nu har jag tid igen!

jag tänkte försöka mig på att börja blogga och berätta om mitt liv igen. känner ett uns ny inspiration och framförallt så har jag tid nu. kanske inte hinner uppdatera er varje dag men så ofta som möjligt i alla fall. men jag behöver mina läsares sparkar i gumpen i form av kommentarer! ;)

just nu sitter jag på jobbet, och jag har kommit fram till att detta är helt rätt just nu. trivs riktigt bra. i morse fixade jag mina naglar, sen har jag kommit ifatt med bigbrother-avsnitten och se&hör är läst. mår hur bra som helst om jag ska vara ärlig. har såklart gjort nytta också, men det kan jag inte berätta om. hihi.

ikväll väntar kalas hos mina föräldrar, min lillebror fyllde nämligen år i tisdags så det blir att fira honom idag. kanske kan visa senare vad jag har på mig om jag hittar en bra spegel. först ska jag försöka hitta ett uttag så jag kan platta håret och så innan jag kör härifrån. det är inte det lättaste ska jag säga.

nej nu ska jag göra lite arbete...

ciao!

bloggpaus

som ni säkert har märkt så har det blivit en oplanerad paus här.

jag känner ingen inspiration och det är ingenting i mitt liv just nu som jag själv känner intressant, och än mindre dela med mig av.

om jag skulle blogga nu skulle det bara bli gnälligt, tjatigt och negativt och det var inte därför jag skaffade bloggen från första början.

jag kan säga med säkerhet att jag kommer tillbaka, och jag hoppas att ni kommer att finnas där hos mig då. men just nu orkar jag bara inte.

men jag läser fortfarande era bloggar, vänner! :) och jag går in här och läser kommentarer och svarar på dem, så jag kommer inte att vara borta helt!

önskeoutfit! :)

jag skulle kunna döda för att få ha denna outfit i min garderob just nu!


planerna sprack...

planerna denna veckan har spruckit som bara den. det har inte alls blivit dom planerat. i måndags jobbade jag ju som sagt, mådde kass och hade lite feber men jag bet ihop och körde till jobb ändå.
men det skulle jag inte ha gjort, det blev bara värre och nu idag lördag är jag fortfarande dålig. febern har lagt sig som tur är men halsont och hosta sitter kvar.
jag har inte kunnat hålla inne nåt jag ätit sen det jag åt på jobbet i måndags (får tacka gudarna för nyponsoppa), den jävla hostan sätter igång kräkreflexerna. är skitförbannad. jag vill inte må såhär. vi ska ju köra till sälen inatt. :(

jag kommer garanterat inte kunna åka skidor förrän tidigast tisdag, men jag kan ju lika gärna ligga där uppe och ta igen mig och sen åka några dagar på slutet av veckan än att ställa in allting och ligga här hemma och tycka synd om mig själv. eller hur?!

just nu håller jag på och packa för fullt, se lite film och städa om vartannat. ikväll ska jag laga middag och hoppas på att jag kan behålla det i kroppen.
det ska duschas och allt ska bli klart. katterna lämnades till tobbe och malin igår, paul fick göra det själv eftersom jag är sjuk.

paul ska städa bilen på jobb och sen när han kommer hem ska vi packa ut i bilen och sen gå och lägga oss tidigt, speciellt så paul orkar köra hela natten, ska köra vid 3 var det tänkt.

meeeeen, en sak jag ska titta på är i alla fall melodifestivalen! första deltävlingen sänds på TV idag och det ska jag minsann inte missa, det är ju ändå paul som ska köra så jag kan ju sova i bilen, måste inte vara lika utvilad som han! ;) hihi

nej nu ska jag fortsätta, har massor att göra.

 

puss


RSS 2.0