barnsligt glad över ett onödigt fynd!

idag var jag på lilla ICA-butiken i svalöv och där hittade jag ett riktigt onödigt fynd, men ack så glad jag är över att jag hittade den. har länge letat efter den perfekta men inte hittat den, och så äntligen!

nämligen en riktigt snygg SVART BRÖDKORG:


ät ägg

när vi var i göteborg och besökte liseberg för någon helg sen tillsammans med tobbe och malin, så såg vi det coolaste på vägen upp.

det blev en crazy bilfärd för att köra ifatt denna "alldelesförfort-körande" BMW bara för att kunna ta ett foto. haha. men roligt hade vi. och i framtiden kommer denna bild prägla våra roadtrips tror jag. vi kommer garanterat försöka överträffa detta. hahaha. men det blir svårtslaget...


godissnören

sitter här och tänker på massa gottigt då jag är djuriskt hungrig, och kom att tänka på godissnören, ack så gott det är. varför vet jag egentligen inte för smakerna kan man få på annat sätt än genom snören men det är så himla kul att äta det samtidigt kanske?!

brukar alltid knyta massa knutar och ibland även knyta fast godisnappar i snörets ände.

dem finns i flera olika smaker. dem jag har testat är kola, jordgubb, lakrits och zoo-apor. (den sistnämnda innebär alltså att det är samma smak som på zoo-apor i ask fast i snöre istället)

min favorit måste jag säga är kolanejlakritsnejkolanejlakrits. åååååh, jag vet inte vilken, men kola och lakrits är sjukt goda. dem andra funkar också men inte lika goda.

yum yum yum!underbara verklighet!

jag kan knappt tro att det är sant. men....
paul har klarat uppkörningen så nu har han körkort igen. ni anar inte vilken glädje och lättnad det är för mig. äntligen ska allt bli som vanligt igen. det har varit så himla körigt den senaste tiden. det går inte att beskriva vad jag känner.
biobesök för att fira är inbokat imorgon! :)

inatt har varit en riktigt riktigt tung natt på jobbet. tröttheten har gjort sig påmind hela tiden och det har varit uppriktigt sagt kämpigt att hålla sig vaken, och en natt som inatt tackar jag gud för att jag inte kör bil på jobbet längre, för det hade jag inte fixat.

hoppas att det ser städat och snyggt ut där hemma nu när jag kommer hem, för då väntar en överraskning för paul när han kommer hem från jobbet. annars får det va...

busy week!

den här veckan har jag varit ledig helt sedan i måndags och ska fortsätta vara det fram till måndag, alltså en hel vecka. riktigt skönt. men det har inte varit så himla mycket att man känt att man varit fri. för det är hela tiden nåt som måste göras, och denna veckan har det varit extremt mycket.

hämta bil på verkstad, skjutsa paul överallt, stallet, gymet, rensa förrådet, storstäda lägenheten, städa och tvätta bilarna, handla mat, äta mat, laga mat, tvätta (vilket jag gör just i denna stund) och massa massa annat. kommer inte på allt nu, men det är upptaget hela tiden här. haha. men det är rätt skoj ändå.

det är delvis därför som jag inte hinner skriva här så mycket. bättre jag gör det dem dagarna jag jobbar, för då är det inte så mycket annat. hehe. :)

hur är det med mina läsare då?

syns jag ?det känns för tillfället inte som att jag syns.
jag känner mig så lost in space, bortglömd och förbisedd.
det enda jag vill är att vara älskad, sedd och omhändertagen.

jag känner mig så ensam och kall.
jag fryser fast jag ligger under täcket.
jag vill tillbaka till tvåsamheten och värmen.
om detta bara kunde vara över snart.

det känns precis som att allt annat är viktigare än jag, än oss.
jag vet att det måste vara så just nu, och att det snart är över. men ändå.

jag vill inte att det ska va så.
jag vill att det ska vara som det borde.

men jag missunnar inte dig detta, jag hoppashoppas att det inte är förgäves.
även fast jag tycker att det är jobbigt, så vill jag att det ska gå bra.
jag vill så gärna att allt ska lyckas.
jag vill att allt missunnande ska ge resultat och kännas värt det.

det måste vara värt det.
jag väntar på dig.

vår tid kommer...min älskling 25 år ♥

idag fyller min älskade paul 25 år, och det ska givetvis firas med överraskning när han kommer hem från jobbet.
bara vi två...


nytt marabou?

det har kommit ganska så många nya marabou-choklad på det senaste tycker jag, den senaste är jag jättenyfiken på men vet inte riktigt om jag vågar. :S

är det någon av mina söta läsare som har smakat och kan ge mig lite indikationer på om det är gott och vad det smakar och så?


det är INTE ok att det regnar...

vafan. jag skulle städa och tvätta bilen idag så den är fin imorgon när det kommer en spekulant och tittar på den. hoppas fan att han köper den, vill så gärna få detta gjort. vill ju egentligen inte sälja den, älskar min bil, och ju längre det dras ut på försäljningen desto jobbigare blir det ju. vill bara ha bort den. :(

men jag tvättade den i alla fall, och nu står den under tak för att torka, ska ta itu med den senare när den är torr och putsa rutorna och dammsuga och polera lite. tänkte även städa och göra det smidigt med alla saker som finns i den så det är lätt att bara bära upp det imorgonbitti när jag kommer hem i änglaholm!idag har jag sovit hemma hos min kära vän linda, ville inte hem till mina föräldrar för mamma skulle ha en hel förskoleklass där och hur mycket sömn hade det gett mig?

när jag var i lödde så var jag inne om centersyd för att snacka lite med linda, och då gick jag in en sväng till H&M och där hittade jag det finaste jag sett på länge. blir en liten 4 årspresent till paul, vi har ju varit tillsammans i hela 4 år på fredag. han är värd något speciellt då. tycker ni inte?!


som ni förstår är det ju inte han som ska ha det på sig! ;)

RSS 2.0