra. jag kan inte fatta att han är så fruktansvärt egoistisk. just nu har han kompis här hemma och dem super, kompisens flickvän är också här, men jag orkar helt enkelt inte. dem lyssnar på ashög musik fast klockan snart är ett på natten, två lördagar på rad tror jag knappast att våra grannar tolererar. dem har ändå småbarn nästan allihopa. får vi inte en varning nu så vet jag inte vad man ska göra för att få en. jag menar, om dem ringer störningsjouren så är det ju mina arbetskamrater som kommer och jag vet inte ens om jag får behålla jobbet då, jag är ju trots allt bara behovsanställd och dem kan kicka mig när som helst, speciellt nu när det inte finns megamassor med jobb heller framöver och jag konkurerar med en annan om platsen eller vad man nu ska säga. han lyssnar inte heller när jag säger till honom. han bara "skit i det". hade han varit nykter hade han fattat att det är han som får betala alla räkningar och hyran och allt om jag förlorar jobbet, men han har ingen som helst omdömesförmåga när han har druckit, speciellt inte när det är så mycket som han har druckit nu. och det var likadant förra helgen när vi hade inflyttningsfest. allt var kanon till en början, sen drack han mer och mer och det slutade med ett helvete och han behandlade mig riktigt jävligt. jag grät och grät och mina kompisar fick trösta mig, och de frågade mig hur jag orkar. och jag bara svarade "jag vet inte". det känns väl inte som om vårt förhållande är särskilt bra just nu. jag vet inte alls vad jag ska ta mig till...

16 augusti 2008

usch, sitter hemma och har middag från jobbet, snacka om att jag är less på det nu. har fan jobbat som ett djur de senaste veckorna, ska bli riktigt skönt nästa vecka när man får vara ledig lite. ska ju till göteborg och hela skiten med paul, mysigt ska det bli.
idag har vi varit på city gross och handlat lite mat, kände att vi behövde ha hem lite, kom typ nästan försent till jobbet också för vi fick köra in en sväng på coop också på vägen hem för de hade riktigt äckliga och allmänt ofräscha grönsaker och frukter på city gross, inte bra fan.
sen imorgon får vi gäster, mamma och pappa kommer och danskarna också, dem ville se hur jag bor och så. så ska göra en hallonpaj imorgon innan dem kommer så det blir inte mycket sova sen inte. har ju fått färska vildhallon av pauls mamma som hon har plockat, måste ju använda dem till nånting. vet inte hur det kommer smaka men det blir nog skitbra. nu ska jag fortsätta med mina nedladdningar till the sims, för sen måste jag iväg och jobba. ska försöka få in paul i sängen också innan jag sticker så han inte sover hela natten på soffan igen, det är minsann inte bra för hans rygg. så omtänksamt av mig va?!?! ;)

pusspuss <3

14 augusti 2008

då sitter man här igen, och vet att man varit så fruktansvärt inaktiv här de senaste veckorna... IGEN!!! man får väl ta det så gott man kan tycker jag. har jobbat som ett svin för securitas nu den senaste tiden, massa nätter på rad och ingenting ledig, är helt slut i kroppen nu. men jag har fyra nätter på rad kvar nu, sen är det semester en vecka och det ska bli riktigt jävla skönt.

förra veckan var jag och såg pettson och findus med jennie, linda, amanda, alicia, ludvig och isabelle. riktigt trevligt. den var fan rolig. jag och jennie satt och asgarvade, tyckte fan den var roligare än vad ungarna tyckte. lite pinsamt men vafan. deras skämt var så fruktansvärt torra och dåliga så dom blev bra. haha. det var sån teater i hembugdsparken här i ängelholm.

har bokat hotell och sånt till nästa vecka när jag och paul ska till göteborg också. är supernöjd, vi kommer ha det sååå mysigt. ska gå på stan och åka på ikea också. ska handla soffbordet där, för det fanns ju inte på ikea i helsingborg. så vi vår väl ta det i göteborg när vi ändå är där. för vi har verkligen bestämt oss för det soffbordet nu och vill INTE ändra oss. har fan räknat med det. sen ska paul bjuda mig på restaurang också. :)

har inhandlat alla "The Sims"-spel också så nu ska jag börja spela. håller på att ladda hem alla saker för fullt också. paul har lovat mig att jag ska få spela på hans dator tills jag har hittat någon ordentlig till mig själv, för min är ju helt kass. :(

men nu ska jag fortsätta spela. älskar er.

pusspuss <3

RSS 2.0