filmtips: Familjeträffen

Igår var jag och paul på bio med två fina vänner till oss och filmen som vi såg var: Familjeträffen.
 
Den var verkligen otroligt sevärd. När man kan se sig om i biosalongen och folk kiknar av skratt och det är helt tiden något som händer och man går ifrån biografen väldigt glad och uppåt, då är det bannemej en bra film.
 
Så har ni inte redan sett filmen, så GÖ DET!!!
 
Ni kommer inte att bli besvikna!
 
 

Höstens trendigaste: Boots!

Det absolut trendigaste nu i höst är ju självklart bootsen. Jag vågar nog nästan säga att det inte finns många tjejer som inte har ett par såna i skohyllan i höstrusket. Så även jag. (just nu har jag dessutom 2 par)
 
Här kommer tips på några av mina personliga favoriter:
 
 
Jag har ett par av dessa. Gissa vilka? :)
 
 
 

Ny Design

Jag tänkte, att om jag nu ska börja skriva lite här igen så vill jag ha lite nytt utseende på bloggen. Har varit inne och kollat statistiken och jag har tydligen fortfarande några trogna besökare trots att jag inte skrivit något på ca 10 månader. Så ni söta små själar, ni kan väl kommentera och berätta vilka ni är, men även vad ni tycker om den nya designen?
Det hade varit såå snällt.
 
Tack!

Dags att börja blogga igen?

Jag vet absolut inte varför, men jag fick plötsligt en knasig känsla att skriva på min blogg. Har ju inte gjort det på evigheter så jag har ingen aning om var den känslan och viljan kom ifrån, men här är jag!
 
Jaa, vad händer i mitt liv just nu?
 
Vi håller på att renovera vår nya lägenhet, börjar se ljuset i tunneln och det är snart dags att flytta in. Känner total lycka över detta faktiskt. Jag och min sambo sitter nu på en jättefin 3,5/4-rums lägenhet som vi håller på att göra så fin så fin.
 
Kan bjuda på ett smakprov. Här är en bild på entrén precis där man kommer in:
 
 
Och tro mig, jag blev supernöjd!!!
 
Sen har jag från och med idag övergått till att jobba dagtid istället för natt, och det ska jag göra resten av året i alla fall. Sen får vi se hur det ser ut!
 
Det finns inte mycket tid över för annat än renovering, flytt, städning, jobb, sova & äta just nu. Men det är mycket nog ska ni veta. Men det är sååå värt allt arbete när man ser hur fint vi kommer att få det!
 
Ha en bra dag, vänner!
 

RSS 2.0