vill man vara fin...

nu har jag precis ätit lite lunch hemma hos mamma och pappa och inatt väntar jobb. men innan det ska jag till en frisör i lund och göra mig lite fin. har sett fram emot detta länge.
jag är oerhört dålig på det här med att plocka mina ögonbryn, för det första så tycker jag att det gör fruktansvärt ont så jag drar verkligen mig för att utsätta mig för den smärtan, och för det andra så blir det inte bra när jag gör det själv så jag brukar helt enkelt strunta i det och bara fixa till dem med rakblad när jag ska ut eller nåt.
men nu idag innan jobbet har jag faktiskt en tid hos en frisör som ska hjälpa mig både att plocka dem och att färga dem lite mörkare. gud va härligt det ska bli, smärtsamt men härligt när det är klart.

helgen som kommer blir hektisk men ack så underbar!

Fredag
- shoppingdag med rebecka
- myskväll med middag och bio med paul

Lördag
- dressyrtävling med matilda
- erotikmässa och utgång med världen bästa kompisgäng

Söndag
- dressyrtävling med matilda
- dömning i skälderviken
- tvätta

som ni ser så är helgen verkligen utstakad och jag ser fram emot det hur mycket som helst. vill bara att denna jobbenatten ska gå otroligt fort så det får bli helg nån gång. inte mycket sömn imorgon på dagen, men det är det värt. ska ju träffa rebecka i hbg vid lunchtid och ha en sjuuuukt mysig tjejdag med henne!

nej nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig mot frisören.

ciao!

gosan kastrerad :(

då var det alltså gjort. igår på morgonen lämnade jag gosan hos veterinären och när jag hämtade henne på eftermiddagen var hon kastrerad. stackars gumman.



det har gjort så otroligt ont i mitt hjärta att se hur ont hon har och hur dåligt hon mår. hon har legat tätt intill mig hela natten och väckt mig med jämna mellanrum och gnytt, då har jag fått trösta som en mamma tills hon lugnat sig och somnat om.

stackarn. det som är mest jobbigt med att se hur ont hon har, det är att veta att det är mitt fel att hon har så ont. stackars gumman. men det är nödvändigt, vi vill inte ha fler kullar från henne och vi vill få bort hennes löpbeteende så hon inte skvätter där hemma. och hon kommer ju må bättre sen, det vet vi ju, men just nu är det sjukt jobbigt.

att lämna henne i eftermiddags när jag skulle köra till jobbet, det var också sjukt jobbigt. hon låg på min säng och lyfte huvudet och tittade på mig med otroligt plågad blick som om hon bad mig att stanna hos henne. sjukt jobbigt att vara tvungen att åka då, men det finns ju tyvärr inget som heter att man kan vara "hemma med sjukt djur". tyvärr...


jävla skitdag

idag tänker jag absolut inte skriva mer än detta inlägget, det kommer bara bli massa infekterade inlägg fyllda med ilska och dåligt humör.

allt är skit just nu.

filmtips: The Stoning Of Soraya M

i fredags såg jag och paul en hemsk film. inte någon skräckfilm, inte alls hemsk på det sättet. jag vet inte hur jag ska förklara. tårarna bränner innanför ögonlocken under tiden jag tänker på den och försöker beskriva den inne i mitt huvud, men jag kan inte.

 

en mer ohuman film finns inte. det är så fruktansvärt att jag inte ens vill tänka på att det faktiskt går till så i verkligheten på väldigt många platser.

 

jag vill inte berätta vad den handlar om, det måste man se själv. det enda jag KAN säga är att vi INTE vill ha detta i Sverige, vi vill inte heller ha människor som utför såna handlingar här. inte i den världen som jag lever i i alla fall.

 

men den är based on a true story...



jättehärlig eftermiddag med familjen!

mamma, pappa och min lillebror var på besök idag för middag och det var hur trevligt som helst, det är så himla mysigt när dem kommer och hälsar på!

mamma och pappa var med i stallet också, vilket också var helt underbart. det kändes verkligen bra, för man kände att det bara var mig dem intresserade sig för då, ibland behöver man det av sina föräldrar.

hifhof skötte sig OK, inte bästa humöret och uppförandet men ändå OK.

här är en bild som pappa tog idag, koncenrera er på hästen när ni tittar på bilden för han ser helt underbart fin ut, till skillnad från mig då, den bilden är sjuuukt orättvis mot mig :(


längtar längtar och längtar ännu mer...

jag är så grymt rastlös, mina föräldrar kommer på besök sen i eftermiddag och jag vet absolut inte vad jag ska göra tills dess. det känns som en evighet tills dem kommer fast det inte är så länge egentligen, typ tre timmar bara. och jag ska hinna klä på mig, laga mat, duka och fixa i köket.
det är ju inte varje dag man har föräldrarna på middag, för några år sen trodde jag aldrig att jag skulle längta efter det så mycket som jag faktiskt gör nu!

det är inte bara att jag ska bjuda dem på middag som är grejen, utan mamma och pappa ska följa med mig till stallet när jag ska rida. det är verkligen höjdpunkten, jag har längtat efter den här dagen i mer än en vecka nu, ända sen vi bestämde det.

hur kan man längta efter nåt så simpelt såå himla innerligt?

jag har inget svar, men jag längtar. oooh, jag längtar fruktansvärt mycket.

nu ska jag se ett avsnitt till av OC, sen ska jag gå upp!


TIPS: honungsrostade jordnötter

min absoluta favorit i OLW/ESTRELLA/SNACKS-familjen.

om ni inte har testat dem, så GÖR DET!!!


dags att sova nu kanske

måste verkligen lägga mig och försöka sova nu, det är en lång dag imorgon, inte på något negativt sätt alls men det är mycket som ska hinnas med och jag ska upp hyffsat tidigt för att vara min lediga helg.

10.00  befinna mig i stallet för att rida tillsammans med matilda

13.45  blir upphämtad på statoil av en domarkollega, match i vegeholm

18.30  sarah och daniel kommer på besök

 

någonstans ska det hinnas med att bestämma vad det ska bli för middag på kvällen och laga denna, duscha och göra vid mig, lägga in all tvätt som intagit vår hall plus lite annat smått och gott.

 

nej nu ska jag sova. myspys.


jag och hifhof (film)

paul var med en dag ute i stallet i förra veckan och hade kameran med sig och filmade lite. det var inte ett jätteträningspass utan mer bara motion, hann inte rida så länge men det lilla gör ändå nytta.
hann dock inte få ut ALLT av hans kapacitet, men hyffsad form tycker jag ändå att han går i, inte den bästa men helt okej.


mer än jag nånsin vågat hoppas på...

hifhof är verkligen mer häst än jag vågat hoppas på att jag skulle hitta att vara medryttare till. det känns så otroligt bra, han är superfin och underbar att rida.
kan tänka mig att jag skrivit detta innan, men det blev liksom så uppenbart idag.

för några år sen tyckte jag det var tråkigt att göra stallsysslor, och ville liksom bara snabbt borsta av hästen och slänga på sadel och träns och sen rida, det var liksom det som var det roliga. men så är det absolut inte längre, det är hela grejen med att vara i stallet och umgås med hästen och utföra dem där "tråkiga" sysslorna som mockning, utfodring, ryktning m.m. som verkligen är det mest rogivande och underbara. ridningen är bara en bonus i det hela, så har jag börjat se på det och jag antar att det är precis så man ska se på det!

idag ryktade jag honom länge länge och han blev så fin så, jag till och med flätade svansen. ville mest se om jag fortfarande kunde göra en sån inbakad fläta, och det kunde jag. den blev lite slapp mot slutet, men fin, så fin den kan bli när man inte gjort det på flera år. men övning ger färdighet! :)

jag satte sedan på honom benskydd och sadel och allt som behövs. han fick även sin nya sadelpad idag och den satt som gjutet, och ridtäcket jag köpt åt honom satt också bra, tyckte han blev så fin så. tyvärr blev det bara en bild då batteriet på kameran dog direkt efter jag tagit den, så jag ska vara glad att denna lyckades sparas. hehe.



sen innan jag hann tränsa honom så smsade matilda och sa att hon blev sen till stallet och undrade om jag ville ta in alla hästarna och ge dem sin mat. och visst, jag tycker det är så himla kul så det är ju klart att jag gjorde det. så hifhof fick stå i boxen med sadel och sånt på en stund, medan jag tog in alla dem andra - 6 hästar för att vara exakt.

sen var det dags för mig att rida ut första gången helt själv på den här hästen. red längs asfalten, han skulle testa mig typ hela tiden, men jag är inte den som ger mig utan jag vann över honom gång på gång och jag tror han gav upp mot slutet. han gav liksom ifrån sig en rätt lång suck, och sen slutade han trilskas. I love winning!


matilda hade kommit sen när jag kom tillbaka, gillar verkligen den tjejen skarpt. så vi hann prata lite medan jag sadlade av och borsta och tog på täcket på honom. bestämde även att vi ska rida tsm imorgon förmiddag, så nu känner jag att jag att det är dags för mig att krypa till kojs så jag kommer upp imorgon, ska vara i stallet redan tio!

 

men den här eftermiddagen har verkligen varit underbar!


överraskningar i brevlådan

vem tycker INTE om att få annat än tråkiga räkningar, propaganda inför valet eller besked från pensionsmyndigheten om var dem placerar ens pengar.

jag har ju inte varit hemma nu tis, ons och tors denna veckan men jag väntade på en hel del saker som skulle komma med posten, och när jag kom hem i morse fanns en del av sakerna jag väntade på hemma på byrån, dock inte allt, men man kan ju inte få allt här i livet. so I've heard...

tänkte i alla fall dela med mig av vad som fanns på byrån:

 

gummiskydd till mina sporrar


svansreflex till hästen


nageldekorationer och halsband med hello kitty


2 st ursnygga tunikor från Gina Tricot




sen i tisdags innan jobbet var jag in om en snabb sväng på NovaLund i Lund för ett kort ärende, då hittade jag något ursnyggt som jag bara inte kunde låta passera förbi!

leggings med nitar längs båda benens utsidor


leggings behövs ju alltid, när det är rea är det bra!

nya svarta leggings och ett silverarmband slank också ner i shoppingpåsen.



det var nog allt för den här gången!

men jag lovar, det kommer fler gånger, because I love shopping!


tvättkväll och idolmys

när jag kom hem från stallet innan var det bara att gå in och byta om, sortera tvätten och sen bege sig ner till tvättstugan och ladda maskinerna. paul låg och sov på soffan men jag fick sparkat upp honom så han kunde hjälpa till.
vi begav oss sen till hemköp där vi köpte snus och chips, sen hämtade vi mat i form av sallad till mig och kebabtallrik till paul. gott var det. och nu sitter vi och ser idol, ska springa ner och hänga upp tvätten och ladda fler maskiner när det är slut och så kommer vår kväll att se ut. fredagsmys!

och duschen kallar verkligen på mig nu. längtar tills jag ska kunna hoppa in där.

ska berätta i ett annat inlägg sen hur det gick att rida idag, har bild också att visa. wait and see...

tips från en leggings-lover

som säkert dem flesta vet är jag en leggings-älskare utan dess like, har hur många par som helst i olika färger och utformningar. älskar det verkligen!
det är ett mode som jag hoppas stannar länge.

just nu gillar jag dem här extremt mycket och jag står i valet och kvalet om jag ska klicka hem dem eller inte.

vad tycker ni?



Nelly 199:-


en fullspäckad dag

då har jag vaknat upp till en dag som kommer bli allt annat än helt lugn, som jag egentligen hade behövt. har en hel del saker som jag måste göra idag.

-  sticka till stallet
-  hämta paket
-  laga middag
-  storstäda lägenheten
-  tvätta både kläder och sofföverdrag


shit, hur ska jag hinna med allt, men det ska jag, inga problem. hehe. men det känns som att jag bör gå upp nu och masa mig iväg till stallet. tråkigt väder ute bara, ska försöka få tag i stallägaren och se vart ridhuset ligger som jag fått info om att det är skrittavstånd till. då kan man rida där ju, behövs nu till vintern framförallt.

senare idag ska jag visa alla söta saker som kommit i brevlådan under veckan! kommer nog nåt idag med! ;)

hejsvejs så länge...

kattungarna (bilder)

vår små söta kattbebisar har ju flyttat till sina nya hem, alla utom en som vi själva ska behålla. jag har ju inte visat er bilder på dem sen dem blev större, så det tänker jag göra nu!

dem tre små killarna (han vi behåller sitter i mitten)


dem tre sötnosarna som nu har flyttat


tjejen i syskonskaran (det var hon jag ville behålla egentligen, men paul fick bestämma)


lilla lurvis som vi behållt


den här lille herren har flyttat till malmö


den här sötnosen var min favorit mot slutet, alfred heter han nu hos sin nya familj


och här har vi hela syskonskaran!



det är galet så mycket man saknar dem nu när man sitter och tittar igenom alla bilder, för vi har massor med bilder. hittade en galet ball bild på lurvis som vi behållt, som jag bara mååste visa!

 



jaaa, jag hade kunnat hålla på och titta på dem bilderna hur länge som helst, men nu har jag gett er ett smakprov på dem små söta bebisarna. man måste ju sluta nån gång också!
och jag har hört att man ska sluta när det är på topp, så det gör jag nu!


köpa eller inte köpa ?

har hittat en väska som är såå himla mycket JAG!!!

älskar att titta på den, men vet inte om jag ska köpa den. hmm. ni läsare kan väl hjälpa mig att bestämma?! lägg in en kommentar här på detta inlägget om jag ska köpa den eller inte, och så får vi se vad som får mest röster, okej?! kom igen, kommentera nu sötnosar!



it would fit me perfect, wouldn't it?!


skånefruar ???

hmm, varför ska man nu komma på enmassa program om fruar helt plötsligt bara för att svenska hollywoodfruar blev en sån succé. kan man inte bara hålla det där då?
måste man fortsätta spinna på den idén då bara för att förstöra den?

nej gud, skånefruar är något jag absolut inte kommer att följa, jag har sett första programmet och det imponerade verkligen inte mig, möjligtvis på ett sätt som talar om för mig att det inte alls är imponerande att vara skåning.

bara det att en av dem haft körkort i 30 år utan att någonsin ha tankat, va fan e de?!?!
att man ens talar om det. nej gud, att blotta sig på det sättet i TV, det är helt sjukt. dem förstår säkert inte det själv, men det är korkat och idiotiskt hela programmet.



vad tycker ni om det?


dagens sötis ♥

Adam Brody

I min värld, i mina ögon är han den snyggaste kändisen/skådisen någonsin. Han är precis min stil och han hade verkligen fått komma hem till mig på "tio över tre-te".

några säger att han och paul utseendemässigt påminner om varandra; ostyrigt mörkt hår, lång och smal, bruna ögon. ja jag vet inte, men litegrann kan jag nog hålla med.

God, he's gorgeous.


blogginspirationen tillbaka?

det har blivit väldigt mycket bloggande nu dem senaste dagarna, eller ja, igår och idag i alla fall. har känt att jag vill blogga och att jag haft något som jag vill berätta om. kan det vara inspirationen som sakta smyger sig tillbaka?
jag vet inte, men kanske.

idag har vi dock fått ett besked med blandade känslor, bortsett då från det positiva från banken.

paul har nyst väldigt mycket den senaste tiden och vi har trott att det varit att han snusar så himla mycket, så han håller på att trappa ner med det för att kunna sluta innan vi åker till thailand, all credit åt honom!
men förra måndagen var vi på vårdcentralen för att han skulle göra allergitest, vilket har resulterat i att han är allergisk mot pollen, damm och kvalster, häst och på gränsen till katt. rätt så mycket om man frågar mig.
jag har funderat, och det var flera år sen jag tog allergitest senast så har bestlutat mig för att även jag gå och göra ett test, läste nämligen att man kan utveckla allergi och möjligt är att han gjort det och att då även jag gjort det. vi får se.

imorgon blir det alltså storstädning där hemma för att få bort allt damm och förebygga hans nysande, och nu ikväll ska han till apoteket för att köpa allergitabletter.

tänk så mycket ett blodprov och ett telefonsamtal kan förändra, tänk så många svar man kan få på frågor på ett så himla enkelt sätt.

ja gud, nu ska jag spöa skiten i joel i skitgubbe!

och en sak till, iphone är fan det bästa som gjorts inom den tekniska världen på senare år!

extremt snygga leo-leggings

H&M 199:-


TIPS: naturdiet smoothie

företaget naturdiet har sjukt goda smoothies som måltidsersättare vid önskad viktnedgång, som jag har (och säkert många andra).

jag har inte provat dem innan men mamma manade på och dem är ju riktigt goda. såna shake med pulver är ju ingen hit egentligen, det vet väl alla. men dessa smoothies, dem är lite dyrare men ack så goda.

nu ska jag verkligen kämpa!

jag har sagt det flera gånger, men igår när jag såg mig själv i spegeln, gud va dåligt jag mådde. ville inte titta längre. ville bara bort och typ dränka in mig i stora kläder för att dölja min kropp. det måste väl vara ett tecken på att jag är redo att ta tag i problemet?

jag har nämligen kommit fram till att man absolut inte ska försöka gå ner i vikt om man inte är tillräckligt motiverad till det, för då misslyckas man.
när man är tillräckligt motiverad? ja det är ju en fråga som har olika svar beroende på vem man fråga, men just nu känner jag mig mer redo än nånsin.

nog babblat om det, det var ju en supergod smoothie jag skulle tipsa om. DEN HÄR:


ett samtal som kan förändra allt

jag hade precis vaknat och då ringer telefonen och jag tänker "vem fan ringer mig nu?".

men det var banken. vår låneansökan har gått igenom + att vi får låna pengar till renovering av lägenheten vi har tittat på. det känns skumt. den ena banken ringde förra veckan och sa att det var typ omöjligt, så vi släppte hela grejen, men så idag ringer en annan bank och säger att "det är klart ni får lån".

det bubblar i hela kroppen just nu. vad ska vi göra? ska vi verkligen? känns det här rätt? jo det gör det. men är tajmingen bra? thailand eller lägenhet? behöver vi välja? kan vi ta båda?

ja det är så otroligt många frågor jag ställer mig själv just nu, skulle egentligen behöva vara hemma idag och diskutera igenom detta ordentligt med paul, och räkna och verkligen väga för- och nackdelar. men tyvärr måste jag jobba. vi har helgen på oss att fundera annars ju. men det känns som att vi vill ta ett beslut så snart som möjligt så man kan börja rätta sig efter det och planera framtiden.

ärligt talat vet jag ingenting just nu.

allting bara snurrar.

fel att vilja göra rätt?

en del människor hör bara vad dem vill höra och bestämmer sig redan innan en diskussion för en viss uppfattning om den, och vad de ska tycka och tänka i slutänden och vem det är fel på, och framför allt VAD som är fel.

alla människor fungerar inte på samma sätt, en sak som är lätt att förstå och lära sig för en person kanske är precis tvärtom för en annan och man ska inte behöva känna sig dumförklarad för det.

det är väl inte rätt att man ska få skit och känna sig orättvist behandlad för att man ber om hjälp när man är osäker, för att man så himla gärna vill göra rätt?

förbannad? nej

irriterad? nej

ledsen? ja

chockad? ja

men whatever. life goes on...


bästa serien EVER!

har nu börjat se världens bästa tv-serie för tredje gången.

det är verkligen något visst med serien när man en tredje gång kan börja om från början och se den och inte få nog, och fortfarande gråter i slutet av vissa episoder.

till alla er som inte har sett serien: SE DEN!!!
till alla er som inte gillar serien: NI HAR EXTREMT DÅLIGT OMDÖME OCH JAG SKULLE INTE LITA PÅ ER I NÅGON SITUATION ÖVERHUVUDTAGET!!!

nej men skämt å sido, I love it!



vilken tv-serie kan DU inte få nog av?


måste man vara ensam ?

jag vet inte varför jag valde den här rubriken till detta inlägget, den är lite missvisande mot var det egentligen handlar om, men det är ju allt i samhället så det kvittar.

men det här med att köpa kläder som absolut ingen annan har, varför ska man bry sig så himla mycket om det? alla andra som man umgås med behöver ju faktiskt inte ha det på sig samtidigt, hur stora är dem oddsen liksom?

den här reklambilden som visas typ överallt just nu är verkligen snygg:



tunikan som modellen har på sig kommer ifrån gina tricot och är utan tvekan en av produkterna som säljs mest där just nu, men den är faktiskt ursnygg.
jag har precis beställt hem en eftersom den är slut i typ alla butiker. jag älskar den och tycker den är hur snygg som helst, att alla andra har en, ja det skiter jag i. jag måste ju få ha på mig det jag själv gillar och inte hela tiden gå efter att jag ska ha något som ingen annan har.

punkt.

new babies :)

jag har inte bloggat särskilt mycket den senaste tiden, inspirationen är som bortblåst och jag har helt enkelt massa annat att göra som inte innefattar att sitta timmar framför datorn och uppdatera bloggen. jag har skaffat mig ett liv!

jag mår mycket bättre än jag gjort på länge, men det är andra anledningar till det också som jag absolut inte kan ta upp här. men allt känns utmärkt för tillfället.

en sak kan jag dock berätta om mitt liv, jag har skaffat mig nya älsklingar i form av dessa:



är dom inte underbara?

längtar lite efter att dem ska få värma mina fötter i vinter!


RSS 2.0