21 december 2008

paketkalender 20 december: 5 st rosa bandet-wettex trasor
paketkalender 21 december: mexikansk kryddmix

igår var en alldeles underbar dag faktiskt, tillsammans med paul. vi vaknade och åt frukost tillsammans, sen gjorde vi vid oss och körde ut på en shoppingtur. var på väla, rusta, citygross och sen avslutade vi på ica nere i stan för jag skulle ta foto till mitt nya körkort. var faktiskt riktigt trevligt. åt ute, handlade och hade allmänt mysigt. sen när vi kom hem så såg vi en film och poppade popkorn. sen gjorde vi något annat mysigt på kvällen också, men det tänker jag inte prata tala om här. haha. ;)

idag vaknade jag av att jag fick ett sms av mamma där hon undrade om vi ville ha besök idag. så dem kom efter att simon sålt klart kvällsposten, och han övningskörde hit. sååå duktig han är. är stolt över min lillebrorsa fan! bjöd familjen på glögg, pepparkakor, knäck och lussebullar. myspys. fick en tomte av min mamma också i julpresent. superfin!
sen skickade jag med alla julklappar som vi ska ha med oss till farmor och farfar på julafton. så kan vi köra direkt ifrån shell när jag slutat jobba. smidigast så!

sen klockan fyra så började jag jobba på shell. mamma och pappa skjutsade mig dit. sen skulle paul komma och hämta mig nu när jag slutade men han dök aldrig upp. idioten. han stod inför mina föräldrar och sa att om dem körde mig dit så skulle han komma och hämta mig när jag slutade. och det ösregnade. som det regnade. stod och väntade en stund för jag tänkte att kanske, kanske kom han ihåg mig, kanske skulle han hålla vad han lovat för en gångs skull. men så fel jag hade. fick gå hem i regnet. hade inga kläder med mig för det så blev dyngsur. och så arg jag är istället. på vägen när han hade hämtat upp mig skulle vi posta brevet till vägverket så jag kan få mitt nya körkort men det blev ju inte gjort. så nu när jag kom hem var det bara för honom att köra iväg och posta det, enbart för att göra det. fan alltså, han kan ju bara glömma att han får ha min bil till nöjes skull mer. han har ju varit hemma hos korven ikväll också, den idioten. han ska fan inte snacka massa skit om mig. och han kan ju glömma att han är välkommen i mitt hem när han behandlar mig så illa som han gör. usch säger jag bara.
det värsta är ändå pauls ursäkt till att han inte dök upp: "JAG GLÖMDE FÖR JAG SATT VID DATORN!" jag menar, är det ens en ursäkt? inte i mina ögon i alla fall. så jävla dålig stil. blir så oerhört besviken. och imorgon ska jag jobba asmånga timmar. fattar inte hur jag ska palla. menmen. sånt är livet. nu ska jag gå och lägga mig i alla fall.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0