Im so sorry!

förlåt förlåt förlåt

har sjuukt dåligt samvete för denna dåliga uppdatering. shit. det är riktigt dåligt av mig. men jag ska ta tag i det imorgon, verkligen. dock har jag inget speciellt att berätta från helgen mer än att jag har jobbat och så har jag lagat mat till familjen, som då var mamma och simon eftersom pappa var med paul och renoverade en ovanvåning med TV4s bygglov. fixade även ingredienser och så så jag och mamma kunde göra fläderblomssaft, eller ja, hon gjorde det och jag köpte ingredienserna. :)

det har varit sjukt fint väder och jag har kunnat köra nercabbat hela helgen, snacka om att det är härligt. är riktigt nöjd och glad med att jag fick min bil som jag drömt om. :)

idag har jag varit ute i fina vädret precis hela dagen, från det att jag vaknade i förmiddags. körde direkt hem till emilia och hämtade henne och elis, sen körde vi och handlade lite fika och sen till utomhusbadet i östra ljungby. elis hade kompisar där som han kunde leka med, lite roligare för honom ju. och jag badade faktiskt, flera gånger.
därefter körde jag och lämnade dem i klippan och sen hem till paul. vi gick och åt på telegrafens uteservering nere i stan, blev grillad kycklingfilé med pasta och pesto. mums. sen körde vi ner till stranden, klitterhus, och badade. riktigt mysigt var det. låg och mös där på stranden och kastade lite boll och sommade och hade riktigt trevligt. det var inte alls kallt i vattnet heller, varken i havet eller i bassängerna i östra ljungby. perfekt för att jag ska bada.

nu ikväll har vi sett prisonbreak och nu ligger han och sover. jag sitter inne i andra rummet och ser en dokumentär om michael jackson. kan fan inte fatta att han är borta. ska hålla mig uppdaterad och läsa precis allt om honom nu för att få reda på VARFÖR...

nej nu ska jag se färdigt dokumentären för sen måste jag lägga mig. emilia hämtar mig redan kvart i elva imorgon förmiddag och då måste jag vara vidgjord och klar och ha packat badväska och allt, och jag som är en sån seg människa på morgonen. usch. men det SKA gå.

nattinatti.

bilder på min söta gosan







det finns inget annat djur i världen som jag har fäst mig så vid som jag har gjort vid gosan. hon är verkligen en alldeles speciell katt. hon är en självklar medlem i vår familj. jag, paul & gosan.

dagens outfit !


tshirt H&M, bomullsshorts H&M, leggings H&M
(vilken oerhört kass fantasi jag hade idag, haha)

nu har jag ääntligen fått tillbaka min pärla!



emilia kom och hämtade mig för ett tag sen och vi åkte en liten runda, först och tankade hennes bil, sen till saab för att köpa reservdelar till hennes bil och sen till skånebil för att hämta ut min pärla. där var lite att anmärka på, men tydligen går det inte att komma ifrån sånt. dammkorn i lacken. :( sen var bara baklisten bytt så det syns verkligen att det är vidgjort där bak, tydlig skillnad. men jag får fixa med att göra iordning framlisten så syns det inte lika mycket, förhoppningsvis. får knäböja för emilia så kanske hon hjälper mig. jag kan ju inte sånt. hihi. ;)
gav även min nyckel till emilia så hon kommer in här i helgen, hon ska ju passa gosan, ge mat, vatten och tömma kattlådan. gud så härligt att man har en sån underbar vän som ställer upp. she's my precious...

nu ska jag bara packa hade jag tänkt. och bränna en ny skiva. tänkte att det får bli lite låtar av michael jackson för att hedra honom. :)
sen ska jag köra till jobbet, börjar redan 15.50 idag. suck. men det är sista helgen jag jobbar denna månaden, haha, för sen finns det inte fler helger. hoppas jag är ledig nästa helg bara, annars dööööör jag typ.

fan va avundsjuk jag är på emilia och elis, dem skulle till kvidingebadet och bada. jag vill också, det är ju svinvarmt ute. snyft. men på måndag ska jag minsann bada. det är ett som är säkert. :)

tjingeling!

Michael Jackson - DÖD!

nu har det hänt som många har
förväntat sig så länge, en av våra största musikartister har dött. KING OF POP har genom åren blivit ett smeknamn för denna enormt duktiga och musikaliska artist, bara namnet säger väl hur mycket omvärlden har älskat honom för hans musik?!
han drabbades av hjärtstillestånd i hemmet och fördes till sjukhus i los angeles, men hans liv gick inte att rädda. ni kan läsa aftonbladets artikel här.
nu i sommar och i höst skulle "vår kung" ha uppträtt i ett femtiotal konserter i london, kan bara tänka mig hur besvikna alla måste vara. det här skulle vara hans sista turné innan ridån går ner för honom, har han själv sagt i en presskonferens i mars. jag själv hade väldigt gärna velat gå och se honom någon gång under min livstid, men det kommer inte att ske. istället får jag hålla alla mina tummar och hoppas på att det finns ett liv efter detta och att jag i det livet kommer att få möjlighet att se honom uppträda live. men om det kommer att vara möjligt får vi aldrig reda på.


michael jacksons album thriller som kom ut 1982 är världens mest sålda album genom tiderna, och finns med i guiness rekordbok för 100 miljoner sålda album.
han är skaparen av moonwalken och finns inskriven i hall of fame både som artist (2 gånger) och som låtskrivare. genom åren har det figurerat en mängd rykten om sexuella övergrepp på barn, men aldrig kunde man säkert bevisa något, jag personligen tror inte på det. det är säkert bara någon töffe som vill tjäna pengar. men vad vet jag sittandes här i sverige?!
det har även figurerat rykten kring hans näsa och sin bleka hy. själv säger han att han bara har opererat näsan 2 gånger samt att han har lagt till en grop i hakan. hans ljusa hy beror på en hudsjukdom som heter vitiligo, och som innebär att man tappar pigment i huden och får vita fläckar, för som alla vet var ju michael jackson mörkhyad som barn och ungdom.


jag tror att mycket av det som hänt i hans liv har varit det som tagit knäcken på honom. tidigare i år kunde vi se bilder i tidningar osv. när han sitter i rullstol och kan knappt röra sig själva. med en hudsjukdom som långsamt förgör en, alla paparazzi-fotografer, livvakter, bara tanken och känslan på att inte kunna leva ett normalt liv, att ha ett förstört ansikte att visa upp när man är en så pass officiell person, att bli anklagad för sexuella övergrepp på barn, rykten som figureras i tidningar och samtidigt försöka leva ett så normalt liv som möjligt. vi vanliga svensson kan hur lätt förstå att det inte går, att det inte tagit knäcken på honom tidigare är för mig en gåta. han lämnade tre barn efter sig, varav det yngsta föddes 2002 och modern är officiellt okänd, stackars barn. detta barn kommer nu att tvingas växa upp med hemska rykten om sin far, och därmed kommer inte heller detta barn att kunna leva ett normalt liv, enbart för att dess far heter michael jackson är och the king of pop. helt sjukt att det ska behöva vara på det viset.
men visst är det skoj att läsa häntextra och se&hör. hihi. love it. så man kan väl inte klaga alltför mycket ändå. det enda jag kan säga är att jag är glad att slippa leva ett sånt liv.

en megamix-video av kungen är det sista jag tänker bjuda på i berättelsen om michael jackson.


with all my respects to his family
R.I.P.
Michael Joseph Jackson

nattsysselsättning

man kan väl säga att jag har min natt planerad, inte för sömn då utan för städning. det är ganska stökigt här hemma så jag måste plocka undan massa. tog nyss itu med disken, egentligen var det paul som skulle ta den. jag bestämde mig för att bara låta den ligga istället för att ta den dagen efter när han struntat i den, och visst växte högen. nu är det nästan en vecka sedan vi diskade sist, och det är fan inte okej. luktar gör det, men det är tur att mitt luktsinne inte funkar som det ska. haha. men nu var det fan för mycket alltså. så jag ska ta itu med allting nu i natt medan han sover, städa undan och fixa och dona. så blir han förhoppningsvis glad när han vaknar imorgon, han ska ju köra mig upp till skånebil då, för jag ska hämta ut min bil som är klar. dem ringde när jag var på väla idag, men har inte hunnit sticka dit innan dem stängde tyvärr. menmen. det räcker ju till imorgon. så paul lovade mig att han skulle köpa en baguette på OKQ8 till frukost innan vi kör upp till skånebil. mums ska det bli! sen får jag ju stå där och vänta i en kvart innan dem öppnar, men det kan jag ta, kan mumsa på min goda frukost då. sen är det bara att slänga sig i sängen och på med sovmasken när jag kommer hem för då ska jag sova nästan hela dagen. hehe. därför måste jag göra allt jävla skit nu i natt. menmen. det får jag ta. jag är husfru här. haha. :)
godnatt alla glada!

härlig dag med äldsta kusinen



idag har verkligen varit en bra dag. när jag gått upp så kom min kusin fredrik till mig och vi begav oss till väla. där blev det lunch, shopping och fika.

fredrik: kanelsnäcka & cola
sandra: vaniljsnäcka & hallon/blåbär smoothie

stackars fredrik fick gå runt med mig bland massa damkläder :)

jag tyckte i alla fall att det var sjukt trevligt. hittade saker på rea, har ju städat ur min garderob nu nyligen (ska snart slänga upp mer på tradera) och har kommit fram till att jag inte äger några shorts så det var det jakten gick ut på idag. det blev lite shoppat, allt på rea dock. :) here it comes...

svart klänning Gina Tricot

blommig sommarklänning H&M

sen fick jag låna min kära kusin som underlag när jag skulle fota dem andra kläderna. hihi.

gula bomullsshorts H&M

turkost sommarlinne ONLY

grått linne med en fjäril på ONLY

vita shorts ONLY

sen hade dem värsta rean på gamestop så jag gick in där mest för att titta, och så berättade dem som stod i butiken att dem inte skulle ta in singstar till playstation 2 mer, att dem skulle utgå, och värsta paniken fick jag. som tur var så hade dem extrapris på dem så jag fick köpa några. skitbilligt blev det. :) nu har jag fan inte många kvar. idag utökade jag min samling med:
-  singstar party
-  singstar summer party
-  singstar (det första som kom ut, har ingen anna beteckning)
-  singstar boybands vs. girlbands

så ni kan ju själva gissa att vi har suttit och sjungit hur länge som helst nu ikväll, jag och fredrik. jag har vunnit mest dock. hihi. men jag fick väl låta honom vinna ett par gånger. hehe. ;)
oooh, glömde berätta. inne på kjell&company när vi stod och väntade på paul, så hade han hittat värsta coola energidrycken där inne som vi köpte. haha. hur ball som helst. eller?!
paul bara bälar i sig nu. haha. han kommer att köpa massvis med såna. haha. jag bara vet det.
det blev även en ny bordsfläkt som vi ska ha i sovrummet. den andra har gått sönder av någon konstig anledning, den bara slutade fungera. suck. och varmt är det på nätterna så man knappt kan va där.

nej minsann. nu ska jag sluta blogga, prisonbreak kallar. haha.

tjing!

varför blåser det idag?

jag och paul som skulle åka och bada idag igen, men det blåser som fan. var tog det fina vädret vägen? det skulle ju hålla på nu i en vecka ungefär. jag som tänkte få lite färg och långsamt ta bort badkrukan som gömmer sig i mig. :(
nejnej, det blir en bra dag ändå idag. min kusin fredrik kommer strax hit och vi ska köra till väla och bara gå och strosa, jag ska bland annat kolla ut lite färger på köksstolarna som vi ska köpa och ska även kolla på lite tänkbara gardiner, det är ju inte helt lätt. titta kan man ju! :)

nu har jag precis klätt på mig och ska bara sminka mig också, sen är jag nog klar lagom tills han är här. :)
fan vad jag ångrar att jag inte följde med emilia och elis till highchaparall idag. bajs. hoppas dem har megakul i alla fall.

ha en bra dag allihop!
puss o kram!

dagens sötis ♥

Wentworth Miller


karaktären michael scofield i den grymma serien prisonbreak. det är lite badboy över honom samtidigt som han är grymt smart och man verkligen ser att han har huvudet på skaft. först var tanken att det är karaktären i serien som gör att jag känner så om honom, men efter att ha sett honom på lite bilder när jag googlade på hans namn så ändrade jag uppfattning ganska snabbt - han ÄR skitsnygg och grymt charmig. skarp blick, badboy, snygg kropp, stenhård men ändå så mjuk och sårbar. jo han har definitivt en av de översta platserna i mitt hunk-bibliotek! :)

dagens outfit !

då ska jag väl också börja med detta nu som alla andra. haha. ;)


svart linne cubus, lila långlinne New Yorker, mönstrade leggings Ullared

jag älskar dig!

  min paul är finast i världen   


mitt livs bästa köp!

har jag världens sötaste katt eller vad?!
jag tycker det i alla fall. gosan är mitt livs finaste husdjur, hon är som en vän, en familjemedlem. min älskade gosan!

årets första havsbad!

gud vad härligt det var. supermysig. men först ska jag berätta om något helt annat, men som är minst lika mysigt faktiskt. när jag gick upp idag kom jessica hem till mig, synd vi inte ses megaofta för hon är en skitbra vän faktiskt, och nu har hon ju flyttat närmare mig så det blir hur mycket lättare som helst. :) hennes mage hade blivit större än sist vi sågs, nu ser man verkligen att det är en liten bebis där inne och man kan till och med känna den. mysmysmys.

så fort jag hade gjort vid mig begav vi oss ner till stan för att gå en sväng och käka lunch. åt på telegrafens uteservering på stortorget och gud så gott det var, riktigt längesen jag åt något så utsökt. pasta med grillad kycklingfilé och pesto blev det för min del, och jessica mumsade på grillad fläskfilé med pommes och bearnaisesås. hennes sås var sjukt krämig, jag har alltid undrat hur restauranger gör den där såsen, den är verkligen en klass för sig.

grillad kycklingfilé med pasta, pesto och grönsallad *mums*

grillad fläskfilé med pommes, bearnaisesås och grönsallad *mums*

jessica mumsar i sig av den utsökta maten

jaaa, som sagt, det var enormt längesen jag åt något så gott. och jag som gått och dragit mig för att tillaga och äta pesto, till vilken nytta, bara för att sen komma på att det är megagott. haha, nu kommer vi käka det i vårt hem oftaofta. men inte så ofta så man tröttnar, men jag ska helt klart få paul in på den banan också. det är ett som är säkert!

och just som vi sitter här i det fina vädret och äter så ringer paul och berättar att han ska vara med i bygglov i helgen, det som går på TV4. haha. hans chef hade fått ett jobb åt dem och paul, min pappa och en kille till ska vara med. haha. så min paul ska bli tv-kändis nu. men gud, han måste ta autografen av den snygge snickaren till mig. ni vet han som var med i letsdance. haha. het som fan är han. men min paul kommer ändå vara finast. :)

sen när vi ätit glass på konfektasken kom paul och hämtade oss och vi körde hem. jag ställde mig och lagade mat åt honom medan han körde ner till posten för att hämta ut sitt paket med den nya datorn. svindyr. men gud så glad han var när han kom hem. och ännu gladare kommer han att vara den dagen han får igång skiten och den fungerar ordentligt. men det vet man aldrig hur länge det kommer att ta innan dess. haha.

sen var det dags att packa träningsväskan, för när jag kört jessica hem var det fotbollsträning som stod på schemat. men gud så fel jag hade. först hittade jag inte mina fotbollsskor och värsta paniken fick jag. letade verkligen överallt, hemska tanke. det är dem skönaste fotbollsskorna jag någonsin haft så dem fick bara inte va borta. jag vet inte vad jag hade gjort om dem inte kommit fram, hade troligen köpt ett par precis likadana nya. haha. fantasilös jag är, men dem är enormt sköna och jag tycker att dem är skitsnygga också.
men i alla fall, jag fick ringa runt till allt och alla kändes det som, och sen till slut var det hon som sitter på kansliet på skäldervikens idrottsplats som hittat dem inne i domarrummet där. och gud vilken lättnad. men allt bara klabbade hit och dit med allt så jag hann inte ens sticka till träningen. jag som sett fram emot det så enormt mycket. men nejdå, allt ska klabba för mig. åååååh, arg var jag dessutom.

så när jag kom hem till ängelholm igen så körde jag hem och tog på mig bikini och hämta min älskling, så bar det iväg till skälderviken för att hämta upp mina skor och sen ner till stranden för att bada. jag trodde aldrig att jag skulle göra det, men gud så skönt det var när man väl doppat sig. men innan dess kändes det som att benen skulle domna bort för att det var så kallt. men det var sjuuuukt skönt. paul den fegisen frös som en liten gris. haha.
sen när vi kom hem så var vi lite ovänner, för det hade blivit en fläck av saltvatten i sätet där jag suttit, eftersom jag varit blöt innanför kläderna. skitsur blev han. men det tog ett tag att få honom på gott humör igen, men det gick. sen tittade vi på prisonbreak och mös massor. sen gick han och la sig och jag tog hans bilnycklar och lite rengöringsmedel och gick ut och fixade fläcken i hans bil, så kände jag att jag ville vara lite snäll också så jag tog och körde upp till washacar och tvättade den också. han har gnällt länge nu att den ser hemsk ut men att han inte hinner tvätta den. jag till och med dammsugade den och polerade instrumentpanelen, vilken snäll flickvän jag är va?!

nu ligger han och sussar så sött medan en annan har betalat räkningar och så. ska faktiskt gå och lägga mig nu också för jag är megatrött. imorgon ska jag ner till stranden och bada igen. ska faktiskt vänja mig vid det så jag inte är en sån enorm badkruka i fortsättningen, för det var faktiskt ganska skönt sen när man väl doppat sig. :)

nattinatti!

liseberg - ett bra påhitt!

mm det är det verkligen. vi kom fram till det igår, att liseberg är ett väldigt bra påhitt. vi hade verkligen skitroligt. spökhuset var lätt roligast, det var jag och paul och ett par till som gick där inne, det roliga var att vi typ var beredda hela tiden och typ sa hej till dem som skulle skrämma oss innan dem hann göra det, flera gånger. superkul. :)
paul bara hallåja, annars?! till ett spöka och jag upptäckte ett, man såg hans besvikna min och han bara vinkade. haha. men det fick vi äta upp sen för sen var dem verkligen överallt. haha. men det var lätt det roligaste på hela dagen. det blev hur mycket skratt som helst.
en annan sak som är värd att nämna från gårdagen är att det finns en restaurang med pizza-buffé där man får äta hur mycket man vill, och vi tänkte att vi käkar där. men gud så illa det stället var. maten var definitivt inte speciellt god, det var bara tre sorters olika pizzor. sjukt äckliga. sen var servicen hur kass som helst. massor med servitriser och servitörer sprang omkring, vi hann äta upp en hel portion innan vi ens fick vår dricka, och ändå var det flera personer som jobbade där som bara stod med händerna i sidorna och gäspade och dem pratade med varandra och struntade i gästerna och, ja, det var sjukt dåligt. men det sa paul faktiskt till om när vi skulle betala. usch, ni som läser detta, ät aldrig där när ni besöker liseberg.
här kommer lite bilder från gårdagen!

ser ni så mycket folk som köade för att komma in? (innan öppningsdags)

lisebergs huvudingång (vi gick in andra hållet)

lunch på burger king direkt när vi kom dit

mysig barnkarusell (ser ni dem blå himlen?! kanonväder)

min fina paul inne på 3D-bion (skitkass var den, samma som förra året)

hellokitty-godis

visst är han finare när man för en gångs skull ställer upp på bild frivilligt?!

vi tar en paus på en bänk

älskling på bänken nedanför kanonens loop

lyckades fånga snabba kanonen i farten mitt i den blå himlen

jukebox - paul tjatade hela tiden att han ville åka i den gula amazonen

riktigt fräckt förkläde

ännu ett förkläde, men inte lika fräckt

texten på en body till bebisar, sjukt ball

spökhuset

kållerado, såå blöta vi blev

stolt vinnare av 2kg dumle

vilken min han har, sagoslottet är faktiskt kult, paul!

törnrosa

peter pan och kapten krok

aladdins lampa

kejsarens nya kläder

askungen

flumride, har nog aldrig blivit så blöt som jag blev den här gången,
och paul blev ännu blötare. haha.

vi hade som sagt en sjukt härlig dag tillsammans. och sen när vi kom hem såg vi två avsnitt av prisonbreak innan vi somnade. och gud så bra jag har sovit i natt.
bloggar mer senare idag, ska göra vid mig nu hade jag tänkt, och sen bege mig ut i det fina vädret!

pusspuss!

hektisk men underbar sommardag!



idag har jag verkligen gjort massor, fast jag jobbade i natt. när jag kom hem från jobbet i morse så kom paul ner och hjälpte mig att bära upp alla saker från bilen, sen satte jag mig vid datorn en liten stund och bloggade. sen var det dags att köra upp till skånebil för att lämna in min pärla. det var motigt, men det måste göras för att den ska bli fin igen. jag säger att jag har lämnat den till doktorn för operation efter en misshandel. haha. min bil är verkligen min ögonsten!

sen såg jag en otroligt festlig komedi, som egentligen är en slags teater eller vad man ska kalla det, som heter otroligt het och sjukt rolig var den. gillade den skarpt. rekommenderar alla att se den! den är som typ stefan & krister och dem, en del skådespelare har varit med i dem också så det är det stuket liksom. som sagt, I like!
emilia och elis skulle komma till mig direkt efter att dem varit hos doktorn och det gjorde dem också, men när dem var utanför mig och ringde massor med gånger så hade jag somnat. haha. när jag sen äntligen vaknade så var dem redan hemma, men dem kom sen igen efter bara en liten stund. fan, jag skulle ju inte somna, det var verkligen inte meningen. men jag var väl trött efter nattens jobb, och vem kan klandra mig egentligen?!

när dem sen kom så körde vi upp till maxi och köpte lite fika, och sen hem till mig och packa handduk, brassestol och fikat i en kylväska, sen var det plajjan för hela slanten, klitterhus valde vi och där är megafint. och gud vilken mysig eftermiddag vi hade där. gillar verkligen emilia och elis starkt. emilia är en sjukt bra vän och vi är så otroligt lika med många saker, eller ja, dem flesta faktiskt. är glad att hon kommit in i mitt liv. :)
här kommer lite bilder från eftermiddagen på stranden.

plajjan klitterhus i ängelholm

emilia strippar ;)

ungen är tokig i sand, den fanns överallt där den inte skulle vara

hur ligger elis egentligen?

stackars elis har fått ett sår på knäet

underbar bild på havshorisonten

efter strandbesöket var vi uppe en runda i stan och köpte en ögonmask till mig som jag kan ha för ögonen när jag sover på dagen, det sägs att man sover mycket bättre då och blir mer utvilad. och det skulle jag verkligen behöva, för man sover fan inte bra med solen som lyser in genom fönstret, hoppas den funkar. :)
kicks hade värsta rean när vi kom in där så jag köpte min en ny parfym också, dem andra börjar ta slut. skitgod är den.

svart ögonbindel från kicks 45:-

parfym från mexx, köpt på kicks

vi handlade även glass på ica supermarket, mumsigt. sen skjutsade dem hem mig för det var dags att laga mat till våra karlar som snart skulle komma hem från sina arbeten. hos oss blev det potatisgratäng med kotletter och grönsallad. vad blev det hos er emilia?! ;)
efter maten tog jag pauls bil för att bege mig till strövelstorp och döma en fotbollsmatch i herrsexan. härligt att spela så högt med hans bilstereo och underbar musik som man själv valt. gud vad jag älskar det.

strövelstorps idrottsplats

nu sitter jag här hemma efter att ha varit på maxi och handlat pålägg till frukosten imorgon, och väntar på paul som bara gått ner en sväng till statoil för att handla snus. illa när den tar slut, hela världen går ju under. haha. imorgon ska bli bege oss till liseberg så det blir inget bloggande då tror jag. har vi tur så kanske innan vi åker och kanske när vi kommer hem men vi ska inte hoppas på för mycket. innan sovdags blir det såklart ett avsnitt prisonbreak.

ps. äääntligen har sommaren kommit på riktigt.

nattinatti!

stress stress stress :(

nu har jag nyss kommit hem efter en dag på stranden med emilia och elis. supermysigt.
har inte tid att blogga något större nu, ska laga mat för snart kommer paul och sen ska jag iväg till strövelstorp och döma, men sen när jag kommer hem ska jag slänga upp bilder från dagen och skriva lite mer utförligt. promise...

ps. till middag blir det kotletter med potatisgratäng och tzatziki-sås.

tjingeling så länge!

kommer sakna min ögonsten



nu har jag precis kommit hem från jobbet efter en ganska trevlig natt. jag gillade faktiskt att jobba i natt, det hände saker och det var inte bara samma gamla vanliga. tyvärr får jag inte berätta specifikt vad som hände pga. sekretessen, men tror att det kommer stå lite i tidningen imorgon eller på onsdag och då kan jag ju alltid länka till den artikeln. :)

om detta vore en helt vanlig dag så skulle jag hoppat i säng nu och sovit ett par timmar, men det är absolut ingen vanlig dag för mig. jag ska lämna in min bil på verkstad, så jag ska vara billös hela veckan. har värsta ångesten. haha. ska vara uppe på skånebil klockan sju, paul hjälpte mig nu när jag kom hem att bära upp alla miljoner saker från bilen och igår städade och tvättade jag den så nu är den verkligen fin och i perfekt skick för att lämna över den till folk man inte känner. dem kommer ju tro att jag alltid håller den såå vacker. hihi. man måste ju visa sin bästa sida utåt. :)
men gud som jag kommer sakna denna bil. det är ju min baby, varför skulle tanten köra på mig för??? dumma tant...
här kommer en bild på min älskade fina bil som jag snart ska skiljas från i 5 dagar. snyft.


midsommarfirande!

årets midsommar var faktiskt lyckad. jag är inte den peronen som tvunget vill på värsta festen och supa som fan bara för att det är midsommarafton. nejdå, det duger mer än väl för mig att umgås med familj, nära och kära och bara ha det trevligt och äta midsommarmat och massa sånt som man brukar göra. och igår var en typisk sån midsommar. gud va trevligt det var. älskling var också med!

på morgonen när vi gick upp bakade jag bullar på den degen jag gjort kvällen innan, dem blev inte jättebra, men fullt ätbara när dem var nybakta, det var värre sen. haha.

hur mysigt som helst med nybakade bullar till frukost

paul njuter av mina bullar, eller gör han?!

lite fjant vid frukostbordet hör till. hihi.

sen var det bara att göra vid sig för att bege oss till berne & kristina utanför röstånga, på vägen var vi inne på netto i klippan och köpte en midommarblomma till kristina och liten present till min kära kusin fredrik som klarade körkortet dagen innan midsommarafton. congratulations cousin! :)
väl framme var det dags för fika, det blev tårta, kanelbullar och chokladdoppade jordgubbar. mums! det kommer jag definitivt göra själv några gånger sen, det var verkligen supergott.
sen spelade vi ett megaroligt spel som heter brainstorm, killarna mot tjejerna och dem vann, men det var bara för dem fick världens lättaste kort. haha, eller så är dem helt enkelt mer allmänbildade fast det ska vi ju inte erkänna. haha.

fredrik i dem fula brillorna som tillhör spelet

pappsen ser för rolig ut!

paul i dem fulaste brillsen!

spelet brainstorm!

min moster marie lärde mig att vika en båt av servetter, superduktig är hon på sånt hemmafix. sen fick jag lära paul, och ska inte han vara bäst då eller?! jo, för han tar flera servetter och viker en mycket större båt. men den blev fin. han kan om han vill!

stor båt vikt av servetter

efter spelandet åt vi jordgubbar, och mums vad det var gott. alla hade vi med oss våra egna jordgubbar som vi då åt med antingen ovispad grädde eller vaniljglass. finns det något bättre?!

paul åt jordgubbar med vaniljglass

jag åt jordgubbar med grädde och socker på *mums*

min kära lillebror hjälpte mig att fixa spotify också igår så nu har även jag det eftertraktade programmet. weeeeiii! så det blev allmän samling i köket. jag och paul fick även varsin keps av berne, jag fick en valtra/valmet-keps och paul fick en lantmännen maskin-keps. haha. sååå ful. han ser ut som en bonne i den.

bonna-paul och fredrik

ser han inte ut som en redig bonne så säg!!! haha

senare på kvällen blev det dags för lite gottebord, som då fallit på min och pauls lott att ordna, eftersom vi hade lite knytkalas med maten. såhär ser en del ut av det. farligt mumsigt!

blandgodis från netto, OLW sourcream&pepper chips och U.S. American dip

tänkte jag skulle bjuda en bild på vad jag hade på mig igår. man ser inte så värst bra, men det är alltid nåt. haha. brukar ju inte visa såna "dagens outfit"-bilder men det kanske man skulle börja med, eller?!

svart tunika från New Yorker och blommönstrade leggings från Ullared

tyckte det var längesen jag la upp en bild på mig själv så varsågoda!

senare på kvällen när det var dags att köra hem stuvade vi in heeeela familjen utom simon i min lilla peugeot. haha. vi skulle fotat eller filmat för det var minsann en syn, och potential youtub-material. hahahaha. mamma och pappa satt bak, och fråga mig inte hur dem fick plats, jag förstår det fortfarande inte. men vi kom hem allihop helskinnade.
när vi kom hem till svalöv tittade jag och paul på prisonbreak innan vi somnade, såg hela tre avsnitt och det gjorde vi även nu när vi vaknade. mysigt. vi har verkligen fastnat i den serien, vi är helt beroende. härligt när man kan vara beroende av något tillsammans. hihi.

måste bara berätta. haha. mamma har hittat två par glasögon på mitt gamla rum här hemma hos dem, ett par solglasögon och ett par läsglasögon och vi har inte en aning om vems det är. hon trodde det var mina eller pauls. och igårkväll när vi kom hem var vi bara tvungna att pröva läsglasögonen på paul, och han såg grymt rolig ut. jag fick mig ett gott skratt. haha.

hahaha, alltid lika go och gla´ min paul!

nu har vi nyss kommit hem från byn, vi har varit heeela familjen och ätit mat på kockens restaurang här i svalöv. det blev pizza för min och pauls del. mums. sen efter denna syndiga helg måste allvaret med nyttig mat börja igen. bara för vi har ätit onyttigt denna helgen, betyder inte att vi ska fortsätta så. icke sa nicke!
mina föräldrar körde mot ängelholm för en stund sedan för att lämna paul hemma hos oss, jag ska snart packa ner min dator för att köra till jobbet. jobbar ju i natt och imorgon natt. på dagen imorgon ska jag ta itu med mina tradera-auktioner. har ju massa kläder som behöver skickas till olika ställen. fick sålt riktigt mycket ändå, är supernöjd.

ha en underbarkväll allihop!
nu ska jag bege mig till jobbet.

puss o kram!

är faktiskt ganska stolt över mig själv



nu ikväll har jag fått gjort massor sen jag kom hem från matchen. gjort vid mig och klätt på mig pyjamas var typ det första jag gjorde. sen ställde vi oss och hjälptes åt med att göra en fruktsallad och att noppa alla jordgubbarna som jag köpt till imorgon. men vi la i några i vår fruktsallad. mums! :)
såhär god ser den ut i min tallrik!

har även hunnit med att göra en deg till frukostbullar som nu ska jäsa över natten. egentligen är det bara ca 5 timmar, men det gör inget att den står hela natten ju. den blir inte kass av det. såhär liten är den nu:
och imorgon ska ni få en bild till på den, och förhoppningsvis har den växt megamycket då, för den här lilla bollen blir det inte många bullar av. hehe. sen har jag vitlökssmör i kylen så det kan bli riktigt riktigt mumma att bre på det när dem är precis nybakade från ugnen. mmm, läängtar!
nu ska jag försöka dra bort älsklingen från datorn så att vi kan se prison break och mumsa på vår fruktsallad. visst ser han koncentrerad ut, min söta älskling?!
tjingeling!

mysdag med underbara människor!



idag har jag umgåtts med emilia och hennes son. först fikade vi och såg madagaskar 2 och åt middag, sen efter mycket tjat drog vi ner till stranden och gud så mysigt det var. elis hade fått en typ surfingbräda för barn av mig och han älskade den. han kommer ha sjuukt mycket roligt med den i sommar. här kommer lite bilder och även en helmysig film från stranden vid hamnen i vejbystrand!




efter att vi varit på stranden åkte jag till skälderviken för att döma en match mellan skäldervikens herrar och kvidinge. matchrapport kommer senare.

har även varit och köpt jordgubbar till imorgon. svindyra har dem blivit nu igen. 45 kronor per liter. helt sjukt. menmen, det är ju så himla gott och dem får sålt dem oavsett vilket pris dem tar så det är klart dem tar betalt då, det hade jag också gjort. man är väl inte dum...

nu när jag kom hem så ville jag ner till stranden för att ta en promenad, men det ville inte paul. såå tråkig är han. så jag får väl sätta mig och se prison break för mig själv. för den tråkmånsen kan sitta och tråka bäst han vill. så det så!

tjingtjing!

lite lack man är!

skrev ett sånt megalångt inlägg här igår, men det bara försvann. skitlack blev jag, så sen bojkottade jag bloggen hela kvällen sen. palla skriva om allt. men det får jag väl ändå göra nu. hehe.

igår var en riktig ego-dag. gick upp och åt frukost i soffan vid TVn och tittade på prison break. vi ska ju se det tillsammans, jag och paul. men så hade han sett några avsnitt utan mig när jag var hos emilia. jo det måste jag också berätta, var hos emilia i tisdags kväll och typ halva natten. haha. vi såg säsongsavslutningen av desperate housewives och pratade om allt mellan himmel och gjord, sen sätte vi på johan glans och skrattade ett tag. supermysigt. gillar den tjejen skarpt! :)

sen igår morse skulle jag egentligen åkt till busfabriken i helsingborg med amanda, ludvig och linda men det blev aldrig av för ludvig blev sjuk och kräkte på morgonen. stackare. så vi får hitta på något en annan dag istället. stackars amanda som hade sett såå mycket fram emot det. synd att jag hade fotboll igårkväll, annars hade jag kört ner och lekt med henne ändå.


och igår när paul kom hem blev det ugnsstekt falukorv med makaroner till middag. mums! gillar faktiskt att göra massor med olika sorters mat. man ska inte äta samma alltid, för då blir man så grymt trött på det.


-  visst ser det gott ut?  -


efter maten nästan direkt så var jag tvungen att köra till kvidinge för att döma en F10-match. dem ringde och frågade om jag inte kunde tänka mig att ställa upp, och visst jag är inte den som är den. hade nog inte kört dit enbart för att döma en F10-match men jag skulle ju ändå träna igår, så varför inte liksom. träningen sen gick hur bra som helst och var superkul. kände mig ganska alert även om jag fick hoppa av tre-fyra minuter och stretcha, men jag hade ju inte fått dem uppvärmningen som dem andra så hade inte riktigt hunnit det. och det är ändå viktigt så man inte sträcker sig och så, för det hade varit ganska förargligt.

nu idag har jag nyss vaknat typ. ska träffa emilia och hennes son nere på stan sen och ta en fika. det är ju inte så fint väder att man kan åka ner till stranden som vi först hade tänkt. synd, för det var jag enormt sugen på.
sen ska jag göra potatisgratäng och kotletter till middag idag. mums! och efter det ska jag köra till skälderviken för att döma som assisterande domare. skoj ska det bli. äntligen är man igång med dömningen igen.

allt i mitt liv känns så oerhört bra just nu. jag har fotbollen, dömningen, underbara vänner här uppe, ett bra jobb som ger en stadig inkomst, en fin bil, en fin lägenhet, en framilj som bryr sig om mig och bäst av allt - världens bästa pojkvän. kan mitt liv bli mycket bättre än såhär? knappast...

nu ska jag klä på mig och äta lite frukost. hörs senare.

tjingeling...


fan va PINSAMT!!!

vi är sååå klantiga, eller ja, jag rättare sagt.
har ju tvättstugan idag. så var jag och paul där nere och fixade, så skulle jag springa in till honom i grovtvättrummet med tvättmedel och vad gör jag, jo jag glömmer tvättbrickan inne i tvättstugan så vi kommer inte in där igen. jag ringer fastighetsjouren så någon kan komma och öppna för oss. men så sa han att han inte fick tag på någon just nu, så han skulle ringa upp innan han skickade någon.
på baksidan hittade vi ett fönster, efter en stunds meckande lyckades vi få upp det och paul hoppade in. måste ha sett sjukt roligt ut. men i alla fall, så när vi stod där inne sen och vek tvätt i godan ro, vem kommer då om inte chefen på securitas! haha. men vi slipper betala för det, för dem gjorde ju fel som skickade någon innan dem ringde upp igen, ringde dem och pratade med dem om det sen. vilken jävla tur vi har egentligen. tänk om det inte hade gått att lösa, alla våra kläder var ju där inne. haha.
egentligen är det ganska komiskt när man tänker på det, men ack så klantigt!

between each smile there's a tear in your eye...

påminnelse: auktioner på tradera



vill påminna alla om mina auktioner på tradera.

satt precis och kollade igenom mina auktioner, och många av bilderna är fan inte rättvisa mot plagget. om detär någon som vill se fler bilder så går det att ordnas. till och med kan jag ta på mig plagget så ni ser hur det ser ut.


ni hittar mina auktioner här.


kvällens filmmys räddat!



ääntligen har den kommit ut, den nya wallander-filmen. som jag har längtat. :)
och ikväll ska vi se den, paul och jag. mys kommer det att bli. men om jag får som jag vill så ska vi iväg och simma först, men vet inte om badet har öppet. det får vi kolla.

dagen idag består av tvätt och åter tvätt. har ganska mycket tvätt faktiskt. och sen har jag mammas överkast också som jag lovade henne att jag skulle tvätta eftersom vi har så stora tvättmaskiner, det får nämligen inte plats i hennes som hon har där hemma. klart man ställer upp...

linda ringde innan också, ska följa med henne och barnen till busfabriken i helsingborg imorgon. ska bli sjukt skoj!

sen när paul kommer hem ska vi käka middag. idag blir det riktig husmanskost. kokt nypotatis med färsbiffar, brun sås och kokt broccoli. MUMS!!! finns inget som slår det.
men nu ska jag äta frulle och sortera tvätt.

tjing!


dags att sova? JADÅÅÅ!!!



javisst, nu ska jag faktiskt lägga mig i min renbäddade säng bredvid älsk och sussa. riktigt härligt ska det bli.

innan när vi såg film blev det istället första avsnittet på första säsongen av prison break. många säger att den serien är bra så tänkte att vi får väl testkolla, och visst var den det. nu när legend of the seeker är slut så får man ju hitta något nytt att titta på. :)

men nu ska jag sova.

nattinatti!

städdag och kvällsmys

idag har jag i princip sovit bort hela dagen. har inte alls mått bra, nu mår jag dock lite bättre. tror febern är borta, men näsan rinner fortfarande som en fontän. man får snyta sig hela tiden och usch vad det är jobbigt.
men jag har i alla fall städat hela lägenheten spotless. det är bara hallen kvar nu och den ska paul ta. det är hans område. :)

nu har vi ganska nyligen kommit hem från en cykeltur till maxi. behövde köpa en ny kolsyretub till vår sodastream och så köpte vi lite frukt. har stått och gjort fruktsallad som vi ska äta när paul är klar och se en film. mys.

fruktsalladen innehåller:
ca 15 jordgubbar
2 bananer
2 apelsiner
1 äpple
visst ser det gott ut?
har även glömt att lägga upp bilder på inköp från new yorker på center syd. det blev en svart liten party-handväska, en svart tunika och ett porrigt nattlinne. ;)
allt detta för 287 kronor, som hittat!


jag hade tänkt ha den svarta tunikan på midsommar och till hade jag tänkt ha ett par svarta leggings med silvrigt blommönster på som jag har sett på ica maxi. supersnygga. tycker det är så tråkigt att jag bara ha svarta leggings alltid. skittrist. så nu får jag minsann börja variera mig lite tycker jag.

imorgon ska jag bara ta det lugnt på förmiddagen, sen blir det tvätt och så som gäller.

nu ska jag fixa över en bra film till datorn i vardagsrummet så vi kan mysa till det, måste streama dricka också till oss. paul köpte någon ny BOBMIXX-saft med smak av blåbär och hallon. ska bli íntressant.

tjingeling!

dunderförkylning, feber och halsont



detta är en hemsk dag som kommer tätt efter en hemsk natt. mår verkligen pissedåligt. vill bara krypa ner under täcket i soffan och somna igen. men det går inte. det måste städas här hemma. det ser verkligen ut som kriget. paul blir på så dåligt humör när det gör det. och det är inte så skoj att vara i samma lägenhet som honom då. suck. så man får inte vila, fast man är sjuk. :(

tyvärr blir det nog inte speciellt mycket uppdaterande här, kommer antagligen varken orka eller ha tid. men imorgon...

Frågestund!

eftersom jag misstänker att jag inte kommer hinna blogga speciellt mycket imorgon så får jag väl ordna till med en liten frågestund istället.

det är bara att fråga mig vad ni vill genom att kommentera. jag svarar på allt. :)

nu vet jag inte hur pass populärt detta är men jag vet att jag har många läsare som inte ger sig till känna någon gång alls. hade varit kul att höra något ifrån Er!


väla-shopping

idag när jag var på väla skulle jag absolut inte handla något onödigt. det blev studentpresenter till både niklas och anton. samma sak till båda två, misstänker att ingen läser min blogg som känner dem så jag kan skriva vad jag köpte. hehe. ;) varsin blåmönstrad porslinsskål från Kosta Boda. skitfina.
det blev även två kjolar för 50kr styck, basic i bomullstyg nu till sommaren, en lila och en grå. skitsköna. sen leggings som jag planerat, det har dem inte på ullared direkt och alla jag har hemma är typ slitna. sen blev det ett svart basic linne för 70kr och en bikiniöverdel som absolut inte var planerad. gillar egentligen inte den modellen men när rebecka provade en blev jag frälst så jag slog till. 100kr kostade den. som hittat. men nu är det slut på shopping för denna månaden. haha. och för låååång tid framöver. här kommer bilder!





äntligen lite uppdatering i text



vilket hemskt jävla väder det är ute. har spöregnat hela dagen idag, och nästan hela dagen igår. hur tråkigt som helst. kan man bli annat än deprimerad, och stackars alla som tar studenten idag och imorgon. fan va trist.

igår när vi var på ullared gjorde jag vid mina naglar. superfint med lösnaglar. där satt en sån person från ett företag och gjorde vid dem gratis om man köpte ett paket från hennes företag. och det gjorde jag, och det kostade bara 33 kronor. helt sjukt. så nu är mina naglar superfina. eller vad tycker ni?
och här kommer även en bild på emilia som är tagen på mcdonalds parkering i varberg på vägen dit!
idag har jag mest tagit det lugnt på dagen. har lagat supergod middag som vi ska äta resterna av till lunch imorgon. nämligen fläskfilé med mangochutney-sås. mums. receptet hittar ni här.
sen när paul körde till sitt extrajobb körde jag till väla för att träffa min kära vän rebecka. hon jobbar utomlands som reseledare för fritidsresor så hon är typ hemma på semester och åker igen på måndagmorgon. och vi mååååste hinna ses innan dess och idag var typ enda dagen. så idag har vi haft en mysig dag med letande av kläder till henne och studentpresenter till anton och niklas och fika på mcdonalds. supermysigt. har verkligen saknat henne och kommer sakna henne enormt mycket nu när hon åker igen. men huvudsaken är att vi hunnit ses nu när hon är hemma. :)
sen när jag var hemma i ängelholm igen så körde jag in om maxi och köpte två blombuketter och kort, en till niklas och en till anton (som paul ska på studenten till), så slipper man ut i ruschen bland alla sistaminutare imorgon.

nu när jag kommit hem har jag rensat lite i min garderob och lagt upp annonser på tradera. ni hittar dem här. har aldrig sålt något på det sättet innan så det är bara att hoppas att någon budar och att man får sålt det. har ju inte satt speciellt höga priser. gå gärna in och titta. :)

imorgon är det student för hela slanten. niklas, min fina barndomsvän, tar studenten från byggprogrammet i kävlinge så jag ska hem till honom och fira det. sen ska jag vara taxi till dem på kvällen/natten. så jag ska faktiskt med in till stan och träffa folk jag inte har träffat på länge. det gör ju ingenting att man är nykter. man kan ha skoj ändå.

nu ska jag plocka ihop mina saker jag köpt och lägga in dem i garderob och så. sen ska jag sova.

puss o kram

ullared-shoppning

jag lovade ju att lägga upp bilder på allt jag köpte på ullared igår. så här kommer det!


skitsnygg lila handväska i konstläder

hipster (även svarta i samma stuk)

hipster (även svarta i samma stuk)

hipster med söta apor (även helt rosa i samma stuk)

hipster med söta apor (även helt lila i samma stuk)

svarta trekvarts joggingbyxor

3 par fotbollsstrumpor från umbro (1 par mörkblåa och 2 par svarta)

träningströja från everlast

umbroshorts som jag kan ha både när jag tränar OCH när jag dömer

leggings med jeans-look

långärmad träningströja från umbro (ääälskar den ♥)

svart tunika-tshirt

tränings t-shirt med cool text

tunika från disney (tingeling) emilia köpte likadan :)

träningströja i mysigt tyg

mönstrade leggings

t-shirt att träna i från everlast

svart tunn långärmad, lite längre modell

USB-grej som ger fler USB-portar till datorn. PERFEKT!!!

den här boken har jag hört ska vara jättebra, men hemsk

nagelfil. ett måste nu när jag ska börja göra vid mina naglar oftaofta

gullig fotoram som emilia hittade att sätta ett foto på gosan i! (mjau står på glaset)

världens bästa lösnaglar

krom-tabletter som minskar sötsuget. (funkar faktiskt)

superbra mascara från loréal, kostade bara 30 spänn. otroligt!

nya spislock till köket som ska på när det är vidgjort!

REA-auktioner på tradera



idag blev det lite rensning i min garderob och jag la upp annonser på tradera, så mina kära läsare - in och kika. där finns superfina kläder som jag önskar att jag själv kunde ha.

klicka bara här så kommer ni till mina auktioner.

matchrapport: Kvidinge - Vejby 10/6-09

redan på dit ägen bådade det inte gott då det ösregnade hela vägen dit, men väl framme i kvidinge var det faktiskt uppehåll. som tur var. fast det kom sen, i mitten av första halvlek och regnade halvleken ut, sen var det uppehåll hela andra, så det var ändå skönt. fast då var man redan blöt. haha.

innan match skedde ett litet missöde, då huvuddomarens skitstarka liniment råkade spillas ut på golvet och jag trampade i det med mina strumpor. illa ila. jag hade inte en aning om vad som skulle vänta på grund av detta. under hela matchen och fortfarande nu ikväll har jag riktigt ont under fötterna, det känns som det sticker och dem är liksom domnade och så kyler det. skum känsla. fastän jag har duschat så känns det så, det har alltså inte gått bort. sjukt.

jag hade alltså sjukt ont i fötterna hela matchen, vilket medförde att jag inte riktigt hann med i alla löpningarna. men det gjorde inte så mycket som tur var, jag missade personligen inte något avgörande och inte en enda offside. det är jag ganska stolt över, jag har gjort mitt jobb i alla fall.
huvuddomaren som jag dömde tillsammans med idag går inte riktigt jämnt upp med mig. vi har lite annorlunda domarstil, han och jag. jag höll inte med om alla beslut och så och var förvirrad ibland. men jag la mig inte i utan gjorde det jag skulle, så var det ingen som kunde klaga på mig i alla fall och det blev ju bra i slutänden.

bortalaget vann med fullt rättvisa 0-3. det kunde dessutom ha blivit mer. tyckte verkligen att dem hade riktigt bra spel och spelade ut kvidinge många stunder. hade dem bara satt sina chanser hade resultatet blivit betydligt högre. kvidinge hade inte särskilt många farliga anfall och det var en svängig match med mycket kontringar och så.

efter matchen fick man fika i klubbstugan! :)

Sandra Nilsson 133410

härlig utekväll i fredags

i fredags var jag som jag berättat ute med min nyfunna vän emilie. superskoj hade vi. äntligen har hon skickat bilder som vi tog då. så här bjuder jag på dem!




har överträffat mig själv

jag handlade faktiskt inte alls mycket och absolut inte mycket onödigt uppe på ullared idag. superglad är jag däremot. har gjort vid mina naglar också. det satt en sån där person och gjorde vid dem och satte på lösnaglar och så gratis om man köpte en paket ur deras märke, och det är ett märke jag har haft innan. skitsnygga. (kommer bild sen, hinner inte nu) 33 kronor kostade det mig. helt sjukt. det är ju nästan gratis. så nu känner jag mig sjukt kvinnlig. haha.

kommer att ägna dagen imorgon åt att ta bilder på det jag har köpt och lägga upp här.
nu ska jag fortsätta med maten, det blir hemmagjort pizza med botten av hönökaka. mums! sen är det dömning i kvidinge!

wish me luck...

pusstja!

magpirr och försovning

fröken emilia hade minsann försovit sig. sitter nu hemma hos henne vid hennes dator och väntar på att hon ska bli klar så vi kan bege oss. fan va skoj det ska bli. pirrar i hela kroppen!
kommer att blogga om alla mina inköp senare, imorgon tror jag att jag har tid till det. har ju match ikväll i kvidinge. ska döma tillsammans med en kille som heter antonio som är sjukt trevlig. ska bli skoj!

impulsiv utflykt! :)

imorgon ska jag och min kära väl emilia åka iväg på en mycket impulsiv utflykt till självaste ullared. det blev bestämt för typ tjugo minuter sen. haha. skoj som fan. först skulle vi till väla, sen bara shit, vi drar till ullared. det är en skojjig utflykt. kostar lite mer i bensin men det är fan inte mycket och så får man en roligare dag dessutom! fan vad jag längtar. men nu ska jag sova, måste sova, för jag ska hämta henne klockan sju imorgonbitti!

natti natti!

lunch med mina underbara flickor!



idag har jag fått gjort en hel del, dock inte vettiga saker som jag hade tänkt här hemma men ändå. vaknade och stack direkt bort till skånebil för att få kollat skadorna på min bil, dem fotade den och så. det kommer kosta 10 000:- plus moms så det blir inte fullt så mycket som vi trodde, men ändå mycket. fick en tid då jag ska lämna in den, den 22e juni kl. 07.00. som tur är har jag ju en annan bil under den tiden den är borta. :)

efter det var jag en sväng på ÖB och snackade med emilia, sen körde jag och hämtade lina i munka. sen lunchade vi alla tre och hade supermysigt. dem är verkligen fina vänner, är glad att jag träffat dem.

sen klockan tre kom hon tanten som körde på mig tillsammans med sin gubbe, och vi skrev papper och så som vi ska ge till försäkringsbolagen. dem var faktiskt trevliga. 74 år var tantan. ganska gammalt, hon ska fan inte ha körkort egentligen. tydligen så hade det hänt tre gånger tidigare på kort tid att hon backat på någon. det är fan inte bra alltså. haha. menmen. huvudsaken är att jag får bilen lagad och slipper betala något.

nu har dem gått och lina kommer snart igen, och paul kommer snart hem från jobbet. då ska vi äta sallad. jag med räkor och dem med kyckling. mums vad gott det ska bli. paul ska även köpa med sig minibaguetter hem som vi ska baka i ugnen och ha till. yummy!

sen ska jag och lina antagligen se på film, i taket lyser stjärnorna, lina sa att den skulle va bra. har fixat hem den till henne! :)

nu ska jag börja på maten.

pusspuss!

det absolut värsta har hänt



mormor hade med sig världens godaste fika och vi satt och mös på balkongen, sen var vi uppe på willys och handlade lite. jag köpte räkor som jag tänkte tina och äta imorgon. mums! men vad har man till räkor egentligen?
därefter var jag inne på maxi och handlade lite annat, kötffärs bland annat, en del saker vill jag bara inte köpa på willys. vet inte varför, men litar inte på dem riktigt. hämtade även mina nya skor som kommit med posten, beställde dem för evigheter sen men dem var restade. fick även köpt lite jordgubbar av gubben utanför. rensade dem nyss, och dem är livsfarligt goda. kommer leva på jordgubbar resten av sommaren. :)

skorna jag köpte, kommer från ellos

men det värsta hände ändå sen när jag satte mig i bilen och backade ut från parkeringen. just när jag står där stilla och har precis tryckt ner kopplingen för att växla upp i ettan och så småningom köra därifrån, då bara hör jag en smäll, bilen hoppar till och jag ser en stor röd ford mondeo vid sidan om mig. en gammal tant har backat in i min bil, min älskade nya blåa cabbe. hur fan kan man vara så dum? först brusade jag upp och sprang ut ur bilen och skrek och hade mig, sen bara slängde jag mig ner på rumpan mitt på parkeringen och satt där och grät. tårarna forsade ner för mina kinder. helt sjukt. men som tur var så tog hon på sig ansvaret och så, hon ska komma hit imorgon så vi kan skriva papper och så. men det är ändå hemskt. det kan komma att kosta upp emot nästan 20 000:-. helt jävla sjukt. ska in på verkstaden på skånebil klockan sju imorgon bitti och träffa en som har hand om plåtskador.

paul var så snäll och kramade mig och tröstade mig sen när han kom hem också. vi lagade tacos och åt tillsammans och hade allmänt trevligt. supergott blev det.

nu ikväll har jag varit och tränat fotboll och det var riktigt skönt att glömma bort det som hänt och bara göra något som jag tycker är roligt. riktigt härligt väder också. fick även reda på att jag är spelklar från och med onsdag och så provade jag ut matchkläder och så. riktigt skoj!

nu ska jag strax hoppa in i duschen och duscha av all svetten, som visserligen nu har torkat in i kroppen. haha. sen ska jag och paul se en film, blir antagligen drömkåken!

tjingeling!

jag är på städhumör, otroligt!



ja minsann, ni läste rätt. jag är faktiskt det. vill städa lägenheten så den blir spotless och skinande. dammsugade lite i vardagsrummet och köket nu innan mormor ska komma mest för ATT, och så blev jag sjukt sugen på att börja städa ordentligt. jag ska nog göra det när hon har gått. börja i alla fall. eftersom jag måste göra det själv så kommer jag inte att hinna klart innan min träning börjar, men jag kan ju göra mitt bästa.
jag ska ju ändå vara hemma hela veckan, och då vill jag ju ha det fins runtomkring mig. :)

mormor skulle handla fikabröd med sig, undrar vad det blir. nyfiken...
synd bara att inte morfar också kunde komma förbi och se hur vi bor. men vi får bjuda hit dem på middag en kväll sen. det ska jag satsa på! sen när köket är färdigt.

frågan är om jag ska ringa till paul och säga till honom att han hämtar tapeterna på vägen hem från jobbet eller om jag ska vänta med att prata med honom tills han pratar med mig. hmm. det är frågan. äh vi får se.
vi skulle äta taco idag, men han glömde handla det mesta igår när han var på maxi. så då får det bli att äta det som finns i frysen. ska jag ens laga mat till honom? ska jag verkligen vara såå långsint? vi får se.

nu ska jag plocka fram något ur frysen iaf, sen kommer mormor. och då ska jag passa på att boka tvättid när jag ändå går ner på parkeringen för att möta henne.

tjingeling!

tycker inte om...

usch, jag tycker inte om när man ska behöva gå och lägga sig ovänner. känns inte alls bra. och det blir ju bara värre om jag väcker honom nu och vill prata och reda ut det. eller ska man fortsätta sura och låta honom komma för en gångs skull? jag tror jag satsar på det. haha. han får faktiskt också ångra sig någon gång. det är alltid jag som kommer och säger förlåt, ofta när det inte ens är mitt fel att det blivit som det blivit. det är fan hans tur nu. punkt.

idag har jag varit och dömt min första match för säsongen som huvuddomare, ni kan läsa om det i matchrapporten nedan, tänker inte babbla med om det här. hehe.
men efter matchen begav jag och paul oss till min mormor och morfar i torekov, dem har sin husvagn på kampingen där. supermysigt. har spenderat näst intill alla mina somrar någonting där sen jag föddes. supermysigt. älskar att hälsa på dem där. det är så lugnt och fridfullt på något sätt.
vi åkte mormors bil (som jag då körde) in till torekovs hamn och åt på restaurang och hade allmänt mysigt. när vi sen kom tillbaka till kampingen så köpte vi glass (och jag köpte en påse ahlgréns husvagnar till morfar) och sen åt vi glass med jordgubbar nere i husvagnen. myspys.
och imorgon kommer mormor och hälsar på mig imorgon och fikar lite. hon har ju inte sett hur det har blivit här i lägenheten, hon har ju inte varit här sen vi höll på att göra vid datarummet och det var ju precis då när vi flyttat in och det har ju hänt megamycket sen dess.

nu ska jag faktiskt se en film, sen ska jag gå och lägga mig i någorlunda tid.

pusspuss!

matchrapport: Bjärelaget - Västra Karup 7/6-09




det var alltså min första match för i år som huvuddomare och nerverna var därefter, även om det bara var en damreserv-match så var det ändå lite prestige i det hela. för så lågt i serierna dömer jag liksom aldrig annars, och det visste ledarna när jag kom dit, så någonstans var jag en "bra" domare för dem, och bättre än dem som dömt dem tidigare den här säsongen. och det sa dem till mig direkt när jag kom dit, så någonstans hade jag pressen på mig att visa att det faktiskt var så också.

det var en ganska jämn match rakt igenom med mycket anfall på båda hållen, det pendlade liksom hela tiden vilket lag som var hetast för stunden. matchen slutade med bortaseger 1-3, vilket var rättvist.

för min del kändes allt superbra. ville inte ha mina dubbaskor, för det finns ändå viss risk att man vrider knälederna och så med dem när man inte är så bra tränad och man ska göra snabba vändningar och så. och i en sån här match där bollen tjongas mycket fram och tillbaka utan adress så blir det mycket sånt. valde därför mina inomhusskor. dem kändes supersköna.
första halvlek gick riktigt riktigt bra, dömde som jag brukar med mycket fördel och ville synas så lite som möjligt. man vill ju inte förstöra spelet när det fungerar genom att blåsa en onödig frispark. så länge spelet flyter på så brukar jag inte gå in och "döblåsa" bara för att en armbåge kom för högt och kraftigt eller liknande. så länge spelarna klarar av sånt spel, så tycker jag det är mycket bättre.
ganska tidigt i matchen gav jag bortalagets målvakt en varning efter en ganska så vårdslös tackling, hon kom ut ur målet och gjorde en mycket ful glidtackling, visserligen träffade den inte och skadade inte motspelaren, men enligt min mening kunde det ha varit så och därför valde jag att gå in och varna mest för att lägga en nivå och visa att sånt inte är okej när jag dömer. (det är aldrig okej, men när en del domare dömer så är det tydligen det, tråkigt nog)

i andra halvlek svek min kondition mig litegrann och jag blev lite av en "cirkelsdomare", men tyckte ändå att jag följde med riktigt bra och jag missade definitivt inga klara grejer. två-tre offsider missade jag nog tror jag, men det gör man ju alltid när man är ensam domare på en sån stor plan. det finns liksom inte en chans att man kan ta allt till hundra procent när det gäller det.
som tur var så var det här en match där det är mycket svårt att INTE vara en cirkelsdomare, om man hinner med solklart och bra på ena hållet så kontrar dem andra efter en tjongboll och så är man efter igen. där anser jag att det är mycket bättre att vara lite efter löpmässigt och istället koncentrera sig hundratio procent på spelet och vad som händer, än att lägga fokus på att springa ihjäl sig när man ändå inte hinner.

ledare och spelare från båda lagen var nöjda och berömde mig efter matchen, och det tog jag verkligen åt mig. känner verkligen att jag är igång nu den här säsongen. ser enormt mycket fram emot nästa match som är på onsdag redan, som assisterande i kvidinge för deras herrar.

en klart godkänd insats alltså. lite mer till och med!

Sandra Nilsson 133410

det blir nästan aldrig som man tänkt sig



nej minsann. det blir det verkligen inte. igår skulle det komma massa folk hem till mig, men det blev verkligen inte så. kvällen började med att man fick göra vid sig när paul kom hem från jobbet, sen begav vi oss till helsingborg för att äta på restaurang oasen med tobbe och malin. supergott. det blev trerätters med vitlöksbröd till förrätt, köttfondue till huvudrätt och marängsviss till efterrätt. jag ångrar riktigt mycket att jag inte har kameran med mig.
därefter åkte vi tillbaka till ängelholm för emilia skulle komma till mig. och folk från kvidinge och josse och några av hennes kompisar, men det blev aldrig av att dem hann komma hit. sen skulle vi dra ner till stan och festa här i ängelholm, men så slutade det med att paul körde oss till helsingborg där vi gick på harrys. brukar vanligtvis inte gå på det stället, har inte hört så mycket gott om det men gud, det var faktiskt ganska skoj. riktigt mycket blandat folk. träffade en gammal kompis från högstadietiden, vilket var sjukt skoj. var riktigt längesen man såg honom. :)
när vi sen skulle hem stannade vi till på mcdonalds på stattena, var ju tvungna att äta lite fyllekäk. jag tog cheeseburgare och hon en kyrkmeny. hahahaha. gud vad vi fick vänta länge på den. kyrkmeny, det vet väl fan alla vad det är. eller?!
men gud vad vi har sovit gott i natt. hon är på öb och jobbar nu och vi ska käka frukost, sen är det dags för mig att köra ner till lund till mitt jobb. kommer va sjukt trött i natt, men får ha redbull och koffeintabletter med mig, då löser det sig nog. :)
den stora frågan är bara, vilken tid är man egentligen körduglig?!

nu ska vi göra bullar i ugnen och ha mysfrukost på balkongen, sen är det ju bara för mig att klä på mig. hade tänkt att jag först skulle hinna in på arkenzoo och se om dem har en foderspann till gosans mat. den plastkassen (som faktiskt är till för kattmat) vi har nu börjar bli ganska skabbig. bättre att ha en riktig sån foderspann i plåt.

men nu ska jag slänga in bullarna i ugnen.

tjingeling!

ikväll blir det partaj

yes, ikväll ska det drickas alkoholhaltiga drycker hemma hos mig. tjejerna kommer och vi ska ha allmänt skoj. kommer nog några grabbar också tror jag. :)
hoppas martin och någon annan kommer. hihi.

men nu på dagen måste jag först köra ner till systembolaget och hämta min beställda sourz tropical fruits. den är ett måste. hehe. annars blir det inte fest ju. ska flytta ut mitt singstar i vardagsrummet också så kan vi släppa loss riktigt rejält. måste städa undan lite här hemma också så här är fint. men dammsuga och sånt är det inte lönt man gör förrän festandet.

just nu sitter jag och pratar med världens sötaste person och ser på nallepuh på tv. hehe. ska faktiskt snart klä på mig och äta frukost och städa, och sen köra till maxi och ordna lite tilltugg till ikväll.

tjingeling!

morgondagen spikad

imorgon blir det FEST hemma hos mig. det kommer lite folk och vi ska supa till det och sen dra ut antagligen. fan va skoj det ska bli. ska bara ordna ihop lite grabbs också. det krävs. haha. skitkul tror jag det kommer bli i alla fall. och om allt går som det ska så kommer min kära lilla pp också. och det längtar jag extra mycket till i så fall. :)
det tråkiga är bara att jag måste jobba lördagsnatten. menmen. sånt får man ta. annars kan jag inte vara ledig nästa fredag ju och det måste jag när jag ska på student ju!

under dagen har jag inte gjort särskilt mycket. gick upp i hyffsad tid och åt frukost, sen busade jag lite med doris. sen körde jag i god tid till lund och gick en sväng på rusta för jag skulle köpa en sån slushice-maskin som dem skulle ha för 99kr men dem var slut tyvärr. så det blev bara att jag köpte airfreshner och diskmedel (luktar skitgott hallon-blåbär). sen var tanken att jag skulle prata med henrik på kontoret men han var inte där så får väl ringa honom på måndag istället.

nu sitter jag här med evelina på jobb och har det trevligt. alla trevliga minuter i telefonen förgyller tillvaron extremt. :) såå söt.

ska försöka få tag på paul också så vi kan bestämma lite närmare inför morgondagen. han får ju också dra hem lite vänner tycker jag. det är inte mer än rätt. :)

nu ska jag ringa sötisen.

puss o kram!

hemskt stressande

usch, jag tycker inte alls om att stressa som jag har gjort idag. igårkväll somnade jag typ någon gång mellan ett och två, eller ja, i natt får man väl säga. och det tyckte jag ändå var lagom med tanke på att det är nattjobb idag. inget konstigt med det. (somnade dock med datorn i knäet mitt i ett riktigt trevligt samtal på msn, menmen) så ställde jag klockan på halv två, men jag har alltså snoozat i sömnen för jag vaknade inte förrän pappa ringde och väckte mig halv fyra. riktigt konstigt, för jag har inte gjort något speciellt som gör att jag skulle ha blivit såhäääär trött liksom. men ändå sov jag en hel massa timmar. fööör många faktiskt. sjukt. linnda tyckte inte heller att det var särskilt normalt.
så det var bara att skynda ner till bilen och sticka till jobb direkt. blev fem minuter sen, men det var ändå lugnt liksom. hann i tid till receptionen så ingen skada skedd. får väl stanna kvar fem minuter i natt efter jag slutat så kvittas det så. men shit som jag körde, kände mig som en jävla dåre som stulit bilen. hehe.

äta hann jag inte heller så fick beställa hit mat till receptionen, så var man sådär megahungrig. och så kommer ett pizzabud med en pizza som inte ens är god. bränd och tunn botten som dessutom var helt mjuk och degig, brända kanter och lite småkall på sina ställen. usch vad den var äcklig. kunde inte ens äta en fjärdedel. äcklades nästan bara av att titta på den. menmen. jag var inte hungrig sen efter den fjärdedelen i alla fall, men fan inte mätt heller. men det sägs det ju att man aldrig ska bli, man ska bara inte vara hungrig.

längtar bara tills klockan blir 21 så jag kan sticka ut och köra mina ronder. att sitta här är som i graven. det är en ganska lugn start på passet och jag trivs med det såå, men jag tycker bättre om när det händer saker och det gör det oftast inte här. det är ganska dött. man har i alla fall något att göra när man är ute och kör. det har man inte direkt här. man bara sitter och glor.

en sak som är sjukt deprimerande är att jag i hela kroppen bara känner att jag vill träna fotboll idag. det är ju onsdag och kroppen börjar så smått ställa in sig på fotbollsträningar två dagar i veckan, nämligen måndag och onsdag, och idag när det var jobb och ingen träning så bara vill kroppen träna. jag fattar inte det. eller jo, det är ju svinkul. men att man blir deprimerad över det fattar jag inte. menmen. längtar till måndag i alla fall. och om jag inte ska jobba något i helgen så ska jag antagligen sticka och kolla på hemma matchen på söndagen.

nej minsann. nu ska jag ringa evelina och rapportera, sen ska jag börja så smått att plocka iordning allt här och bege mig utåt.

tjingeling!

skogsmulle, det var tider det!



satt och tänkte tillbaka på min barndom och kom att tänka på det här med skogsmulle. gud va många ungar det var som var med på det när jag var liten. en riktigt bra grej tycker jag faktiskt, jag vet ärligt inte om det finns så mycket kvar av det numera. man hör ingenting om det längre, men det är väl för att man inte har någon anknytning till det längre. och det tycker jag är väldigt synd, om det inte finns kvar. någon som vet om det gör det?
det får ju både föräldrar och barn ut i naturen, det är roligt och lärorikt och det väcker barnens fantasi (för skogsmulle är faktiskt bara en fantasifigur) och upptäckarhjärnan sätts i full speed. inte alls som dagens ungar som bara sitter vid datorer och dataspel och så, det var inte alls lika mycket sånt då. och jag önskar att den här tiden kunde komma tillbaka.
men jag minns när man var liten och skulle iväg ut i friska luften i skogen med alla dem andra barnen och föräldrarna följde med och man grillade korv, gjorde krabelurer (kan slänga upp recept på det senare) som man ibland blandade med karamellfärg så dem blev lite "roligare" att äta. sen var det dags för att kalla på skogsmulle för att se om han också befann sig i skogen, och då ropade man hej kolikok och så spejade alla ungarna och efter en stunds spejande och ropande så kommer han iklädd sina gröna kläder, sin peruk och målad med prickar på kinder och näsa (skulle väl föreställa fräknar), sin gröna hatt med en fjäder i. och jag kommer ihåg att man fick sånt märke att sätta på kläderna av honom.
kommer ihåg att det var så oerhört lärorikt för man lärde sig megamycket om naturen, man fick höra berättelser och djur och växter, man fick även lära sig om allemansrätten. jag älskade det, kommer jag ihåg!

-  bilden lånad. google.se  -

jessica-time

nu ska jag faktiskt köra hem till jessica i min cabbe!

over and out!

milow - you dont know

ännu en riktigt bra låt från milow, som ligger etta på topplistorna med sin ayo technology. sjukt fin röst har han och han är otroligt snygg. jag får gåshud när jag hör denna...

kärlek

kärlek är att vinna men också att förlora
livet är att födas men också att dö
klättring är att bestiga men också att ta sig ner
att älska är att känna sig lycklig men också att känna sorg

ta bort förlusten och du tar bort kärleken
utrota döden och du avrättar livet
kasta bort nedstigningen och du förlorar bedriften
avlägsna sorgen och du förvisar lyckan för alltid

kärleken är mer än det du vann, den är förlusten sann
livet är mer än att födas ty vi föds in i döden
klättringen är mer än att bestiga, det är att gå ner
att älska är mer än lycka, det är saknad

så för att förstå kärlek måste vi förlora det vi vann
för att veta vad liv är måste vi dö
för att inse vad vi besteg måste vi gå tillbaka
för att veta hur man älskar måste vi känna sorgen

juni månad, helt ofattbart!



jag kan inte fatta att det är juni månad redan. tiden har gått så oerhört fort. det känns som om det bara var typ 2 månader sedan jag började på det nya jobbet i lund, men det är 5 månader. helt sjukt. snart är min provanställning slut och jag kan slappna av och andas lite mer. ska bli skönt. ärligt talat så är jag inte det minsta orolig för jag sköter jobbet exemplariskt och bra och jag vet att mina abetskamrater trivs bra med mig så ingen klagar. jag gör ju vad jag ska, och ibland lite till. ;) men det ska ändå bli skönt att vara fast på papper liksom.

gud vad mycket jag har planerat att jag ska göra i sommar. jag känner riktigt på mig att den här sommaren kommer att bli underbar. massa nya vänner, fotboll och en underbar pojkvän och familj. kan det bli bättre?
görolista inför sommaren:

-  liseberg
-  kiviks marknad
-  helsingborgsfestivalen
-  malmöfestivalen
-  rix fm i båstad
-  boka utlandsresa för hösten
-  (ev.) stockholmsweekend
-  renovera köket
-  vaccinera gosan
-  serva bilen
-  träna träna träna

dem roligaste sakerna kom såklart först, sen blev det lite tråkigare på slutet men det är sånt som måste göras. det är massor med människor som fyller år under sommaren också och förhoppningsvis blir det massa med partaj och grillning och strandbesök. gud va skoj det ska bli. vi diskuterade även igår om att ha en veckas semester tillsammans, jag och paul. ska faktiskt ringa min chef och snacka lite med henne om det. kanske det är möjligt att lägga schemat så jag ändå är ledig då, så slipper jag ta semester. hoppas det.

nu ska jag faktiskt ta mig en liten tupplur. har ju inte sovit så värst mycket i natt. tråkigt nog.

mors!


dagens sötis ♥

Alex Pettyfer

i bland andra filmen wild child kan man hitta den här sötnosen. jag har inte sett honom i någon annan film tidigare, eller så vet jag bara inte att det var han. men gud så söt han är.
hade man haft en sån här hunk hade man ju varit fulländad. om man ser honom i hans senaste film som då är wild child ser han så otroligt manlig och vuxen ut, men faktum är att han är född så sent som 1990, vilket gör honom till endast 19 år gammal. helt sjukt. han ser verkligen mycket äldre ut. men det är ingen skillnad, jag hade inte bangat, lite hett lammkött tackar man väl inte nej till. eller?!
se till att ha munnen stängd eller papper till hands för eventuella salivstänk. ;)
isn't he handsome?! ♥


dålig uppdatering = inget ovanligt



måste ju verkligen själv säga att jag är urkass på det där med att blogga när jag jobbar flera nätter på rad. helt sjukt vad det tar på krafterna. mer än man kan tänka sig.

idag har det varit sjukt fint väder ute, men tyvärr så har jag sovit bort hela dagen. vaknade inte förrän kvart i fyra. helt sjukt. jag har nog aldrig sovit så länge efter att jag jobbat förut, inte så länge jag har jobbat nere i lund i alla fall. så när man vaknade var det inget att be för utan att stiga upp direkt och börja laga mat till älsklingen. han ringde nästan direkt när jag gått upp och frågade vad det blev till mat. det blev marinerade kotletter med vitlökskroketter och bearnaisesås. supergott. sen till det så hade vi såklart sodastreamad funlight-saft. mums!

nu ikväll har jag varit och tränat fotboll. vi var bara sju stycken, men det var ändå skoj tycker jag. känner att min kondition sakta men säkert börjar komma tillbaka, men det är ändå låång väg kvar. jag orkar ju långt ifrån så mycket som jag gjorde innan, och verkligen inte så mycket som dem andra, men det löser sig. det får komma med tiden. det är bara träning träning träning som gäller.

efter träningen var jag inne en sväng på maxi och köpte mjölk och bröd. det är ett måste när man har en karl som äter gröt till frukost och mackor på jobb varje dag, och som dessutom inte kan tänka och planera när det är dags att handla själv. då får en annan göra det. men det gör jag gärna, så länge han tar ansvar för något annat såå. att handla är inga problem, det är rentav ganska trevligt tycker jag. :)

när det var dags för älsklingen att slänga sig på kudden så satte jag igång en film, en supersöt film. älskar den verkligen. hade sett den innan, men det är en sån typisk sandra-film som jag kan se om och om igen. dock inte med för kort mellanrum mellan gångerna, för jag vill ju inte tröttna på den. men den är sjukt bra. nämligen another cinderella story.

om det finns någon där ute som har ett filmtips på en typisk tjejfilm så är det mer än välkommet. jag älskar liksom filmer som denna, mean girls, cinderella story, en prinsessas dagbok, raise your voice, just my luck, wedding planner, wedding date m.fl. så som sagt, någon som har ett tips på en sån film så kommentera! :)

nu ska jag faktiskt kamma håret och sen gå och lägga mig. ska upp i hyffsad tid och göra lite iordning här hemma och göra vid mig, för sen är det lunch med emilia vid tolv-tiden. ska bli trevligt.

nattinatti!

RSS 2.0