blir allt bra nu ?

som i en handvändning vändes min livssituation helt om i morse, efter ett telefonsamtal. jag blev så lycklig att jag grät, obehindrat.
ringde mamma och ringde pappa. men paul fick jag inte tag i. :(

mår fortfarande kass i form av extrem huvudvärk och feber och allmänt dåsig och slö, men det vilar jag bort de närmsta dagarna nu!

det blir bra nu...

CRAVING nr 1

ååååh, föll pladask för dem här ridbyxorna.

hade det inte varit för vi ska till sälen hade jag kört raka vägen till hööks imorgon på vägen till jobbet och inhandlat ett par såna.

är dem inte ursnygga?


fulaste hästtäcket EVER

hööks har fått in vår- och sommarkollektionen nu, och jag fick värsta chocken när jag bläddrade igenom deras katalog. shiiiit.

det här är väl det absolut fulaste hästtäcket som denna värld har skådat?
och grimma till de, USCH!!!

men hästen va ju fin i alla fall...


spinningskor :)

förresten. kom på att jag måste berätta en sak.

jag beställde nyss ett par ursnygga spinningskor på nätet. längtar såå tills dem dimper ner i min brevlåda (eller i alla fall avin som talar om att dem finns att hämta uppe på maxi)

hoppas dem hinner komma denna veckan så jag kan ha dem på fredag eller lördag!
står inte ut med tanken på att jag ska längta hem till dem och ett spinningpass under hela vår vecka i sälen.




nu ger jag upp...

dagen idag har varit minst sagt kaotisk. jag vet inte vad jag känner när jag tänker tillbaka på den. det har verkligen hänt så himla mycket olika saker och jag har gjort så mycket och känt så himla konstiga saker, att dagen inte går att beskriva i ord.

det började med att klockan ringde och väckte mig för det var dags att stiga upp, en snabb smoothie och sen iväg till gymet för ett spinningpass. (i mina nya träningsbyxor dessutom, I like) det var helt underbart. kände när passet var slut att jag ville köra mera, jag var inte nöjd. så jag gick ut från spinningsalen och till cirkelgyms-hörnan och körde ett varv själv. hur underbart som helst. när jag var klar sen hade jag varit på gymet i två timmar. och jag mådde hur underbart som helst. utanför sken solen och det var några plusgrader.

när jag sen kom hem lagade jag köttfärssås och fläskfilé med mango chutney, middagar som ska med till sälen. ska ju ha med oss mat som vi frusit in, bättre det än att stå där uppe och laga. vi vill ha ut mer av vår semester än att stå och göra skitsaker som vi gör hemma när vi inte har semester.

därefter åkte jag till stallet och spenderade några timmar där, underbart vackert väder. passade hur bra som helst för en skrittur med matilda. jag lindade hifhofs ben jättefint och satte på fleecetäcket när vi red ut, och han blev så fin så. ångrar att jag inte tog en bild.

när jag sen kom hem igen ställde jag mig åter vid spisen och lagade korv stroganoff, kycklingfilé med wokade grönsaker och sweetchilisås och så gjorde jag matlådor till paul utöver sälen-maten. dessutom lagade jag kvällens middag som blev oxytterfilé med ugnsstekt potatis, grillade tomater och grönpepparsås. MUMS!

därefter brast typ allting för mig.

huvudvärken gjorde sig påminnd (hur stavas det ordet egentligen), tröttheten anföll mig och tårarna började rinna. bara sådär ur ingenting blev det en skitdag istället efter allt underbara.

tanken på vad som kommer att ske på jobb denna veckan gjorde att en stor klump inföll sig i magen, huvudet dunkade än värre och tårarna blev större och kom tätare.

tanken på att imorgon är sista arbetspasset med världens bästa arbetskollegor, den vill jag inte ens tänka.

nu är jag klar med tvätten och kan äntligen gå och lägga mig, har velat det i flera timmar nu. vill inte vara uppe och kunna tänka på allt det tråkiga som finns i den närmsta framtiden i mitt liv. jag orkar verkligen inte. all gnista bara försvinner när jag tänker på det.

men, sen är det SÄLEN och det ser jag fram emot!!!

nu ska jag ta den tjejigaste filmen jag kan hitta och krypa ner under täcket och begrava mig själv!


stressigt som fan...

shit varför sitter jag och bloggar när jag har asmkt att göra innan tobbe och malin kommer. ska både hinna städa undan här hemma och duscha. shiiiiit. helst laga lite mat också. men det är nog lite föör optimistiskt att tro att jag ska hinna det sistnämnda också. fan.

nej nu måste jag sätta igång. haha.

ps. lönt inlägg egentligen?!

matlagningskurs ?

pratade med en bekant innan som berättade att hon gått på matlagningskurs och haft underbart trevligt under flera år, som fritidsaktivitet sådär. låter hur kul och spännande som helst.

jag kände att hugg i hjärtat och magen av längtan. jag vill gå på en kurs där jag lär mig mer om matlagning och hur man lagar olika saker från grunden istället för att köra på halvfabrikat som det mestadels blir.

någon som har tips på var jag kan leta?


hektisk tid framöver...

satt och försökte knåpa ihop en dag att hinna träffa rebecka innan vi sticker till sälen, men det gick inte så bra. till slut lyckades vi dock få ihop ett par timmar på måndag. hade typ dött om jag inte hunnit träffa henne innan. :(

så satt jag och funderade, gud vad mycket man har att göra som man planerar långt i förväg egentligen, eller jag gör det iaf.

såhär ser resten av tiden ut innan vi åker:

Onsdag (idag)

12.00   indoor walking

jobb

 

Torsdag

jobb

 

Fredag

rida

12.00   indoor walking
18.00   till tobbe & malin (färga håret, klippa mig, äta & kolla film)

Lördag

07.00   ullared med theres & paul

23.00   ev. ekebo med underbara vänner

 

Söndag

10.30   spinning
rida och ta in hästarna
städa pauls bil
börja packa
laga och frysa in middagar till sälen

Måndag

jobba

 

Tisdag

jobba

 

Onsdag

jobba

 

Torsdag

rida

packa

17.15   spinning

Fredag

jobba

 

Lördag

packa

15.15   spinning
ev. rida (om jag hinner)
till tobbe & malin och lämna katterna

packa ut i bilen

köra till sälen på natten vid ca 03.00

 

ja, som ni ser så är jag vääääldigt uppbokad. förstår inte själv hur det har kunnat bli så. menmen. I love my life right now. har verkligen börjat trivas med mitt uppbokade liv nu sen jag börjat träna och så. jag måste ju planera riktigt noga för att hinna med allt jag vill.

nu ska jag fylla på min vattenflaska och snart ut i kylan och traska!

ciao!


härliga underbara smärta

sitter just nu i soffan och äter en grovbrödsmacka och ser oprah winfey. känner smärta på flera olika ställen i kroppen, träningsvärk - underbara träningsvärk. jag fullkomligt älskar känslan.

när jag har ätit klart och andats ut lite och vilat en stund, ska jag packa mina saker och klä på mig och sen bege mig till jobbet. jobbar bara två dagar denna veckan, sen har jag en ledig helg. dock redan planerad, nästan iaf, men ändå ledig från jobbet. ska bli riktigt skönt. den kommer lägligt som fan...

vad har ni för er idag?


proud of myself :)

nu har jag precis käkat lite nyttig frukost, sitter och ser lite tyra banks show, ska alldeles strax klä på mig jackan och bege mig ner till bilen.

jag ska nämligen bege mig till friskis och svettis för ett pass indoor walking. ska jobba inatt så vi får se hur detta tar på kroppen, det blir tredje dagen med träning på rad, and I love it!


nya auktioner på tradera

nu ikväll har jag suttit och lagt ut ännu fler auktioner på tradera. jag tog ena leggings-högen och rensade den. mer än hälften åkte.

alla som känner mig vet hur många par leggings jag har. vi snackar över 30 par...

nästan alla jag lagt ut denna omgången är OANVÄNDA.

klicka på bilden nedan för att komma till mina auktioner.


effektiv som få

vilken vecka. jag har fått sjukt mkt gjort och är jättenöjd med precis allting. dock har det slarvats lite med dieten, inte att jag ätit onyttiga saker utan att jag inte hållt mina måltids-tider. menmen. nya tag. det kan inte vara 110 procentigt hela tiden. det mår man inte bra av.

har sålt av en hel del av allt jag haft ute. resväskan och alla kläder, och nu i eftermiddag kommer även mobilen att bli såld, antagligen. hoppas han tar den nu också! :)

nästa vecka ska jag gå på alla mina miljoner t-shirts och leggings. ska ta hylla för hylla i garderoben nu. vill ha mer utrymme. saker jag aldrig använt och aldrig kommer använda igen är bara onödigt att det ligger där. gamla linnen som inte passar längre osv.

igår var det cirkelgym på friskis, gud så roligt det var. men idag har jag träningsvärk, gör sjukt ont men ack så skönt. I love it big time!
var även och red igår, tränade på massa saker jag fått som tips av min dressyrtränare och det gick jättebra. var ute och red i lite mer än en timme. brukar inte rida fullt så länge, men det gick så himla bra så jag glömde bort tiden. hehe. då är det allt bra!

kvällen sen var hur mysig som helst. vi mös och tittade på svensson svensson och åt middag!

 

idag innan jag körde till jobbet så städade jag ordning i hela lägenheten och diskade upp all disk och förberedde mat till mig som jag kan ha hela helgen, sen även till paul som han kan ha hela helgen! :)

 

nu är jag på jobb och ska slå en pling till världens bästa mamma!


Leopardklänning från Nelly

satt och klickade runt inne på nelly och föll pladask.

I wish I had the right body for this...
But I dont...


fullspäckad onsdag!

hur kan man boka upp sig så mkt att det går åt skogen om någon av sakerna inte går som planerat?! jag brukar inte göra det, men imorgon så har jag verkligen bokat upp mig.

se själva:

10.00  min kusin kommer på frukost och hämtar ett bord och sin keps

10.55  besiktning av bilen

12.00  Indoor Walking på gymet

STALLET OCH RIDA

LAGA MAT TILL MANNEN, ÄTA & DUSCHA
17.40  Tobbe och Malin hämtar oss, för sen består resten av kvällen av ishockeymatch!

ja herregud, det kommer bli en tuff onsdag med massa att göra och alldeles för lite sömn i bagaget, men det klarar jag, det är nästan bara roliga saker ju.

dessutom ska jag försöka hinna till peugeot-verkstan och kolla upp lite saker, men inser att jag nog inte kan va så pass optimistisk, får nog lämna det tills på torsdag, hehe...


tradera är bra skit!

som jag berättat har jag lagt ut enmassa saker till försäljning nu den senaste veckan och jag har fått sålt nästan allt. bara alla böcker och mobiltelefonen kvar.

jag kan inte förstå det, men precis ALLA kläderna blev sålda utom en tunika, som jag själv tycker är ursnygg så förstår ärligt inte varför ingen budade på den. men den kommer jag nog att behålla. ;)
nu när jag ska gå ner massa kilo i vikt och få en snyggare kropp så kan jag ju ha den själv snart!

så jag rekommenderar varmt att använda den sidan. sjuuukt bra!

den närmsta tiden ska jag rensa ut ännu mer hade jag tänkt. jag behöver ju faktiskt inte alla kläder som jag har hemma. jag använder ju inte ens hälften. men det räckte med att ta den ena garderoben först, man får ju ta en i taget. ska gå på hylla för hylla i nästa garderob sen, och även lite i pauls garderob var det tänkt. han ville också bli av med lite för att få plats till nya saker! :)

hur gör NI för att bli av med saker ni inte längre behöver?

helgens outfit ?

vad sägs om en sån här outfit på festen i helgen?


sjukt snygg grimma!

när jag var på hööks häromdagen såg jag en sjuuukt snygg grimma som jag bara måååste ha. men har inte råd nu denna månaden men efter lön kommer den säkerligen att tillhöra mig och därmed sitta på hifhof i vår! :)


why why why ?

varför ska allt vara så himla svårt och jobbigt för?

idag är en dag då det känns precis som att ingenting går min väg och att allt jag säger och gör bara kommer att bli fel. det har inte blivit det än, men det känns som att det kommer det. har en riktig pissedag helt enkelt.

är sjuuukt sugen på något sött, men ska inte får inte vill inte.

just nu skulle jag verkligen behöva en varm famn att krypa upp och bara gråta av mig i, vill bara bli kramad och att någon pillar mig i håret...

träningspass bokade

nu har jag bokat träningspass för två veckor framåt, 2 stycken gruppträningspass i veckan sen ska jag kombinera med min ridning och ett extra styrketräningspass var det tänkt!

jag känner mig verkligen peppad nu alltså.

på fredag är det dags för indoor walking klockan 12.
ska bli riktigt spännande, har aldrig gått på det innan nämligen!


saker till salu!

har lagt ut massa saker nu som jag tänkte att andra ska få nytta av.

klicka på bilden för att komma till mina saker på tradera!



sen utöver detta har jag även:

cavalet hård resväska 80 cm (ge bud)
nokia 5800 XpressMusic 8GB

och dessutom en hel del böcker, klicka på bilden nedan för att komma till den annonsen:


jobb på schemat.

puh, idag är det inte ledigt inte utan det står jobb på schemat. dock har jag enmassa ärenden att utföra på vägen dit så måste köra toktidigt. har precis varit i duschen och ska alldeles strax ge mig iväg. ska bara diska och klä på mig.

frukosten idag bestod av ½ mango, tre strimlor bacon, 1 kokt ägg och en liten bit ost.

jag tycker att jag börjar komma in i dieten riktigt bra, beställde en kokbok igår också, ska visa den när den koommer. hoppas att den kommer antingen imorgon eller på fredag så jag kan laga efter det i helgen!

nej nu måste jag klä på mig...

ny morgon, nya tag...

den här morgonen börjar med precis samma frukost som igår, och jag älskar det!

snart kommer pernilla hit och vi ska bege oss till stallet. har anlitat henne som fotograf idag, ska till ridhuset och träna dressyr för en tränare och hon ska fotografera. :)

gud vad jag vill se dem bilderna nununu, men det är ju inte möjligt tyvärr.

igårkväll var jag hemma hos pernilla och såg mannen som kunde tala med hästar, och jävlar vilken film. har sett den innan men det var jättelängesen. men den är ju riktigt riktigt bra. ville bara storböla emallanåt, men det är ju sånt som man gör när man är helt ensam. hihi.

sen när jag kom hem från henne städade jag och gjorde iordning helt i lägenheten, storstädade toaletten och köket. städade pauls skåp där han förvarar sina verktygslådor så att dem kom in överhuvudtaget. ville inte ha dem överallt längre. sen tog jag bort det sista julpyntet i form av stjärnor och ljusstakar. nu är det bara ljusslingan på balkongräcket kvar och den får paul ta ikväll!

nej minsann. nu ska jag äta upp frukosten och sen klä mig för stallet. ciao!

TIPS: smallunch á la Sandra

nu har jag precis ätit min lunch och det är supergott. jag trodde inte det skulle va såhär gott, trodde jag skulle få kämpa med att få ner det, över all förväntan. så därför tipsar jag det vidare till er andra!


värmda frysta hallon (osockrade) med keso. till det åt jag även ett kokt ägg och drack massa vatten. och sen svalde jag 2 st alli-tabletter. (men det senare tillhör bara min egen diet)

STOR garderobsrensning på gång!

idag har jag lagt upp massor med saker på blocket och tradera.

bland annat så har jag rensat i min garderob mer än jag gjort på mycket länge, kanske nånsin. hehe. så tänkte länka här. något kan kanske intressera någon av er läsare. :)
många saker har prislappen kvar. ooops.

på blocket finns en säkerhetsväst för barn, mobiltelefon nokia 5800 xress musik 8GB samt massor med böcker och studentlitteratur.

klicka på bilden för att komma till mina auktioner på tradera.


nu är det igång...

nu känner jag mig verkligen peppad att fixa detta.

dagens frukost:


2 kokta ägg, 3 strimlor bacon, 2 små morötter, 1 bit ost samt 2 alli-tabletter och 1 crom-tablett


planering - vecka 2

veckan som kommer är litegrann planerad redan nu. tänkte uppdatera er med vad jag kommer att hitta på kommande vecka, lite för min egen skull också. kan ju ha min blogg som lite kalender! ;)

Måndag

- stallet (rida)
- spinning 17.15
- lägga ut massa saker på blocket och tradera
- bygga ihop nya soffbordet
- köra till peugeot och kolla upp felet på min bil

Tisdag

- fortsätta med blocket och tradera
- stallet, dressyrträning 13.00
- träna på gymet

Onsdag

- jobba

Torsdag

- jobba

Fredag

- träna på gymet
- stallet (rida)

Lördag

- FEST hos oss!!!
- städa
- stallet (ta in hästarna och rida)

Söndag

- stallet (ta in hästarna och rida)
- ev. träna på gymet

vad sägs om den här veckan? jag blir själv lite deprimerad över att den är så pass planerad redan nu innan den ens har börjat. men jag känner på mig att det kommer att bli en kanonvecka.

nu jävlar...

nu har jag precis bokat ett spinningpass till imorgon. ser riktigt fram emot att börja träna på allvar nu igen. har ingått viktklubb med mamma och pappa. nu ska dem få se, och nu ska alla andra få se.

jag mår sjukt dåligt av att leva såhär. jag klarar det inte längre. jag orkar inte längre. varför ska jag plåga och såra mig själv så som jag har gjort så himla länge nu? varför ska jag göra mig själv illa på detta sättet?

nej nu slår jag ner näven i bordet och tänker visa vart skåpet ska stå.

jag ska lära mig själv en läxa.


upprymd och lycklig!

igår var jag iväg på mitt första dressyrpass hos en tränare i närheten av där mitt stall ligger. eller mitt och mitt, det stallet där hästen jag rider står.

jag hade sett fram emot det så himla länge. på vägen till stallet så kom jag dock inte fram då en annan person kört i en snödriva och det var massa snö överallt och jag bara kände "neeeeeeej, inte idag".

men som tur var så kom jag fram till sist, hade dock inte så mycket tid i stallet innan jag var tvungen att ge mig iväg som jag hade hoppats, så jag hann inte sätta på mitt nya pannband i tränset och inte heller mina nya stigbyglar, så dem får jag helt enkelt ha på måndag istället. tråkigt men sant...

på vägen till ridpasset var det helt underbart, red över en stor åker som var full med nysnö och hifhof fick kämpa sig igenom det då han hade snö upp till knäna. men vi tog det lugnt och hann ändå i tid. men gud va underbart det hade varit att galoppera i nysnön där, men det var för riskabelt.

när vi sen kom ner till ridhuset var han ju redan uppvärmd med tanke på att det var en rätt bra bit vi gick över åkern.

jag började med att skritta och trava lite runt hinderstöden och småhindrena som stod uppställda i ridhuset och han reagerade riktigt bra till slut. i början var han lite reserverad, inte van vid ridhuset och inte van vid såna saker som står uppställda överallt. men det blev bra efter en stund.

ridpasset då. som sagt så har jag inte ridit för något tränare på det sättet privat förut så det var en ny upplevelse för mig, och fruktansvärt lärorikt. gillade det skarpt.
jag lärde mig lika mycket om jag normalt kanske gör på 10-15 ridlektioner på en ridskola, jag har därför beslutat mig för att inte rida på ridskolan mer utan köra helt på privat träning med hifhof. det är dessutom bra för mig och honom för att bli mer sammansvetsade än vad vi är nu.

i början gick det lite sådär, jag hade några saker att rätta till men när jag ändrade på dessa blev hifhof som en helt annan häst. han lyssnade mer och slappnade av mer och mer för varje minut som gick och när det var dags att skritta hemåt igen var han nästan helt avslappnad.

jag var supernöjd och har nästa tid på tisdag. och jag ser fram emot det som fan!


Del 9 - Min Tro

Tro, tro på vadå?

antar att detta ska vara något religiöst, men jag har inget som helst svar på vad som finns där uppe - om det ens finns nåt överhuvudtaget.
ärligt så vet jag inte vad jag tror heller. det finns säkert nåt men jag vet inte vad.

känns som ett väldigt meningslöst inlägg detta, men man ska ju skriva något om det enligt den där listan som jag typ ALDRIG blir klar med.

så med dagens inlägg kan jag konstatera : jag vet inte hur min tro ser ut!




Del 1 - Presentera mig själv.
Del 2 - Min första Kärlek.
Del 3 - Mina föräldrar.
Del 4 - Det här åt jag idag.
Del 5 - Vad är kärlek.
Del 6 - Min dag.
Del 7 - Min bästa vän.
Del 8 - Ett ögonblick.
Del 9 - Min tro.
Del 10 - Det här hade jag på mig idag.
Del 11 - Mina syskon.
Del 12 - I min handväska.
Del 13 - Den här veckan.
Del 14 - Vad hade jag på mig idag.
Del 15 - Mina drömmar.
Del 16 - Min första kyss.
Del 17 - Mitt favoritminne.
Del 18 - Min favoritfödelsedag.
Del 19 - Detta ångrar jag.
Del 20 - Den här månaden.
Del 21 - Ett annat ögonblick.
Del 22 - Det här upprör mig.
Del 23 - Det här får mig att må bra.
Del 24 - Det här får mig att gråta.
Del 25 - En första.
Del 26 - Mina rädslor.
Del 27 - Min favoritplats.
Del 28 - Det här saknar jag.
Del 29 - Mina ambitioner.
Del 30 - Ett sista ögonblick.


förnyelse ?

det känns som att jag behöver förnyelse i mitt liv mer än att bara ändra om lite på hyllorna i köket faktiskt. jag vet inte riktigt men det bara snurrar i mitt huvud just nu av förhoppningar, besvikelser, oroligheter, roligheter, saker jag ser fram emot, saker jag älskar och massa annat skit.

emellanåt vet jag inte vad jag tycker och inte heller hur jag tänker. jag vet inte varför det är så men känner mig bara så otroligt förvirrad när det gäller mitt liv för tillfället.

nästa fråga man då bör ställa sig är ju, vad är det för förnyelse som krävs?
och det har jag inget svar på. jag trivs med precis allt i mitt liv, och ändå trivs jag inte med nåt känns det som. jag vet inte alls.

snacka om förvirring.

förnyelse i köket

igår gjorde jag om i köket litegrann, har velat göra det så himla länge och igår kunde jag äntligen göra det. se hur fint det blev:



eftersom man inte riktigt ser vad det står på tavlorna så har jag tagit närbilder på dem:

"happiness is a new handbag"


"when I'm good, I'm very good but when I'm bad I'm better"


"cocktails may not be the answer, but they help you forget the question"


vad tycker ni?

RSS 2.0