28 februari 2008

nu har det hänt en himla massa. jag och paul har äntligen fått hem vår lilla kise, gosan som hon heter. men det var helt hemskt. vi upptäckte att hon hade öronskabb och fick ta henne till veterinären i måndags, och där fick vi veta att hon även hade ögoninflammation och så var hon kraftigt undernärd så vi fick specialkost till henne. stackars gumman, hade blivit helt vanvårdad hos sin förra ägare. sån tur hon har att ha kommit till oss.
första två dagarna varken åt eller drack hon och hon gick inte heller på lådan, men hon var hur gosig som helst, men busade inte mycket som kattungar annars brukar göra. men nu har hon börjat äta och busar som bara den. världens härligaste kattunge är det. innan gillade jag inte katter alls men nu är jag helt förälskad. för visst är hon härlig?

helt utslagen efter massa bus, hon ligger i mitt knä här
gosan
ser ut som en bebis, hur många katter ligger på rygg?
gosan
busfrö nummer ett
gosan
ojoj, vågar jag röra vid den, den kanske bits?! ;)
gosan
världens sötaste
gosan

jag och paul har fått en trea på heimdallgatan i ängelholm som vi ska flytta till den 1a maj. jag har fått jobb på securitas här i ängelholm så det blir perfekt. har varit och köpt en säng och så, egentligen allt till sovrummet har vi köpt. tänkte att vi börjar med ett rum i taget, lättast så. :)
kök och badrum i lägenheten är helt nyrenoverat så det är verkligen perfekt. jag trivs och är så otroligt lycklig. :)

pusspuss <313 februari 2008

trött trött trött. sova sova sova. det är det enda jag tänker på just nu. har jobbat varje natt sen i torsdags och är sjukt trött. inte bara det att man jobbat, utan det har varit 13.5 timmarspass. usch. men jag får sova ut på fredag. hehe. blir jobb imorgonnatt också, sen ska jag ta det lugnt med älsk på torsdagkväll. skönt ska det bli.

har hittat världens finaste matskålar till vår lilla kisemise. har köpt ett likadant underlägg till dem. tänkte snacka med chefen till djuraffären så fort han kommer och avlöser mig så jag kan köpa dem. jag menar, sitter ändå här hela natten. ska jag då behöva köra runt i stan bara för att vänta på att klockan ska bli tio. nejfan, det gör jag inte.

ska till skolan sen också. så idag kommer det inte bli hälften så mycket sömn som det har blivit dem andra dagarna, shit va trött jag kommer vara ikväll när jag ska jobba igen. men sånt är livet. skolan är viktigast och måste gå först.

måste också skriva och berätta lite om hur det går med dömningen. det går riktigt framåt. det enda som är lite kasst är att jag är lite smått otränad för tillfället, men det ska snart ändras på. ska träna som fan nu till löptestet. kurt har ringt mig som en galning och säger att dem ska stötta mig som fan i år och sånt för dem tror jag kan gå långt, kanske rentav hela vägen. och det är riktigt roligt att höra. ska gå på en kurs för lovande assisterande domare och få provmatcher som HD i div.2. målet är att få en provmatch i Damallsvenskan till hösten som assisterande. det känns inte långt borta nu. för alla jag har pratat med säger att jag är jätteduktig som assisterande. och jag tror att det är det jag ska satsa på. :)
i år har jag varit på kurs med lite främmande människor som jag aldrig har träffat förut. mådde inte bra när kursen var i landskrona så jag fick gå den i hässleholm istället. och dem hade tydligen berättat för kurt att dem var imponerade, och det är ju riktigt roligt att höra. och jag klarade regelprovet galant utan problem. nu är det bara kondisen kvar, sen så!
har haft min första träningsmatch för i år också. juniorer nu förra helgen, asmundtorp mot åstorp. och det gick hyffsat bra, jättebra för att vara helt oförberedd och första matchen och otränad och allt. nu till helgen ska jag gå som assisterande i en träningsmatch mellan ett lag från herrtrean mot ett lag från herrfyran. det är nog det högsta jag har dömt, tempomässigt. ska bli intressant. sen helgen därpå har jag två lag från fyran. är lite smått nervös men det ska nog gå bra. det är ju ett bevis på att dem tror på mig, och det känner jag mig djupt hedrad över. ska absolut inte svika dem. :)

nu ska jag börja packa ihop, för förhoppningsvis blir jag väl avlöst i tid idag så jag slipper jobba övertid som jag har behövt de senaste dagarna. suck.

pusspuss <3

snuskan

snuskan

jag som egentligen typ hatar katter har då gått och skaffat min en kattunge. helt sjukt är det. men jag har det i alla fall. tillsammans med paul givetvis. och han har fått för sig att vi inte ska ha någon kattlåda utan att han ska lära den att gå på den vanliga toaletten, helskumt. men det sägs att det funkar så vi får väl se hur det går. haha.
sen igår så bestämde vi namn till henne: snuskan. fråga mig inte var vi fick det ifrån. haha!

dock blev det inte snuskan, utan GOSAN!!!

RSS 2.0