stor besvikelse

helt sjukt. att man ska behöva bli såå besviken när man har köpt dyra biljetter till en ishockeymatch. dem spelade sjukt sjukt dåligt på slutet. ett tag var dem med i matchen men shit, att tappa som dem gjorde i slutet. inte bra. det kommer inte alls att komma särskilt mycket folk och se nästa hemmamatch. rögle förlorade till slut med 6-3 mot luleå.

nu har vi kommit hem och paul har gått och lagt sig. jag tänkte se lite paradise hotel innan det är dags för mig att krypa ner. men gud, jag är skittrött så borde nog gå och lägga mig egentligen. menmen. när började jag gör allt som jag borde?!?!?!?

gosan och kjell har fortfarande inte kommit överens. hon bara surar och fräser och har sig. men vi gör verkligen allt för att hon ska känna att hon är lika älskad som innan, han kommer inte här och tar hennes plats. hon är fortfarande världens bästa katt och vår största favorit fast en liten kattunge är här. hon ska inte tvivla på det. nu vet jag inte hur katter tänker i det fallet, men vi gör så i alla fall för att det känns bäst för oss själva också.

men jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att gå bra mellan dem. i värsta fall får dem ju leva ihop här i lägenheten fast dem inte gillar varandra och bara lära sig att ignorera varandra, det är ju bara till 25/12.

men nu ska jag se vidare på programmet. bild på mitt pepparkakshus kommer imorgon så håll utkik!

tjingeling.

lille söte kjell

mm minsann, det är kattungen jag menar. han heter ju kjell har paul bestämt. hehe. inte jättefint. men det är ju hans mamma som ska ha den, så visst kan han få bestämma det. hehe.

här kommer lite bilder på honom. han ligger bredvid mig i soffan och tvättar sig nu, det lilla busfröiga monstret. ;)



måste ju även tala om hur det har gått med gosan.

det går faktiskt inte så jättebra om jag ska vara ärlig. gosan gillar det inte alls. hon smällde till mig när emilia var här så det började blöda vid tinningen. men hon känner väl att någon kommer och inkräktar, det är inte alls konstigt ju.
det har varit lite framsteg men hon bara fräser mest. men det börjar ändå komma tendenser till nyfikenhet från hennes sida. den lille vill ju bara busa. :)

men vi får se hur det går. vi ska kämpa för att det ska funka i alla fall. annars får man ta det därefter. nej minsann. julklappsinslagning. here I come!


skitsnyggt julpynt

när jag var på rusta igår så såg jag riktigt snyggt julpynt. gud vad jag önskar att det hade passat in i mitt hem. visst ser det coolt ut?


härlig dag med massa att göra



idag har det hänt mycket hittills redan minsann fast klockan bara är halv tre och jag jobbat natt. riktig effektiv har jag varit. :)

 

inatt när jag slutade jobba körde jag till lödde för att sova hos linda och barnen (och jonas såklart). blev smidigast så eftersom jag nu på morgonen vid halv åtta skulle köra och hämta lille kiseungen. så i morse åt jag frukost tillsammans med amanda och ludvig så linda kunde ta det lugnt på morgonen utan massa stress. och så fick jag någonstans att sova ett par timmar på köpet. :)

här kommer en söt bild på amanda när hon ligger och sover.  

därefter körde jag till lomma för att hämta den lilla kiseungen. sååå oerhört söt. han skrek rätt så mycket när vi körde. körde in om svalöv för att visa paul och när vi var där så mös han i mitt knä ett tag och spann som en hel ångvält. haha. så sjukt jävla söt är han.
när vi sen kom hemåt och svängde in på parkeringen ringde emilia så hon kom förbi ett tag och vi såg desperate housewives och shan the man. skitrolig är han, den sistnämda. sök på youtube. han fångar allting så himla bra, det folk vill att man ska skämta om men som typ nästan ingen vågar. ska skriva ett längre inlägg om honom vid ett annat tillfälle.

efter att hon hade gått sen så begav jag mig till icamaxi för att handla hem lite mat, plus även lite ingredienser till att baka pepparkakor och lussekatter. bäst att ha det hemma för man vet aldrig vilken dag det blir tid över till att fixa det och då är det ju smidigt om man slipper köra och handla det första man gör.
blev även att jag svängde in om ÖB för att köpa en kattleksak.

nu har jag kommit hem och har påbörjat att fixa pepparkakshuset. är spänd på hur det kommer bli men jag hoppas på det bästa. det står och torkar till sig nu. ska nog inte sätta på dekorationerna förrän senare när det säkert har stelnat ordentligt. gjorde misstaget förra året att börja med det för tidigt och då rasade hela huset och sen blev det inte alls så snyggt som jag hade hoppats på.

shit vilket långt inlägg. hehe. menmen, i alla fall. nu tänkte jag slå in lite julklappar, men vetifan om det går med det här lilla busfröet. han är megabusig och megakelig på samma gång och spinner och springer och är allmänt kattungig. hahaha. skithärlig. pauls mamma kommer att få en underbar katt! :)

sen ikväll ska jag och paul till lindab arena för att se när rögle vinner över luleå.

nu ska jag busa med lilleman här. han biter mig i armen och händerna och klättrar på mitt huvud så jag kan snart inte skriva mer. kommer bilder på honom snart.

tjingeling så länge.


jag föll direkt

gud va kattungen var söt, jag föll direkt för den. så himla go och kelsen. vi bestämde att det blir den kattungen som kommer att bo hos oss ett par veckor innan den flyttar hem till pauls mamma, och paul har döpt honom till kjell! vem fan döper en supersöt kattunge till ett namn som kjell??? haha. men lite gulligt ändå eftersom det är så fult. men visst är kattungen söt?!?

men måndag morgon kommer jag att köra och hämta den supersöta lilla pojken, längtar faktiskt. är superspänd på att se hur gosan kommer att reagera. hoppas verkligen att det går bra. hon löper just nu och det kan vara en riktig fördel, för hon är nog med mottaglig för andra individer då, sen blir hon ju så sur och wrong precis efter löpet. vi hoppas och önskar att allt kommer att gå bra, i värsta värsta fall får ju pauls mamma få en tidig julklapp om det verkligen inte skulle gå men det gör det nog! :) jag får hålla er uppdaterade helt enkelt. om det är någon som har ett tips så är det mycket välkommet!!!

 

jag har nu nyss kommit hem, har jobbat hela natten och sen blev det att vara fylletaxi. suck. inte alls skoj. men klart man ställer upp under dem omständigheterna. behöver inte berätta mer här!

usch så trött jag är nu. ska faktiskt lägga mig ner och försöka se klart avsnitt 1 av robinson. har inte följt det alls dem andra säsongerna mer än den allraallra första för många år sen. hur många som helst säger att det är så himla bra och följer det slaviskt så jag får väl ge det en chans. satte igång första avsnittet igår men somnade så jag får väl fortsätta där jag slutade igår. hehe.

hoppas alla andra har haft en trevlig lördagkväll!

nattinatti.


godmorgon godmorgooooooon!



nu har jag nyss vaknat. ska klä på mig och göra vid mig nu! :)

för det är faktiskt tid att åka till lomma och titta på en kattunge som vi ska köpa till pauls mamma. totte har gått bort så vi har bestämt att hon ska få en ny vän lagom till jul. ska bli jättespännande, den ska ju bo hos oss fram till jul först.

hinner inte skriva mer här nu. har lite brådis. hehe.

kramis

se idol, sen sova

nu har jag precis kommit hem till mina föräldrar och ska lägga mig, doris smet ut innan. hihi. så söt hon är, passar på när man minst anar det den busen. men visst, hon får ju vara ute nu så det är inget med det, känns konstigt bara. lilla doris har blivit stor flicka! :)

jag har verkligen fått arbetsglädjen tillbaka. tycker verkligen om att jobba där jag jobbar nu. själva arbetsuppgifterna är kanske inte alltid så himla roliga men dem duger liksom, men att jobba i det teamet som vi är är verkligen kanon, jag trivs jättejättebra. alla har vi våra svackiga perioder och nu äntligen har vi kommit tillbaka och blivit det teamet igen som vi var i början av min tid på företaget. riktigt härligt är det. det känns verkligen sjukt bra när man frivilligt stannar kvar ett tag på jobbet med sina arbetskamrater, när man inte tvunget till varje pris vill därifrån på sekunden då man slutar. fan va det känns bra! :)
om någon från jobb läser detta så kan jag säga att du är guld värd!

nu hade jag tänkt kolla idol, dock inte hela programmet. ska bara se resultatshowen. mer behövs inte. det ska man göra när det sänds i så fall, annars är det inte samma tjusning. så nu tänkte jag göra det och sen hade jag tänkt sova. för sen när jag vaknar igen så har jag en sjukt rolig sak att göra. men det berättar jag om imorgon. så nu har ni en anledning att titta in imorgon. hihi.

nattinatti!

dagens sötis ♥

Taylor Lautner

igår när jag såg new moon på bio blev jag lite småförälskad i en viss vargman! wow så vacker han var. det är klart min favorit i filmen, dem flesta andra gillar ju Edward, men Jakob fångade mig så jag föll pladask.

han är visserligen bara född 1992 men vafan, man kan ju få dregla lite. eller?!

vad tycker ni om honom?

 


shoppingtips

klickade runt lite inne på H&M's hemsida och blev faktiskt lite smått besviken. dem hade inte såå mycket fina saker som jag hade hoppats på att få se. men den här jackan var sjukt snygg. kommer dock inte att köpa någon sån själv, då jag inte tror att jag passar i den. det är liksom inte JAG, skulle nog inte använda den särskilt mycket. men när man ser den såhär så faller jag pladask. men det får helt enkelt vara en hemlig romans på avstånd. ;)




vad tycker ni om denna skönhet?
är päls något man använder mer än ett par gånger?


vunnen auktion på tradera



jippie va glad jag är. under hela tiden vi har bott i lägenheten (1 ½ år) så har vi resonerat så att vi ska inte sätta upp massa saker på väggarna som tavlor och annat bara för att ha något där, utan vi väntar och har hellre det tomt tills vi hittar något som verkligen är perfekt och som vi hemskt gärna vill ha där. och NU har jag hittat något till väggen ovanför soffan i datarummet! det är lycka.  

fy fan va glad jag är. det blir nämligen en underbar väggdekor. här nedan kommer en bild på den.


vad tycker ni om den?


försmak på mitt julpynt

tänkte visa en bild på lite julpynt som jag har tagit fram. är supernöjd med allting, har en del kvar och fler bilder kommer när allt är klart. men det är grymt jävla snyggt. så håll utkik, ni kanske rentav får inspiration! ;)

men det jag tänkte visa nu finns det en oerhört härlig historia till!

 

dem här söta tomtarna sitter på hyllan ovanför vår säng. supersöta. men det tycker nog inte gosan. inatt när jag låg och läste lite i min bok, helt ovetandes om vad denna busiga katt planerar, så bara rätt som det är så dimper den ena tomten ner mitt i min panna. det gjorde inte så ont, för dem är rätt mjuka. men ändå. haha. och där uppe på hyllan ligger gosan och ser sådär lurig och busig ut. det var andra gången det hände. gud vad jag och paul skrattade. haha. dumma söta katt! ;)

emmelist, har du sett tapeten?! ;)


godmorgon alla glada!

då har man typ nyss stigit upp ur den varma goa sängen, vill bara ligga kvar. men det kan man minsann inte, det är dags att packa väska för att senare kunna bege sig till jobbet. suck. tråkigt men sant.

paul blev superglad i morse när han kom upp och jag visade honom att jag fixat iordning kläder och allt så han kunde ta det lugnt och inte stressa på morgonen, blev lite mys också. det fanns ju tid till det. ;) riktigt härlig morgon. ville inte att han skulle gå och han ville inte gå, men plikten kallar.
han ska iväg på julfest med jobb idag, köra go-cart. hoppas dem får roligt. :)

emilia kommer snart hit, hon ville låna ett par snygga skor av mig. hehe. vi får väl se om jag har några som passar, men det ska jag nog ha. ;)

nu ska jag packa min väska och klä på mig så jag är klar och kan köra sen. vill ju inte hålla på med sånt när hon är här, då vill jag kunna umgås lite med henne ju.

hoppas ni alla får en trevlig fredag!

nu ska jag sova

nu har jag minsann suttit uppe på tok för länge IGEN. hehe. men ska ju jobba natt imorgon så antar att jag är förlåten. hehe. tycker faktiskt det är lite tråkigt att behöva jobba denna helgen, menmen. sånt är livet. vet inte varför jag vill vara hemma just denna helgen, menmen, man får kämpa på! hehe.

innan jag går och lägger mig ska jag dock skriva upp i kalendern vi har på kylskåpet hur jag jobbar i december, fick ju ut schemat innan. det var inte jättebra, men jag fick i alla fall lite som jag ville så jag ska definitivt inte klaga. :)
sen tänkte jag även vara lite snäll och packa ihop i en väska det paul kan ha på sig imorgon när han ska iväg på julfest med jobbet. han är ju såå trött på morgonen och har en tendens att ligga lite föör länge. då kan det vara snällt av mig att fixa det nu när jag ändå är uppe. inte för att han inte skulle kunna göra det själv, utan för att jag är såå snäll. sen så missade jag att gå ner med massa saker i förrådet innan idag, som han får ta i helgen istället, får kanske ses som lite kompensation. hehe.

menmen. ska ta tag i dem sista sakerna nu innan sängen kallar. (fast det gör den egentligen redan)

nattinatti!

dagens sötis ♥

Edward Speleers

för ett par dagar sen såg jag och paul en riktigtriktigt bra film, nämligen eragon. och huvudrollsinnehavaren i den filmen, edward speleers, och gud vilken pudding. hans ögon ska vi ju inte snacka om, wow!

vad tycker ni?



han är bara 21 år gammal och jag hoppas verkligen att vi kommer att få se honom massor i framtiden. jag kan väl säga att jag fastnade i filmen - totalt!


new moon = besvikelse

nu ikväll var jag och paul och såg new moon på bio i helsingborg och jag blev faktiskt sjukt besviken. ettan var typ tio gånger bättre.
det visades dock mycket hud på sjukgt snygga grabbar så för den sakens skull är den klart sevärd, för det är minsann inte många filmer idag som har mycket hud på killar och inte ett skit på tjejer. jätteovanligt, och mycket välkommet!

men jag tyckte inte filmen hade någon direkt spänning. den var grymt romantisk och riktigt mysig, men inte spännande alls. man kände liksom inte att man ville veta vad som skulle hända härnäst, vilket man brukar göra i en riktigt bra film.

sen slutet ska vi ju inte prata om. det var liksom inget slut som får en att känna att man bara måååste se nästa film, utan man bara "jaha, var det här allt?". riktigt dåligt.

men jag tycker ändå att ni ska se den själva och bedöma vad ni själva tycker om ni gillade ettan. för riktigt många som jag känner har tyckt att den var superbra. och när trean kommer så ska jag definitivt se den!


myspys middag

nu har jag lagat maten klart och dukat fram på bordet. supermysigt. eller hur?!


true happiness

måste bara skriva.

det blev som jag önskade på jobbet, verkar det som.

och det är att jag är ledig under julen, 23-24 december. LYCKA!!!


dagens outfit !

nu har jag kommit hem från maxi, handlade lite mat och även ett pepparkakshus och dekoration till de. men jag glömde ägg som jag måste ha till det vita som man bygger ihop huset med. (kommer inte på vad det kallas för, hehe) men det kan vi handla imorgon eller nåt. blir nog inte att bygga huset idag ändå. kanske efter helgen. vi får se.

men såhär ser jag ut idag i alla fall:


lila t-shirt New Yorker vit stickad långcardigan Gina Tricot
svarta strumpbyxor Ullared svarta overknee-stövlar i mockatyp Ellos

nu ska jag ställa mig och laga tacos så den är klar när älsk kommer hem, för sen ska vi snabba oss till helsingborg och gå på bio och se new moon! :)


behöver lite hjälp

är det någon som vet var man köper såna stora väggdekorer med fina ord eller så?!?!?!?!?

supergott soffsnacks

häromkvällen gjorde jag en supergod fruktsallad som jag hade och mumsade i mig när jag och paul såg på film. har inte lagt upp bilder på länge och nu när jag tömde mobilen så hittade jag bilden, måste bara visa. det blev sååå supergott. det är ju faktiskt inte bara att slänga ihop lite frukt - det gäller ju att frukterna passar ihop också. det går såklart att slänga ihop lite bara och det blir gott, men ibland vill man göra det där lilla extra. här är i alla fall min supergoda favvissallad!


jordgubbar, ananas, banan & apelsin

fick lite av dem dyrare frukterna över så det tog jag med mig till jobbet och mumsade i mig när jag satt i receptionen i måndags, bjöd lite på robin också och han blev minsann glad! visst har jag gjort det fint?


shopping på hög nivå

idag har jag och paul spenderat kvällen i affärer, och åter affärer. blev handlat mycket nyttiga saker som behövs och som vi bestämt att vi ska köpa. även en del julklappar. långt ifrån alla, en del har vi fått beställa och lite så.
men först besökte vi citygross, gick där ett tag med mamma och pappa och väntade på att paul skulle komma, och där blev det att vi köpte 2 julstjärnor på fot, supersnygga. bild nedan!

 

sen bar det iväg till väla och IKEA. skulle ju köpa nytt köksbord med stolar till och så. det har vi spenderat kvällen med att bygga ihop. fick köra och hämta det borta på varuutlämningen också. kan säga att det var riktigt kämpigt att få in alla stora kartonger i våra små bilar. haha. folk hade nog skrattat åt oss om dem sett oss där vi kämpade.

efter att vi lyckats få in alla kartonger så körde vi till väla för att gå där inne en stund och leta lite julklappar. hittade julklappar till tre stycken. sen har vi även bestämt två till, och en väntar vi på för den har vi beställt. den skulle komma nu i veckan och i värsta fall nästa vecka. men det är ju ingen kris. har fortfarande till två personer som jag inte har en enda aning vad vi ska köpa till, och sen har jag ju paul också. det är nog svårast. har inte en jävla aning. någon som har ett förslag?
här kommer bild på vårt nya underbart fina köksbord.

 

när vi gick där inne på väla kom vi förbi lindex, och där sprang jag på riktigt coola leggings. helt sjukt snygga. har inte handlat kläder på lindex på fleraflera år men här föll jag direkt. dem har någon sån kampanj just nu att dem har extra bra pris på en viss vara under bara en dag, och det håller på nu ett tag, kolla deras hemsida - ny vara varje dag. och detta var just den varan. det var 2 par olika leggings, skitcoola. kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle köpa så jag köpte bägge. men det var sjukt billigt. ordinariepris för ett par av dem är 199 kronor och nu fick jag bägge paren för 159 kronor. snacka om klipp!!! kolla bilden, snygga eller hur?!?



är supernöjd med dagen. morgondagen ska jag ägna åt att slänga massa kartonger som står överallt i lägenheten och lite i trappen, slå in julklappar och fixa julstjärna i datarummet. kommer bli en liten fixardag. sen hade jag även tänkt hinna med att handla lite mat och laga en fin middag tills paul kommer hem. för sen blir det faktiskt bio imorgonkväll. ser jättemycket fram emot det.

håller även tummarna på ett samtal från jobbet och att det är ett positivt sådant. men det finns ju inga garantier, inte alls faktiskt. :(

menmen. nu ska jag se vidare på paradisehotel!

tjingeling!

 




ilska blandat med rosa moln + omröstning



jag vet inte alls hur jag ska skriva. men hur jag mår just nu och hur mitt liv känns (inte allt dock) stavas ilska. det har med jobbet att göra. vill inte skriva här exakt vad det handlar om förrän det är officiellt, och det är det inte riktigt än. ska göra allt som står i min makt för att det inte ska bli verklighet, men om det blir det så kommer mitt liv bli en enda stor depression.

 

allt är dock inte dåligt. som vanligt sov jag hemma hos mina föräldrar efter jag jobbat igårnatt. vid tolv i förmiddags ringer min mobil och det är paul som ringer och säger att jag ska komma ner och öppna för honom. då kom han hem till mig på sin middag för att kramas lite. och gud så glad jag blev. supermysigt! det kändes riktigt riktigt bra. :)

 

nu när vi har gjort vid vårt kök så har vi bestämt oss för ett nytt köksbord och fyra nya stolar, men vi har inte köpt det än. och i helgen fick jag ett mejl från IKEA family att dem har erbjudande till sina medlemmar just nu att man får 20% rabatt på matplatsmöbler. och det passar ju såå perfekt, så imorgon bär det av till IKEA för att köpa nya köksmöbler. gud va roligt det ska bli att äntligen få helt klart i köket. kommer självklart att lägga upp bild på det när det står där fixfärdigt. ska bli superhärligt.

vi bestämde även att vi ska hitta på något riktigt roligt tillsammans på torsdag. eller mysigt, det beror på vad det blir. men vi är kluvna båda två på vad det blir vi ska hitta på. kan inte ni läsare hjälpa mig? tänkte vi kunde ta en röstning. här nedan kommer alternativen:

1. Rögle ska spöa skiten ur Skellefteå

2. New Moon (den andra twilight-filmen) på bio

vi tycker att vi vill göra båda sakerna precis lika mycket så vi vet inte alls vilket det ska bli. så sätt igång och skriv i kommentarsfältet vilket ni tycker och det som flest personer har tyckt, det kommer vi att göra på torsdag!

 

nu ska jag förbereda här för det är dags för mig att sticka ut i kylan och börja med mina ronderingar. hoppas alla får en underbar kväll!

 

tjingeling!


otursdrabbad som få

usch det här är inte alls kul. jag har inte kommit igång med bloggen riktigt efter att jag var sjuk. och nu har jag blivit sjuk igen. eller ja, jag är på jobbet och så mest för att jag inte har råd att stanna hemma men jag mår pisskassvärdelöst. har dragit på mig inflammation i hörselgångarna i bägge öronen och det gör satansont och värker i hela huvudet och i öronen. knaprar värktabletter och tar örondroppar för fulla muggar. fan vill inte ha det såhär. vill vara frisk och må bra som alla andra.

hoppas alla mina underbara läsare står ut med lite dålig uppdatering. det är så himla svårt att få inspiration när allt bara är skit. man vill ju inte skita ner bloggen med massa självömkande och "tyckasyndomsigsjälv-inlägg" heller. då är det bättre att bara låta det vara tycker jag. eller vad tycker ni?

nu är jag i alla fall på jobbet och ska snart sticka ut och köra. ska bli skönt. men samtidigt så vill jag bara stanna här inne i värmen. menmen. får ta på mig mössan i natt så sjukan inte blir värre än den redan är, bäst att skydda öronen. suck.

have a good night my friends!

todays happening

idga gick vi upp megatidigt för att städa hela lägengeten för det skulle komma folk till oss ikväll. men icke. dem dissade. jävligt schysst att man göra iordning för något och så blir man dissad. något som varit bestämt i nästan en vecka. menmen. sånt är livet. man blir sviken.

efter vi städat klart kom i alla fall tobbe, och de bar iväg till röglematchen mot modo. superbra match, riktigt bra tryck var det i lindab arena. längesen rögle spelade så bra. synd bara att dem förlorade med 2-1. men det var inte rättvist. rögle hade det mesta av spelet och modos målvakt var strålande, sen hade ju modo domarna på sin sida också. menmen. det är bara sport, bara att glömma. men det är svårt.

här kommer lite från matchen!






besvikelse

fan va besviken jag är. sitter här för mig själv.

detta skulle ju bli en skitrolig kväll. men jaha. skitkul detta ju. ELLER INTE.

när man skulle ut och festa blir det istället till att gå och lägga sig.

men va fan ska man göra?

lekdagen med barnen

då ska jag lite senare än jag lovat lägga in bilderna från när jag var och lekte med mina favoritungar.












sjukt trevlig dag. som sagt så var det ju ludvigs födelsedag, 5 år blev den lille mannen. och sista bilden är hans tårta som vi köpte på konditoriet. helt nygjord, dem höll på att göra den när vi kom dit. riktigt färsk och god!


behöver er åsikt!

jag har hittat ett par sjuuuukt snygga skor inne på HM. föll för dem direkt, har länge letat efter något liknande som inte har så hög klack, vilket de ofta har. och äntligen har jag hittat ett par. men jag är kluven om jag ska köpa dem eller inte. dem kostar bara 299 kronor.

vad tycker ni?


oooh, vilken härlig dag

idag har verkligen mycket saker hänt som varit riktigt roliga och bra!

då när jag var sjuk, fredagen för 1 ½ vecka sen så skulle jag ha dömt svalövscupen i svalöv, en fotbollsturnering. men det blev inte av eftersom jag varit sjuk. tråkigt nog. jag tycker det är det roligaste i dömningsväg på hela året och jag var fruktansvärt besviken och ledsen. alla andra kvällar var det redan tillsatt domare så jag vande mig vid tanken att inte få döma turneringen detta året. ledsamt men jag accepterade det.
sen i morse så ringde min mobil vid kvart över tio, det var domartillsättaren för turneringen. och gissa vad. JAG SKA DÖMA PÅ FREDAGKVÄLL!!! det är dessutom precis den fredagen då jag helst ville döma från början, min lillebror spelar. mycket bättre spel än när det är damerna som spelar, det är ju herrjuniorerna nu. roligare att döma när det är bättre fotboll ju! :)
det var en domare som hade blivit sjuk, vilket innebar att han ringde mig först eftersom han visste att jag så hemskt gärna ville döma. och gud så glad jag blev. blev nästan tårögd, ringde pappa och berättade det första jag gjorde. :)

sen var det bara att gå upp, inte kunde jag somna om inte. det var bara att stiga upp och klä på sig. sen bar det iväg till löddeköpinge till min kära vän linda och hennes barn! ludvig fyller nämligen 5 år idag så det blev fika och lunch, hämtade amanda i skolan också och var på icamaxi och handlade lite. mycket trevlig dag. sen kom jennie och hennes små söta töser också. synd jag inte kunde stanna längre, men jobbet är ju en plikt man inte kan tryta tyvärr, inte under några omständigheter.
men jag tog lite bilder när jag var hemma hos dem och dem kommer jag att lägga upp senare i natt när jag kommer hem från jobbet. kan inte göra det nu ju! men sen! det är bara att hålla utkik.

ute stormar det riktigt mycket. det är regn och massa blåst, riktigt busväder om man frågar mig. tycker inte det är en speciellt tillfredsställande tanke att jag ska jobba utomhus i natt. hehe. menmen. det är sånt man får ta, det kan inte vara guld och gröna skogar alltid, synd dock!

men nu ska jag lösa lite korsord och läsa en skvallertidning.

tjingeling!

supergod återvändare på mcdonalds



måste bara tipsa om en riktigt god hamburgare på mcdonalds.

egentligen tycker jag inte alls om mcdonalds mat, det smakar inte speciellt gott och det är definitivt inte nyttigt. det liksom så otroligt fettigt att man känner hur mycket onyttigheter man stoppar i sig, mår illa som fan efter jag har ätit där, om jag nu någon gång tvingas äta där. alltså är mcdonalds mat inte något plus enligt mig.

MEN en burgare som faktiskt är smakfull är chicken tasty. det smakas att där är mycket mat i den och att den inte är så "taskigt gjord" som dem andra burgarna. varför vet jag inte. men det är faktiskt den enda burgaren på mcdonalds som jag faktiskt kan säga smakar gott.

om ni ännu inte har smakat den så tycker jag definitivt att ni ska göra det nästa gång ni är där. viktigt är dock att det just chicken tasty och inte big tasty, då jag personligen tycker att den smakar piss. den är sjukt flottig.

dem här två burgarna är dock med i mcdonalds "säsongare" och finns inte hela året utan återkommer då och då istället. men dem finns just nu! :)

mitt tips handlar alltså om chicken tasty från mcdonalds!

vad tycker Ni om mcdonalds mat?


kärleken

igår hände något i mitt liv som gjorde mycket ont. men det gav även något gott med sig.

frågor som jag ställt mig själv i mitt inre så himla länge, fick äntligen ett riktigt svar. ibland kan man tveka på saker och ting, och då kan andra saker hända som gör att man verkligen vet vad man vill och hur man känner. precis det hände mig.

för hela världen är du kanske

bara en obetydlig person.

men för vissa personer är du hela världen.


det stämmer så oerhört bra överens med hur jag känner just nu.

jag vet till 110% att jag är grymt kär och att jag vill göra allt för att satsa på det jag har. jag bara önskar av hela mitt hjärta att ingen vill förstöra detta för mig.
det finns tyvärr människor som vill förstöra och som inte verkar vilja att andra människor är lyckliga.

du kommer också att finna lyckan, du behöver inte förstöra för andra för att göra det!


personlig almanacka

hittade en superhärlig sida där man kan beställa och göra en personlig almanacka. riktigt snyggt. jag gjorde en men beställde inte en, men är riktigt riktigt sugen.
tycker du jag ska beställa en mamma???


gå in och testa själva. klicka här för att komma till hemsidan!


ändrade planer

det blev visst inte sängen för min del. kommer nog att sitta uppe vid datorn en stund. hehe. tänkte jag skulle lägga upp några söta bilder på gosan när hon ligger hos mig i sängen.
älskar när hon gör det!





ljuvligaste drycken - julmust

har verkligen ett riktigt bra tips på en supergod julmust, nämligen Bjäre Julmust.

2004 hade cocacola-company en kampanj där man tillverkade en egen julmust, vilket man normalt inte brukar göra, och den blev min favorit. men som jag har förstått så fanns den bara precis det året. det tycker jag är oerhört synd. har faktiskt skrivit till cocacola-company och frågat om den kommer tillbaka och om den finns att få tag på någonstans.

om ni ser den i någon affär så köp en flaska till mig och skicka den till mig, och för all del, prova den själva. ni kommer inte att bli besvikna.


dags att krypa till kojs

då var det alltså dags för lilla mej att gå till sängs. har en löpande katt här i lägenheten, skriker som fan gör hon. egentligen vill jag inte gå och lägga mig för gosan har äntligen somnat någonstans och tystnat, och om jag börjar stöka för att gå och lägga mig nu så vaknar ju hon och börjar igen och då vet jag en som inte blir glad. hehe. inte jag heller för den delen. men hon är så ju så grymt söt när hon håller på. hehe. ;)

sitter här och funderar och är kluven. ska jag gå och lägga mig direkt eller ska jag slänga mig på soffan och se en film? har en del nya bra som jag har lagt in på datorn, är skitsugen på att se någon. men vi får se. lär väl inte bestämma mig innan jag skrivit detta inlägget klart ändå så jag låter det vara osagt. bäst så!

säger godnatt till er allihop i alla fall!

ny hårvårdsserie - en FLOPP

på reklam på TV har man den senaste tiden fått höra talas om en ny hårvårdsserie som är framtagen av professionella frisörer och finns i vanliga butiker till ett lite billigare pris än produkterna som man annars köper hos frisören.

jag gick på det här och testade, men ack så dåligt det var. det luktar fräscht och så, men jag kände inte att mitt hår blev riktigt rent efter en tvätt med shampoot och balsamet gjorde definitivt inte håret mjukt och lent och lätt att borsta igenom som ett balsam ska göra. glansen kan man leta i höstacken efter och nej, jag tyckte verkligen inte att det var bra.

därför känner jag det som min plikt att tala om för alla mina kära vänner i bloggvärlden att detta inte är en TV-reklam som är värd att lita på och hårvårdsprodukterna är definitivt INTE värda att köpa.

måste dock tilläggas att jag har ganska långt hår, kanske funkar det bättre om man har kort hår, det kan jag inte svara på.


dagens outfit

idag har jag inte gjort såå väldans mycket, mest bara haft en lugn dag för mig själv. det började med att gosan väckte mig med sitt löpande, såå söt hon är. världens finaste kise! :)

sen gick jag upp och tog en dusch och begav mig till maxi. där blev det att panta flaskor och handla hem lite förnödenheter, bland annat massa ingredienser tills på söndag när mamma och pappa ska komma på middag. ska bli sjukt kul. ser fram emot det enormt mycket.
sen när jag var klar där körde jag upp till ÖB och snackade lite skit med emilia och åt en glass. mums!

såhär har jag sett ut idag!

stickad tunika Cubus finstickade tjocka leggings H&M
over-knee stövlar i mocka Ellos

när jag kom hem hjälptes vi åt i köket, jag och paul. jag lagade mat och han tog disken. bara han får lite musik i öronen så går det bra. hehe. till middag blev det i alla fall fläskfilé med mangochutney. mumsigt, men jag lyckades inte riktigt idag. brukar bli mycket godare än vad det blev idag, menmen. det var gott ändå!

nu så har vi varit nere i förrådet och hämtat upp kartongerna med julpynt och så. måste gå igenom och se över vad jag har. tror vi behöver köpa en nya ljusstake till vardagsrummet i år. kan inte ha en stjärna där när vi har fönsterlampor där, bara onödigt att montera upp och ner. bättre att bara kunna sätta dit en ljusstake istället. men vi får se, kanske rentav har en. sen är det ju faktiskt snart dags, mindre än 2 veckor till första advent. längtar faktiskt efter den mysiga decembertiden. det blir ju pepparkaksbak och lussebullebak och att göra julgodis och så! ska nog ta en bakdag med emilia. det är så himla mysigt att göra allt sånt tillsammans med någon man tycker om och samtidigt lyssna på mysig julmusik och ha ljus tända och så! älskar det!

nej nu ska jag sätta in kartongerna i vardagsrummet bakom soffan så dem inte står i vägen. kan ju inte sätta upp alla tomtar än. haha. det hade varit lite för tidigt.

vad hittar ni på ikväll?

 

 


slutat jobba tidigt

riktigt skönt är det att sluta redan 01.45 på lördagar och söndagar. skönt att komma hem tidigt, det känns liksom inte som att man har jobbat så många timmar då och det är liksom inte den dygnsomställningen som det är alltid annars. känns hur bra som helst.

sen känns det faktiskt alldeles underbart att vara tillbaks på jobbet efter sjukdomen. nu vet jag hur det är att vara hemma under en lång tid utan att jobba, måtte jag inte bli arbetslös någon gång. gud så hemskt. okej om man kanske hade haft obegränsat med pengar att röra sig med, då hade jag klarat det men inte annars. shit va tråkigt jag har haft det hemma.

har dessutom varit helt borta från bloggvärlden. tråkigt men sant. men nu ska jag komma tillbaka. ska ta tag i bloggen igen och jobba mig uppåt. hade riktigt många besökare där ett tag, sen blev jag sjuk och bloggade inte och då föll det såklart men jag får kämpa mig tillbaka. men det ska nog gå bra! :)

imorgon hade jag tänkt besöka en kompis som bor här i svalöv där mina föräldrar bor. ska ta en liten fika och så ska jag se hennes lägenhet, har inte sett den. är supernyfiken!
sen är det ju jobb igen imorgon eftermiddag.

hoppas ni alla har en trevlig helg. nu ska jag faktiskt lägga mig och sova så jag kommer upp i hyffsad tid imorgon. annars är ju hela dagen förstörd och det vill jag inte!

puss o kram

hej mina vänner!

äntligen kan jag komma tillbaka till livet. riktigt skönt är det.

kan inte säga att det har hänt särskilt mycket i mitt liv faktiskt. har ju som ni alla vet varit sjuk ganska länge, ett dumt och irriterande virus har det varit. INTE svininfluensan. den var jag och paul däremot och tog sprutan mot igår. några stycken på hans jobb har fått sjukan så vi kände att det var nog bäst.
tillbringade även gårdagen tillsammans med min mormor igår. riktigt trevligt. vi åt lunch och gick på stan och besökte massa doktorer. myspys!

idag ska jag återgå till mitt jobb. har inte varit på jobbet på 2 veckor och3 dagar. känns skitkonstigt. men det ska faktiskt bli riktigt trevligt att komma tillbaka och träffa alla. längtar faktiskt. sitter bara och väntar på att tiden ska gå tills jag behöver köra. tänk, det trodde jag aldrig. hehe.

hur har alla mina vänner haft det under tiden jag varit sjuk?

satt precis på en sida som hade superbilliga personliga julkort, och jag beställde några stycken. sjukt fina blev dom! :) inte alls dyrt heller. ska bli hur skoj som helst när dem kommer hem på posten. paul kommer bli jätteglad. han sa redan förra året att han ville göra det, men det hann vi inte. men nu är jag minsann ute i god tid.

igårkväll var jag hemma hos min fina vän emilia och såg på tv och fikade och bara mös. det blev lussebullar och glögg. lite tidigt men mumsigt och riktigt mysigt hade vi! :) bestämde även att vi ska ta en bakdag nu när det närmar sig jul och göra lussebullar och pepparkakor och julgodis och så. paul tyckte det lät roligt också när jag berättade det när jag kom hem! ska bli superkul.

 

ärligt talat så längtar jag faktiskt riktigt mycket efter julen nu. ska bli härligt när den kommer.

 

men nu ska jag ta och stänga ner här så jag kan köra till jobbet sen. måste in om och handla lite på vägen. måste kela lite med gosan också. ska ju vara borta hela helgen nu.

 

puss o kram


blogg-paus

som ni alla kanske redan märkt så har jag en paus från bloggen just nu. vill koncentrera mig på att bli frisk och inte bry mig om annat. hoppas ni trogna läsare stannar kvar ändå.

aldrig i mitt liv har jag varit såhär sjuk såhär länge. jag förstår det inte och det är verkligen outhärdligt. som det ser ut nu så kommer jag inte att kunna jobba på måndag och tisdag heller utan jag får istället gå till doktorn en tredje gång för att få min sjukskrivning förlängd och förhoppningsvis tar dem en titt på mig igen, för detta kan fan inte vara riktigt. man ska inte ligga i 2 veckor för ett jävla influensavirus, eller?!??!

i alla fall. jag tar en paus från bloggen. ville mest tala om det officiellt.

kram på er allihopa!

roat mig själv

gick upp innan vid middagstid och la mig på soffan och såg en revy med stefan & krister. sjukt roliga är dem. har alltid varit ett stort fan till dem. fick inte till något skratt men jag skrattade inombords i alla fall. hehe. det blev att jag såg hemlighuset!

nej minsann. jag ska göra ett försök att vara uppe ett tag. tänkte plocka undan lite. har rätt mycket saker som ligger framme, snytpapper och skit. behövs diskas också och bestämma vad det blir till middag. vet inte om jag får i mig något, eller jo det får jag, men jag vet inte om det får stanna. men jag får väl äta ändå och hoppas. hehe.

vilken stefan & krister - revy är eran favorit?

vad har jag gjort?

det kan man verkligen fråga sig. vad har egentligen JAG gjort för att förtjäna denna sjuka som jag har fått? kände mig liiiiiiite piggare då jag stog och lagade mat och sen åt vi lite, jag och paul. därefter blev det att se johan falks femte film, som för övrigt var riktigt bra precis som dem andra. sen fick jag minsann springa till toaletten för maten jag åt tidigare ville inte stanna kvar i min kropp.

jag har inte alls spytt och så innan så vad är det nu som händer med mig? vad är det nu för skit jag ska åka på? ska jag verkligen behöva ha alla "vanliga" sjukor man kan ha? kan det inte bara räcka med att jag mår skit som det är? det måste verkligen komma ännu mer dåligheter in i min kropp?

har faktiskt tagit en dusch nu också. fick visserligen hålla i mig för att kunna vara stående hela tiden men det gick, tog längre tid än vanligt och jag duschade skållhett och ändå frös jag. helskumt.

när är det egentligen dags för min kropp att börja vandra mot bättringsvägen?


mumsig middag

fast jag mår skitkass så lagade jag mat innan, var tvungen att göra något när jag var uppe och gick. hehe. så det blev stekt potatis med kotletter, bearnaisesås och sallad. här kommer en bild.



nu ska jag lägga mig på sjuklingens tron igen och se på en film. vet inte vilken. har hunnit dra mig igenom alla tre highschool musical, så jag undrar vad jag ska se härnäst. vi får väl se vad som faller mig in efter att jag lagt mig ner. ska försöka övertala paul att fixa det sista på mitt avgasrör också, han ska ändå upp till garaget sen. hehe.

kramisar

vad ska man äta idag?

vet inte alls vad jag ska göra för middag idag, för det lär väl bli jag som får göra det fast jag är sjuk. får ligga på soffan en stund till och samla krafter till det. suck. vet inte vad jag ska göra bara. vet inte ens om jag får ner något överhuvudtaget, om det inte är soppa då. för det är så himla lätt att få ner. :)

får se när paul kommer hem. han ska tvätta idag också. får väl hjälpa honom lite att vika tvätten, det klarar han inte. men det kan jag ju göra med täcket om mig och använda soffbordet. så kan jag ligga ner och vila emellan. det är ju inte hela världen om jag inte hinner ta allt idag. det är en dag imorgon också. men det är lite panik med tvätten, paul har bara två par kalsonger kvar i sin låda och dem två paren är för små och ser ut som hotpants på honom. hahaha. vi skrattar lika mycket varje gång det går så långt att han tvingas använda ett par såna. haha. vi får fan slänga dem nu.

menmen. vi får väl se vad det blir för mat. visar er sen. någon som har något tips på vad jag kan laga?

har i alla fall bestämt mig för att bloggen inte ska bli alltför lidande bara för jag är sjuk. nu har jag ju all tid i världen att blogga. ska försöka orka.

ikväll blir det iaf johan falk! :)

bloglovin

nu vet jag att det är ganska många som läser min blogg varje dag. men varför har jag bara 6 prenumeranter via bloglovin? det är för dåligt. kom igen nu sötisar! :)

nu är det minsann dags att starta en prenumeration på min blogg om ni ändå läser den varje dag och gillar den. gå in här för att starta ett konto om ni inte redan har det.

om ni inte vet hur det funkar, så funkar det så att man samlar alla bloggar man brukar läsa på en och samma sida, så kommer det upp där varje gång någon har skrivit något nytt. man kan hela tiden avsluta en prenumeration och starta en ny precis som man vill. man missar ingenting i alla fall! jag personligen tycker att det är kanon.

ungefär som 118100 - ett nummer räcker fast med bloggar.

bortglömd outfit!

hittade en outfit i min mobil som jag helt glömt bort att lägga upp. lite tråkigt inlägg men jag får väl använda bilden till nåt. eller vad tycker ni?
aja, här kommer den i alla fall.


svart ull-jacka Zara lila tunika New Yorker leggings H&M
overknee-stövlar Ellos handväska Ellos


sjuklingens tron

då har jag varit duktig och gått igenom alla tävlingsbidrag. måste tyvärr gå och lägga mig igen, har varit uppe i 20 minuter nu och suttit på min skrivbordsstol istället för att ha legat ner, och det har gjort mig väldigt trött. så nu återgår jag till sjuklingens tron.
visst ser det ynkligt och patetiskt ut, men samtidigt lite mysigt?!



idag har jag inte fått i mig någon mat. lever typ på halstabletter, vatten och varm oboy. hehe. känns inte alls bra men vad ska man göra. hostar hela tiden så jag harklar och börjar spy. inget får stanna kvar. igår var det likadant. fast då fick jag i mig lite soppa på kvällen i alla fall. ser skitgott ut. eller vad tycker ni?!



nej nu måste jag återgå till soffan. börjar må illa och bli lite yr här. natti!

känner mig döende

det är förjävligt. det känns som jag ska dö. som om jag bara ligger och väntar på att någon ska komma och hämta mig från denna orättvisa värld. känns som jag sjunger på sista versen.

gud va detta känns gnälligt men fan va jag mår dåligt. har inget annat att göra just nu än att ligga och svettas, frysa, hosta, dricka vatten, käka halstabletter och bara vara allmänt ynklig.
febern vill inte sjunka heller och huvudet värker som om något står med en enorm hammare och bara bankar. varje ljud gör ont i hela kroppen och jag vill bara försvinna.


enormt tack till er alla!

måste skänka en stor och varm tanke till er alla som bryr er och hoppas att jag blir frisk. det betyder enormt mycket. tack för att ni finns!

måste säga också, alla ni som har tävlat i min tävling. tack för ert deltagande. jag kommer att ta itu med vinnaren så fort jag kan. förhoppningsvis idag. beror helt på hur dålig jag är. är uppe nu precis bara för att jag väntar på paul, han stack ner till statoil för att köpa halstabletter och honung. annars hör man inte vad jag säger. och det är en enorm smärta jag ligger inne med. förhoppningsvis kan det lena lite.

som sagt, jag tar itu med det så fort jag kan. alla vet ju att jag mår skitdåligt och är ganska så jättesjuk, inte dödssjuk men influensan är det jag har. dock inte svinen men ändå. det är hemskt ändå!

kramar till er alla.

sjukskriven

när jag vaknade i förmiddags kändes det som om allt var på bättringsvägen. jag förflyttade mig från sängen till soffan och kollade på en film och somnade.
när jag sen vaknade igen så hade jag hög feber och ont i hela kroppen. fick åka till akuten när paul kom hem och där blev jag sjukskriven resten av veckan och tillsagd att bara vila. jaha. så var det med den bättringsvägen. suck. har mått skitdåligt idag, därför har jag inte bloggat. har bara legat och sovit hela tiden. och nu ska jag flytta mig från soffan till sängen för att sova.

tänker alltså inte svara på alla kommentarer idag, brukar göra det nästan direkt när jag ser dem. men jag orkar verkligen inte ikväll. det får jag göra imorgon istället.

hoppas ni mår mycket bättre.

kramar


godmorning folks!

hoppas alla har sovit gott. det har inte jag gjort. kom i säng hyffsat sent, sen har jag vaknat med jämna mellanrum hela natten av min egen hosta. inte så skoj. sen har jag blivit väckt flera gånger nu dem senaste två timmarna av pauls mobil som ringde, han har sånt tvillingkort på sin telefon och hade glömt att koppla över till det kortet som han har med sig på jobb. och arg blev jag, ville bara slänga hans telefon i väggen så den höll tyst eller nåt. hehe.

sen kunde jag inte somna om så jag fick vara så snäll och stiga upp. men jag ska bara förflytta mig till soffan och slå på någon film. ska ta det riktigt riktigt lugnt idag. ringde en sväng till jobbet med och pratade med dem, ska ju jobba imorgon. och dem blev glada, minst sagt! därför måste jag ta det enormt lugnt idag.
fast emilia kommer antagligen förbi en litenliten sväng sen efter att hon varit på möte nere i stan, hon ville krama om sin sjukling och snacka lite. visst, jag behöver ju inte resa mig. hehe. ;)

nej minsann. NU - ipren och soffläge!

desperate housewives

gud så lycklig jag är just nu.

sjätte avsnittet av desperate housewives har kommit ut och jag ska slänga mig i soffan och se det genast. kan ju inte vänta med det tills imorgon, oavsett vad klockan är så ska jag se det NUNUNU!!!

om så jorden hade gått under så hade jag i alla fall dött tittandes på världens bästa TV-program. det slår allt. utan tvekan. sexig bild nedan förresten.



vilket tv-program har DU som favorit?


glöm inte min tävling

alla sötnosar, ni får absolut inte glömma min tävling.

klicka in er här för mer info samt så kan ni även se vad ni kan vinna.

nu kan jag i alla fall avslöja två saker som inkluderas i priset som vinnaren får.
det är ju en grilstuff-box vi snackar om här.
två saker som kommer att finnas i den är: ansiktscréme och en tunika!
mer kommer att finnas i boxen. hoppas på många fler deltagare efter detta avslöjande! :)

det är alltså riktigt fina priser. så kom igen och tävla. 

ni har till 23.59 imorgon på er.

LYCKA TILL!!!

bloglovin

nu vet jag att det är ganska många som läser min blogg varje dag. men varför har jag bara 6 prenumeranter via bloglovin? det är för dåligt. kom igen nu sötisar! :)

nu är det minsann dags att starta en prenumeration på min blogg om ni ändå läser den varje dag och gillar den. gå in här för att starta ett konto om ni inte redan har det.

om ni inte vet hur det funkar, så funkar det så att man samlar alla bloggar man brukar läsa på en och samma sida, så kommer det upp där varje gång någon har skrivit något nytt. man kan hela tiden avsluta en prenumeration och starta en ny precis som man vill. man missar ingenting i alla fall! jag personligen tycker att det är kanon.

ungefär som 118100 - ett nummer räcker fast med bloggar.

ensammys i soffan

nu ska jag stänga ner här och sätta mig i soffan för mig själv och krypa ner under filten med världens godaste glass och ringa till min bästis! ;)
vi kan snacka om allt och det känns så himla skönt. det går knappt en dag utan att vi pratar, även om det inte har hänt något speciellt så vet vi ändå att vi finns där för varandra.

gumman, det du har gått igenom nu är inte rättvist. jag finns här, men det vet du. aldrig kommer jag att svika dig, lita på det. mina tankar vandrar åt ditt håll med massor av kärlek och medlidande varje dag. det ska du veta! stor kram ♥

världens godaste glass som jag ska smaska på är då Ben&Jerry's såklart. prova den om ni inte har gjort det, den är gudomlig. jag lovar.
den som blir besviken är inte mänsklig!!!


frågan är bara vilken film man ska se, någon som har något förslag?
ps, jag är väldigt svag för kärlekskomedier!


söt offentlig toalett

har sett en otroligt söt offentlig toalett, hur nu en sån kan vara söt. haha. men det är en tanke med den som är söt, inte själva toaletten i sig. aja, ni fattar snart när jag berättar. haha.

hittade ett gammalt foto från längesen i min dator och jag bara mååååste berätta. ni får se bilden här först, sen kommer storyn.


det här föreställer alltså en toalett med 2 stycken toalettstolar. riktigt charmigt, en som är jätteliten, går typ precis upp till mina knän och den andra som är en normalstor. det är då tänkt att den lilla ska vara till barn, för dem som inte förstod det. men det gjorde väl alla hoppas jag?!

när jag såg den här bilden väckte det ett gammalt förträngt minne till liv som jag bara måste berätta om. höll på att skratta ihjäl mig när jag kom ihåg. haha.
jag och paul var på väla och blev då alltså kissnödiga. så vi letade upp toaletterna och endast den här var ledig, så vi tänkte ju då att vi går in tillsammans, här är ju ändå två stolar. hehe. jag satte mig på den stora och paul på den lilla. hahahaha. det såg så sjukt roligt ut, han kunde inte ens få plats men sin ändå rätt så lilla rumpa på den. haha. så han ställde sig upp, och inte var det lätt att träffa rätt heller, även om hålet är ganska stort i den ändå så är det ju riktigt mycket mindre än vanliga toaletter som man är van vid. haha. och det såg så sjukt roligt ut. vet inte om ni kan se det framför er men jag garvade som en tok.

ja det var väl allt jag ville berätta. men gud såna skrattårar det har kommit under detta inlägget. ni fattar nog inte hur roligt det var för ni var inte med. hahaha.

present från min älskling



måste bara visa och berätta.

paul är inte direkt den som ger spontana presenter och uppvaktar en och så. det har jag accepterat big time. jag kan ju inte ändra på hur han är som person heller.
och varje gång när vi har skullat någonstans så vi har klätt upp oss och så så har jag ju fått ta på mig smycken som jag haft en innan vi blev tillsammans, bland annat ett halsband som jag faktiskt tycker mycket om men som jag fick utav mitt ex när jag fyllde år för flera år sedan. det har stört honom lite men jag har bara sagt att "det är det enda jag har, stör det dig så fixa ett nytt till mig som är ifrån dig". för jag anser inte att jag måste slänga ett smycke som jag gillar väldigt mycket och som jag vet är väldigt dyrt, bara för att jag fått det av mitt ex. det är faktiskt mitt. bara för att jag har det på mig så innebär det ju inte att jag har känslor för mitt ex fortfarande, att dra den slutsatsen är ju bara korkad.
eller vad tycker ni om det här?

men i alla fall. i lördags så fick jag ett halsband av min älskling. och jag blev jätteglad.
såhär ser det ut!


ääntligen på bättringsvägen



det känns så sjukt bra att kunna skriva att jag äntligen känner mig lite bättre. det är långt ifrån bra, men att det känns bättre är som en skänk från ovan. gud så glad jag är. vill verkligen tillbaka till jobbet och på onsdag smäller det, då ska jag minsann jobba och ska verkligen njuta av det! :)

idag har jag i alla fall inte bara legat och tyckt synd om mig själv. jag var iväg och handlade lite nödvändigheter i form av mjölk, salt och lite så i mataffären. och det kändes bra. är definitivt på bättringsvägen, men smittar antagligen fortfarande för jag nyser, näsan rinner och halsen värker fortfarande. man vill ju inte smitta arbetskollegorna. en sak som däremot oroar mig är att jag har börjat hosta jättemycket, halsen känns hur torr som helst och jag får såna hostattacker emellanåt. tråkigt men sant. det är nog inget allvarligt med det.
måste också säga att jag ändå är rätt så nöjd, varje år när det övergår till vintertider så brukar jag åka på en sån här dunderförkylning någon gång. och i år är det ändå rätt så tur att det är i början så man slipper ligga och vara sjuk vid jul och så, eller ännu värre - när vi ska till sälen. i alla fall en positiv sak med det!

paul fick även handlat lite också när vi var iväg. är supernöjd över det han köpte. han vet verkligen hur jag vill ha det. men jag satt dock mest i bilen. orkade inte gå ut. men med fick jag ju åka för maten är han inte så duktig på att handla, men det var skitjobbigt. kunde knappt bära något. man har inte direkt mkt krafter i kroppen efter ca en veckas sjuka! här kommer i alla fall bilder på det han fick köpt! 


         

1. ett sorts ställ i aluminium där man sätter grytor och annat varmt, istället för underlägg.
2. pepparkaksformar i form av älg, vante, julstrumpa, julgran, paket och en tomte.
3. tavelram till en jättefin tavla i datarummet, får visa bild sen när vi fått upp den.

när vi se kom hem såg vi ullareds-programmet. helt sjukt. haha. det var inte underhållande för fem öre. man satt bara och tyckte att det var löjligt. okej att det är bra att man gör en tv-serie om det för att det är så stort, typ nästan alla åker ju verkligen dit. runt 20 000 besökare om dagen säger väl ändå rätt så mycket. men särskilt underhållande och roligt var det inte. man kunde ju fått reda på lite mer info om stället liksom så det hade blivit en dokumentär med lite fakta. det saknade jag riktigt mycket i programmet. men vem vet, det kommer kanske längre fram i serien. jag kommer ju faktiskt att följa den eftersom jag själv gillar stället så mycket, brukar åka dit typ 2 gånger om året. ska faktiskt dit snart igen och handla lite julklappar. ska bli skoj. någon som är pigg på att följa med?



vad tyckte ni om tv-serien och vad tycker ni om ullared som affär?


dagens outfit!

har inte orkat med att bara ligga och slappa hela dagen. gjorde faktiskt vid mig. inte för att jag ska någonstans, är ju sjuk. men mest för att ha något att göra. kan ju inte gå omkring i morgonrock eller pyjamas hela dagen heller. ska faktiskt iväg och handla mjölk och pålägg sen bara. man kan ju vara påklädd och så för det tycker jag.
såhär ser jag ut idag i alla fall! tyvärr blev bilden lite suddig, men det går väl ändå, fick inte till någon riktigt bra. bilden ser verkligen skitkonstig ut, menmen. det får gå!


svart stickad bolero Ellos rött långlinne Ullared
svarta leggings H&M svarta overknee-stövlar i mocka Ellos


vilostund

nej minsann. nu är jag helt slut efter att ha varit vaken ett tag och gjort lite saker här hemma. ska slänga mig på soffan och se på en film. är fortfarande dunderförkyld och har ont i halsen som ni kanske vet och förstår. suck. det är skitjobbigt.

är det inte någon som har ett tips på en bra tillfriskningskur?

sjukan lägger inte sig

blir så förbannad. min sjuka vill inte lägga sig. jag har inte feber mer i alla fall. men dunderförkylning och ont i halsen. snyft. det är fan inte roligt. men det är väl såna tider nu antar jag. :)

ska göra frulle nu.

hejsvejs!


ni glömmer väl inte min tävling



då blir sandra ilsk på er. hihi.
nej men seriöst, var med och tävla här.

man kan vinna en girlstuff-box med massvis av saker som vi tjejer gillar och behöver.
ingen blir besviken, that's a promise! ;)

förlåt mina vänner

jag måste be om ursäkt, detta är första gången idag som jag öppnar datorn. fortfarande sjuk som jag är, i natt efter att jag och paul sett det nya merlin-avsnittet så blev det mycket värre. fick skitont utanpå halsen och ännu mer ont än innan i halsen och kunde knappt svälja eller få luft genom munnen. har inte heller sovit direkt i natt, har vaknat en gång i halvtimmen och sömnen jag fick var jätteorolig.

i morse var jag nere på jourläkarcentralen/akutmottagningen prick tio när dem öppnade och där inne var det en lååååång väntan. var inte hemma förrän halv tre, sjukt tråkigt att det ska behöva ta så lång tid. menmen, denna svenska sjukvård är unik på det sättet. tyvärr.
fick i alla fall order av doktorn att stanna inne och ta det lugnt för att förhindra att det blev värre, för om det blev värre så skulle jag komma tillbaka. någon medicin fick jag inte heller för jag var inte tillräckligt sjuk. haha. vilket skämt. om han bara visste. menmen, han har väl rätt. vad ska man göra åt saken?!

sen har jag ägnat dagen åt att städat lite här hemma. har städat lite, vilat lite och sen städat lite igen och vilat igen. orkade inte hålla på hela tiden, men det är väl förståeligt. det är femte dagen jag mår kass nu, riktigt tråkigt är det. menmen, massa pengar är förlorade, men hälsan är ju mycket viktigare än alla pengar i världen. visst är den?

mitt i all städning fick jag minsann laga mat också. alla säger ju att jag är såå duktig på det, och inte vill jag lämna över några köksredskap till paul då inte! ;) måste ju visa vem det är som är chef i köket. hehe.
det blev i alla fall potatis med mamma scans köttbullar och brunsås, mumsigt. husmanskost på ett enkelt vis. alla kan laga det egentligen, superlätt!

nu ska jag ta och kolla runt lite på bloglovin och svara på lite kommentarer, sen blir det sängen för mig. är helt slut!

nattinatti på er!

RSS 2.0