aldrig kan något vara bra nog



om det är på ena viset så är det fel, om det är på andra viset så är det fel.
jag förstår inte hur en annan människa kan vara så otroligt respektlös mot den han lever tillsammans med. hur mycket skit ska jag orka ta innan jag verkligen tar steget?
när något roligt har hänt i mitt liv, varför kan han inte bara bli glad för min skull?
varför får jag inte gråta när jag är ledsen utan att han blir arg och tycker att jag är löjlig?
jag förstår inte hur jag ska kunna sätta ord på mina känslor.
jag förstår inte hur jag ska orka detta så mycket längre till.
jag vill inget hellre än att leva med honom, han är verkligen den jag älskar mest av allt och jag vill verkligen inte förlora honom under några som helst omständigheter.
jag vill verkligen inte hamna i en situation där jag inte längre har något val...

huvudvärk och utmattad



det märks verkligen att man inte är van vid det hårda tempot som vi höll nu måndag och tisdag, jag är helt slut nu när jag kom hem från jobbet. har värsta huvudvärken, det bara dunkar i hela huvudet och jag vill bara lägga mig ner. orkar inte vara uppe en sekund till. ska ta ett par huvudvärkstabletter och sen lägga mig och se vidare på den nya harrypotter-filmen. började ju se den igår när jag kom hem från jobbet men hann inte så långt innan jag somnade. hehe.

har pratat ett lååååångt samtal med oskar i natt. det är verkligen roligt att vi har börjat umgås och blivit vänner igen. vi har nämligen kommit underfund med att vi känner varandra riktigt bra egentligen om man tänker efter, att vi gör det fortfarande menar jag. vi vet hur den andre fungerar. det känns så otroligt bra att prata med någon som verkligen vet hur man menar utan att man får förklara hur mycket som helst. oskar är en perfekt vän! tack för att du finns!

emilia, du med! :) du vet att jag känner precis likadant med dig, det är på ett annat sätt. du är min bästa vän!

paul ligger och sussar så sött på soffan. han hade nog sett en film och somnat till den igårkväll för dator och allting stod igång. och väckarklockorna hade han missat att ställa också. det var nog inteplanerat att han skulle somna. men som den snälla flickvännen som jag är så har jag ställt klockorna till honom och placerat dem i vardagsrummet, och så har jag stoppat om honom med täcke och allt. känner mig hur gullig och snäll som helst.

men nu ska jag faktiskt släcka lampan och leta upp huvudvärkstabletterna. orkar inte mer nu.

godnatt!

just nu är jag bara arg

jag är bara så grymt arg över en del saker. allt bara fuckar sig. vill inte ha det såhär.
kanske är det bäst att bara gömma sig och dra täcket över huvudet och strunta i alltihopa? 
hur kan man trycka ner en annan människa så att den andra inte längre vill finnas? 
hur kan man tro att hårda ord och taskiga saker inte tar?
hur ska jag nånsin kunna komma tillbaka och vara glad och lycklig efter det här? 
vad har jag gjort för fel?

 nu ska jag i alla fall alldeles strax köra upp till kontoret för att luncha tillsammans med eddie och det är ju alltid trevligt. jag är ju faktiskt rätt så hungrig känner jag nu när jag tänker på det.

tjingelingsan!

tankar om vänskap

vänskap, det är något som är riktigt fint. om man har vänner runtomkring sig i livet så mår man mycket bättre, det är så jag har blivit lärd.

vänner är till för att finnas till hands och stötta när man har problem.
vänner är personer som finns kvar och älskar en trots att man gör en del misstag.
att ha en vän är en fin gåva, en gåva man inte bara ska slänga bort.


en del människor förstår inte det här med riktig vänskap. dem här personerna känner jag enormt mycket sorg för. inte ens min värsta fiende vill jag ska stå utan vänner i sin närhet.
att inte ha några vänner att prata med när man känner sig nere, är att långsamt krypa in i sig själv i ett skal och sakta men säkert tyna bort i det sociala livet.

i min närhet har jag verkligen RIKTIGA vänner som alltid finns där för mig. om jag känner mig nere och mår dåligt över något, så vet jag till 100% att det finns människor som bryr sig och som lyssnar när jag behöver prata. och det är verkligen guld värt.

hur ska man göra för att få folk att förstå att vänner är a och o för att livet ska fortlöpa som ett bra och levnadsvärt liv?

vänskap handlar inte alls om att försöka roffa åt sig tiden från ett förhållande och att vännen bara ska umgås med mig, utan det handlar om att man ställer upp för varandra och umgås. det handlar även om att respektera varandras respektive och varandras andra intressen. aldrig någonsin skulle jag drömma om att tala om för en vän att hon/han inte ska vara tillsammans med sin partner. en persons partnerval är ett mycket personligt val och en riktig vän respekterar detta och håller sina egna åsikter för sig själv, av just respekt.

men det finns något mer som vänskap verkligen handlar om, nämligen ärlighet. det finns inget värre än att bli huggen i ryggen av någon som man trodde var ens vän. det tar mycket hårdare än om det är av någon som kanske inte står en lika nära. just ärligheten är själva vänskapen, man måste veta att man kan lita på varandra till 100% och att det man säger i förtroende inte får vingar och flyger vidare till andra. det är enormt viktigt i en vänskapsrelation.

utan mina vänner vore jag ingenting.

jag tänker här nämna några som betyder så oerhört extra mycket. hoppas vid gud att jag inte glömmer någon. en del pratar jag med mer än andra och en del umgås jag med mer än andra, men alla har en viss betydelse i mitt liv, och jag vill inte förlora någon.

det här inlägget tillägnar jag er (ordningen är inte genomtänkt på något vis och det finns ingen speciell tanke med den):
emilia, marie, linda, jennie, sarah, sara, jessica, malin, nina, sanna, evelina, rebecca, sandra, lina, oskar, tobias, anders, christoffer, daniel, sofie, emelie, erika, zandra, fredrik, glenn, rickard, linnda, rebecka & robert.

saknad

jag saknar min paul.
vill bara hem till honom och mysa och kramas.

en otroligt bra tisdag

jag lovade ju att berätta lite om tisdagens händelser.

som alla som känner mig vet, dem som läser min blogg ofta fattar det säkert, så är jag ingen morgonmänniska direkt. klarar inte av att gå upp tidigt på morgonen, hatar det verkligen. och natten mellan måndag och tisdag somnade vi kanske vid fem på morgonen eller nåt sånt alla tre på min soffa. tjejmys! :)
och sen väcker fröken lundqvist mig vid tio-tiden. USCH!!! fan va trött jag var och jag ville verkligen inte gå upp, men det är klara man går upp när man har sånt fint besök. hihi.
så vi gick upp och åt lite och gjorde vid oss och så, sen begav vi oss till hembygdsparken för en promenad och en glass. jättesynd att inte emilia kunde följa med, men hon började ju jobba klockan tre. här kommer lite bilder därifrån:

såhär såg marie ut när vi skulle ut i somriga vädret på promenix

jag och min pp i sommarvädret

gud så mysigt att gå till hembygdsparken med sina barn och leka i det fina vädret

visst är det en mysig stig att promenera på?

marie tycker det är mumsigt med choklad-vanilj-mjukglass med jordgubbsströssel

otroligt fin bild med båtarna i den lilla hamnen i ån

titta sån otroligt fin blå himmel det var igår, riktigt härligt väder

titta grisarna som bökar i hagen. hihi. supersöta.

såna här kaniner är så söta, precis en sån hade pelle i saltkråkan

gud så gulligt, småbarn har gett sina nappar till årets kaninungar

efter promenaden så körde vi till hemköp för att handla lite ingredienser till middagen och lite gottit till kvällen, som skulle spenderas hemma hos emilia.
middagen var färdig när paul kom hem från jobbet och det bjöds på klyftpotatis, vitlöksmarinerad kycklingfilé och fläskkotletter med grönsallad och tomat-bearnaisesås. riktigt mumsigt blev det. speciellt salladen. gud så god den blev, nog en av dem godaste salladerna jag ätit på hur länge som helst.
nu tänkte jag bjuda på lite bilder från kvällen hemma hos emilia, som verkligen blev en lyckad kväll med singstar och alkohol och trevligt sällskap.

oskar, anders, paul & emilia. killarna ville också sjunga singsar så jag fick flytta på mig

det är minsann inte lätt att vara bäst! ;)

ja vi ÄÄÄÄÄR rädda för dig anders, du ser såååå farlig ut

oskar var nykter eftersom han körde, men syns det verkligen?!?

hmm, vad är det för min anders? vad försöker du med?

kan inte anders se ens lite normal ut på en endaste bild?

nu ska det smakas norrlandsguld, marie står och filmar med hennes mobil

undrar om det var ölen som smakade konstigt med tanke på hennes min?

vi skrattade så vi grät, marie är ett levande exempel på de. haha.

oskar skrattar faktiskt! :) och anders räcker finger, så får man inte göra. ajjabajja 

oskar sitter i anders knä medan marie sitter i oskars knä

anders och jag, det tog ett tag innan det blev en acceptabel bild. haha

anders bandage som jag under kvällen av någon anledning döpte till miklo

oskar och marie sitter och plockar ihop mitt playstation och alla mina singstar-spel

anders gör minsann inte en normal min på ett enda kort.

marie och jag, och min favoritdricka (drack direkt ur flaskan)

vill du smaka, gumman?!

man blir minsann blå om tungan av min sourz tropical blue!

jag och min underbara vän emilia

jag, emilia och marie. en av få bilder med alla tre den här kvällen

anders försökte pussa en sovandes paul på kinden, men han började vända på sig. typiskt.

anders försöker med något sorts rumpjuck. haha

bäddning på gång i vår soffa

oooh, såna här fick vi när vi gick in på swea i måndagskväll :)

jahaaa, nu har det blivit enmassa bilder i samma inlägg igen. pallar inte lägga in fler nu. har massor med fler. det kommer kanske fler senare om jag hittar fler bland dem som marie skickade till mig som är extra roliga och bra. men det lär det väl vara.

den här två dagarna har verkligen varit oförglömliga. hoppas det kommer fler såna här dagar snart.
nu måste jag verkligen gå och lägga mig. är supertrött. och detta inlägget tog ändå rätt lång tid att lägga upp. hade inte räknat med att det skulle ta såhääääär lång tid. men sen så sitter jag och snackar med emilia på msn också. kanske det som tar tid med. hehe.

men nu är det sängdags. ännu en jobbedag imorgon.

nattinatti!

jag vet inte vad jag ska skriva för att det inte ska misstolkas




därför förklarar jag inte mer än att jag är så oerhört ledsen att det blev såhär, jag vill verkligen inte det. men tyvärr är det inte jag som styr det längre. någon annan måste göra det.
tårar har jag gråtit och ilska har sprutat ut som rök från mina öron, precis som i en tecknad film. dock har jag hållt ilskan för mig själv och försökt hålla masken och bara göra så som förväntas av mig.
när inte ens mitt bästa räcker till, hur ska jag då bära mig åt?

kan inte tiden gå lite fortare?



tiden går så oerhört långsamt alltid när man verkligen vill att den ska gå snabbt. nu har jag gjort precis allt jag ska göra och ska snart ut och köra och jag bara VILL härifrån. men det känns som att klockan lunkar sig fram i snigelfart och att klockan typ aldrig ska bli nio.

paul har inte ringt och jag saknar honom som attans.
han kommer säkert inte ringa heller. :(

nu kommer en kollega i alla fall på besök. lite roligare sista minuter blir det dock. han parkerar bilen utanför nu! så nu ska jag se till att vara lite social!

tjingeling!

SMS-toaletter i folkets park i malmö



när jag körde till jobbet idag så hörde jag något himla dumt. i folkets park i malmö har dem satt in toaletter med ett system som innebär att man får skicka ett sms till ett speciellt telefonnummer som finns på en lapp på toadörren och så får man tillbaka en kod som man sen ska trycka in i en panel där bredvid, och sen öppnas dörren och man kommer in och får lov att kissa.

detta har man gjort bara för att försöka komma åt skadegörelse och annat. men helt ärligt, gör man verkligen det på det här sättet?
enligt min mening så är svaret på den frågan NEJ!!!
detta skapar bara sura miner och jag tycker att man diskriminerar människor när man gör såhär.

man kan verkligen inte ha tänkt på äldre som kanske inte har någon mobiltelefon. otroligt många äldre befinner sig i folkets park och går promenader i den fina naturen osv. ska då inte dem få lov att gå på toaletten där inne bara för att dem inte har någon mobiltelefon? det är faktiskt upp till var och en om man ska ha en mobil eller inte, men att inte få lov att kissa på en allmän toalett bara för att man inte har det tycker jag är oerhört diskriminerande.

för att inte tala om barnfamiljer. tänk dem som har barn, för det finns väldigt många barnfamiljer i parken också med tanke på alla lekplatser där finns osv. det är ett populärt utflyktsmål, även för skolor och dagis och så.
barn är sämre än vuxna på att hålla sig och det finns risk att dem kissar på sig osv. ska man då när ens barn är kissnödigt, behöva ta upp mobiltelefonen och behöva skicka sms och greja när ens barn står och gnäller. nej gubben, du får vänta, jag måste smsa först. hur ser det ut?

tänk om batteriet på mobilen har dött, ska man då inte få lova att använda en allmän toalett?
tänk människor som har det dåligt ställt ekonomiskt och har sin mobiltelefon för att bara ta emot samtal och för att kunna ringa 112 vid en nödsituation, för det finns väldigt många såna människor, fler än man tror. dem har kanske inte råd att ladda på sin mobiltelefon med 100 kronor och pengarna är slut på telefonen, men en femma i fickan har dem. men icke, då får man inte använda sig av en allmän toalett, man måste ha råd att ladda på sin mobil med pengar för att kunna gå på toaletten.

man säger att anledningen är för att komma åt skadegörelse. men ärligt talat tror jag inte att man kommer att komma åt någon. på radion sa dem att man skulle kunna kolla upp vem som har varit på toaletten och därmed komma åt det. men icke, det kan ju gå lika bra att låna ut sin mobiltelefon till någon annan eftersom han eller hon inte har någon själv. hur ska man nånsin kunna bevisa vem det är som har gjort vad inne på den här toaletten.
dessutom kan man ha varit flera personer där inne samtidigt, då behövs det bara ett sms. men det behöver ju inte vara den personen som äger mobiltelefonen som har åverkat någon skada där inne.

man tror även att skadegörelsen ska minska eftersom man nu alltså KAN kolla upp vem som har varit där inne, så att den alltså minskar av den anledningen, men det tror jag inte heller på. jag tror däremot att en del personer blir väldigt förbannade över det här och att det kan vara en anledning att göra någon form av åverkan på någon toalett, av ren ilska alltså.

för det är trots allt så att många människor blir kränkta av ett sånt här system. en allmän plats/toalett ska vara till för allmänheten, alltså för alla, och när man gör på det här sättet så är det ju inte det.

jag tycker det är oerhört dåligt av malmö stad/kommun.

hade någon gett mig en kudde nu så hade jag somnat!




man kan väl lätt säga att det har varit två hårda dagar med mycket alkohol och festande. det har varit sjukt jävla roligt. speciellt med tanke på att min vän marie kom ner i måndagskväll och jag och hon och emilia stack ut i helsingborg. det var så himla roligt och speciellt med tanke på att det inte var bestämt egentligen, det blev en sån spontan grej liksom. och det gillar jag, starkt.

vi var ju som ni sett på tidigare inlägg ute i helsingborg i måndags, och igårkväll så var vi hemma hos emilia i vejbystrand och drack lite och sjöng singstar och hade allmänt trevligt, då var det jag, emilia, marie, paul, anders och oskar. och det var riktigt härligt. synd bara att alla inte drack, för det hade verkligen kunnat bli bra mycket bättre om alla hade gjort det för då hade alla släppt loss på ett helt annat sätt. men det var helt klart skitskoj. och det kommer att komma upp bilder och kanske till och med filmer från gårdagskvällen också. vi har bara inte fått in dem på någon dator än. men det kommer. ha tålamod, gott folk!
tycker dock det är tråkigt att ingen har kommenterat inlägget med alla bilderna från igår än. vi hade hoppats på massa kommentarer ju :(

nu har jag jobbat sen fyra och är megatrött. ska snart ut och köra och det ska bli sjukt skönt. vill inte bara sitta stilla nu när jag är så otroligt trött som jag är. marie har tagit tåget hem och jag saknar henne redan och längtar tills vi ses nästa gång, vilket jag hoppas är snart. det får inte gå så långt mellan gångerna som det har gjort nu dem senaste.

i natt när jag kommer hem till mina föräldrar ska jag stupa i säng direkt och sen ska jag ställa klockan på precis så jag hinner gå upp och köra direkt till jobbet. ska sova så länge jag bara kan så att jag är utvilad tills jag ska jobba imorgon. kan verkligen inte vara så trött som jag är nu, det håller inte.

nu ska jag sätta mig och spela lite mahjong tills det är dags att sticka ut och köra.
och hoppas på att min paul ska ringa, men det vet man ju aldrig om han gör :(

puss o kram

helgalen utkväll med tjejerna



vi hade en toppenkväll ute i dimman i helsingborg. massa alkohol, trevliga människor och underbara tjejer. det kan inte bli bättre. vi var på en båt som stod i hamnen och där var värsta nattklubben. riktigt najs var det.
lite bilder bjuder vi på, eller ja, massa bilder. hehe.


emilia i göravidsig-stadiet

jag och emilia posar

tåget på vägen till helsingborg, marie pratar med oskar

"grannarna" på tåget var fotbollshuliganer och tillhörde malmö ff-lägret

mums va gott det är att slicka på aluminiumburken

riktigt, riktigt fin bild på fina marie innan dimman tränger på på riktigt

och fort gick det, sen var vi fast och kom inte därifrån ;)

jag och marie, porrprinsessorna

marie och rödtröjan, hennes pappa är så rik så hon behöver inte jobba!

jag och oskar, hmm, var är vi här?

va snygg emilia är ute på krogen! rödtröjan är med på ett hörn, var finns då marie?! hum

jag och emilia på hampan

mackan och jag på hampan

va fan håller marie på med?? seriöst!!!

henke (streetracarn) och någon vi inte kommer ihåg namnet på (mr x får han heta)

henke visar hur man ställer upp på bild med mr x

nu har dom lärt sig hur man gör, minsann!

mackan är snäll och håller ljuset så marie ser, sandra agerar medhjälpare

mackan håller stenkoll på tjejerna på dass

va fint dom har gjort med stearinljus på toaletten!

jag tömmer blåsan mellan drinkarna så jag får plats med mer ;)

nån typ som var helt borta. en otänd cigg i munnen skapade vår hjälp. vill du ha eld???

mackan och jag :)

all three girls gone wild on the dancefloor

marie och emilia looking good

emilia i en het diskussion om sigge mcquack

undrar om någon festar loss på riktigt? behövs verkligen ett svar på den frågan?

marie och rödtröjan (fredde), mackan försöker klämma in sig emellan, lyckas sådär

vi veeeeeet mackan, din tunga är vacker :)

man tager vad man haver, men mumsigt värre ändå

var fan är den här bilden tagen?

awesome three på G igen

wohoooo, poledancing by the pornprincesses

iiiiiiiiiih, this is FUN!

där har vi rödtröjan på samma bild som marie IGEN

ajsingbajsing oskar, du kör väl?

SKÅÅÅL fröken lundqviist.blogg.se

emilia har skoj, men den här skummisen i hörnet var fan skum!

fröken forsberg kan ni läsa mer om på mammatillelis.blogg.se

HAN kör en advanced poledans

hello guys, SKÅL!!!

wohooo, agressiv porrdans av henke *mumma*

hallååååå, har ni fest eller?

*schmack* ser lite småbögigt ut att henke ska lappa till mackan, eller?

dancing on stage, rödtröjan med på ett hörn också

emilia, dancing to the floor. men det ser ut som att hon ska sätta sig och kissa dock

puss på kinden, det gillar vi

marie tar alla posebilder på sånt fullt allvar att dom blir skitsnygga

vi tänkte storma killtoan (pissoaren) för det var så lång kö på damernas

pussbild INNE på toaletten är ett mååååste, världens minsta toalett

utflippad kvinna och smått chockad chaufför

nu är det dags att åka hem - INTE ÄTA I BILEN!!!

emilia fick också följa med hem, va snällt av oss va?

oskar försöker få tag på nånting i fickan

han ser väldigt glad ut åt att köra tre fulla tjejer hem :)

ser vi ut att ha haft en najs kväll eller?! det kan man lugnt säga att det var.

en sak som är sjukt ful. vi hade en kvällens kommentar, som släpptes av emilia när vi kom hem. men nu dagens efter när vi ska dokumentera den så är det ingen som minns den. bara det bevisar väl halten av alkohol i våra blodomlopp?!

ikväll kan man väl säga att vi inte ska ta det lugnt precis. det blir alkohol igen, singstar och nattbad! ingen vila och lugn stund här inte.

hoppas alla hade en lika fin måndagkväll som vi!

nu börjar det brännas

tiden går och vi gör vid oss till partypinglor och den här kvällen ska bli allmänt najs. och en himla tur har jag som har en sån underbar kusin som fredrik, han ska nämligen hämta oss sen! :)

marie kommer med tåget om en timme och då är allt perfekt. nu ska jag in och fortsätta platta håret.

förresten, jag vann auktionen på tradera. en rosa ipod är nu min! :)

tjohejsan!

jag älskar spontana bestämmelser



idag kommer bli en helt underbar kväll. skulle ju ut med min fina emilia, sen skulle några från jobb eventuellt komma till helsingborg också. men det vet man ju inte hur det blir med den saken. hehe.
nu för en litenliten stund sedan så började jag prata med min älskade pp som bor i borås, och nu bara några minuter senare är hennes tågbiljett bokad och betald och tåget går 20.00 och vi kommer ha en underbar kväll i helsingborg. fan vad jag längtar tills hennes tåg är inne 22.54. det kommer bli olidliga timmar tills dess.

ska faktiskt slänga upp bilder på mina flickor också bara för det.

världens bästa marie

världens bästa emilia

jag bara VET att vi kommer få en toppenkväll ikväll.
något annat finns inte i min värld just nu.


nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen så jag är någorlunda klar när emilia kommer och hämtar mig efter jobbet.

tjingelingsan!

kändisbruttornas knasiga fix idé



en sak förstår jag absolut inte.
hur många kvinnliga kändisar som helst färgar sina blonda kalufser brunt just nu, och det har tydligen varit en trend jättelänge. nu är det blondinbellas tur. hon tar ju bort sitt varumärke. tror absolut inte att det är bra sak för henne själv. hon visade bild i sin blogg (här) och det var verkligen inte snyggt, tycker inte jag i alla fall. det är en ljus brun färg med en matt känsla. det känns liksom inte rätt.

någonstans känns det som att man klassas som dum om man är blond och känd på det viset som många är, och att man sen färgar håret brunt för att bli tagen mer på allvar och så.
men det är ju faktiskt inte så att hjärnan sitter i hårfärgen, det är bara en dum myt. och alla som tror det och färgar för den sakens skull är ju faktiskt dumma på riktigt. om man inte vågar stå för hur man ser ut och kan trots det vara cool och smart så är man ett stort jävla skämt.

fast många säger att det inte är anledningen, så tror jag att många färgar det brunt från fint blont för den sakens skull. speciellt blondinbella tror jag gör det av den anledningen. och jag är helt säker på att linda rosing gjorde det och carolina gynning. som väl är så är dem tillbaka i det blonda träsket igen.
men ärligt talat så är det inte något träsk att vara blond, tvärtom.
ordspråket blondes do have more fun stämmer faktiskt riktigt bra överens med verkligheten. fast jag personligen inte tycker att hårfärgen ska spela någon roll såå direkt, så gör den faktiskt det. vårt samhälle är format på det sättet och det finns ingenting vi kan göra åt det. det är bara att gilla läget.

såå, blondinbella - du blir inte smartare och mer populär bara för du blir brunett, tvärtom!!!

VÅGA VARA STOLT SMART BLONDIN!!!

då blir det partaj ikväll

jag har ju sagt megalänge att jag ska ut och festa en vardag eftersom jag ofta jobbar på helgerna och nu idag blir det äntligen av. emilia ringde och hade ordnat barnvakt till elis, så ikväll blir det partyparty. jag har till och med ordnat skjuts hem. :)
bartömning på tempel. inte illa pinkat.

godmorgon allihopa!

nu har jag nyss vaknat av att min mobil ringde och det var chefen på jobb. lite frågor angående en tjänst jag sökt och så, är lite smått nervös för hur det ska bli och så. menmen. thats life.
hann aldrig se harry potter färdigt, såg inte ens tills att han träffat sina vänner för första gången, måste ha varit megatrött ändå. jag som absolut inte skulle sova. hehe. men tji fick jag.

förlorade auktionen på den där mp3-spelaren. men jag har budat på en ny så vi får se. det finns ju hur många såna som helst på tradera hyffsat billigt så någon ska jag ha. frågan är bara hur många dagar jag vill vänta eller om jag köper en på fast pris, återstår att se hur mycket nerver i kroppen jag har. hehe.

nu ska jag faktiskt se vidare på filmen från där jag somnade. sen blir det att göra mat innan paul kommer hem, ska helst börja städa också så han ser att jag är duktig. :)

puss o kram

jävla skit-mp3

så sur jag är nu.
skulle fixa i min mp3 med nya låtar och fixa en playlist som jag kan ha när jag är ute och går, och så tänkte jag gå ut och gå och lyssna på lite najs musik i öronen. men icke då. tydligen så funkar inte drivrutinerna till mp3n i windows vista så där sprack det. hur ska jag nu fixa detta? vi har ju bara datorer med vista och det är ju på min dator som all musiken finns. ååååh vad jag är sur nu.

gick faktiskt in på tradera och budade på en ny mp3. 8GB, svart, skitfin. med radio också dessutom. hoppas jag vinner den auktionen för då kan jag lägga ut min mp3 som jag har nu på tradera och tjäna in dem pengarna, så har jag inte förlorat nånting. visst är jag smart?! ;)

bättre att ha en mp3 som fungerar, och så kan någon annan ha glädje av den som jag inte kan använda. det är ju synd och skam att en sån fin och bra mp3-spelare bara ska ligga och inte användas, för den är verkligen riktigtriktigt bra. det är en creative zen micro 6GB!

nu ska jag se harry potter och de vises sten!

tjotjim!

mysig morgon

nu har vi precis ätit frukost, jag och hjärtat. han går omkring nu och försöker klä på sig, men det går inget vidare tycker jag, han ränner mest runt och får inget gjort.
jag har i alla fall gjort en mysig matlåda till honom med mackor, cocacola och risifrutti. snäll jag är va?! ;)

har hunnit plocka undan lite här hemma också och packat upp mina väskor och så. nu när han har gått tänkte jag lägga mig på soffan och vila och se på en film. sen hade jag tänkt kolla upp lite på internet efter ett par coola gummistövlar. det är tydligen ett mååååste i höst. berättar givetvis om jag hittar några.

förresten, paul blev jätteglad för dem två t-shirtsen som jag köpte åt honom. :)

nu ska jag pussa hjärtat hejdå och ladda min mp3spelare så jag kan ta en liten promenad senare idag.

puss o kram!

värsta paniken

har lagt ut min gamla mobil på tradera och nu är auktionen slut.
nu när jag kom hem från jobbet så skulle jag leta fram alla sakerna till den och jag har hittat precis allting förutom laddaren. var fan är den? nu måste jag ägna hela dagen åt att leta precis överallt. det allra värsta är att den kan vara i en kartong nere i källarförrådet och hur i helvete ska jag hitta den själv. allt står så packat och fint. behöver pauls hjälp för det. men hur ska jag tala om det för honom på ett bra sätt och få honom att hjälpa mig?
frukost på sängen kanske?!
hmm vi får se. men försöka övertala honom om hjälp måste jag. för det är ju pinsamt att behöva säga till personen som vunnit auktionen att jag inte hittar laddaren. det är ju en enormt viktig sak. det värsta är att jag vet att jag har sett den för inte så längesen när paul skulle ta min laddare till den mobilen jag har nu, men så gav han mig fel och gav mig denna istället. så jag vet att den finns någonstans. kanske jag har råkat få med mig den till mina föräldrar?
nej minsann, hela denna dagen kommer att gå åt att leta överallt och ingenstans. jag bara mååååste hitta den, oavsett vad som krävs.

nu ska jag börja göra frukost till arbetaren.

byebye!

shopping - en drog

man kan lugnt säga att det där med shopping är en drog.
detta kommer bli ett ganska känslosamt inlägg, i alla fall för mig.

innan när allt har varit jobbigt eller när jag och paul har bråkat eller tjafsat eller när jag bara har mått dåligt av någon anledning, så har jag köpt godis för att komma till ro och trösta mig. tror att det är ganska vanligt hos många människor att man tröstar sig på det sättet. dock har jag kommit ifrån det, och det är jag grymt lycklig över. jag tröstäter inte längre. men det har kommit något annat som har ersatt det istället.
jag shoppar!!! betyder det att jag är en shopoholic???
det är inte så jättebra det heller men det är tusen gånger mer hälsosamt. det är ett steg i rätt riktning i alla fall. idag har varit en sån dag då jag har varit lite ledsen och besviken och jag körde förbi väla för jag skulle kolla lite på såna handtag till köksluckorna. sen familia blev det också, för jag skulle se om klockan fanns kvar på ur&penn, men det gjorde den givetvis inte. så det blev en sväng in på gina tricot och på cubus istället. här kommer mina fynd.

svart midjebälte Gina Tricot 49:-

nätstrumpebyxor (ska kanske klippa av dem till leggings) Gina Tricot 29:-

big T / tunika Gina Tricot 49:-

finstickad tunika Cubus 70:-

sen när jag var inne på cubus så var det ju givetvis rea bland herrkläderna också och jag hittade två supercoola t-shirts som paul skulle gillat, dem var inte dyra så jag köpte dem till honom. snällt av mej va?!
gillar speciellt den undre av dem med texten: okay to be lazy. det passade så otroligt bra in på honom! han kommer asgarva när han ser den. hihi.

t-shirt till paul Cubus 40:-

tshirt till paul Cubus 40:-

i natt har jag faktiskt sovit hemma i min egen lägenhet i ängelholm. egentligen skulle jag till mamms och papps i natt också eftersom jag ska jobba nu klockan fem. sover ju alltid där mellan jobbdagarna, men paul och hans kompisar var ute i helsingborg igår och jag agerade taxi hem. det var lite onödiga mil och onödig bensin men vad gör man inte. är man snäll så är man!

nu ska jag mest bara packa ihop mina saker och kela lite med doris. sen bär det iväg till lund för ännu en jobbnatt! :)
har en auktion på tradera som emilia ska hålla koll på till mig. har budat på en ny mobiltelefon, hoppas jag får den billigt. har satt ett maxpris på 700 kronor, blir det mer än det så skiter jag i det. men gud vad lycklig jag kommer bli om jag vinner auktionen. ska visa bild på den imorgon i så fall! :)

puss o kram

gårdagens shopping

var ju på center syd en runda igår och shoppade lite. det blev dock inte kläder såå direkt, men ja, ni får se själva. är ganska stolt faktiskt. ska bli sjuuukt kul att kunna använda dem nya sakerna sen. längtar!

gladiatorsandaler Deichmann 169:-

hårband av flätat läder Gina Tricot 59:-

midjebälte Gina Tricot 99:-

tröja med "hängande" axel New Yorker 49:-

som ni säkert ser så gjorde jag riktiga klipp. där var nog mer på new yorker egentligen men jag var lite osäker när jag stod där i affären så jag hängde tillbaka det igen. det var tre tröjor. men vi får se. kanske sticker in om där en dag till nu i dagarna så får vi se. ska ha pengar till att shoppa med emilia på tisdag också, så vi får verkligen se hur det blir. men dem har ju inte new yorker på väla så vi får se. det är något visst med den affären. :)

nu har jag precis kommit hem till mina päron igen. har varit nere på netto och köpt nypotatis som vi ska ha till middagen. det blir tocke med potatis, brun sås och grönsaker. mums. det är verkligen min pappas specialité. ska sno med mig lite i en matlåda att ha på jobbet också hade jag tänkt. :)

nu ska jag ner och hjälpa till så jag hinner äta innan det är dags att sticka till jobb.

ciao!

att lägga sig arg

usch, jag hatar att gå och lägga mig arg. jag sover inte alls bra när jag gör det. man bara drömmer dumma saker och ligger och vänder och vrider på sig, eller ja, jag gör det. haha.
sen när man vaknar upp finns det risk att humöret inte alls är på topp. hehe. men det kan inte vara efter det som har hänt heller. hur kan det vara det?

nej men gud. nu ska jag inte skriva mer. det finns risk att det blir megalångt om jag ska skriva allt som jag känner just nu och det pallar jag inte. är megatrött.

nattinatti allihop!

lämnad ensam

allt blir typ hundra gånger tråkigare när man sitter helt ensam här. mellan åtta och nio är jag ju heeeelt ensam. när sebastian gick började det kännas så oerhört tomt. come back sebbi!
åååh. är så grymt avundsjuk på alla som kan vara ute och ha roligt ikväll och inatt.
men alla ska dricka och ha skoj för mig med, så jag har kommit fram till att med tanke på alla som ska dricka för mig ikväll så kommer jag att vara bakis imorgon! hihi ;)

nu har jag svikit er

upptäckte nu när jag tittade bland mina inlägg i bloggen som jag skrivit den senaste tiden, att jag lovat att lägga upp låtlistan på min nya superskiva jag har bränt till bilen.
det har jag totalt glömt bort. men självklart ska jag ordna det imorgon. det är verkligen en jättebra skiva så det är verkligen ett måste. :)
lovar er imorgon.

nu har jag faktiskt fått lite saker att göra imorgon, och tur är väl det. finns ju inte så jättemycket att göra hemma hos päronen. det är inte alls samma sak när man inte bor där längre. det är en helt annan känsla när man är där nu än innan när man faktiskt bodde där. det är liksom inte hemmahemma längre.
menmen. förlåt mamms, men så är det ju.

I promise, tomorrow!

Helsingborgsfestivalen (ris eller ros)



Varje år, ända sedan jag var gammal nog att åka iväg med tåget själv och vara ute sent, så har jag besökt Helsingborgsfestivalen och tyckt att det var kanon.


Igår var inget större undantag, jag åkte dit tillsammans med Paul och hans kompis Anders och vi hade trevligt. Men ärligt talat, vad har jag sett i det här med festivalen innan? Det var väldigt lamt och allmänt tråkigt. Där fanns inte ens några roliga stånd med saker, samma saker överallt och massa massa folk och pundare överallt. Dem oerhört påstridiga rosförsäljarna var med påå än någonsin och det var bara mest jobbigt att gå omkring där.


Jag kan inte heller minnas att festivalen var så ihoptryckt på ett litet område. Vad jag kan minnas så var det mycket större och mer stånd och så, har det verkligen blivit mindre eller är det verkligen såå överskattat?


Något som däremot är positivt är all maten, för det kan man säga att där fanns mycket av. Annorlunda mat från olika ställen i världen till ett billigt pris. Och där fanns verkligen mycket att välja mellan, man hade definitivt inte behövt gå hungrig.


Karusellområdet såg väl ut som det brukar göra på alla ställen, ingen större skillnad där. Något som däremot finns i Helsingborg som inte finns på så många andra ställen är bungy-jump. Det ser så otroligt häftigt ut, men läskigt. Det är något jag personligen aldrig någonsin kommer att testa, det är roligt att se när andra gör det men gud, vem utsätter sig för något sånt? Vad som helst kan ju hända.


Visserligen var vi på festivalen första dagen, en torsdag. Jag tror definitivt att det hade varit sjukt mycket roligare på lördag kväll eller ikväll med ett gäng vänner och sprit i kroppen. Det blir en helt annan känsla då än att gå omkring nykter och tråkig. Men tyvärr så jobbar jag ju hela helgen så det kommer inte bli någon möjlighet för mig att uppleva det detta året.


Betyget som jag då ger Helsingborgsfestivalen är 2 av 5.


Har enormt mycket högre förväntningar på Malmöfestivalen!

kommentera gärna och säg vad ni läsare tycker, är det något jag har missat?


trevligt på jobbet!

känns faktiskt ganska skönt att vara på jobbet idag. har ju inte jobbat på en vecka. okej att det är skönt, men jag trivs ju på mitt jobb och vill jobba så det känns najs! sitter i receptionen med sebastian. vi har precis sett djungelboken 2, supermysig film. :)

innan jobb idag hade jag inte så mycket för mig, har sovit jättedåligt idag för folk från glasmästeriet har varit och lagat fönstret i sovrummet. så när jag verkligen inte kunde ligga och försöka sova mer så klädde jag istället på mig och körde till center syd. hittade en del saker där faktiskt. inget större, men det var ett hårband jag var ute efter som jag hittade bland annat. tänkte jag skulle ta bilder och visa er imorgon. kan ju inte göra det här på jobb ju. och imorgon börjar jag inte jobba förrän klockan fem så då har jag gott om tid.

nu ska jag sätta mig igen och se en söt disneyfilm till. annars kommer jag tråka ihjäl mig här. hihi.

tjingeling!

bio och helsingborsfestival



det har varit en sjukt härlig kväll med både ett biobesök och en sväng på helsingborgsfestivalen. var där inne med paul och anders. gillar den killen skarpt, han är en riktigt trevlig kille. too bad att han inte har någon flickvän, ärligt talat fattar jag inte hur han kan ha problem med att träffa en tjej, han är verkligen en supergo kille.

men i alla fall, det regnade när vi kom till helsingborg och då känner man inte direkt att man är speciellt taggad till att springa på festivalen direkt så vi bestämde oss för att gå på bio. jag ville se harry potter och killarna ville se transformers så det slutade med att vi såg en helsjuk film som heter brüno. och jag kan lova er att det var den sjukaste jävla filmen jag har sett i hela mitt liv. vi skrattade nästa oavbrutet och personen det handlade om var sjukare än någon annan i någon annan film. han slår borat och han slår aliG. helt sinnessjuk. gryyym film. ni mååååste se den. jag kommer helt klart se den igen!
när filmen sen var slut så hade det slutat regna och vi kunde i lugn och ro gå på festivalen och titta. men där var inget skoj så direkt. jag menar, allt som fanns här har vi ju redan sett på kiviks marknad, fast mycket bättre. helsingborgsfestivalen är sjuuuukt överskattad, jag ser inget roligt med den. det var mycket bättre förr kan jag säga. nu är det mest skit enligt min mening.
men vi gick i alla fall förbi en spådam som bara kostade 100 kronor och jag tänkte att det kan ju vara skoj att prova någon gång. inte för att jag tror på sånt direkt men det kan ju vara skoj att göra någon gång. så jag satte mig ner och hon skulle spå i kort då. något vettigt hon sa var i alla fall att det är en bra tid nu för att börja plugga och att jag inom en snar framtid kommer att få tillökning ekonomiskt och att min ekonomi kommer att bli mycket stabilare och det känns ju skönt. som sagt, jag tror inte att hon kan se sånt i korten men det är skoj att ha varit med om det. hon sa även att paul kommer att få ett barn i sitt liv och att jag kommer att få minst ett, men att det inte blir innan jag fyllt 25 och det känns också skönt. men hon yrade en hel del också faktiskt. men jag säger det en gång till, I dont believe in that kind of things!

nu har vi kommit hem i alla fall och paul har gått och lagt sig och jag sitter här och tråkar för mig själv. kan inte lägga mig riktigt än för det är ju dags att jobba igen imorgon, och sen hela helgen. måste ha rätt på dygnsrytmen så jag ska se en film innan jag lägger mig för att sova så det blir att ta på mig pyjamas och krypa ner i soffan. kanske somnar jag till filmen och ligger kvar här, kanske kryper jag ner hos paul sen när filmen är slut. det återstår att se.

alla mina räkningar är betalda också och det känns sjukt skönt. gjorde det direkt nu när jag kom hem så har jag det ur världen!

nu kryper jag snart ner.
godnatt allihopa!

vår nya mikrovågsugn

kom på att jag lovat er vid ett tidigare tillfälle att visa en bild på vår nya mikrovågsugn som vi blev tvungna att köpa efter att luckan på vår gamla sprack. så häääär kommer den:


dagens outfit !

har blivit lite dåligt med såna här inlägg. så här kommer ett.
ikväll bär det av till helsingborg. det är ju helsingborgsfestivalen och rixfm besöker stan. det är lite halvkasst väder och har regnat hela dagen. om det regnar när vi kommer dit ska vi eventuellt på bio istället.
here is the way I look today!


big-T Gina Tricot leggings H&M

mumsig middag!

idag har jag faktiskt gjort en middag till mig och paul som jag aldrig har gjort förut. det ser riktigt gott ut och det luktar utsökt i hela köket. lääängtar tills han dundrar in genom ytterdörren så vi kan sätta oss ner för att äta.


mumsiga pastapennor från glenn strömberg med tomat-basilika-pesto och vitlöksmarinerad kycklingfilé

grekisk sidesalad i form av majs, stekta färska champinjoner, soltorkade tomater och fetaost

och till detta då givetvis ett vitlöksbröd som jag gjort själv med eget vitlökssmör

visst ser det gott ut?

mycket pengar för några jävla handtag



hjääääälp. sitter på internet och letar efter såna handtag till köksluckorna. paul har ju fått en lysande idé om att vi ska byta ut dem, för då kommer det kännas som att köket är helt nytt nästan sen när vi har gjort vid det. det är ju svindyrt med såna. har hittat en annons på blocket där vi får 26 st för 350 kronor. det är rätt överkomligt ändå. men om vi ska köpa nya så får vi lägga ut i alla fall 800 spänn. det är det fan inte värt. men vi får se. hoppas dem svarar på mitt mejl, för dem lär vara tvungna att skicka dem för det var i skellefteå. hehe.
det är såna här handtag vi vill ha, någon som har tips på var man annars kan hitta såna billigt?

ännu en film om cheerleaders



som om det inte var nog med demfyra bring it on-filmerna så jar det kommit ännu en cheerleaderfilm vid namn fired up. sitter och kollar på den nu. den är ganska okej. men så himla typisk, kan dem inte komma på något nytt och hitta på en ny story? det är alltid samma sak känns det som. okej att det är hyffsat bra och så men alla såna filmer är så himla lika varandra att det känns som att man har sett filmen innan fast man inte har det. och det kan väl ändå inte vara något att sträva efter som regissör?
den är i alla fall bra, se den!

nu gör jag er besvikna

förlåt. men jag måste tyvärr göra er besvikna.
jag har haft massor för mig idag, men tyvärr så har jag inga bilder så detta blir ännu ett tråkigt inlägg med enbart enmassa text. såå, jag börjar från början.
i morsen, eller ja, i förmiddags när jag vaknade så visste jag att det var dags att stiga upp och käka en bra frukost för sen skulle jag och emilia iväg till åvarp och rida ut i skogen. såg fram emot det enormt mycket. så en brakfrukost blev det, inte jättestor men mer än jag brukar äta till frukost i alla fall. sen var det bara att sticka ner till källaren och byta om, förvarar mina ridkläder där nere för att det inte ska lukta häst i lägenheten. hihi.
sen kom emilia och hämtade mig och det bar iväg till klippan för vi skulle lämna elis hos hennes mamma. vilken otroligt snäll mamma hon har som alltid ställer upp, såna mammor är guld värda. min är precis likadan, ställer alltid upp när det väl gäller. tror inte hon skulle svika mig om jag verkligen skulle behöva henne enormt mycket.

väl i åvarp fick vi rida en pigg häst och en lat och tråkig häst. den lata och tråkiga tog jag, eftersom emilia är mer nybörjare så det var inte riktigt läge att hon skulle behöva kämpa riktigt, utan det var bättre för henne att bara kunna åka med. vi fick ut mycket mer av ridningen så sett, tänkte jag. :)
det var en supertrevlig ridtur i skogen och längs landsvägarna uppe på söderåsen. red dock in på en stig som vi inte skulle ha ridit in på. där var massa bålgetingar och sånt. en stack mig på låret, har skitont nu och det kliar. men mest oroad är jag för smärtan och att det börjar bli blått. har ju alltid varit lite överkänslig för det där med djurbett. både jag och pappa verkar ha oturen att alltid bli drabbade, dem gillar nog vårt blod eller något. haha.
men i alla fall, vi skyndade oss ut från den stigen fortare än kvickt, jag fick värsta paniken. brukar bli helt panikslagen när jag är i närheten av en geting annars, tänk då hur jag blev med en sån här som är tre gånger så stor och där man vet att det gör megamycket ondare att bli biten och att den kan vara farligt. usch, inte skoj alls.
det blev i alla fall en fika på hemvägen med delikato negerbollar. hihi. mums! det roligaste var ändå när emilia skulle hoppa på igen efter fikan. hästarna var ju så ivriga att gå iväg eftersom vi var på väg hemåt och hennes häst började gå och där hängde hon på magen över hästryggen och vi asgarvade båda två. men hon klarade att komma upp efter mycket om och men. men skoj såg det ut, ångrar som fan att jag inte tog med mig kameran och kunde få detta på bild. haha. men nästa gång vi ska dit så ska jag definitivt ta den med mig och fota lite. troligtvis blir det redan i nästa vecka, vi bestämde att vi ska försöka göra det lite oftare så förenar man nytta, nöje och träning på samma gång. :)

när vi sen hade varit och hämtat elis i klippan igen så körde vi hem till mig och åt mat. gjorde plättar till elis medan jag och emilia åt bakad potatis med varsin röra till. paul fick rester i form av spagetti och köttfärssås. snacka om restaurangverksamhet. hehe.

därefter åkte vi iväg upp till washacar och tvättade våra bilar. stod där med hinkar och svampar och massa olika sorters rengöringsmedel och putsdukar och younameit. det var faktiskt ganska skoj att tvätta bilen när man gjorde det så tillsammans. mycket roligare än att stå där själv och putsa.
min bil blev riktigt riktigt fin och den glänser så otroligt vackert på insidan, på utsidan också såklart men insidan luktar dessutom gottit. ska hålla den i sånt fint skick nu. har lite skavanker i lacken som jag tänkte ordna till innan vintern kommer så det ska jag försöka ta itu med nu i nästa månad.

efter biltvätten så körde vi först hem till emilia och jag duschade och så, sen till klippan för att lämna elis och sen en liten roadtrip som är en hemlighet. hihihihi. bara jag och emilia som vet. man vet aldrig om fel personer går in här och läser så därför låter jag det vara osagt. men det blev en roadtrip som var ganska rolig.
sen hem till emilia igen när roadtripen var slut och vi såg den nya wallander-filmen och pratade skit om våra liv och våra val och saker som vi ångrar m.m. riktigt trevligt. hon är verkligen en vän jag är superglad att jag har träffat och börjat umgås med. vi är så himla lika fast ändå inte. svårt att förklara hur jag menar. vi är så lika men har haft det på så olika sätt. jag vet inte hur jag ska förklara för det låter bara så fel här. hon är underbar helt enkelt.

nu har jag precis kommit hem och paul ligger och snarkar som en gris inne i sovrummet. såå söt han är när han sover. vill bara krypa ner hos honom och hålla om honom nu. och det ska jag minsann göra också. tänkte bara att jag får skriva ett blogginlägg först, för ju längre jag väntar med att skriva, desto längre blir ju inlägget eftersom jag har så otroligt mycket att berätta. så det är bättre att göra det direkt.

såå, nu ska jag bara släcka överallt. sen ska jag krypa ner i mín goa säng som älsklingen redan värmt upp till mig.

godnatt allihop!

vi är fan galna

nu har vi sett första avsnittet av säsong 4 på prisonbreak och det är minsann lika spännande fortfarande. jag kan inte fatta det. det är en sjukt bra serie. det är väldigt väldigt sällan som en serie är precis lika bra alla säsongerna. man ser inte det särskilt ofta. och den är riktigt riktigt bra. vi är helt inne i den, paul och jag. tänk, vad ska vi hitta på om kvällarna sen när vi sett den helt klart?!

imorgon ska jag och emilia iväg till åvarp och rida. ska bli sjukt skoj. i 2 timmar har vi hyrt varsin häst. fan vad jag längtar. nu ska jag bara ta itu med disken och sen ska jag gå och lägga mig. i tid för en gångs skull.

puss o kram!


migränhelvete

har haft ont i huvudet nonstop nu sen i lördagseftermiddag. det hjälper dock med alvedon och sånt, men det tar inte bort all smärtan. man blir så grymt slö.
nu ikväll har det ändå känts lite bättre så jag och paul stack ner och spelade minigolf på råbocka, sån äventyrsgolf. han vann. :( det har han aldrig gjort förr, det har alltid varit jag som har vunnit innan så jag antar att det var hans tur nu. hehe. det var inte skoj, men det var han värd. jag fick bjuda på glass sen eftersom jag förlorade. mysigt.

nu har vi kommit hem. sitter i soffan och ser prisonbreak och äter jordgubbar. mums. hittade ett stånd nere vid stranden där han killen hade precis nyplockade. såg när bilen kom och lämnade dem till honom och gud så goda dem är. supersöta och alla i literskartongen ser perfekta ut. mumsigt!

har även vunnit en auktion på tradera. :) ska visa vad jag har vunnit sen. nu måste jag se prisonbreak. paul ligger ett avsnitt före mig som jag måste komma ifatt, sen kommer han och tittar vidare med mig. :)

tjingeling

oooooh det är lycka

yesyesyes.
jag har hittat massa ny musik som jag ska bränna ut på en cd som jag kan ha i bilen. är så grymt trött på dem gamla skivorna jag har där. även om det är ganska ny musik jag har på dem så börjar dem bli uttjatade, och man vill ju inte att bra låtar ska tjatas ut så fort.
så nu har jag suttit och letat megalänge efter lite nya låtar och äääntligen har jag hittat en hel hög. ska få ihop en bra blandning på skivan också. sen kommer låtlistan upp här.
thats a promise!
det ska bli sååå najs nästa gång jag ska köra bil! :)

baksmällan

nu har jag äntligen sett den omtalade filmen baksmällan. den var faktiskt bra, men ärligt talat så trodde jag faktiskt att den skulle vara mycket bättre än den faktiskt var, man har ju hört att den ska vara strålande och det enda med det andra. visst var den rolig och hade vissa poänger och så, men en del saker var bara för mycket, enligt min mening då alltså.
emellanåt var den sjuuukt överdriven, men det är väl det som är roligt nuförtiden verkar det som. en typisk amerikansk komedi helt enkelt. för dem som gillar såna filmer så var den nog asbra. jag gillar det, men inte så enormt mycket att jag skulle kunna se dem om och om igen. den här kommer jag antagligen inte se igen, men den är klart sevärd.
en sån typisk film som får mig, i den värld jag lever i, att tänka: sånt här händer bara på film!
men den stooora frågan är, händer sånt här på riktigt?!?
dont think soo...

folk är bra patetiska

läste i häntextra idag att carolina gynning ska lägga ner sin blogg för att en del personer inte gillar innehållet i den. det gjorde mig ganska arg faktiskt, visst man har andra saker att bry sig om, men det är ändå korkat.

gynning skriver om sitt liv i sin blogg och har många läsare. hon är den enda av alla tusentals bloggerskor som är helt jävla ärlig. hon skriver om allt dåligt i hennes liv men även om allt bra, hon är ärlig och säger precis vad hon tycker och tänker. det är enormt beundransvärt.

andra bloggerskor som exempelvis blondinbella, kenza, foki osv. bara babblar på och skriver det folk vill höra och det dem tror att dem blir extra omtyckta för. dem skriver saker som gynnar dem själva och deras kändisskap och deras blogg. det gör inte gynning. hon bryr sig inte alls om det där. hon lever sitt liv utan att bry sig om andra.

om det nu är så att man inte gillar hennes blogg och inte gillar det hon skriver där, varför ska man då ta sig tid att gå in och läsa överhuvudtaget? och varför ska man lägga ner tid på att kommentera det hon skriver? kan man inte bara låta hennes blogg vara som den är och låta människor som vill läsa den faktiskt läsa den? bara för att hennes språk och livsstil stör en del människor så kanske andra uppskattar det. varför ska två-tre personer (som detta faktiskt verkade handla om, efter vad jag förstod) få förstöra för så många andra?

jag kan själv erkänna att allt hon skriver kanske inte är så strålande och lysande alltid, men hon är i alla fall ärlig och målar inte upp en fasad för sina läsare. hon skriver precis som det är.
ska inte sanningen få leva i vårt falska jävla samhälle? ska precis alla leva under ett vitt skynke och inte våga titta fram och vara sig själva?
ska det vara såhär?

carolina gynning. stå på dig, lägg inte ner din blogg!!!


besök hos päronen

nu ska jag göra vid mig och sånt så gott det går med denna huvudvärken. suck.
och så ska jag bege mig hem till mina föräldrar för att bli lite ompysslad, man slipper laga mat och sånt själv och kan bara slappa. :)
skönt ska det bli!

tradera-auktion

har nyss lagt upp en ny auktion på tradera. säljer min mobiltelefon till ett förmånligt pris! in och kika på den!
det är en jättefin och superbra Samsung Z400v.
ni hittar annonsen här.

världens tråkigaste

gud vad det var längesen jag hade såhär tråkigt. det är så tråkigt att jag inte ens har något att skriva här i bloggen. då är det fan illa.
emilia skulle ha kommit men hon verkar inte göra det. jag har gått här och väntat hela dagen. och sen så kommer hon inte. :(
har precis varit uppe och pantat alla våra flaskor på maxi. det blev en liten slant. men den gick jag in och handlade upp direkt. hehe. handlade nödvändiga saker dock. en del onödigt men lite gott får man väl ha det? blir bakad potatis med räkor och kycklingröra imorgon. sen ska jag även steka en champinjonröra till. mumsigt ska det bli. :)
handlade faktiskt snus och cocacola till paul också. hoppas han blir glad! :)

när han kommer hem ska jag bara övertala honom att koppla in sin hårddisk till min dator så jag kan se en film. har massor med mysiga filmer på hans hårddisk som jag vill se. :(
han är iväg och tankar sin bil, men kommer nog snart. längtar...

dagens citat

there's a reason that some people doesn´t follow you into the future!


booooooring

allt är så otroligt tråkigt. jag har absolut ingenting att göra. bara sitter här och klickar runt på massa bloggar. vill inte sitta här helt ensam i lägenheten ju. emilia skulle komma hit. har längtat som fan och sett fram emot det. men nu vet jag inte hur det blir. hon har inte dykt upp än och nu är klockan halv nio. :(
ååååh jag är så grymt uttråkad att det inte är sant. kommer snart börja klättra på väggarna här hemma...

flugor borde inte få finnas



en fluga har surrat mig i ansiktet och överallt hela dagen. varför ska dem finnas för? man blir så grymt jävla irriterad på dem. dem har väl sitt syfte också, men jag ser inte det just nu. är sååå ilsk! haha.

nu har vi sett massor med avsnitt av prisonbreak hela dagen. stängde nyss av. vet inte hur många avsnitt vi har sett men det är en hel drös. har dock även hunnit med att laga midda, spagetti och köttfärsås blev det. mumsigt. riktigt najs med hemmalagad god mat på bordet för en gångs skull. det tyckte paul med. det händer ju inte alls när jag inte är hemma och lagar den. hehe.

nu kommer snart emilia hit och vi ska ha lite filmmys ikväll. ska bli riktigt najs. have missed her! har inte träffat henne på några dagar nu ju.

sen har mamma och pappa kommit hem från sin semester idag också. ska bli skoj att träffa dem igen också. dem hade köpt min favoritcider till mig i tyskland. :D

nej nu ska jag klä på mig, har fortfarande pyjamas. inte bra när klockan snart är halv åtta på kvällen. haha. men nån gång får man ha såna dagar också.

ciao!

soffmys

nu ska vi sätta igång prisonbreak och bara mysa i soffan och käka dumle! *mums*

hela dagen borta

nu har vi minsann vaknat sent igen. igår vaknade vi tjugo över tolv och idag vaknade vi fem i ett. helt sjukt att man kan sova så länge två dagar på rad. skulle vi inte vara utvilade idag?!

det blev en lite annorlunda vändning igårnatt. när paul och hans kompisar hade stuckit ut så kunde jag äntligen lägga mig ner och vila. hade sån grym huvudvärk, tror aldrig jag har haft såå ont i huvudet bara av huvudvärk, det har varit av hjärnskakning eller nåt sånt i så fall. det värkte i bihålor och hela pannan och det var liksom en sprängande känsla och jag svettades och usch, det var hemskt. så jag tog på mig pyjamas och la mig på soffan och satte igång en film.
sen pratade jag med malin som skulle vara fylletaxi åt dem som inte bodde i ängelholm, hon skulle träffa dem nere på stan och ville jag skulle följa med ner. tabletterna jag tog för huvudvärken började värka och jag följde faktiskt med. fick klä på mig igen och så bar det iväg till morris. vi var där i max en kvart, han knappt in förrän vi mötte grabbarna och dem sa att dem skulle hem. så egentligen var det sjukt onödigt, menmen. det var ändå ganska trevligt att få komma ut lite. synd bara det inte var så länge.

idag blir bara slappedag för mig och paul. för en gångs skull mår han inte så jättedåligt idag. han brukar ju vara sjukt kass dagen efter han har druckit men han verkar må bra idag, kanske för att han har sovit ut, vad vet jag.
vi skulle städa men jag vet inte hur det blir med det, vi får se hur han orkar. hehe.

nu ska vi i alla fall käka frukost.

have a nice day!

guy-stuff to do!

idag ska jag göra något riktigt grabbigt. ska faktiskt sitta i min ensamhet och spela playstation när paul och hans kompisar är ute och partajar. ska köra dem ner i stan sen. något måste jag ju göra innan det blir dags att hämta dem igen, det regnar ju och det är synd att dem ska behöva gå då när jag inte har druckit något ändå. klart man ställer upp, snäll som man är. :)

helgens händelser hittills



man kan väl säga att det har varit lite dålig uppdatering nu efter att helgen börjat. men jag har haft fullt upp. hela veckan också, tror det har varit lite kasst då också. men nu minsann.

har lite bilder från kiviks marknad i tisdags som jag bara måååste visa.

paul hade lite skoskav så han fick ett hellokitty-plåster

min fina hellokitty-nalle som "bor" i min bil

igår så hade vi bara mysdag jag och paul. lite tjafs och så var där dock, men vi var i falkenberg och såg virus i bataljonen, sjukt rolig. gillade den skarpt. det enda som är synd med buskisarna på vallarnas friluftsteater är att stefan och krister inte är med längre. men man säger ändå att man ska dit och se dem. på något sätt så känns det som att se dem fast just dem två inte är med. menmen. det var bra ändå. vi skrattade hur mycket som helst.
lite bilder tog jag också. så här kommer dem.

paul fick en popkorn innan det började

scenen från där vi satt, vi såg faktiskt jättebra

hemvärnet hihi (lite suddig för jag zoomade)

såhäääär bra såg vi. ljudet var megabra däremot

plättarna som vi hade som fika i pausen

krigade med pensionärerna om vems fika ankorna skulle äta

paul och jag i pausen

snygge-paul på vår egna lilla fikaplats

striptese på gång :)

nu var han så mycket avklädd som han "vågade" hihi

det var riktigt riktigt roligt. ganska mysigt att göra något sånt, jag och paul tillsammans. det är en viss känsla ändå. kommer definitivt sträva efter att kunna åka och se buskisen där nästa sommar också. :)

nu idag har vi varit iväg på väla och citygross och handlat lite. bland annat en ny mikrovågsugn, en skitfin. har dock ingen bild på den. men det får jag ordna sen. we love it!

nu ikväll så skulle vi egentligen grilla och dricka lite med pauls kompisar och emilia och martin, men dem kunde inte komma så nu sitter jag här ensam med paul och tre av hans kompisar. känner mig i underläge. ganska tråkigt att emilia inte kunde komma. var såå sugen och hade verkligen sett fram emot det. menmen. sånt är livet. har lite huvudvärk nu också så det var nog lika bra. hehe. jag får väl vara taxi idag istället.

nu ska jag se på en film var det tänkt.

tjingeling!

tacksamhet för livet

Det finns många saker i livet som verkligen gör det värt att leva. En människa som inte har några drömmar, inga vänner, ingen familj, inga "lyxprylar" (ex. TV, mp3, dator, mobiltelefon osv.) och inga fritidsintressen, kan faktiskt ändå leva sitt liv utan att det går någon nöd på honom/henne. Men när jag tänker tanken så frågar jag mig; mår den här personen särskilt bra?


Den frågan ställer jag mig eftersom jag är van vid ett helt annat liv. Jag lever det moderna livet 2009. För mig är det självklart att ha en mobiltelefon, en TV i vardagsrummet, vänner runtomkring mig som kan ringa bara för att fråga hur jag mår, drömmar om hur jag vill att min framtid ska bli, en underbar familj som stöttar mig i vått och torrt osv.


Tänk om man bara hade tagit allt det här ifrån mig och satt mig på ett torp ute i skogen någonstans. Jag skulle ha tillgång till mat och så och jag skulle ha ett jobb så att jag klarade mig. Men jag vet inte om jag hade mått så bra ändå. Allt det andra jag räknade upp är ju en del av mitt liv. När jag tänker i dem här banorna inser jag hur bra jag verkligen har det. Det finns så oerhört många andra människor här i världen som bara kan drömma om rent vatten eller en TV. På senaste tiden har jag börjat fundera på en hel massa saker, och det här är en av sakerna.


Ofta går jag (som så många andra) runt och klagar på saker och ting för att dem inte är som de borde, TVn kanske inte får in kanalen där mitt favoritprogram går, det finns ingen mottagning på mobiltelefonen eller också så har vi bara "mindre god" mat hemma i skafferiet men även när man ska behöva sitta hemma ensam en kväll för att vännerna redan hade andra planer när jag ringde dem.


Varför kan jag inte bara gilla läget och ta dagarna som dem kommer och vara oerhört tacksamma för hur bra jag har det. För jag måste verkligen medge att jag lever ett ganska bra liv trots allt. Fast saker och ting inte alltid står rätt till, så går det verkligen ingen nöd på mig.


Det enda jag tänker på är att jag önskar att jag kunde dela med mig av lite av mitt liv till människor som har det tusen gånger sämre, kanske i andra världsdelar, men jag vet att det finns människor i Sverige som drömmer om att bara ha tak över huvudet. Och med detta inlägg vill jag skänka alla dem människorna en tanke och jag fäller en tår för dem, dels av medkänsla dels av lycka för hur tacksam jag är för att jag har det så bra.


Never ever complain when it's really okay...


thank god for "the king of queens"



sitter här på jobbet med evelina och har verkligen supertråkigt. det är dock alltid lite roligare när hon sitter bredvid, men ändå, det är sjukt tråkigt jobb. att bara sitta och glo. man vill bara ut och köra, sen är jag lite hungrig också så jag vill väl bara komma härifrån så jag får någon mat i magen.

måste bara berätta hur det såg ut i mina föräldrars hus när jag kom dit inatt. herregud, det var riktigt riktigt längesen jag såg det på det viset, eller jag har nog aldrig gjort det förresten. helt sjukt vilken röra och vilken stank. hela köket var översvämmat av disk och matrester och det låg kattbajs på plattorna i hallen och var bara allmänt rörigt med saker överallt.
kände verkligen att jag fick slå näven i bordet litegrann så jag "tvingade" fredrik att ta itu med köket. i alla fall disken. där blev inte rent men dock acceptabelt, med tanke på att det är två killar på 18 respektive 19 år som bor där. tänk om det ser ut så när mamma och pappa kommer hem från semestern. stackars dem att komma hem till ett hus som ser ut på det viset. tur att det inte är mitt hus.
fast jag ska inte säga något egentligen, för hemma hos oss ser det ut som någon har släppt en bomb där också. men det ska vi ta itu med på dagen imorgon. och då ska vi ta itu med det  grundligt. imorgon blir alltså städdag för mig, innan vi beger oss till falkenberg för att se stefan & krister. :)

med tanke på rubriken här uppe. sitter och tittar på the king of queens just nu, är inne på tredje säsongen och det är sjukt roligt. dem får in såna otroliga skämt, dem flesta handlar om äktenskapet dock men riktigt skoj är det. I like!

nu ska jag fortsätta kolla!

hejsvejs!

If I could turn back time

Blev inspirerad att skriva den här texten av en slump. Bäst som jag satt på lunchen på jobbet och lyssnade på lite random musik så kommer låten turn back time med AQUA och jag bara får en känsla av att det är precis så jag känner.


En del saker i mitt liv står inte alls till såsom jag skulle önska att dem gjorde. För några år sedan såg jag hur bra ut som helst, smal och vältränad, aldrig megasmal för det tycker jag inte är snyggt någonstans. Skulle aldrig trivas med att vara smal som en sticka, men jag respekterar dem människor som gör det. Men i alla fall, jag mådde jättebra med mig själv och både jag själv och andra människor tyckte att jag var snygg och såg fräsch ut. Det var på den tiden då jag precis blev tillsammans med mitt ex Henric.


Men det var något som hände där. Jag gick upp i vikt och slutade så småningom med ridningen, som jag hållt på med i stort sett hela tiden sen jag var runt 6 år gammal. Många säger att när man trivs jättebra i ett förhållande så finns det risk att man slutar bry sig om sitt utseende på samma sätt, man lägger inte ner lika mycket tid och tankar som man kanske gör annars. Jag tror att det var precis det som hände mig.


När vi sen gjorde slut så tog jag verkligen tag i det, för det är klart man vill komma tillbaka liksom. Jag kände själv att det hade gått för långt och jag tog verkligen mig i kragen och jag klarade att gå ner 13 kilo i vikt och började må bra igen. Ja, jag mådde riktigt bra och kände mig snygg igen.


Sen träffade jag Paul, min älskade pojkvän som jag nu är tillsammans med, och jag tror precis samma sak har hänt nu. Jag vet inte varför jag inte har lärt mig läxan efter första gången. Varför har jag inte tänkt mig för bättre nu när jag har fått svart på vitt att jag inte klarar av att slappna av på det sättet, min kropp har inte det i sig. Jag har i generna lätt för att gå upp i vikt och borde verkligen tänka mig för alltid. Självklart ska man kunna unna sig något och sådär, men verkligen inte så som jag har gjort.


När jag och Paul sen flyttade ihop här uppe i Ängelholm så blev det ju inte bättre precis. Jag fick sluta spela fotboll och vännerna fanns så långt bort att jag knappt kunde träffa dem. Livet blev bara tyngre och tyngre, fast jag trivdes superbra i Ängelholm som stad och med Paul så kände jag mig mer och mer fast och instängd. Att gå till gymet var inte att tänka på för vem skulle jag gå dit med? I Svalöv var allt så annorlunda, där fanns alltid någon man kände när man kom dit, eller så gick man dit tillsammans med någon kompis och man hade roligt samtidigt som man tränade.

Nu har vi bott här uppe i 1 år och 2 månader och jag börjar äntligen slappna av och verkligen trivas. Nu har jag nämligen träffat lite vänner som jag har börjat umgås med, jag har börjat träna fotboll i Kvidinge IF och tycker att det är superkul, men fortfarande, vem ska jag gå till gymet med? Det är ju något som jag verkligen tycker är roligt och det är något som min kropp behöver.


Men jag börjar må så pass bra nu att jag kan gå dit själv, men hur ska man ta första steget? Jag sitter fast och är kluven med hur det hela ska gå till, hur jag ska göra. Jag vet att jag måste ta tag i det nu för jag börjar må sämre och sämre för att jag ser ut som jag gör, jag vill ju inte ha det såhär. Jag vill må bra med mig själv och jag vill att alla andra runtomkring mig ska se hur bra jag mår. Hur ska jag nå dit ensam?


Mina tankar har varit överallt, till och med har jag tänkt på fettsugning och magsäcksoperation, men jag antar att det inte är fullt så illa att jag måste ta till såna drastiska saker, men jag mår fan inte alls bra. Något måste göras, och det nu innan det går mer ut över mitt och Pauls förhållande än det redan har gjort. För det är klart att förhållandet blir sämre när jag mår sämre varje dag. Han mår ju inte bra av att se mig må dåligt varje dag, fast jag är glad så har jag inte samma gnista som jag har haft innan.


Jag måste verkligen ta itu med detta nu.


Men hur?!


If I could turn back time...


glömde berätta en sak...

när det händer så mycket på en dag som man sen ska återberätta i bloggen så finns det risk att man glömmer vissa saker och det gjorde jag kom jag på nu.

vi satt ju ganska länge och pratade med Pauls fosterföräldrar som har sin husvagn på campingen i kivik precis bredvid marknaden. riktigt trevligt. gillar dem skarpt. blev hembjudna till dem på middag sen en dag. bestämde ingen specifik men det ska helt klart bli skoj.

sen nu för en stund sen tecknade jag en försäkring på Gosan. vad som helst kan ju faktiskt hända och har man då inte försäkring så kan det bli riktigtriktigt dyrt fick vi veta igår när vi satt och pratade med eva & erik (som pauls fosterföräldrar heter). det är ju ingenting med runt 50 spänn i månaden, när man sen kan få veterinärräkningar på 20 000 spänn. helt sjukt vad dyrt det kan bli. man vill ju inte behöva avliva sin katt för att man inte har råd att betala för dens sjukvård heller. då tycker jag inte att man ska ha djur överhuvudtaget, men det är bara jag.
vi har ju fäst oss så pass mycket vid gosan att vi skulle bli helt knäckta om det skedde. därför tog vi våtr förnuft till fånga och tecknade en sån idag, eller ja, jag gjorde det i mitt namn. men vi pratade om det tillsammans. :)
nu är det bara vaccinationen kvar. sen är hon på topp, vår älskling!

tjing!


underbar semesterdag med älsklingen!



igår hade vi en superbra dag, jag och paul.
började med att vi vaknade relativt tidigt. vi gjorde vid oss osv. för att bege oss ner 15 mil till kiviks marknad. egentligen begriper jag inte varför vi kör såå långt för det, men paul tycker om att vara där så då är jag inte sen att hänga på! men jag ångrar det inte, tvärtom.
på vägen dit var vi tvungna att köra in om landskrona och besöka flügger färg så att paul kunde betala massa färg som han haft på sitt extraknäck, äta frukost och tanka. sen körde vi vidare neråt och gjorde ett stopp på boohlsson i tomelilla. ganska trevlig affär, ett litet miniullared kan man säga fast inte alls så billigt. mer normalpriser men dem har ändå massor med olika saker. tyvärr inte jättestort. men skoj att se något nytt. och där hittade vi den perfekta kökslampan och underlägg till köksbordet som kommer passa asbra när köket är omgjort sen. :) det var så himla bra, för vi såg lampan och det räckte med att vi tittade på varandra så visste vi att det var just en sån vi ville ha. så vi köpte den, behövde inte ens vela.

därefter körde vi vidare ner till kivik. väl på marknaden var det varmt, svettigt, massa folk, barnvagnar och hundar och allmänt trångt och jobbigt. men det blev bättre efter ett tag.
lite av inköpen vi gjorde listar jag här nedan:
-  två 3D-tavlor
-  svart läderhalsband med diamanter till gosan
-  3 glitterbollar till gosan
-  hellokitty-dekorationer till mina foppatofflor
-  skylt till pauls bil där det står "svartkörning"
-  batteri till min bankdosa
-  läderbalsam till skinnsätet i min bil
-  universal rengöringsmedel (sånt megabra)
-  klisterdekal med mitt namn till min laptop
-  marknadschips *mums*

sen även ett annat inköp som jag bara inte kan lista på det här viset. det måste jag berätta om.
jag såg en liten flicka gå runt med en supersöt hellokitty som ett gosedjur och jag bara MÅSTE ha en. letade överallt i alla stånd men den fanns inte någonstans och precis när jag hade gett upp hoppet och vi skulle hem så ser jag den i en sån apparat där man ska försöka få upp ett gosedjur med en sån klo. och vi provade för 80 spänn men det var omöjligt. vi var nära en gång, men det gick inte.
så vi gav upp, och gick en bit, sen ser vi samma hallokitty i ett sånt stånd där man ska kasta bollar i ett litet mål som har en målvakt som rör sig. och vi testade med vars två bollar (40 spänn) och vi träffade inte en enda gång. sen lyckades jag övertala hon tjejen som stod där att jag fick köpa den för 100 spänn, det tog en stund men hon gick med på det till sist. men vi var tvungna att kasta för att det skulle se bra ut. och då träffade jag med första bollen. haha. men man skulle göra två mål för att få en nalle, men ändå.
men nu har jag i alla fall min hellokitty och den ska jag ha i bilen i rutan. :) skitfin är den. kommer att lägga upp bild på den imorgon. är på jobb nu nämligen så kan inte göra det nu. men seriöst så har vi lagt 220 kronor på den. haha. men jag är nöjd och glad och det är ju det som är huvudsaken. :)

när vi sen skulle hem så körde vi lite vilse, men vi kom hem till slut som tur är. och då var det bara att byta om för att köra iväg igen. för nu var det badtajm i vejbystrand med emilia och martin. supermysigt var det med en simtur i bassängen. det var hur varmt som helst i vattnet, varmare än i luften. och det kommer vi definitivt att göra fler gånger. jag och emilia klättrade i träd dessutom. hihi. men det skulle vi nog egentligen haft osagt. haha.
sen körde vi hem till dem och skulle se en film men vi somnade allihop utom emilia så det får vi göra om en annan dag. jag och paul somnade på studs sen när vi kom hem mitt i natten.

just nu sitter jag på jobb, men det har inte varit en smärtfri dag för det. vi gick upp ganska sent och började dagen med att göra middag. paul diskade och jag lagade mat, precis så som det brukar vara. det blev ris med kyckling, wokade grönsaker och currysås. mumsigt.
efter att vi ätit upp körde jag till jobbet. när jag sen kommer till lödde upptäcker jag att jag har glömt mina jobbenycklar hemma. inte alls smidigt. så det är bara att vända igen och jag blev 40 minuter sen till jobbet. jävla skit. får skylla mig själv men det var inte alls kul och jag skämdes som bara den. det kommer ju definitivt inte hända igen.

och nu sitter jag här och har ont i ena axelmuskeln för jag skriver ganska snabbt här på datorn och det spänner som fan. det är ju inget kort inlägg det här. hehe.
men jag får fortsätta jobba nu. skriver mer inatt när jag kommer hem från jobb eller imorgon. ska lägga upp lite bilder också.

ha en fortsatt trevlig dag allihop!

prisonbreak-parad

det kan man ju lugnt säga att vi har här hemma. hihi. har nu sett 5 avsnitt på rad och sitter och laddar för det sjätte. vi har bara två avsnitt kvar av säsong 2 och jag misstänker starkt att vi kommer att se dem nu också. hihi.men det är hur spännande som helst så det är verkligen inte a waist of time...

vi har även suttit i soffan och käkat pizza nu ikväll. det var egentligen meningen att vi skulle bestämma mat från thaiasia men dem hade tydligen stängt, upptäckte vi när vi hade bestämt vad vi ville ha och skulle ringa och beställa, för det var ingen som svarade. :( jag som var så sugen på det. menmen. renatos går väl lika bra då.

nu blir han snart otålig på mig för att jag inte playar. ;) han sitter i hängmattan och väntar.
I got to go.

sleep tight my friends!

mongotrååååååk

det är precis så jag har det nu, mongotråkigt. vet ärligt talat inte vart jag fick det uttrycket ifrån, men det är megatråkigt i alla fall. jag tror inte många fattar hur tråkigt det är. jag känner bara, ååååh SKJUT MIG. känns som jag avlider inombords, så tråkigt är det.

när jag kom hem från jobbet i natt så skulle en underbar vecka börja. paul skulle ha semester och vi skulle bara umgås med varandra och ha det mysigt. det var såå längesen. han har jobbat hur mycket som helst den senaste tiden och vi har typ inte haft tid med varandra och att göra roliga saker tillsammans alls. iofs så har vi sett en del prisonbreak men det är ju bara för att han har jobbat så mycket att det är det enda han har orkat göra, och jag tycker inte direkt att det är som att man gör något tillsammans - att ligga i varsin ände i soffan och glo in i en jävla skärm. det är bara att göra saker i samma rum tycker jag. man bara ÄR liksom.
men vart tror ni att han är nu? jo han är och jobbar. på sitt extraknäck. han kan inte hålla sig därifrån.
jag blir så himla besviken. det här skulle ju vara VÅR vecka. snyft.

egentligen skulle jag behöva lägga in lite tvätt, fixa iordning allmänt, diska och fixa i köket, börja på maten. men ORKA?!??! varför måste jag gör allt för?
jag känner mig så otroligt uppgiven när det gäller allting. för det känns liksom som att det kvittar vad man gör så är det ändå inte bra nog, det är ändå inte tillräckligt. det enda jag vill är att räcka till och vara den bästa flickvännen i världen för honom. men ändå är det inte bra nog. ändå är jag bara hans andrahandsval efter jobbet. jag vill inte vara något andrahandsval. ska jag acceptera det och lära mig att leva med det? är jag inte värd att behandlas på ett bättre sätt?

jag har i alla fall handlat glass av glassbilen. alltid nåt. men inte ens det känns trevligt längre.

nu känner jag att det är ganska mycket klagande och gnällande från min sida, men vad ska man göra när man inte ser något ljus i tillvaron överhuvudtaget?! skriva om något roligt? men jag kommer inte på något.

och vet ni vad det allra värsta är?!
inte ens gosan har velat kela idag, hon har bara legat och sovit hela dagen. det känns verkligen som att man är uppskattad, inte ens katten vill umgås med en. hur ska man tolka det?!

oooh, jag önskar att jag hade någon just nu...

oförståeligt

det är för mig obegripligt hur allt bara kan förändras på en minut. det kan verkligen vara hur bra som helst, och sen när man vänder sig om och ser åt ett annat håll så är allt precis tvärtom egentligen. hur ska man nånsin kunna veta hur allt egentligen är?
ena dagen är allt underbart och man älskar sin tillvaro.
nästa dag är allt ett helvete och man vill bara bortbortbort och glömma allt och bara skita i allting.
varför kan man aldrig veta exakt vad man vill och hur man vill ha det?
varför kan det inte vara så att man alltid bryr sig om varandra?
varför ska allt vara så jobbigt att tänka på?
varför vet man inte hur man ska ändra på saker och ting?
varför kan man inte alltid vara ärliga mot varandra?
varför har man ibland delade meningar och börjar tjafsa?
varför kan man inte bara komma överens alltid?
varför kan man inte bara tycka samma sak varje dag?
varför kan man inte visa att man bryr sig alltid?
varför kommer man inte alltid i första hand för sin partner?
varför är allt annat plötsligt mycket viktigare än förhållandet?
varför är det så svårt att ställa allting tillrätta igen?
varför skriver jag egentligen det här inlägget?

dags att sova!

nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat 17-02. lite blandade känslor angående det här nya körschemat, men det tar sig väl. det tar ju lite tid att komma in i nya rutiner och så, det går säkert bättre imorgon. :)

blev mött av en supersöt kattunge vid namn doris när jag kom in genom ytterdörren här hemma. härligt är det med ett djur som kommer och möter en på det viset. nu ligger hon här på mitt rum och busar med allt hon får tag på. så ursöt är hon. ser så mycket av gosan i henne så det gör väl att jag tycker om henne extra mycket. är hon inte söt?
hon är dock lite större nu men det har jag ingen bra bild på för tillfället så det fick bli denna. får helt enkelt ta nya bilder på henne snart.

är så avundsjuk på mamma och pappa som är iväg på semester. inte direkt så att jag vill dit till alperna och vandra i fjällen där dem är, men mest på situationen att dem är borta från vardagen och bara kan leva i nuet och inte behöver bry sig om annat än det dem vill bry sig på. det är verkligen härligt att ha det så någon gång. man lever som i en kula i vardagen känns det som, alltid samma saker som händer och plikter hit och dit och tider att passa och massa skit. tänk att bara komma bort och kunna umgås med den man tycker om och inte behöva bry sig utan bara göra det man känner för, gud så härligt. hoppas verkligen att jag och paul kan åka iväg någonstans sen när sommaren är slut. men vi får se.

nu ska jag faktiskt smälla igång en film innan jag somnar. är inte jättetrött så jag kan inte somna nu direkt känner jag. blir nog en tecknad, är sugen som fan på det.

godnatt allihop, sov gott!

filmmys hela dagen

idag har jag legat på soffan hemma hos mina föräldrar och myst för mig själv. har zappat igenom alla kanaler flera gånger, dem har ju massor som vi inte har hemma. (men som jag önskar att vi hade, men betalar fan inte dem pengarna för lite TV-kanaler)
först såg jag andra halvan av rattatouille, mysig film från disney pixar. åt även lite frukost, mackor med kokt ägg och kalles randiga. mumsigt. det brukade jag äta ganska ofta när jag bodde här hemma. har saknat det. doris tyckte också att det var gott, speciellt kaviaren. hihi.
sen kom en svensk film som heter underbar och älskad av alla som jag inte har sett, så jag såg ett ypperligt tillfälle att se den nu när den gick på TV och jag inte hade något annat för mig. och den var faktiskt bra. inte någon som jag ser igen, inte bra på det viset, men liksom, den hade ett budskap och jag var med i hela filmen och tyckte den var bra. inte spännande som att man sitter på nålar och var spänd på vad som skulle hända härnäst, men den var bara så klockren. gillade den skarpt. men som sagt, EN GÅNG!!!
nu ska jag snart börja så smått med att göra vid mig och snoka igenom päronens frys efter något att äta i natt på jobbet. hihi. ;) ska väl ta mig en lunch också innan jag kör hade jag tänkt. ikväll jobbar jag 17-02, helt okej pass faktiskt. man kommer hem och kan sova på natten, det blir liksom bara som att vara vaken lite längre än vanligt och så blir inte hela dagen imorgon förstörd av att man jobbar på natten. perfekt.

nej minsann. have a nice day, everybody!!!

tjing!

ovanlig känsla i magen

min mage känns jättekonstig. jag är inte direkt någon storätare när det gäller mat och så, kan gå en hel dag utan mat om det ska va så. men nu känner jag mig faktiskt jättehungrig. åt en sån saladshaker med paul innan idag vid typ halv två-två och nu mår jag nästan lite illa för jag är så grymt hungrig. är det normalt? det är definitivt inte något som brukar ske för mig i alla fall.
det är liksom en kurrande känsla, ganska ljudlig dessutom, och det gör liksom ont. skitskumt.
det första jag ska göra när jag kommer ut och kör är att jag ska köpa något att äta, vad ska det bli tro?! antingen en saladshaker eller något lite rejälare. vetifan vad det blir, men det lutar nog åt något rejälare för uppenbarligen så var inte en saladshaker en ordentlig måltid, det tar ju bara ett par timmar innan man är hungrig igen.
chickentasty är alltid god. :) vi får helt enkelt se vad det blir. ska köra förbi jennie en sväng också och hämta en hårsnodd som jag tänkte sno av henne. har missat helt att ta med mig det idag och det är inte speciellt bekvämt att jobba med håret nere, jag hade glömt strumpor också så det fick jag köpa på citygross här i lund på vägen. lite illa, men som tur var fanns dem i trepack så det räcker till hela helgen.
nej minsann, nu ska jag fortsätta stänga ner här, sen när jag är klar med det och sitter i bilen ska jag ringa min kära emilia och snacka lite skit!

see ya!


am I good or what?!

mm det kan man fråga sig. i förmiddags så pratade jag först med emilia i telefon i 1 timme och 12 minuter. hihi. tänker dock inte tala om vad vi pratade om. thats personal!
men sen när jag pratade med paul efter det så visade det sig att han behövde en speciell pensel till det jobbet han höll på med nu, och jag skulle ju ändå köra förbi helsingborg på vägen till mitt jobb, så snäll som jag är så körde jag upp till flügger och köpte en sån pensel till honom, sen köpte jag även lunch i form av saladshaker på mcdonalds och hade det med mig till honom. (en till mig själv också) så där satt vi på golvet i radhuset som han höll på att jobba i och mös med lunch. riktigt mysigt att göra ett besök så, tycker jag! :)

sen har jag varit runt lite i olika affärer innan jobb och tittat ut möjliga mikrovågsugnar. vi måste ju köpa en ny efter den lilla incidenten. hehe. har hittat några som är fina. det behöver ju inte vara värsta värstingen ju, bara något billigt som har funktionerna som vi behöver. inget avancerat alls. och det hittade jag. nu är det bara att välja ut färg, silver eller svart. det är frågan. tror svart kommer vara finast i vårt nya kök sen när vi har gjort vid, och jag hittade en i svart pianolack. superfin. men vi får se, det finns ju i rostfritt stål också. paul får väl ha med ett finger i spelet. :)

en sak har jag glömt att berätta. igår bokade jag och paul biljetter till något riktigt roligt nästa fredag. han har ju semester, och man kan säga att jag har det med, för vi ska spendera veckan ihop och göra roliga saker. så nästa fredag ska vi bege oss till falkenberg för att se revy på vallarnas friluftsteater med stefan & krister. skitkul. virus i bataljongen heter revyn det här året.
riktigt kul ska det bli, har alltid velat se dem, ända sen jag var liten. vi ska ha med fika och allt och tror det kommre bli en supermysig dag!

nu ska jag fortsätta se the king of queens.

tjingeling!

livet är orättvist


mm minst sagt. en av mina bästa vänner emilia har det minsann inte lätt.
Im here for you, gumman!
du kan alltid prata med mig om allt, hoppas du vet det.
Im always on your side, sweetheart!
du är alltid värd den bästa. tvivla aldrig på det!
för du är bäst, gumman!

daily pictures

det var nu längesen jag bjöd på bilder i bloggen ser jag så här kommer två stycken från idag!


såhär mysigt hade dem gjort inne på toaletten på tycho

en ny bild på mig är alltid trevligt :)

dagens äventyr!

idag har jag verkligen varit på äventyr, i alla fall kan man säga att det inte blev en dag som jag planerat. från början var det meningen att jag skulle till landskronakarnevalen med emilia och elis och där skulle vi träffa massa folk jag känner. en hel drös som jag inte pallar rabbla upp av rädsla att missa någon. hehe. men pga. att elis hade en viktig tandläkartid så blev det inte av. istället så tog jag ett snack med lina och vi drog dit istället.
väl där så käkade vi kebab på rhodos, landskronas bästa kebab & pizza-ställe. mums. kebab med deras milda sås är det inget som slår. det är bara köttet och såsen som är goda, inte pommesen och salladen. hihi.
vi gick runder och yrade mest. köpte hotpants i spets av en trevlig mulatt, jag köpte även 2 st BH:ar, för 30 kronor styck ska man vara nöjd, och trosorna kostade bara 10 kronor styck. som hittat. vi kastade bollar och fiskade ankor och vann vars två nallar. :)
sen åkte vi karusell, två gånger. yr i huvudet som fan blev jag.och helvete vad jag mådde dåligt efter andra gången. hade sprängande huvudvärk och var illamående hela vägen hem och sen när jag kom hem så spydde jag på toaletten det första jag gjorde och jag låg pall på soffan hela kvällen.

sen när paul kom hem så var det prisonbreak som gällde. otroligt spännande. och just när vi satt i vardagsrummet och var helt inne i TVn så bara hör vi glas som klirras från köket, trodde direkt att det var gosan som vält något. men när vi kommer ut i köket så hittar vi inget sånt, utan när vi vänder oss om så ser vi att glaset på mikrovågsugnens lucka var sprucket. hur stor är chansen? den var ju inte igång eller nåt sånt. a big mystery...
måste ta reda på om det är hälsosamt att använda den ändå, det hade jag tänkt ägna halva natten åt eftersom jag ska vara vaken länge. kan läsa mig till det på internet.

nu ska vi se ännu ett avsnitt av prisonbreak innan det är dags för paul att krypa till kojs. bloggar mer senare när han gått och lagt sig.

morsning!

michael jackson

he is innocent until prooven quilty shows otherwise...

tvättstugan på schemat

javisst, ni läste rätt. idag har det varit tvättstugan för hela slanten. riktigt tråkigt. men det är sånt som måste göras. riktigt illa var dock att torktumlaren som jag stoppat våra kläder i var sönder, och det upptäckte jag inte förrän jag skulle hämta mina kläder igen när tvättiden var slut. istället för torra så var dem dyngsura. gissa om jag blev förbannad. fick använda dem andra två torktumlarna i 40 minuter in på nästa tvättid, och det tråkigaste var att jag fick sitta i tvättstugan och glo hela tiden, för annars hade jag inte kommit in där sen. tråkigt som fan. deprimerad blev jag. det är sånt som killar aldrig hade pallat. men vi tjejer känner att vi måste göra det så vi bara gör det fast det är tråkigt. så funkar världen.

sen nu i eftermiddag så blev det att handla mat och laga mat för mina föräldrar har varit på besök ikväll och käkat middag. mamma fyller ju 45 år idag. bjöd dem på taco och hemgjord jordgubbspaj med vaniljvisp. mumsigt! har lite paj kvar som paul kan ta med på jobb imorgon, det retar alltid någon av hans arbetskamrater. hehe.

imorgon blir det antagligen landskronakarnevalen. men nu bangade kanske emilia och elis ur. tråkigt. men vi får se hur det blir. vi skulle höras nu ikväll, men hon har säkert gått och lagt sig så jag får ringa imorgon när jag vaknar.

nu har jag och paul precis sett ett avsnitt av prisonbreak och det är fortfarande spännande, dock var första säsongen bäst, men det är fortfarande lika bra. man vill ju veta vad som händer och hur det går till och allt sånt. skitbra är det. är helt såld. men nu ska jag faktiskt ta en dusch och sen lägga mig.

nattinatti.


glömde...

måste bara säga en sak till.

PAUL, jag älskar verkligen honom! ♥

det känns liksom i hela kroppen.
jag är så himla säker.
allt med honom är så underbart.

hemskt åskoväder

i förmiddags när emilia skulle komma och hämta mig för att vi skulle iväg och bada så började värsta åskovädret med ösregn och massa muller och blixtrar. blev lite skeptisk där. det regnade hela vägen från ängelholm tills vi var nästan i röstånga. där var det däremot fint. solen sken hela eftermiddagen där och vi fick en fin baddag trots allt. elis hade en kompis med sig också och även martin följde med. riktigt mysigt har vi haft. massa bad och lek!
vi ska definitivt göra om det en dag i nästa vecka när paul har semester så han också kan vara med. :)

nu har vi legat och sett typ halva robin hood och ätit ost och kex framför TVn. emilia och elis åkte nyss hem och jag ska ställa mig och diska. och värsta åskovädret bröt loss nu igen. det är helt ljust ute och ösregnar och ett kolsvart moln är precis ovanför vårt hus, läskigt. gillar inte riktigt att vara ensam hemma när det är så. har aldrig riktigt gillat det, det är inte så att jag är rädd men jag gillar det inte.
ska faktiskt ställa mig och diska nu så att vi kan se prisonbreak och mysa när paul kommer hem från jobbet. han är ju iväg på extraknäck nu.

kommer antagligen blogga mer senare, nu måste jag ta tag i saker här.

hejhej!

HJÄÄÄLP!!!

bästa sättet att övertala sin pojkvän till något?!?!??!?!

I need some real help here.

skulle det inte bli regn?

enligt alla väderleksrapporter skulle ju det fina vädret vara slut efter söndagen, jag fattar ingenting. vi skulle på bio idag eftersom det inte skulle vara badväder, men nu blir det nog att bada ändå. det är ju hur fint väder som helst. solen skiner och det är varmt. det är ju sommar, bio kan man gå på på vintern när det inte alls är så fint väder. eller på sommaren när det regnar eller något. man måste ju ta vara på det fina vädret.

jag vaknade för ett litet tag sen, eller ja, typ 2 timmar sen nästan. har sett en film som heter spring breakdown och den var verkligen charmig. men det är absolut ingen film jag kommer se igen. tog faktiskt bort den från datorn direkt efter att den var slut. den hade sin charm och den gav ut ett fint budskap men särskilt bra vill jag inte påstå att den var, men jag tog mig igenom den. :)

nej minsann. nu ska jag packa badväskan och klä på mig och sen ringa emilia. vi har ju inte riktigt bestämt var vi ska bada än. det får vi se. det blir väl vejbystrand tror jag. men vi har snackat lite om röstånga eller perstorp också. vi får prova oss fram. :)

hoppas alla får en bra dag i det fina vädret!
hejsvejs!

härliga bilder från fredagen!



äntligen har jag fått bilderna från fredagskvällen tillsammans med emilia och martin. en sjukt underbar kväll.
har ju berättat om den redan, så här kommer bilderna.


jag och emilia

2 st fina rumpor tillhörande våra män

paul gör ett tappert försök att röka

har jag haft fel?

under hela tiden som johan palm var med i idol kände jag att "va fan gör den killen där?" och jag tyckte inte alls att han var bra. av en slump så hörde jag hans nysläppta singel emma-lee häromdagen och JAG GILLADE DEN!!! den är faktiskt sjukt bra, med facit i hand så är han ju faktiskt riktigt duktig. i alla fall den låten är bra. vad tycker ni andra?

ps. men vad alla fjortisbrudar ser i hans utseende begriper jag fortfarande inte!

ledig imorgon!

mm det bästa som kunde hända just nu har hänt. jag ska inte jobba imorgon, eddie gör det istället. att köra ner här och jobba i fyra timmar kostar mer än vad det smakar. kommer inte tjäna ett skit på det, bensinpengarna slukar allting för jag har ju så långt till jobb. riktigt trist är det, men idag var det i alla fall nästan sex timmar, så då var det väl lite mer okej.
har väl ett eller två såna här pass till och då ska man väl klara det för då ska jag jobba min vanliga bil sen i två dagar efter. det är lite mer okej tycker jag. det är inte alls så att jag inte vill jobba, det är bara det att jag vill tjäna något på att göra det mer än att vara snäll. när andra så gärna vill när jag ändå inte tjänar något på det ser jag inga hinder till varför inte dem kan få göra det istället. gör ni?

nej minsann. nu ska jag köra upp till kontoret. sen ska jag köra hem till min älskling och titta på prisonbreak!

byebye!

känner mig totalt obehövlig och värdelös



befinner mig på jobb och är totalt uttråkad. det känns verkligen som om jag bara ÄR. det känns som om jag inte behövs egentligen, vad gör jag här? varför är jag här och gör ingenting när jag kunde varit hemma och tvättat och i alla fall gjort någon nytta? varför har jag kört så många mil för att göra ingenting?
hemska tankar. menmen. det är bara att gilla läget. gillar ju att jobba här när jag kör mitt vanliga, detta är ju bara denna månaden ut. och tur är väl det.

idag har jag inte gjort så mycket. sett en film som heter hotel for dogs när jag vaknade bara. jättesöt film. men antagligen ingen jag kommer se igen. kanske om ett par år i så fall. men söt var den!
sen var det bara att packa saker och sticka till jobb ju. om jag ska jobba imorgon så ska jag sova hos mor och far i natt, annars kör jag hem. vi får se hur det blir. ska ta ett snack med robert sen så ska vi se hur det blir.

men nu ska jag snacka lite med mina kära kollegor eddie och robin!

hejsvejs!

varmare i vattnet än i luften



nu har vi precis kommit hem efter att ha varit på friluftsbadet i vejbystrand med martin, emilia och elis. sjukt skoj. riktigt mysigt var det att bada. det var mycket varmare i vattnet än i luften, efter att ha varit uppe ett tag kändes det nästan som att hoppa i värsta bubbelpoolen när man hoppade i, och det passar ju mig perfekt som är värsta badkrukan annars. fast det känns nästan som om det börjar ändra sig, jag har badat mer denna sommaren hittills än jag gjort de två senaste sammanlagt, och denna har precis börjat.

jag lovade ju att berätta lite om gårdagen och fredagen och så.
i fredags var ju som sagt emilia och martin här och grillade och så. sen stack vi ut på en liten krogrunda här i ängelholm. första gången jag var ute här i ängelholm fast jag har bott här i över ett år. riktigt najs var det. det kommer definitivt ske fler gånger kan jag säga. speciellt när han hade sånt grymt trevligt sällskap! :)
här är lite bilder. tog dock inte med kameran när vi skulle ut men lite bilder kan jag ju bjuda på i alla fall.

världens mumsigaste godisskål, M&M:s, dumle och marabou sommar

mumsiga jordgubbar (som vi dock glömde äta sen)

förstår egentligen inte varför jag fotade dukningen, but I like it!

älsklingen grillar köttet

det var en sjukt bra kväll helt enkelt.
lördagen sen, tog en hel timme innan jag fick upp paul från sängen. han var både megatrött efter en låååång jobbevecka och lite smått bakis. men efter mycket om och men så kom vi i alla fall iväg till mina föräldrar för en brakfrukost, men det skrev jag ju om då igår när vi var där.
sen så drog vi iväg till köpenhamn och tivoli. riktigt najs dag. deras nya berg&dalbana var den bästa jag någonsin har åkt. sjukt najs var den. ska försöka ordna en bild på den så ni kan få se, äääälskade den helt enkelt. ÅK DEN!!!

paul framför riktigt fint blomsterarrangemang vid springvattnet

sjukt fin natur var där, inte alls så stelt som liseberg

virvelvinden blev vårt första åk

hur sår man såna här fina blommor i sin trädgård?

kloakråttor inne i gruvberget

draken bor också inne i grottorna

detta flygplanet tyckte paul vi skulle åka, men jag hade nog fan dött

världens härligaste berg&dalbana

härligt utsmyckat gatukök

paul poserar framför palmerna

himmelriket att åka runt här uppe, megahögt. paul fick åka den själv för jag vågade inte.

sen på hemvägen blev allt bara kaos. det brann någonstans mellan svågertorp och malmö central så vi var tvungna att kliva av tåget här och ta ersättningsbuss sista biten. först kom det bara en buss så inte ens hälften av folket på tåget fick plats, sen kom det en till och det var sjuuukt varmt. det var hur trångt som helst, det hade inte gått in en mus till i bussen så trångt det var, och idioten till busschaufför hade värmeelementen på där inne. vilket kokoo!
till sist kom vi dock hem. och då var det dags att bränna en ny skiva till pauls bil för sen skulle vi spendera de närmsta timmarna med att vara fylletaxi åt hans arbetskompis. han skulle hem från ekebofestivalen till landskrona, så det tog ju ett tag.
när vi sen äntligen fick sova så var det hur underbart som helst.
sov ganska länge idag, och när vi vaknade åkt vi iväg till badet i vejbystrand där vi träffade emilia, martin och elis. riktigt skoj. riktigt tur att vi stack och badade fast det inte var strålande sol för det ska bli lite sämre väder nu dem närmsta dagarna, det började till och med regna precis när vi skulle hem men det är liksom skönt regn och kvavt och så. det kommer nog åska sen ikväll misstänker jag! här kommer en bild på elis när han tar simmärke, guldfisken blev det.
duktiga elis tar guldfisken!

nu sitter vi här hemma hos oss allihop och har precis ätit pizza och spelar playstation. ska alldeles strax smälla igång en film. så det blir en lugn och mysig hemmakväll denna söndag!
nu ska jag vara lite social.

hoppas ni har haft en trevlig helg allihopa!

puss o kram!

hemkomsten obeskrivligt skön



gud vad skönt det var att komma hem efter en låååång dag i köpenhamn. men det har varit sjukt skoj. lägger upp bilder och berättar mer imorgon. orkar inte nu.

paul ligger nu i sin säng och vilar sig, ska väcka honom om typ tjugo minuter, ska vara fylletaxi åt en av hans arbetskamrater och hans tjej. jag ska följa med, känns inte bra att paul ska köra ensam sen flera mil efter att han har lämnat av dem i landskrona, speciellt inte när han är så himla trött. då spelar det absolut ingen roll hur hög musik han spelar, när han sover kan man släppa en bomb i sovrummet utan att han märker något. det är mer för säkerhetens skull som jag följer med.
men jag måste ändå börja så smått med att vända tillbaka dygnet, för på måndag är det dags att jobba igen. menmen. ska kolla lite bloglovin som jag missat under dagen.

hörs imorgon!

nattinatti!

överraskning för mamma!



idag är vi hemma hos mina föräldrar i svalöv och firar med släkt och vänner att mamma fyller 45 år den 8e juli. det bjöds på brakfrukost, kändes som om man var på ett scandichotell, hur mycket olika saker som helst att välja mellan, sånt man inte vanligtvis äter till frukost annars. riktigt gott. vi firar faktiskt pappa också idag, han fyller 47 år den 13e juli! men det är ändå mest mammas dag för hon femmar ju och det är ju lite speciellt, någon tjumme har kommit på det. hehe.
(paul är dock fylledålig efter gårdagen så han ligger och vilar nu, hihi)
här kommer en bild på världens bästa mamms och papps! ♥
vad mamma inte vet är att vi ska ett helt gäng till köpenhamn sen och gå på tivoli och på ströget och så. och det får hon inte reda på förrän precis innan vi ska åka. brukar ju annars berätta här i bloggen vad jag ska göra och så, men har inte kunnat göra det den här gången eftersom jag vet att mamma läser det. men nu vet ni varför jag inte kan blogga på hela dagen, befinner mig alltså i köpenhamn!

gårdagen blev sjukt lyckad. emilia och martin kom hem till oss och åt grillat och vi spelade spel och hade allmänt mysigt. sen drog vi ut på stan och besökte tres amigos, nik's och morris. en liten krogrunda alltså. megaskoj var det. blev lite mycket alkohol dock, dels därför paul är lite trött och dålig idag. hehe. men det får han väl vara, han kan ju vila nu så han är pigg sen när vi ska iväg. men det var sjukt skoj igår. martin och paul verkade trivas tillsammans och enormt glada blev ju jag och emilia för det. det var ju lite det som var meningen. ;) bilder kommer jag att lägga upp imorgon när hon har skickat dem till mig. :)

nu ska jag bege mig ut till gästerna igen.
hoppas alla får en underbar lördag, det är ju såå fint väder!

hejsvejs!

dagens outfit !

lovade ju att visa vad jag kommer att ha på mig ikväll. så, varsågoda!

lila tunika H&M svarta leggings H&M

hur varmt får det lov att bli i sverige?



det är helt sjukt varmt. det är bara inte tillåtet att det får lov att bli såhär varmt, kvavt och svettigt. haha. eller jo, det är självklart helnajs egentligen, men inte när man går omkring i lägenheten och städar och svettas och sen dessutom så ska man iväg och handla på maxi bland alla som slutar jobbet som ska helghandla, var där vid fyra och det var inte särskilt smart. blir man trött eller.
sen utanför var det tio personer i kö till att handla jordgubbar. det är väl bara på midsommar det är så annars?! och tanten framför mig började fråga ut gubben som stod där om vilken sorts jordgubbsplanta det var osv. shiiit, det är bara jordgubbar. och mitt i denna värmen och alla som svettas och bara vill hem.

och det kvittar hur mycket vi har tvärdrag här hemma, det blir inte svalt ändå. det är fan nästan lika varmt ute som inne och det blåser inte alls. jag tror jag dör snart.
men vi har hjälpts åt att städa i alla fall och det ser ut att vara färdigt snart. paul håller på med det sista. han är såå duktig när det gäller städning, mycket mer noggrann än vad jag är, och det är tur!
men jag ska faktiskt hoppa in och ta mig en sval dusch nu, och sen ställa mig och fixa sallad och potatisgratäng osv till gästerna ikväll. ska bli så himla skoj. läängtar såå enormt mycket tills dem kommer.
vi har laddat kylen med massa alkohol och frukt och grönsaker och sånt, det kommer alltså bli en nyttig kväll fast man ändå är lite onyttig till. mumsigt är det i alla fall!
syns det att vi ska ha gäster över på grillning eller?!?
nej nu blir det en sval dusch. lägger upp bilder från kvällen någon gång under helgen, vet inte om jag hinner imorgon men jag ska försöka.

tjingeling!

städning fast det är fint väder :(



idag måste jag göra iordning massa här hemma och åka och handla lite mat osv. lite tråkigt när det är så soligt och fint väder ute. menmen. det är sånt man får ta. vi ska ju ha fina gäster ikväll. emilia och martin kommer hit och grillar och har det trevligt. längtar som fan, ska bli sjukt skoj.
egentligen hade jag velat sticka till stranden med emilia och elis nu på dagen, men det hinner jag fan inte. ska försöka, men det ser mörkt ut. var ju tvungen att blogga lite.
senare idag när jag har gjort vid mig ska ni faktiskt få en dagens outfit, får ju passa på att slänga upp det när jag är ledig och faktiskt har vanliga kläder på mig och inte uniformen. haha. för den kan jag inte lägga upp i tid och otid ju, kan faktiskt aldrig göra det, känns inte direkt lämpligt. hehe, men nog om det nu.

nu kallar alla dammråttor i lägenheten att dom vill bort så jag får väl sätta igång.

tjingtjing!

ännu en jobbedag

sitter på jobb nu också, känns som mina inlägg är sjuuukt tråkiga när jag sitter här. haha.
idag har jag i alla fall haft supertrevligt sällskap i form av evelina. :) vi har sett på the king of queens, sen har jag haft mer att göra än jag brukar ha här. det brukar vara så lugnt och fridfullt annars, men idag har det varit full rulle och det gillar vi!

nu väntar jag bara den sista halvtimmen på att jag ska få sticka ut och köra. som man längtar efter det när man sitter här inne. hehe. ska även försöka få tag på min mamma för att kolla hur saften blev idag. hon jobbade ju så vi hann inte sila saften tillsammans innan jag var tvungen att sticka till jobbet så hon skulle göra det själv sen, jag fixade i alla fall flaskor till henne. eller ja, till oss.
fixade även med mammas present idag. :)
(hihi, mamma, jag veeeeet att du läser så det är därför jag inte skriver vad det är, vet att du blir nyfiken. hihi)

hoppas att allt blir skitbra imorgon med, jag och paul ska ju eventuellt hitta på något tillsammans med emilia och hennes kille martin. ska bli hur kul som helst. förhoppningsvis alltså.
det sjuka är att martin och paul har varit på samma bygge nästan ett helt år utan att veta om det, och dem tror att dem vet vem den andra är osv. hihi. spännande ska det bli i alla fall.

vi har fått svar på en annons angående att vi vill para gosan med en birma eller en ragdoll. skitkul. en riktigt fin ragdollhane har vi hittat, ägaren mejlade nu för en stund sedan. gud så glad jag blev. hoppas verkligen att detta går vägen. måste prata med paul om det för den är skitfin, ungarna kommer bli sjuuuuuuukt najs.

nej nu ska jag börja plocka ihop här så smått.
ska blogga mer intensivt och roligare nu när jag är ledig. för det är jag faktiskt heeeela helgen. har knappt fattat det själv än, men så är det faktiskt. har ju jobbat fyra helger på rad nu, första helgen var visserligen bara lördagen men ändå, resten av helgen är förstörd för man känner inte att man varit ledig på samma sätt då. men nu måste jag sticka.

hejsvejs!


kommentar till blondinbella!



jag läste ett inlägg från blondinbellas blogg för en liten stund sedan och blev faktiskt riktigt arg, jag brukar inte kommentera bloggar på det sättet men nu kunde jag bara inte låta bli.

här kan du läsa inlägget jag blev arg över.

och här nedan kommer kommentaren som jag skickade till henne.

ditt resonemang i frågan är sjuk.
du som snackar om självkänsla och att man ska må bra med sig själv, ett lån som man känner är enormt högt är ett orosmoment i livet, och framhäver en daglig stress. du kommer aldrig att uppleva detta eftersom du fötts in i världen med oerhörda förutsättningar ekonomiskt, genom hela din blogg känner man en viss irritation så fort inte allt är guld och gröna skogar, så fort det inte finns saker tillgängliga som du är van vid.
jag läser din blogg nästan varje dag och följer ditt liv, inte för att jag tycker att du gör något bra utan för att jag tycker att det är otroligt intressant att läsa om en persons liv som inte har den blekaste aning om hur det är att vara "vanlig svensson" och leva ett liv som dem flesta svenskar faktiskt gör.
när du klankar ner på människor som inte vill ta CSN-lån gör du dig själv bara till åtlöje. ett lån är aldrig något bra för en person, speciellt inte i dessa tider då man ska vara extra försiktig. bara för att man går en utbildning så betyder det inte att man vid utbildningens slut får ett arbete som kan hjälpa till att betala tillbaka studielånet. det är oron över framtiden i sverige som får människor att backa och inte "våga" det här med studielån.
jag köper helt ditt resonemang när det gäller att man får en utbildning och att det måste vara värt så oerhört mycket, men om man sen får betala priset att inte få ett arbete efteråt utan istället blir skuldsatt för resten av livet och får en bock hos kronofogden, då är det inte längre värt ett smack!
klanka inte ner på oss "vanliga" människor, isabella!


ps. kommentera gärna detta inlägg och tala om vad ni själva tycker. håller ni med mig eller blondinbella?

@ work

då var man på jobbet igen, sitter och kollar igenom lite avsnitt från första säsongen av the king of queens. en ganska rolig serie faktiskt. han som det handlar om är helt kört i huvudet på ett gulligt och roligt sätt. se den!
jag har fått hem de tre första säsongerna så jag har ju att göra om man säger så. hehe.

innan jag anlände till jobb körde jag in om stranden i barsebäck och träffade linda, petra och jennie och alla ungarna. supertrevligt. synd man inte kunde vara med hela dagen och bada och ha det najs. men har man jobb så har man. men jag åt i alla fall glass med amanda, isabelle och jennie. såå söta är dem! hoppas vi kan ses nu när dem ska ha semester. vi har ju sveriges finaste strand uppe i ängelholm. :)

inatt är första natten med nya schemat. ska bli intressant. inte så mycket förändringar dock, men ändå.

imorgon när jag vaknar ska jag och mamma sila flädersaften som vi har gjort. den har nu stått i 5 dygn och ska vara klar. mums vad gott det ska bli. :) måste ordna lite flaskor också så jag kan hälla upp dem i något, för det glömde jag ju hemma, men det ska nog lösa sig.

nu ska jag fortsätta se detta extremt roliga program.

ciao!

kan inte sova

vaknade nu och kan inte sova längre. vet inte alls varför. har varit uppe och druckit och lite så, och det gick bara inte att somna om. så jag tänkte att jag tar min dator och sätter den bredvid sängen och sätter igång en film. brukar alltid somna om jag sätter på en halvbra film. den får inte vara helbra, för då somnar jag inte. haha.

igår var en underbar dag. var på väla och familia och massa annat med emilia och elis. jag och emilia köpte varsitt par vita foppatofflor med blommor på. skitsnygga. ska slänga upp en bild på dem senare.
känner tyvärr att jag varit skitdålig på att blogga dem senaste dagarna. förlåt allihop. ska genast bättra mig, jag lovar. ni får skälla på mig när jag slarvar. hihi.

men som sagt, igår var en underbar dag. det var svinvarmt. men när vi kom till klippan för att hämta elis kompis simon så ösregnade det och det var blixt och dunder på himlen. konstigt väder som fan för det var liksom skönt regn, helt varmt och helt sköna droppar som nådde kroppen. skumt.
sen körde vi hem till emilia och drack öl och cider och sjöng singstar. himla mysigt. vi blev lite på lyset bägge två men det var bara skoj. sen kom paul och hämtade mig och jag somnade redan typ halv ett, och det är inte likt mig, men det är kansek därför jag vaknar nu mitt i natten. haha. men jag måste fan sova fler timmar annars kommer jag dö i natt när jag ska jobba.

nu ska jag sätta upp datorn vid sängen.
hoppas alla får en bra dag!

puss o kram!

RSS 2.0