TÄVLING hos anna!

jag är med och tävlar hos min kära vän anna.

klicka på bilden nedan och var med du också!


idag blir det jobb

nu har jag varit ledig i en hel vecka och det känns faktiskt ganska motigt att behöva jobba idag, hade behövt vara ledig längre. men jag jobbar ju bara inatt sen har jag fyra dagars ledighet till att njuta av. ska bli skönt.

packade nästan allt igår men ska ta det sista nu innan jag kör. känns rätt okej ändå, för det är inte lika fint väder idag som det varit dem senaste dagarna. inget strandväder direkt, och då kan man ju likabra jobba!

saknar hästen idag bara. :(

köpt "mössa" till hästen

efter att jag och emilia fikat nere på stan följde hon med mig till granngården, där köpte jag en "mössa" till Hifhof (som hästen kallas). han koncentrerade sig enormt mycket på flugor och annat igår när jag red så tänkte att han kunde behöva en sån och visst gillade han den.

han ser såå söt ut i den!



efter ett pass på den stora gräsbanan red jag ut en sväng med honom idag. bara till stora vägen och vände men det gjorde ändå att jag lärde mig massor med saker om honom. vi kommer varann närmre och närmre för varje dag tycker jag.
det gick superbra i alla fall, men han är en liten mes. man får vara "the boss" över honom hela tiden annars vågar han inte. hehe. ingen nybörjarhäst, men ack så underbar!

efter ridturen passade det bra med en dusch. han tyckte det var superskönt.



till helgen ska jag försöka få med mig paul ut till stallet, ska muta honom med en kylväska fullproppad med mumsigheter. :) vill ju ha lite bider på när jag rider honom också så ni kan se hur underbart fin han är!

men nu ska jag klä på mig och laga mat. paul kommer snart nämligen. och då ska vi äta och sen dra ner till råbocka för att spela minigolf och kanske ta oss ett litet snabbdopp i havet. såå skönt var det igår att vi nog ska göra om det idag. det har ju varit ännu en dag med het värme och strålande sol!


fika på stan

nu har jag precis gått upp, käkat frukost har jag minsann också hunnit med. älskar att äta macka med ost när man precis öppnat en ny ost och ett helt nytt bröd. mums! man måste passa på då ju!

nu ska jag bara klä på mig och sen sticka ner till espressohouse nere i stan för att fika med emilia, ska bli trevligt. sen blir det stallet senare idag. måste hinna rida idag också för sen ska jag inte rida på två dagar eftersom jag är i svalöv.

hoppas ni får en fin dag ute i solen!

en kväll på stranden

när paul kom hem från jobbet hade jag fixat kylväska med korvar, korvbröd, ketchup, senap, rostad lök, bostongurka, jordgubbar och dricka. han bytte bara om, sen bar det av att köpa engångsgrill.

sjukt mysigt har vi haft det nere på stranden. och JAG HAR BADAT!!! tro det eller ej men det har jag. det var svinkallt och jag hade aldrig gjort det utan pauls hjälp. han stänkte på mig och sen var det knappt lönt att vara en mes längre, sen låg vi i vattnet och pratade och kramades en stund och hade hur mysigt som helst. 
åh vad jag älskar honom. ♥

 

vi bestämde oss för att köra ner till stranden imorgonkväll också om det är lika fint väder. men då ska vi nog bara ta fika med oss ner och äta middag hemma, sen avslutas nog kvällen med minigolf, om jag får bestämma! :)

 

nu ska vi se på film innan vi går och lägger oss.


midsommaroutfit!

tänkte visa vad jag hade på mig på midsommar. det är väl på sin plats. hehe.


blommig tunika Nelly svarta leggings H&M
högklackade sandaletter Skopunkten


wonderful day!

kan knappt vänta tills min söta paul kommer hem från jobbet. då ska vi nämligen ta kylväska, badkläder och handdukar och köra ner till stranden och grilla korv och bara ha det mysigt. gud vad jag längtar. :)

efter stallet var jag på maxi och handlade lite så jag har allt hemma för middagar resten av veckan. jobbar ju bara onsdag denna veckan. sjukt skönt.

ridningen gick super idag, blir en tur imorgon också. tycker det är riktigt skoj, det gör hästen också. vi trivs faktiskt bra tillsammans. han ser till och med glad ut när jag kommer, fast han vet att han kommer vara tvungen att anstränga sig i det varma sommarvädret. hehe.
men han får ju en välbehövlig dusch efter ridturen och det tycker han om!

nu ska jag prova ut vilken bikini det blir idag, sen se ett avsnitt av andra avenyn innan jag börjar packa picknickväskan.

 

ciao!


ego-dag i strålande solsken

idag ska jag ha en riktig ego-dag. ska ev. träffa lina sen. det var så längesen, miss her! men nu ska jag stiga upp ur sängen och klä på mig ridkläderna och sticka ut i stallet och rida en sväng. riktigt härligt när det är såhär fint väder.

vad ska ni hitta på idag?


"hemliga mötet" avslöjas

den senaste tiden har jag ju skrivit att jag varit på hemligt möte osv. men nu tänkte jag berätta om det. allt är klart nu och jag är överlycklig.

jag har varit och provridit en ny häst som är helt underbar. trivs super. underbar att rida och supersnygg att titta på. det kan absolut inte bli bättre. ägaren är väldigt seriös och jättetrevlig. jag ska till och med få träna lite för en tränare och det ser jag verkligen fram emot.

igår så tog jag lite bilder på kraken som jag tänkte visa.



hästen har otroliga meriter och ägaren likaså. jag kan verkligen inte hitta någon bättre häst att vara medryttare till. this is jackpot!!!

det kommer antagligen fler bilder på honom vid andra tillfällen!

späckad men härlig helg

det har verkligen hänt mycket denna helgen, har inte ens haft tid att öppna datorn. vi kan ju börja med fredagen. förmiddagen bestod av ett besök i stallet där jag nyligen börjat rida, det funkade inte så bra på det stället där jag red innan, har ju visat bilder på det fina stoet jag red där. kanske var det meningen att jag skulle sluta där för nu har jag verkligen hittat ett perfekt ställe med en häst så fin att man tappar andan. grymt snygg häst, trevlig och enormt seriös ägare och superfint stall och underbar natur. jättestora fina ridbanor både i gräs och grus, superbra skog runtom att rida i. allt är verkligen perfekt. föör perfekt?

efter det var det förberedelser som stod på schemat, inför festen på kvällen. tänkte faktiskt inte berätta så ingående om den, utan tänkte vänta med det till senare när jag fått alla bilder och så skickade till mig så jag kan lägga upp ett långt inlägg med massa bilder och videoklipp.

lördagen, städning städning och åter städning. men det gick faktiskt mycket snabbare än vi trodde att de skulle göra. när tobbe och malin sen hade åkt hem så gjorde paul och jag vid oss och stack ner till stan och käkade middag på en uteservering i det fina vädret. underbart mysigt!
därefter hem och ta på oss lite bekvämare kläder, sen bar det av till solariet för lite stek! det blev senare film och mys i soffan! :)

idag har jag först varit och ridit i förmiddags. kommer bilder på hästen i ett annat inlägg senare! sen har vi hjälpt pauls bror och hans flickvän med flytt hela dagen. tungt med rätt skönt, förbrände kalorier! :)
nu ikväll har vi haft tvättstugan och så har vi varit och käkat på burgerking. snart dags för sängen. ska bara sticka ner i tvättstugan och hämta den sista tvätten om typ en halvtimme!

hur har eran helg sett ut?

det allra bästa med helgen har ändå varit att vädret har varit strålande solsken, värme och klarblå himmel!

välbehövlig sömn!

oooh ja, det ska bli riktigt skönt att få det. behöver verkligen det känner jag.

idag har jag som jag berättat innan tvättat, sen blev det en ny maträtt, riktigt bra blev det. vet att jag lovade recept senare idag, men det går inte. min dator är nere i lokalen, vi har nämligen all musiken på den. så jag sitter på pauls just nu. även dagens outfit får ni se senare idag.

vi har varit på familia i hyllinge och handlat med tobbe och malin. mest city gross då förstås. och nu har vi handlat allt som behövs imorgon utom själva maten så att säga, men den ska tobbe och paul köra och hämta imorgon eftermiddag. det kommer bli riktigt najs. (blev även två par skor för min del, visar dem imorgon eller lördag)

nu ikväll har vi varit nere i lokalen och fixat allt med dukning och massor av måsten. det kommer bli riktigt riktigt bra. paul och tobbe har vikit servetter. såå sött det var när två grabbar satt och vek rosa servetter till små båtar. haha. ni ska få se bilder på hur det blev sen med dukning och allt. vi är supernöjda!

efteråt såg vi filmen kopps, det var så himla längesen och den är ju sjukt rolig. nu har tobbe och malin åkt hem och jag har städat undan här och dammsugat och lagt in all den rena tvätten, medan paul har diskat och gjort iordning i köket. dags att sova nu faktiskt, är hur trött som helst.

 

morgondagen ser jag enormt mycket fram emot. kan lova massor av bilder senare under helgen. :) men innan allt detta ska jag iväg på något riktigt roligt imorgon, vid tiotiden på förmiddagen. men det berättar jag också om senare, vill inte avslöja något än eftersom allt kiring detta inte är klart än. men jag ser nästan fram emot det mer än festen, haha, inte riktigt men nästan...

 

nu, sängen!


långklänning ?

som jag skrivit tidigare så funderar jag starkt på att investera i en långklänning. kan vara skönt nu på sommaren när man åker till och från stranden eller varför inte på stan.

när har man långklänning egentligen?

har hittat en jag fastnat lite för, det har inte riktigt varit min grej tidigare men nu tror jag faktiskt att jag har hittat en som jag gillar.

vad tycker ni om den? ska jag köpa den?


199 kr på Gina Tricot


underbara sommarvärme

då var sommaren äntligen här. det känns verkligen i luften.

varför har man tvättstugan då?!

usch. ska snart ner och hämta den sista tvätten och vika den. gosan har det minsann bra, hon springer runt här och jagar flugor. ser sjukt kul ut! haha. men det märks att hon är glad och full av energi. hennes bebisar sover ju. dem gör ju typ inget annat än och sover och äter. tråkigt nog, men det blir det ändring på sen! :)
dem har börjat öppna ögonen också. såå söta!
får visa bild senare. måste springa ner till tvätten nu, kommer även dagens outfit senare.

tjingtjing

GRATTIS REBECCA!!!



min söta barndomsvän rebecca fyller 23 år idag.

Grattis gumman!


phuu, äntligen en lugn stund

hela dagen igår var jäktig och stressig, hann inte ta det lugnt för mig själv alls. det var en strålande dag med massa härligheter, men det känns verkligen idag att man verkligen varit igång hela tiden.
det började med att linda, jennie och barnen kom på förmiddagen, vet inte exakt vad klockan var. därefter blev det lek och bus i hembygdsparken, men jag fick sticka ifrån ett tag för att köra till mitt hemliga möte!

när jag sen kom tillbaka hade jag lunch med mig från burger king, mys! ungarna älskade det och deras mammor skämdes över att det blev burker king på picknickfiltarna. haha. det var ju ingen annan som hade det. men vem bryr sig?! ;)

efter att vi lekt klart var alla inom en snabb sväng hos oss för att titta på dem söta kattungarna. därefter fick jag kanske 20 minuter, då jag la in gårdagens blogginlägg. sen kom paul hem och vi hann prata i kanske tio minuter, sen var det dags för mig att köra till spannarp för vårsäsongens sista dömning.
och vad kan jag säga om den då?! KATASTROF!!!

inte många gånger tidigare har jag som assisterande domare skämts så som jag gjorde igår. det känns otroligt fel att skriva det egentligen. vi domare stöttar ju varandra i vått och torrt, men gårdagens insats kunde jag inte under några omständigheter stå bakom. nog sagt om det.
när jag sen kom hem efter matchen så hämtade jag bara precis upp paul, sen körde vi och solade. riktigt skönt var det. till och med paul börjar få lite färg nu! :)
kanske tar en runda ikväll också! vi får väl se. får ta lite intensivt nu innan vår semester så vi inte är blekast på stranden då i slutet av juli. haha.

vi satte oss i soffan för att se på tv sen när vi kom hem, och det tog inte många minuter innan jag somnade. måste verkligen ha varit supertrött.
inte konstigt med tanke på att jag knappt sov när jag kom hem från jobbet på morgonen, hade ju trots allt jobbat fyra nätter på rad. inte alls skoj. men nu är jag ledig till onsdag nästa vecka. skönt är bara förnamnet!


idag då.

 

jag gick upp vid strax efter elva och gick raka vägen ner i tvättstugan för att lägga i två maskiner tvätt. när det var gjort körde jag ner i stan för ärenden på banken och systembolaget.

när det var gjort var det lagom tid att hänga upp tvätten och slänga i två nya maskiner. 

 

det är runt 25 grader varmt ute och det känns sådär att tvätta, det kan jag lova. meeeen, det måste göras. paul har dessutom inga rena strumpor kvar heller. hehe. men det är inte bara därför. vi har inte så mycket tvätt heller så det är snabbt avklarat.

tråkigt att vänta tills tvättkorgarna blir överfulla varje gång, det finns ju tid idag så varför inte ta det då?!

 

nu sitter jag och väntar på att det är dags att sticka ner och hänga upp dem sista två maskinerna, kanske ska ta och städa undan lite här hemma och röja i köket så jag kan laga mat sen. ska laga en ny rätt som jag inte har gjort innan. fick recept av linus på jobbet, så vi får väl se om det är gott.

kan slänga upp receptet med bilder här sen!

 

nej nu ska jag ut i det fina vädret.  


lekdag i hembygdsparken

idag har det varit en riktigt bra dag. jag har lekt med barnen i hembygdsparken. träffat linda och jennie också, sjukt roligt. fast dem skämdes lite när vi slängde upp mat från burgerking på bordet. haha. sjukt mycket mat! men alla blev mätta och belåtna i alla fall.

här kommer lite bilder från dagen:



emellan allt lek har jag även varit på ett sorts möte som jag hoppas kommer arta sig mycket väl inom den närmsta framtiden. vill inte avslöja alltför mycket än men jag tror att det kommer att bli kanon!

nu ska jag se lite på film och vila i en timme, sen är det dags att köra och döma innan man är fri och hålla kväll. ska antagligen sola också efter matchen, sjukt skönt! (pauls tur att bjuda på solningen)

Saknar mina bebisar. Ska man köra hem inatt?

201006192465 (MMS)

Saknar mina bebisar. Ska man köra hem inatt?


Nu har jag bestämt mig. Nyss kom en låt ...

Nu har jag bestämt mig. Nyss kom en låt på radion som är mycket speciell för mig, och då tog jag beslutet. Jag kör hem hela vägen till ängelholm när jag slutar om ca 40 minuter. Jag ska köpa bullar med hem och krypa ner och bara mysa. Gud vad jag längtar efter min paul, gosan och kattbebisarna!


vill inte jobba. buhuuu.

jag vill ju vara hemma med mina bebisar ju. även om man inte kan göra så mycket med dom, så kan man ju titta på dom! :)
funderar starkt på att köra hela vägen hem inatt istället för att köra till svalöv. men vi får se hur jag gör. känner mig säkert hur trött som helst imorgonbitti när jag slutar. we'll see...

nu ska jag försöka få tag på paul och se hur det går för vår lilla gosis där hemma!

OBS!!! bloggat från mobilen.


oh happy day!

vilken bra dag detta blev, men nu känner man verkligen inte för att köra till jobbet. jag vill ju vara hemma hos gosis och bebisarna. menmen. två dagar borta nu är jobbigare och tråkigare än vanligt, men jag kommer hem på fredagmorgon ju. får längta tills dess istället.

bilder har kommit upp på facebook nu också!

tänkte packa lite saker som jag kan tänkas behöva, sen är det dags att köra iväg.

kattbebisar och superstrålande vackert väder, kan inte bli en bättre dag!

4 bebisar blev det! (bilder)

så glada vi är nu. både jag och paul, och gosan framförallt. hon är en mycket stolt mamma kan jag lova. hon ligger och myser med sina bebisar och tar igen sig nu.

jag ska berätta lite mer utförligt om vår morgon:

jag vaknade av pauls klocka typ lite innan halv sex, och som vanligt blev jag grymt förbannad på honom eftersom han bara låter den ringa och struntar i att gå upp. men efter en stund när klockan stängts av och vi låg där i sängen så hör jag ett piiiiiiip. nervös som jag blir tittar jag under sängen och där ligger gosan och tvättar en liten pipande sötsak.
jag blir helt uppspelt och väcker paul på allvar och både jag och han blir hur glada som helst. vi tittar till henne lite emellanåt. paul bestämmer sig för att stanna hemma från jobbet tills hon är klar så vi kan hjälpa henne om hon skulle behöva oss. han har ju varit med förr och vet vad man ska göra, jag tror inte jag hade fixat det själv faktiskt.

så medan vi väntade ut henne så körde han och handlade frukostbullar och vi hade en allmänt supermysig morgon och åt frukost tillsammans och tittade till gosan om vartannat. världens bästa morgon!

här är en bild (ganska suddig tyvärr) som vi tog när hon låg under sängen och unge nummer fyra precis har kommit ut, man ser inte den riktigt - den ligger helt blöt under hennes svans:


när hon var färdigfödd och inte krystade längre så hjälpte vi henne till korgen som vi gjort iordning åt henne. hon födde nämligen under sängen, precis under mitt huvud. :)
det gjorde hon förra gången också.

vi flyttade ungarna en i taget till korgen och passade på att klippa av navelsträngarna ordentligt så gosan inte missar och tar svansen istället när hon själv ska göra det senare. vi tittade även könen på dem.
hon har fått tre ungar i typ samma färg som hon själv, och en spräcklig med färgerna grå och beige, skitsöt. dem tre förstnämnda är hanar och den lille "oddisen" är en hona. vi föll för honan direkt, jag och paul!

när alla fyra ungarna var kontrollerade av oss och låg i korgen tog det inte många sekunder innan gosan tog plats där och dem började dia och hon tvättade både dem och sig själv.
hon hade fortfarande en hel del blod på sina bakben och sin svans, men det är borta nu!

här nedan kommer lite bilder på både bebisarna och hela familjen i korgen:



jag är så himla stolt över henne, hon är jätteduktig min gosan!

är sjuktglad för att det hände när jag är hemma också, sist jobbade jag ju och eftersom jag ska köra och jobba snart så var det verkligen på håret att det blev av när jag var hemma denna gången. gud så glad jag är för det!

mormor och morfar har precis varit här och tittat på dem också. såå söta!
jag kan inte titta på dem nog...


Nu har tredje ungen kommit. Den är mörk ...

Nu har tredje ungen kommit. Den är mörk i färgen, tror det är sån sköldpaddsfärgad eller vad man ska säga. Dem andra två har något liknande som gosan. Tror vi. Fortsättning följer...


Gosan föder! Två ungar har vi sett hittill...

Gosan föder! Två ungar har vi sett hittills. Bilder och mer info kommer senare idag!


spotless home - I like!

nu ikväll har det varit storstädning här hemma, känns riktigt jävla bra nu kan jag säga, det har verkligen varit försummat den senaste tiden.
alla som brukar läsa min blogg vet att min kära sambo inte gör speciellt mycket här hemma, och de senaste veckorna har jag inte heller gjort det mest för att sätta ner foten och visa hur mycket jag verkligen gör som han inte märker. och jag kan säga att han fattar poängen nu.

sen tycker jag inte det är rätt heller att gosans bebisar ska födas in i ett smutsigt, dammigt och stökigt hem som kan jämföras med gazaremsan eller irakkriget. haha. nej, skämt å sido. det har verkligen sett föör hemskt ut. men nu är det borta jag är grymt glad för det!
nu trivs man här hemma igen.

nu har jag precis duschat och ska strax föna håret, vill ju inte lägga mig med blött hår när det är jobb som står på schemat imorgon. morgonfrisyren är mycket värre när man lagt sig med blött hår än när man gjort det med torrt. det går liksom inte att få ordning på det på morgonen när man inte fönar det på kvällen, inte med mitt långa rufs i alla fall. hehe.

har fått en ny favoritlåt förresten, kommer i nästa inlägg!

sen ska jag sova. nattinatti!

Mums! Svenska jordgubbar - dyrt men värt det!

201006152412 (MMS)

Mums! Svenska jordgubbar - dyrt men värt det!


pizza till middag!

det var så himla längesen vi åt pizza. paul har ju bestämt att han aldrig ska äta det mer, men idag blir det alltså pizza till middag. gott ska det bli. det var verkligen hur längesen som helst känns det som!

paul kommer hem om kanske tjugo minuter med maten så jag ska duka tänkte jag! mums!


långklänning or not?

förra sommaren kom det där med långklänningar, jag köpte aldrig nån. tror faktiskt inte att det är min grej riktigt. men frågan är, det verkar som om det kommer att stanna den här sommaren också.

är det dags att köpa en eller inte?


uppe sent som vanligt...

jag har nyss vaknat nu, har blivit väckt några gånger av gosan men somnat om igen. nu är det dags att gå upp och börja städa lite, vi bestämde att vi skulle ta tag i det idag, paul tog toaletten igår så det är bara resten kvar, men det är inte så bara. hehe.

det känns som att gosan börjar "bädda" lite överallt nu och hitta en plats att föda på. hon är lite orolig och springer omkring och beter sig konstigt.
hoppas verkligen att hon trycker ut dem snart. onsdag eller torsdag när jag jobbar vill jag ju inte att dem ska komma. jag vill ju vara med, fick ju inte va det sist. hoppas kan jag ju göra!

nej nu ska jag gå upp och äta lite frukost!

ciao!

finally home

nu har jag nyss duschat. riktigt skönt. var och dömde en fotbollsmatch innan som HD, gick okej. inte strålande men fullt godkänt. har ju inte dömt själv på ganska länge, och man glömmer lätt hur svårt det är att se alla offside osv. skitsvårt är det. men jag tycker jag fixade det hyffsat idag. kände att det var längesen sist, men inte såå märkbart ändå.

när jag sen kom hem hämtade jag bara upp paul, så körde vi och solade. jätteskönt!

nu sitter vi här framför våra datorer och jag har nyss duschat som sagt. tänkte rensa lite jordgubbar nu och sen slänga mig på soffan och se en film och mysa!

ps. gosan har fortfarande inte tryckt ut några bebisar :(

dagens outfit!

idag ska jag ju iväg och döma, och innan var jag på maxi och handlade lite mat.

jag ser ut såhär:


svart skinnjacka ONLY mönstrad tunika H&M midjebälte Gina Tricot
svarta leggings H&M svarta pumps Din Sko


what a housewife

då var maten klar och står framdukad på bordet, nu är det bara mannen som saknas där på andra sidan så vi kan äta tillsammans. men han är strax hemma. är svinhungrig bara, men det är lika bra att vänta. inte lika skoj att äta ensam ju. :(

men jag är fan snäll som ställer upp såhär. nu hoppas jag bara att han städar lite medan jag är och dömer.

oooh, det är så varmt här hemma också. måste ha balkongdörren stängd också, för gosan har vält ut ett askfat där ute och det är massa glasskärvor överallt, paul får ta det när han kommer hem.

nej minsann. detta är ett onödigt tramsinlägg faktiskt. inget vettigt skrivet, menmen. ett inlägg iaf.

handlelista á la Sandra

ni vet det där problemet att när man är och handlar så är det otroligt lätt att det slinker ner något onyttigt i korgen som man kan äta till helgen och så slutar det med att man käkar det på vägen hem i bilen?!

eller är det bara jag som är med om det jämt och ständigt?!

utan att ha hört era svar, så tror jag faktiskt inte att jag är ensam, långt ifrån faktiskt. :)

MEN, idag såg det ut såhär i min korg:

- 2 paprikor

- 2 bananer

- ½ gul vattenmelon

- 5 päron 
- nypotatis
- 1 knippe dill
- 1 burk mango chutney
- 1 liter jordgubbar
- 1 påse riven mozarella
- 1 burk créme fraiche
- 1 burk turkisk yoghurt
- 1 burk minimajs

vad sa ni nu då? snacka om att jag är stolt över mig själv. :)


sommaren är här!

det är så grönt och vackert ute just nu. det är underbart att sommaren äntligen är här.



det enda som fattas nu är att det är varmt och soligt precis varje dag och att våra semesterveckor ska komma så vi kan vila upp oss och bara göra massa roliga och mysiga saker.
gud vad jag längtar...

gosan envisas...

som jag skrev tidigare så har inte några bebisar ploppat ut än, hon håller inne på dem in i det sista. ibland får jag för mig att det är för att reta mig, men det vet jag ju att det såklart inte är.

just nu ligger hon på köksgolvet och sover.
allt hon gör det så otroligt jobbigt och ansträngt ut. kan verkligen tänka mig hur det är att gå runt med den magen. hon är ju inte smidig för fem öre stackarn.

kolla själva hur stor hon är jämfört med vad hon brukar vara. över rumpan på bilden nedan ser ni hur smal hon är i vanliga fall. det är sjukt...



fast på den här bilden ser hon inte så stor ut som hon verkligen är IRL.

lillebrors student

i fredags tog min lillebror studenten. kan inte förstå att han verkligen är så gammal nu, han är ju vuxen för bövelen, min lilla söta lillebror. :)

här är lite bilder:

pappa och bilen som han åkte i


utanför huset


rätt gammal corvette men ack sån kult det ligger bakom


världens snyggaste paul (he's mine)


presenterna han fick av oss: en digitalkamera och en flaska sourz


maten var helt lysande, jag hjälpte mormor och moster att åstadkomma dessa skönheter


two goodlooking-guys. (paul & martin)

nu har huvudpersonen anlänt

världens finaste lillebror

lillebror och stolt morfar


det kommer upp lite fler bilder senare. har inte så många. men han fick en riktigt bra dag i alla fall, trots regnet. huvudsaken är att allt annat är fabulous...

grattis än en gång, simon!


senaste tidens shopping

den senaste tiden har jag inte bloggat särskilt mycket. har inte orkat helt enkelt. men det har blivit lite shopping under tiden ändå som jag känner att jag vill visa.

tunika från H&M

bikini-underdel från Nelly


underbar klänning från Cubus


vita leggings från Gina Tricot


klänning/tunika från Nelly



lite annat har det också blivit men det har jag inte bilder på så vi håller det här.


livet i allmänhet, bra eller dåligt ?

det kvittar egentligen hur man lever, i alla fall för mig.

man kan göra sina misstag och sen rätta till dem i den bästa mån man bara kan, och när man sen har all rätt att vara stolt över sig själv och verkligen känna att man har gjort något bra, då kommer nästa bakslag.
aldrig ska man få vara lycklig och nöjd med tillvaron.
alltid måste det vara något som sätter käppar i hjulet.

det finns små små saker i mitt liv just nu som gör att jag inte är särskilt lycklig. i det stora hela är jag verkligen superlycklig. jag har allt jag har kunnat önska mig. men ändå finns det lite detaljer som gör att allt bara är skit. det är så ynkliga små saker just nu, men som kan växa sig enorma om jag inte tar tag i det. men var ska jag få orken ifrån?

tack vare paul har jag lyckats ta tag i det största problemet och nästan löst det. det blir inte den roligaste och bästa lösningen, men det blir i alla fall löst.
och när det väl är klart så kommer nästa sak. alltid är det nåt.

gosan har inte tryckt ut sina bebisar än heller. stackarn är så tjock nu att hon inte ens kan tvätta sig själv i rumpan. vi måste hjälpa henne med det. vi får ge det 2 dagar och om hon fortfarande inte har behagat trycka ut några bebisar så får vi ta hjälp hos veterinären, men jag hoppas verkligen att vi slipper det. man blir så orolig i onödan liksom. :(

just nu sitter jag i köket bland alla jävla papper med siffror och skit på, har en liten skål med nötter framför mig som tröst. men det är inte alls någon tröst i det långa loppet, det gör bara ett annat problem ännu värre. men just nu struntar jag i det. får helt enkelt springa extra mycket ikväll, ska nämligen iväg och döma en fotbollsmatch som HD, har mest bara gått som assisterande hittills i säsongen. tror detta blir den första som HD, om man inte räknar med den som jag fick hoppa in mitt i matchen för att ordinarie blev skadad.

fan, nötterna är inte ens goda längre fast det är mina favoriter...

fan fan fan

latmask around the corner

blev inget gym idag. suck.

känns förjävligt kan jag säga. ville verkligen inte, men behövde verkligen dem sömnen. skulle till stallet också. men det blev inget av med det. tråkigt nog. hade sett fram emot det också.

just nu sitter jag här i soffan och låter håret självtorka lite efter en riktigt skön dusch. väntar på att min kära väl emilia ska höra av sig så jag vet när hon är hemma så vi kan bege oss till familia.

förhoppningsvis blir det snart. för jag måste vara hemma i tid och äta med paul. sen har vi massor att göra ikväll. frosta av frysen, tvätta sofföverdraget som är fullt med snusfläckar, städa, ta itu med vårt diskberg och massa annat. helt sjukt va mycket jag har att göra idag. suck.

nej, nu ska jag ta och föna håret.

dagens planering!

nu har jag precis vaknat, sitter här i soffan och ser sex and the city. riktigt gott har jag sovit. dock inte så många timmar som jag önskat men det räcker helt klart.

 

så fort detta avsnittet är slut ska jag gå upp och klä på mig mina träningskläder och sen ta mig ner till gymet för lite träning. ska bli såå skönt. har längtat sen jag tränade sist. älskar att vara där och svettas. speciellt känslan efteråt. brukar känna mig så otroligt stolt över mig själv. :)

 

efter träningen blir det solning, vill ju ha lite färg tills på fredag, så ska sola imorgon också. min lillebror tar studenten på fredag och jag tänkte ha vita leggings på mig så jag vill ju man ska se lite skillnad på mina ben och leggingsen. haha. kommer definitivt visa outfiten på fredag, för jag har planerat den såå länge. älskar den!

 

när jag har solat ska jag köra hem och duscha och klä på mig, sen lite senare i eftermiddag ska jag och emilia antagligen till familia, jag måste ju köpa dem där vita leggingsen också. hehe. det äger jag faktiskt inga! konstigt nog.

måste hinna laga mat till mannen också, men det ska jag väl försöka där emellan nånstans.

 

nu ska jag byta om.

hur ser eran dag ut?

 

ciao!


sex and the city :)

sex and the city, vilken jävla bra serie det är egentligen. kan inte fatta att jag inte har sett något avsnitt alls innan. inte förrän nu när film nummer 2 går på bio, så börjar jag se avsnitten från start.

 

jag är nu på säsong 6 och älskar det fortfarande. man ser verkligen allt som ligger bakom i tjejernas liv. har bara sett den första filmen innan och inser nu att jag inte förstod ett skit egentligen. men det blir nog lättare nu!

 



finns det någon tjej som INTE gillar det?


förlåt läsare...

jag har verkligen inte kunnat uppdatera bloggen på några dagar nu. jag har haft tid, det har jag verkligen. men jag vet, det har hänt massor men när jag har klickat upp ett nytt inlägg så har jag inte hittat några ord. det har verkligen varit jättejobbigt. men nu tänkte jag ta tag i saken.

jag tänker inte börja med att berätta allt som har hänt, för det är bara onödigt. har man haft en paus så har man. hehe. det blir bara så krystat då.

jag börjar om nu helt enkelt! :)

dåligt med att vara tjej... HJÄLP!!!

jag som tjej har inte varit direkt intresserad av bilar under min uppväxt. därför vet jag inte riktigt hur man gör olika saker som har med dem att göra.

ska kränga om mina däck i helgen, har ju bara fyra fälgar. så tänkte jag rengöra fälgarna. har använt avfettning, fälgrengöring och gud vet allt. men dem blir inte rena.

VAFAN SKA JAG TA MIG TILL???

NÅGON SOM VET HUR MAN FÅR RENT FÄLGAR PÅ ETT EFFEKTIVT SÄTT??? aluminium...


gårdagens outfit!

igårkväll var jag på ett litet besök i bjuv hos jessica och jeff, paul var med. mysigt!

såhär såg jag ut:


grön tunika Gina Tricot nitbälte Gina Tricot
leggings med spets på sidorna Ullared svarta pumps Din Sko


tradera-package!

då har jag fått hem ännu ett paket efter en auktions-vinst på tradera. I love it!


trött blivande mamma

min söta gosan börjar bli rastlös här hemma och ligger och vilar väldigt väldigt mycket mer än vanligt. hon är tjock som en fotboll och det märks verkligen att det börjar närma sig att bebisarna ska komma!

oooh, det ska bli så otroligt spännande att få småkisar igen...



hihi, där ser man minsann min blåa peugeot i bakgrunden också!
såååå fabulous car!


TIPS: my new addiction

jag har alltid varit väldigt vit och lätt blivit röd när jag solat på stranden och så. och jag har dem senaste åren velat sola solarium för att se mycket fräschare ut, men jag har varit rädd.
det låter säkert jättekonstigt och knäppt, men det knakar ju alltid när man lägger sig och rör sig och så och då har jag tänkt att det går sönder och att man grillas där inne och att ingen kan hjälpa en och så dör man. har drömt värsta mardrömmarna om det.

sen igår, så bestämde jag mig för att åka in till solariet här i ängelholm för att testa. för det var ju ett tag sen jag testade sist och fick värsta paniken.
man måste ju försöka övervinna sina fobier och rädslor sägs det.

när jag kom dit var det kö, och en av dem som stod där var en granne till mig och vi började småprata och jag berättade att jag aldrig riktigt solat på riktigt eftersom jag varit rädd för det.
så hon berättade att där fanns ett av solariena där, som man stod upp i istället för låg ner. och då tänkte jag att jag skulle testa det, och det var UNDERBART!!!

jag kan inte beskriva hur mycket jag älskade det. sjukt skönt! var och solade idag också faktiskt.

det är definitivt något jag kan rekommendera!


underbara morgon!

jag har bloggat otroligt dåligt dem senaste dagarna men det har varit så himla mycket, har inte ens öppnat datorn. hehe.

i måndags morse var det helt underbart när jag körde hem från jobbet. kolla själva vilket väder det var när jag körde hem. helt underbart!



igår hände mycket. det var en otroligt konstig dag. jag vet inte vad jag kände egentligen, mådde inte särskilt bra psykiskt. men jag gjorde en hel massa bra saker ändå, men annat blev väldigt dåligt.
jag vill inte berätta om allt här. det blir föör personligt. men det är en jävla röra kan jag säga, minst sagt.

jag var i stallet och mockade tre boxar och red, därefter var det gymet och en underbar ny upptäckt, berättar om det senare.
det blev även tid över för en fika med emilia, middag med paul och film. en dag där mycket blev gjort!

RSS 2.0