30 november 2008

första advent. det betyder att vi ska tända första ljuset i adventsljusstaken, men oooops min ligger nerpackad i en låda. haha. sen när jag skulle ta fram den fick jag panik, den var inte samma röd som på duken. fan också. haha. då blir den totalt ratad kan jag säga. haha. fåfäng?! neeeeej, inte då. :)

första ljuset tänt! :)

idag har varit en lugn mysdag med paul, fast han är väl mer sur hela tiden. men allt måste göras. vi har fixat med gardiner och julpyntat och städat och nu har vi börjat tvätta också. allmänt tråkig mysdag med andra ord. han ska snart fortsätta denna tråkiga dag med att slipa och måla taket i hallen. hihi. jag kan ju inte göra det, erbjöd mig att hjälpa till men jag får inte. snyft. huvudsaken är ju i alla fall att man vill och att man erbjuder sig. eller hur?

känns jättekonstigt med första advent idag. vanligtvis hade jag bakat lussebullar med mamma, gått på julskyltning i svalöv och sen myst med glögg, lussebullar, pepparkakor och skumtomtar och kollat TV och så med min familj. men nu finns inget sånt. inte ens julskyltningen här i stan har vi gått ner på. känns lite tråkigt. jag vill ju upprätthålla mina traditioner som jag har haft under min uppväxt. lite svårt när man bor med en sån som paul. tråkigt nog. men om jag hade haft mitt körkort nu så hade jag nog kört till svalöv idag tror jag. det känns nästan så. det var inte såhär jag hade föreställt mig första advent. :(

är lite på dåligt humör idag faktiskt. fick asäcklig middag, usch. det var paul som lagade, men det var inte hans fel att det inte blev gott. hatar pyttipanna, usch, det borde heta spyttipanna så äckligt som det är. 

och till råga på allt så kallade paul på mig precis mitt i detta inlägget, han spillde ut en hel spann med vatten på parkettgolvet i vardagsrummet. grattis liksom. hur dum får man va? och sen skyller han på att det var mitt fel. den idioten. om du bara hade dammtorkat i sovrummet nu så hade det aldrig hänt för då hade aldrig spannen stått här där jag ställde den innan! ÄR HAN DUM ELLER? han ska fan inte lägga skulden på mig för att han är klantig.
men nu ska jag strunta  det och fortsätta mitt inlägg precis som om inget hade hänt. haha. (känns som det går skitbra hittills *sarkasm*)
igår när han höll på att måla karmarna i hallen, när jag kom hem från jobb sådär mitt i natten, så tänkte jag att jag kan ju inte somna nu när han håller på där ändå så jag bygger ihop hatthyllan och skohyllan. och så slant jag med skruvmejslen så jag skar upp ett djupt jack i handen. fan va illa jag mådde och fan vad det pissade blod. så gick jag ut till paul och sen bara blev jag helt yr och började spy som en kalv rakt ut i vasken i köket när paul höll på att plåstra om mig. blev chockad som fan, har aldrig varit med om att det har hänt bara när man skär sig. men iofs det var riktigt djupt, kan ha varit chocken som fick mig att må illa och börja spy. men jag var helt yr efteråt, ganska länge faktiskt. fick lägga mig på soffan ett tag. och idag har jag ganska ont när jag gör vissa rörelser, menmen. det går säkert över.

nu ska jag sticka ner och hänga upp tvätt i tvättstugan och slänga i en maskin till, eller två, vet inte hur många där blir mer. en eller två. fan inte fler för det pallar jag inte. haha.

pusspuss <3

28 november 2008

blev väckt av pappa i morse, han ringde typ kvart i nio och sa att nu var det dags att gå upp för han skulle köra och köpa bullar sen skulle han och jag käka frukost. såå mysigt. :) blev superglad. hade aldrig förväntat mig ngt sånt. men han hade med sig en överraskning också sa han, och det var verkligen oväntat. och typ INGEN kan gissa vad han hade med sig när han kom. MIN GAMLA PAKETKALENDER FYLLD MED MASSA PAKET!!! den jag hade när jag var mindre och bodde hemma och så, gud så härligt. man får väl vara lite barnslig och tycka att det är mysigt?
och inte nog med det så hade han med sig alla mina småtomtar som jag har haft på mitt rum där hemma. såna otroliga minnen jag fick när jag plockade upp dem innan. små bamsebjörnar med tomteluvor som jag fått på dagis och fritids och sånt. och han hade dessutom med sig min julstrumpa, man kan väl säga att idag är en underbar dag.

har faktiskt gått här och myst för mig själv nu en stund och julpyntat lite här och var. inte så mycket för måste städa hela lägenheten grundligt och julfint innan det kan julpyntas på allvar. men litegrann har jag minsann tagit fram och gud så mysigt det är. önskar bara att paul var här och att vi kunde göra det tillsammans. men det ska vi ju på söndag! :)

sen så upptäckte jag något hemskt. PAUL HAR VARIT NALLAT AV MITT PEPPARKAKSHUS!!! gissa om han ska få stryk för det när han kommer hem. jag som älskade det där huset. oooooh, fatta så arg jag är. men han ska minsann få bygga tillbaka det han har tagit. fan kan han inte äta mat, människan. han kommer minsann inte få det lätt när han kommer hem den drummeln. jag som skulle lägga upp en bild på det här idag så alla kan se, men nu blir det inte ngt med det. får ta en ny bild när han har rättat till det han ställt till med. usch, ingen anar hur arg jag är. det riktigt kokar inom mig, såsom när man ser på tecknad film och det ryker ur öronen och jag blir helt röd i huvudet. vill bara skrika!

men nu ska jag snacka lite med sebbe. sen ska jag göra vid mig för jag och paul ska köra en sväng till öb och netto och lite sånt när han kommer från jobb.

pusspuss <3

27 november 2008

JAAAA, jag vet, det är den 28e nu eftersom klockan är halv två på natten men det är fortfarande den 27e för mig. har jobbat till kvart över tolv nu ikväll/inatt. är skittrött. mår fan inte bra. megaförkyld, ont i huvudet och känns som jag ska spy hela tiden och om inte det var nog så har jag nog feber också. usch en sån hemsk vecka det har varit, om man ser till min hälsa då. annars har den varit ganska bra, med kusinbesök och gosans "pojkvän" och allt!

dem som äger linus kom och hämtade honom idag, dem hade saknat honom jättemycket. speciellt deras dotter, det är typ hennes katt eller nåt. jag och fredrik stack ner till stan i förmiddags och köpte ett presentkort på åhléns och en chokladask. det var liksom det minsta jag kunde göra för dem för att vi fick låna linus. :) och så har vi lovat deras dotter att hon sjäääälvklart kommer att få komma och titta på ungarna. (ska då inte gå händelserna i förväg, men det känns bra det här, ungar kommer det att bli oavsett om vi får låna linus igen eller om den här gången räckte) sen har jag även lovat att skicka massa bilder och så. och absolut ska jag göra det. skickade igår redan på dem små sötnosarna.
gosan har gått här hela eftermiddagen och kvällen och bara gnällt och saknat sin vän. och dem skickade ett sms som tack för presenterna och berättade att han gör likadant, gnäller som bara den och saknar gosan. känns skönt att höra. då kanske man kan låna honom fler ggr. vi ser ju verkligen att dem fungerar bra ihop och tycker om varandra!

läste på min pp:s blogg innan. blev både glad och ledsen. glad över att hon ska på solhem och så, eller ja, glad och glad, vet att hon hatar det men det är ju för hennes eget bästa. men gud så ledsen jag blir varje gång jag går in där och ser och läser hur dåligt hon mår. jag vet ju det verkligen. vill till varje pris finnas där för henne men det är så himla svårt med detta avståndet mellan oss. sjukt. jag vet inte vad jag ska göra. allt känns så hopplöst. hade jag fått bestämma hade jag åkt dit nu på en gång. men det går ju inte. jag har ju jobb och skit här och ont om pengar med tanke på det som har hänt med körkortet och skit. fan vad jag hatar det. vill ju vara där för min bästaste vän, alltid.

har skrivit ut inbjudningarna till nyår idag. fina blev dom. tråkigt bara att dem blev svartvita men det gör ingenting. skrev kuverten och la i dem där och så nu. längtar faktiskt. har aldrig ordnat ngt sånt stort förut. inte för att vi blir så många men ändå. mer parmiddag och trevligt och så. kanske ordnar singstar eller ngt sånt roligt också. lutar nästan åt det. tänkte prata med min lillebror om att jag kanske kan låna hans playstation. men det får jag nog. han har ju sitt wii och så sitter han mest vid datorn så tror nog inte det ska vara några problem att låna det ett par dagar. jag fyller ju år precis efter nyår så då ses vi ju igen. hihi.

men nu ska jag nog gå in och se ett avsnitt av OC och försöka somna till de.

pusspuss <3

dagens sötis ♥

Bradley James

oooh
i en ny serie som jag och paul har följt nu ett tag, merlin, har denne hunk en av huvudrollerna.
har aldrig sett skådespelaren i någon annan film, men tycker verkligen att han ser bra ut.
leende, ögon, kropp, ja allt är liksom perfekt. maybe too perfect??
who wouldn't like to be with him?

hur kan man skapa så mycket manlighet i EN person. this is what I call beauty!

(läste precis på internet att SVT har köpt rättigheterna till serien och kommer att visa den.den har
ju gått på BBC i England nu sen i september, så det är där man får titta om man vill se honom.
thank god we have the internet)

26 november 2008

härligt jag mår nu. gosan började ju löpa igen. så vi ringde christina, hon som har den nya hankatten som vi har hittat åt gosan. och allt gick så fort. först skull vi lämna henne där och så, sen blev hon sjuk så vi hämtade honom istället. och sjukt fin var han. har nog aldrig sett en sån fin hankatt innan. verkligen underbar. och en riktigt fin personlighet också. precis som gosan, verkligen superlika var dem. keliga och busiga. blev nästan helt förälskad i honom själv, satt här och sa till paul att om han skulle vara till salu så hade jag slått till direkt. :) men det är han förstås inte, vem som helst skull vilja ha en sån underbar hankatt. tur att det var en sån fin vi fick låna.
men det är inte det bästa, gosan gillar honom också. hon föll direkt. hon var inte alls lika taskig mot honom som hon var mot sylvester. tycker apsynd om sylvester, han var ju livrädd och ville bara hälsa på henne men hon bara fräste. inte konstigt att han blev rädd och skygg. som tur var var inte den här hanen det, linus heter han. han är stentuff. var framme och hälsade på oss och gosade och kollade läget och så, vill inte alls ligga under soffan och gömma sig, utan vill vara med hela tiden och se vad som händer. och vilket muskelpaket. riktigt vältränad och fin i pälsen och allmänt underbar. inte konstigt att gosan föll. och visst föll hon, hon släppte verkligen till. dem har hållt på här hela dagen, har varit riktigt härligt att få vara en del av det och verkligen se hur det hela går till. nu är dem trötta båda två, ligger här på soffan bakom mig och blundar. inte konstigt. men här kommer lite bilder på dem, alla som brukar läsa min blogg förstår ju vem som är vem! och är han inte vacker så säg?! :)

sjukt intresserad av vad linus har för sig!den finaste hankatten jag nånsin sett!linus luktar på gosans lilla som han slickar sig runt munnen. sugen eller vad?!sååå ståtlig han ser ut!sitter och studerar sin flickvän.nu var det dags!han studerar verkligen allt hon gör, och följer varje steg hon tar!on it again :) som dem knullade, som kaniner fan! nu får äntligen gosan vad hon skrikit om alla gånger hon löpt! linus tvättar sig efter ännu en omgång. det var inte länge han fick vila, bara på det igen...oooh, hoppas dem tycker det är najs!och efteråt tvättar vi oss såklart... igen...!linus kunde inte ens äta utan att kolla till sin prinsessa emellanåt!

känns underbart att det har gått såhär bra! för om det inte blir ngt av detta nu så vet jag inte hur jag ska få henne parad, då måste hon vara ett hopplöst fall. hehe. i värsta fall får vi ha hit honom igen, hon han ju få missfall och sånt nu när det är första gången. (har jag läst)

nu är det nog snackat om kisarna. tycker jag tjatar på rätt bra om dem ändå. haha. fredrik, min kusin kom hit idag och vi har haft en superkul dag. bakat pepparkakor och gjort pepparkakshus. kommer upp en bild på det också vid ett senare tillfälle. har inte riktigt tid att fota det nu. haha. men det blev superfint, eller ja, det ser verkligen hemmagjort ut, men jag gillade det i alla fall. det är ju trots allt mitt alldeles egna första pepparkakshus. det var alltid pappa som gjorde det när jag bodde hemma hos mamma och pappa. kanske därför jag är så stolt över mitt eget!

sen när paul kom hem så hade han pizza med sig och efter maten körde vi till flügger för att köpa färgen till hallen. blev 552:- men det får jag väl leva med. det gick inte att bryta rätt färg med den färgen vi hade så var tvugna att köpa men vill man ha det fint får man ju lägga ner lite pengar också. menmen, thats life. det kommer bli superfint i alla fall. paul håller på som bäst och spacklar och så nu. han är såå duktig. sen till helgen ska vi ju julpynta och så i hela lägenheten och göra en riktig storstädning och då ska allt vara klart ju!

nej nu ska jag sticka in i vardagsrummet och kolla film med min älsklingskusin!

pusspuss <3

24 november 2008

fy fan, såhär dåligt har jag inte mått på länge. har asont i halsen och förkyld. fattas bara att jag har feber också. men jag ska minsann inte kolla efter för jag vill verkligen träffa natha imorgon och hitta på ngt skoj, kan ju inte det om jag har feber. därför ska jag inte ens ta reda på det. haha. smart va?

idag ska jag faktiskt åka iväg till ikea med paul och köpa sakerna till hallen. ska bli supermysigt. tänkte ta mig in till väla också och handla dem sista julklapparna, ngt litet till paul och ngt till farmor. inte för att jag vet vad det skulle va, men jag kommer säkert på nåt. sen måste vi handla det sista till stefan också, från paul då. vi har ju sån lottning på julafton och han fick på sin lott att handla julklapp till stefan. lite svårt med tanke på att han inte känner honom, men det är ju såhär man lär känna någon. ska bli skoj faktiskt. jag har aldrig på RIKTIGT firat jul med ngn pojkvän, längtar faktiskt. brukar inte längta särskilt mycket efter jul och så som jag gör detta året. första julen när jag inte längre bor hemma, första riktiga julen tillsammans med paul. det ska verkligen bli mysigt.

vi bestämde igår att vi bara ska köpa ngt litet till varandra i julklapp. behövernämligen en skrivare till datorn, och vi tänkte köpa det tillsammans i mellandagarna som ngn sorts julklapp till oss självla istället för att köpa dyra saker till varandra som vi knappt behöver. en riktigt bra idé faktiskt.

haha, nu ligger gosan här på skrivbordet framför mig och åmar sig. haha. hon ska verkligen börja löpa igen. haha. ska ta och ringa den där christina nu med en gång. :)

pusspuss <3

23 november 2008

fan också. vilket jävla liv jag lever. jag har verkligen ingen. sitter bara i denna jävla lägenheten hela dagarna och glor känns det som, när jag inte jobbar. jag fattar inte. jag har paul och gosan, men ändå vantrivs jag. vill bara bort bort bort. det hade varit fan så mycket lättare om jag hade haft mitt körkort, hade kunnat köra iväg och träffa mina vänner och göra saker istället för att bara sitta här. och på lördag så ska min kompis sandra ha födelsedagsmiddag med utgång och grejer och jag vill VERKLIGEN hänga på, men då måste jag jobba. när det äntligen händer något så har jag ett jävla jobb att tänka på. fan också. ingen som kunde ta mitt pass heller. jag fattar inte, är heeeeela världen emot mig? vad har jag gjort för att det ska bli såhär? varför kan livet inte bara rulla på som det har gjort resten av året?

JAG VILL HA MITT JÄVLA KÖRKORT TILLBAKA!!!

och denna jävla hallen. kan inte bara paul kämpa på med den så den kan bli klar nångång. hade han bara blivit det så hade det varit fan så mycket lättare. då hade jag haft något att göra i alla fall, hade kunnat fixa med julstjärnor och sånt inför första advent osv. men det är ingen idé att göra det nu när han ska spackla och slipa och sånt. allt kommer bli asdammigt. måste typ grovstäda som fan när han är klar innan allt sånt kommer upp. men fint kommer det att bli, så jag antar väl att det är av den anledningen som jag står ut. han ställde sig och började spackla nu, halv tolv på natten. haha. antar att det är för att han ville få mig på lite bättre humör. menmen.

gosan är i alla fall det enda positiva i min vardag just nu. och idag verkade det precis som om hon skulle till att börja löpa igen. då är det verkligen bra med mig igen. eller ja, för stunden i alla fall. imorgon ska jag ringa till en som heter christina för att prata med henne angående parning. har ju hittat en annan hane som vi ska prova att para henne med nästa gång hon löper. och det är inte så långt bort alls, bara i grevie. eftersom hon gav lite tecken på att det snart var dags idag så känner jag att det är dags att ringa också. ska bli skoj i så fall. vi håller tummarna.

och till råga på allt så idag när jag pratade med två av mina kompisar om nyår, när jag och paul tänkte ha en liten get-together så var dem redan uppbokade. fan också. bara pp kommer så blir jag nöjd. annars lär ju ingen av mina vänner komma och hur kul är det liksom? inte för att det är ngt fel på pauls men ändå. förstår i så fall verkligen hur han kände när vi hade inflyttningsfest och det bara var mina vänner som dök upp. vissa av hans hörde inte ens av sig. och det var fan dålig stil.

usch. nu ska jag snacka lite med sebs på msn.

pusspuss <3

21 november 2008

hmm. man kan kanske säga att det fortfarande är den 20e, har inte gått och lagt mig. sitter uppe och lägger in låtar på min mp3. riktigt många får där plats. skitkul är det. men gud så längesen det var jag uppdaterade den. sitter just nu och väntar på att några torrents ska bli klara så jag kan lägga in dem, så tänkte jag att jag skriver lite här så länge.

är så grymt taggad tills imorgon. sjukt. har nog inte varit det inför en dömning på riktigt jäkla länge. kul ska det bli.

paul har redan gått och lagt sig. söt är han där han ligger och snusar. jag vet ingen annan i heeeela världen som är sötare när den sover. (kanske gosan, men hon räknas inte i detta sammanhanget, hon är ju alltid sötast) men paul är outstanding, when it comes to humans. kom att tänka på, att jag har dem mest underbara varelserna omkring mig här där jag bor. sjukt att man kan trivas så oerhört bra tillsammans med två varelser som jag gör med gosan och paul. älskar dem så grymt mycket!

och just som jag sitter här och håller på och kollar runt bland låtar så hittar jag en sjukt fin låt som jag fick av en kille en gång för många år sen. han skickade den till mig för att förklara hur han kände för mig. och nu när jag satt här och lyssnade på den, så insåg jag att det är precis så jag känner för paul nu. tänkte skriva texten här, dock ändrar jag lite på vissa ord, för orginalet handlar om en kille som kär i en tjej, och det är ju inte en tjej jag är kär i. menmen, här kommer den i alla fall.

santi - min prinsessa

med ögon vackra som stjärnor
förstår jag inte riktigt vad du gör här med mig
med ett leende, vackrare än någon annans får du mig att känna att jag har en chans
med gråten i min hals bjuder jag upp till dans
vackrare pojke finns inte nånstans
du förstår nog inte hur vacker du är
som den vackraste diamant, i mina ögon är det sant
känslan du får mig att känna, kan jag inte beskriva
du får mig verkligen att le
jag kommer alltid finnas här för dig
även när det är grått och kallt
min kära för dig gör jag allt
andra killar står jag över, för du är det enda jag behöver
min stjärna, min prins, min ögonsten
när jag tänker på dig så känns det i magen och darrar i mina ben

there for me, everytime I fade away, will you be there for me?
thinking of you every day, are you my destiny?

kan du inte bara förstå, att jag bara vill att det ska vara vi två
alla andra killar kan gå
ingen kan krossa vår kärlek
den kommer alltid bestå
vi har känt varandra nu i snart tre år
du är min bäste vän, min pojkvän, och killen jag vill leva mitt liv med sen
det vet jag, jag är säker på min sak
tänker bara på framtiden, tittar aldrig bak
detta är bara början på berättelsen, på en vacker saga
aldrig mer ska jag klaga
även fast vi inte är på samma plats
så är vi alltid under samma himmel och stjärnor
jag älskar dig, över allt annat
kommer aldrig lämna dig om det är det du tror
du är mitt liv, du är mitt allt
tillsammans kan vi gå igenom vad som helst, det är sant

there for me, everytime I fade away, will you be there for me?
thinking of you everyday, are you my destiny?

visst var den fin? killen som jag fick den av var en gammal tonårsflamma. men man kan väl säga att flamman blossat upp ett par gånger även efter det. hehe. men det är absolut inget jag ska gå in djupare på här. haha.

pusspuss <3

20 november 2008

idag fick jag beskedet som jag har väntat på från länsstyrelsen, sjukt snabbt har det gått. riktigt konstigt att paul inte har fått besked på det han gjorde. det var ändå i augusti 2007. menmen, jag hade tur i alla fall. får tillbaka körkortet igen den 6 december. riktigt härligt, inte några förhöjda böter, ingenting. ingen trodde att det skulle gå, men det gjorde det. antar att det är min lucky day idag! :) det är ju bara 2 veckor kvar, och det går fort..

imorgon har jag mitt sista dömningspass i svalövscupen för i år. riktigt skoj ska det bli, roligaste åldersgruppen ju, juniorerna. min bror ska spela. många man känner, pappa sitter i sekretatiatet som funktionär, paul kommer och tittar, mamma kommer och tittar och vi är en heeeet domartrio. jag, sandra falkensten och sandra tuvesson! vilket gäng. snacka om TEAM SANDRA! vi tre har dock aldrig dömt ihop men det ska nog gå bra, gäller bara att sätta ribban direkt i första matcherna. vi får inte tolerera nånting. det lär nog bli ganska tufft att vara tre tjejer som dömer herrjuniorerna, menmen, det ska nog gå bra. jag tror verkligen det. (och hoppas...)

idag har jag faktiskt inte gjort särskilt mycket. har sett massor av OC, sen så ringde pappa och sa att han skulle köra till ica maxi här i stan och köpa coca cola, dem hade sånt extrapris, 10st 2liters för 99kr. så frågade pappa om jag ville med så köpte jag också 10st till oss. kan man behöva nu i juletider och nyår osv. mysigt att vara ensam med pappa och göra något också, det är ju inte alltför ofta. även om det inte var så länge och vi bara gick snabbt in i maxi och köpte det, så var det ändå mysigt. saknar dem där stunderna riktigt mycket faktiskt. men jag får väl bjuda båda mina föräldrar på bio eller nåt nån gång, var för sig är alltid mysigast, annars heeeela familjen är också sjukt mysigt. får hitta på något.
kommer kännas dödskonstigt nu i jul och så också, man är ju så van vid allt med familjen och så, och så plötsligt ska man fira sin egen jul liksom. även om man ska träffa dem så är man ju ensam på julaftonsmorgon och på juldagen och så, dem där stunderna som man brukade mysa i soffan med mamma, pappa och simon. då har man paul, inte för att det är fel men det kommer kännas så sjukt konstigt. men vi får skapa våra egna mysiga stunder, bara jag och han! <3

sen har vi bestämt oss för hur vi ska göra på nyårsafton också. vi ska nog bjuda hem några vänner här och äta god mat och så. sjukt mysigt det också. vet dock inte vem vi ska bjuda eller hur många eller så, det är fortfarande under planering, men har skrivit inbjudan och så. givetvis har jag skickat den till marie, men mest för att hon bor i göteborg och så. och det är liksom givet att hon ska komma. det var faktiskt hennes och mattias idé från början. :)
menmen, nu ska jag kolla lite i min mp3 vad som behöver uppdateras, ska åka tåg imorgon så tänkte ta den med mig. men har inte lagt in några nya låtar på den på hur länge som helst. känns som det behövs.

pusspuss <3

19 november 2008

idag har jag verkligen inte fått gjort mycket, dammsugat lite och sen varit på systembolaget och på möte på jobbet. gick faktiskt ner till stan, i ösregn. men det var faktiskt ganska skönt med en liten promenad. synd att det regnade bara, men det var najs ändå.

nu har jag betalat mina räkningar och sitter och ser på OC, men ska snart slå över till TV4, det är bonde söker fru idag ju! värsta bästa programmet, gillar det verkligen. :)

tänkte förresten lägga upp lite bilder här på gosan och sylvester, som är den katthanen som vi hade hemma här ett tag så att dem skulle para sig, men det gick inte särskilt bra, såsom hon fräste åt honom och var taskig., menmen, vi får väl se vad som händer nästa gång. förhoppningsvis så känner dem varandra bättre då och så går det bättre. menmen, här kommer lite bilder i alla fall.


9 november 2008

usch vad det har hänt mycket på senaste tiden. både bra och dåliga saker. har haft en sån period då jag inte kunnat skriva särskilt mycket nu igen. har inte riktigt funnits tid till det. :(

men tänkte berätta lite kortfattat. har varit på ullared och inhandlat alla julklappar, nästan i alla fall. har den till paul kvar. och det känns riktigt skönt att ha allt klart liksom. var där med rickard, hade en riktigt bra dag faktiskt. ända tills vi var på väg hem från maxi, då stoppade polisen mig typ 100 meter hemifrån. jag körde för fort och förlorade körkortet. kommer att vara utan det i ca 2 månader nu, vi ska överklaga eftersom jag behöver det i jobbet så förhoppningsvis kommer inte inte att bli så länge. men jag fick ändå 3600 kronor i böter också så just nu är det inte så bra ekonomiskt. vi som hade så stora planer med hallen och resa och allt. men där sprack det. skit också!

men något bra som har hänt är ändå att gosan började löpa i onsdags och då var det ju bara att ringa direkt. så nu har vi haft en hane hos oss sedan dess. men det är inte så bra ändå. hon är så taskig mot honom och fräser och bråkar hela tiden så han är rädd för henne och bara gömmer sig hela tiden. så vi tror inte att där har blivit något. och där var ju 400 spänn utslängda på ingenting. men vi ska pröva en gång till nästa gång hon löper, kanske blir lättare då eftersom dem känner varandra sedan innan då. det gör dem ju inte nu. han trivs inte här heller, tycker mest synd om honom. han är ju utekatt egentligen och så har vi honom bara inomhus i en jävla lägenhet på tredje våningen, stackare.

igårkväll var vi på ekebo med pauls jobb. det var faktiskt riktigt trevligt. god mat och bra musik och allt. charlotte perelli spelade. och sen spelade dem typ bara schlagerlåtar hela kvällen och det var kasedans och hela köret. trevligt som fan. träffade även ett par gamla skolkompisar från högstadiet, värsta bönderna. haha. johan och dennis från kågeröd! men det var skoj att snacka, det var ju så himla längesen man sågs. har fan inte sett dem sen man slutade nian. haha, eller rättare sagt sen dom slutade nian, dem gick ju en klass över mig. så jag dansade lite med dem också.
sen kom robert och hämtade oss vid strax innan halv två. (tack!)

sen har vi även bestämt idag att vi ska ha lite nyårsfest här hemma. ska bjuda några stycken, inte alls många. så får vi se om de blir lyckat. men det får man väl hoppas!

nu ska jag in till paul i vardagsrummet och hoppa på honom!

pusspuss <3

RSS 2.0