31 juli 2008

idag har jag varit på väla och jobbat utanför forex. det var faktiskt trevligt på ett sätt men jävlingt tråkigt och jobbigt på ett annat. man stod liksom stilla hela dagen i åtta timmar, ont i fötterna och ont i knäna har jag. men det var det nog värt, behöver pengarna. allt är ju väldigt ovisst inför hösten. menmen, vi får väl se hur det blir.
en sak var glädjande idag när jag jobbade, robert kom och hälsade på när han var på väg upp till ängelholm för att köra nattpasset där. trevligt. då hade man någon att snacka med en stund i alla fall.

men jag har i alla fall en sak att se fram emot, ska till pp och hälsa på SNART!!! bara typ lite mer än två veckor dit. och då ska vi ha massa mys, och roligt och allt. :)

idag har jag och paul varit riktigt jävla impulsiva, har köpt en stor gasolgrill som vi ska ha på balkongen. skitfin, från landmann. riktigt bra. kostade 2495:- vi är fan sjuka i huvudet. men det kommer bli en hejdundradens fest när vi ska ha inflyttningsfest. korvar till alla kommer att kunna ligga på samtidigt. annars hade det bara fått plats kanske sex stycken åt gången, max. och här är stekplatta separat bredvid gallret så man kan steka grönsaker samtidigt som man grillar köttet och kan göra det på samma ställem sen är där sånt galler ovanför det vanliga gallret där man kan lägga köttet så det håller värmen. skitbra. är riktigt stolt faktiskt över min paul! :) hade aldrig klarat av att bygga ihop den själv. han är så händig, min karl! :)

imorgon börjar eskilscupen, ska ju döma den uppe på norrvalla hela helgen. plan 1 is mi casa whole weekend. ska bli skoj som fan. tjänar bra med pengar samtidigt som jag gör något som jag tycker är roligt.

nu blir det bingen för min del. kanske rentav mys, får väl se vilket humör vi är på när älsko kommer till sängs, han kanske sover med grillen. vem vet! sååå stolt är han över den!

pusspuss <3

30 juli 2008

så var det med den ledigheten, nej jag ska i alla fall göra något annorlunda imorgon. tror det kan bli skoj, eller ja, omväxlande i alla fall. TD ringde mig innan och jag ska jobba på väla imorgon. trevligt. men det lär nog bli lite långtråkigt tyvärr. sånt man får ta, behöver pengarna.

igårkväll var mamma och pappa här. supermysigt. vi var ute och gick i hembygdsparken, åt tacos och glass och såg på allsång på skansen och hade allmänt trevligt. riktigt mys var det. paul var inte hemma, han var i åsljunga och fixade med bilen och träffade korven och lite så. mys att vara ensam med mamma och pappa. tänk om det kunde vara så alltid. :)

jag och paul började prata om att bo på hotell eller något när vi är i göteborg, men jag vet inte. vill bo hos pp, men hmm då kan man ju inte mysa på samma sätt som när man är ensamma. ;) vi funderar som fan, får se. man måste ju boka och skit, det kanske inte ens finns några platser. men får väl prata med pp om hon pratat med mattias osv. vi får väl se hur det blir. jag kan ju leka med pp hela dagen och kvällen och ändå vara ensam med paul på ett hotell på natten ju. underbart hade det varit. då får man verkligen allt man åker dit för. men vi får se. saknar min pp så in i dödens!

idag ska jag och paul nog till stranden när han kommer hem från jobbet. mitt öga har blivit mycket bättre, dock inte helt bra, långt ifrån men det märks i alla fall att det är på bättringsvägen. och det är skönt.
nästa vecka ska ju alla barnen och linda och jennie och hela familjen semestra i vejbystrand, och det är typ här. hoppas fan att de kommer och hälsar på mig då, det bara måste dem. dem måste ju se hur jag bor, det är ju bara amanda som har gjort det nu. ska bli mys att träffa dem, saknar dem faktiskt. det blir ju inte så ofta nu. tråkigt nog. :(

nej nu ska jag se våra bästa år och sen färdigt filmen som jag har börjat på. sen blir det väl att göra vid sig för stranden och laga middag och så. den måste ju vara klar när paul kommer hem.

pusspuss <3

29 juli 2008

usch vilken hemsk helg jag har haft. fick ju värsta bulan och helt svullet och ont och skit i ögat natten mellan torsdag och fredag, så hela fredagen satt jag på akuten. och sen så blev det bara värre så jag fick åka ner och sitta här hela lördagen också. lite iriiterande. kan inte läkarna bara göra rätt från början? men inte nog med det, utan det blev ännu värre, så i måndags fick jag först sticka ner på akuten på förmiddagen, sen på eftermiddagen till en ögonspecialist uppe på sjukhuset. helt sanslöst. och där fick jag reda på att båda de andra läkarna hade felbedömt och gjort helt fel och gett mig fel medicin osv. av ögonläkaren fick jag tabletter, både smärtstillande och såna som skulle hjälpa till med att få det bättre igen. får hoppas att det blir det nu också. man är lite trött på det och jag ser förjävlig ut rent ut sagt.

idag har jag varit nere på kontoret och skrivit på papper hos andreas om att jag ska vara ledig till helgen, ska ju på eskilscupen och döma lite. ska faktiskt bli skoj. tjäna lite pengar och samtidigt ha roligt, inte fy skam.

min mamma och pappa kommer snart hit med saker så vi kan laga tacos så ska vi ha lite myskväll här. :)
paul ska ju till korven i åsljunga eller bälinge, eller var det nu är han bor nuförtiden. han flyttar ju som andra byter kläder den. haha. man vet aldrig var man kan hitta honom. haha. men han ska dit i alla fall.
ska bli mys med ensam hemmakväll med mor och far, var ju så längesen. saknar det faktiskt.

nu ska jag städa lite så det inte ser ut som kriget när paul kommer hem.

pp, passar det att vi kommer upp på kvällen 19 augusti? och sen sover hos er två nätter? saknar dig som attans.

pusspuss <3

25 juli 2008

i natt när jag jobbade svullnade mitt öga upp, har jätteont och ser lite suddigt med det. vet inte vad jag ska göra. så ringde jag sjukvårdsupplysningen/rådgivningen whatever och hon tanten jag pratade i princip beordrade mig att uppsöka läkare IDAG. det var mycket viktigt sa hon, men hon sa inte varför. hon sa bara att det kunde vara allvarligt, så när paul kommer hem från jobbet ska vi sticka bort till akuten på sjukhuset. usch, kostar pengar. orkar inte. menmen. ekonomin får väl va som den är. haha.
men usch så ont jag har, det är helt sjukt, har aldrig varit med om något liknande tidigare. är ganska orolig faktiskt. får väl hoppa in en sväng i duschen innan dess så jag ser lite fräsch ut, just nu ser jag bara sliten och trött och svettig ut, det vill man ju inte. hoppas jag får tag på chefen också om jobb ikväll. jag vet ju inte hur lång tid det tar på akuten. :(

pp, inte så jag vill ha det heller, men ibland räcker bara inte tiden till. förlåt. jag är bara helt nere just nu. är deprimerad som fan över detdärduvet och så massa jobb ovanpå det och nästan ingen sömn. jag är bara helt borta. :( saknar dig obeskrivligt mycket.


pusspuss <3

24 juli 2008

ännu en skitdag. orkar knappt göra någonting alls. men jag får väl snart resa mig härifrån och börja på maten, paul kommer ju snart. sen ska jag jobba. suck. vill fan inte. men vad gör man inte för lite pengar. eller ja, massa pengar blir det ju i slutänden. hehe. 
hoppas bara det löser sig och går vägen med sturup i malmö, att jag ska börja jobba där, hade varit sjukt kul. tror det hade varit mycket lättare att jobba då faktiskt när det är något man tycker är roligt och där man lär sig saker hela tiden. nu går allt liksom bara som på räls och man känner sig en robot om nätterna som alltid gör samma saker hela tiden dagarna i ända om och om igen. det är inte så jag vill ha det. snyft.
jag har i alla fall lyckats få mig en lördag ledig, ska till helsingborgsfestivalen med paul och hans kompisar på lördag, ska bli sjukt kul att göra något annat än att jobba en helg. :)

sarah var hos mig i tisdags, sjukt kul. vi bakade kanelbullar, 103 stycken. haha. har typ en hel hylla i frysen full med kanelbullar. haha. sjukt. hon är en sån underbar vän, finns alltid där. och vi har alltid sjukt kul. *smack* sarah!

och nu är det bara typ ca 3 veckor till den veckan då jag och paul har semester tillsammans och då ska vi åka upp till göteborg och gå på liseberg och så, och jag ska få träffa pp! längta ihjäl mig typ. min pp, det är typ det bästa jag har. vet inte vad jag hade gjort utan henne. även om vi inte pratar varje dag och så så finns hon alltid där i bakhuvudet, och jag oroar mig varje dag för henne och saknar henne och verkligen vill vara med henne. kärlek/vänskap på hög nivå kan man kalla det! :) älskar dig porrprinsessa!!! dont forget that you are the most beautiful person in the entire world, and I love you more than I ever thought anyone could love a friend! you are the greatest ever...

nu blir det minsann mat. kyckling med ris och currysås med bambuskott, morötter och svamp! mmm.
jag har minsann blivit en riktig kock sen jag flyttade hemifrån! :)

pusspuss <3

21 juli 2008

då har man varit lite oeffektiv här igen ett tag, har haft en helvetesperiod med massa jobb. usch så trött jag är, har jobbat sex nätter på rad nu och är helt slut. men ikväll är jag ledig, och imorgon också. men ikväll blir det fest hos rebecka i vadensjö, ska bli riktigt skoj att träffa alla från gymnasiet igen. :)

i fredags gjorde jag något rikitgt kul. jag jobbade på krogen i dörren och på golvet på ett ställe i Tylösand som heter Leif's Lounge. Ett riktigt trevligt ställe verkade det vara. Men man hade samlat alla stockholmare och såna andra turister på samma ställa, nästan bara massa bratz. Det kanske var mindre bra, men vafan. Men det var riktigt roligt att jobba där faktiskt, verkligen ett steg närmare en ordningsvaktsutbildning för min del. Det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Men sen var det ett riktigt bra ställe, det finns säkert ställen som inte alls är lika trevliga att jobba på, menmen. Jag vill bli sån i alla fall, och jag SKA!!!

Det har varit lite jobbigt nu när man jobbat så mycket på en gång, man hinner inte prata med någon och än mindre träffa någon. Den som blivit mest lidande är nog pp, saknar henne så otroligt mycket, men det har inte funnits tid till att ringa och skit. Fan va sur jag är på mig själv, men va fan, det är så det blir med det jobbet jag har. Men pp, du ska veta att jag alltid älskar dig, no matter what. Och nu är det snart inte så långt kvar tills jag kommer upp till Göteborg till dig!

Vi har köpt klart vår TV-möbel nu och monterat den och så, det blev riktigt jävla bra. Vårt vardagsrum ser nästan ut som ett av dom rummen man ser i IKEA-katalogen eller i något av varuhusen. haha. sjukt fint är det. Har varit nere i källaren också och hämtat upp alla mina finglas också och satt in i vitrinskåpen, och jag är sååå stolt och så sjukt nöjd med resultatet. Har satt in såna dot-lampor i vitrinskåpen också. Fast det var lite komiskt, jag köpte såna med spiderman-mönster för dem var mer än en tredjedel billigare än dem helt svarta, för dem var skitdyra. Och det var precis samma lampa, läste överallt på förpackningen och allt. Men det ser fan ingen, vi har ju ändå frostat glas i vitrinen och dem ska vara där innanför, spela roll då liksom, det är ju inte så att det är megastora lampor som syns direkt när man kommer in i rummet för då hade det fan varit katastrof. Dessa syns ju knappt, bara om man öppnar dörrarna och ändå är dom små. Men coolt är det. :)

Nu ska jag faktiskt springa ner och hämta posten och sen hoppa in i duschen, ska ju köra till vadensjö sen. Det är ju en bit dit faktiskt. :)

pusspuss <3

badbadbad

orkar inte skriva, mår pisskassvärdelöst.
sjuk...

9 juli 2008

fan va lycklig jag är idag. paul har varit hemma från jobbet, sjukling. vi är megaförkylda båda två, men har haft en supermysig dag. har verkligen fått saker gjorda samtidigt som vi har tagit det lugnt och umgåtts med varandra. i morse kom golvläggarna och la det nya parkettgolvet i vardagsrummet och det blev riktigt snyggt, är supernöjd. sen körde vi ner till friskis & svettis och köpte ett träningskort till mig, och så var vi på ÖB och tittade lite på lampan jag såg där, som jag vill ha i taket och sen så tömde vi golfen och körde och skrotade den utanför örkelljunga, och när vi ändå var där så hälsade vi på martina en snabbis, felix och filip var också hemma. därifrån körde vi till pauls fosterföräldrar och hälsade på och sen till gotteboet en sväng och till mekonomen för att handla tändstift till pauls ford. och nu ikväll här hemma har vi tejpat upp linjerna som vi ska ha på väggarna i vardagsrummet och nu håller vi på att måla dem silvergrå-glittriga, skitsnyggt. är hur förväntansfull som helst, kommer bli helnice när allt blir klart. imorgon ska bara golvläggaren göra klart med golvlister och sånt, sen är det dags att sätta in soffa och allt sånt och efter det är det fritt fram att lägga heltäckningsmattan på balkongen och allt kan så småningom bli klart. oooh, vad jag längtar.

pratade med andreas på jobb innan också, och det var ett mycket glädjande besked jag fick. han KAN jobba för mig 1, 2 & 3 augusti så jag kan åka iväg på eskilscupen. blev ju så himla glad när dom ringde mig häromdagen och jag hade blivit uttagen för dem tyckte att jag gjorde en sån storslagen insats förra året. blev helt till mig när han sa så. och överlycklig är jag över att få döma den i år igen så att det passar med jobb och så. today is a really good day!!!

haha, måste bara lägga till lite här. jag målade linjerna som fan, det skulle ju vara MITT projekt. tror ni inte jag spiller ut silverfärg på det nya parkettgolvet? hahahahaha. så nu har paul fått ta över. jag var för klantig. haha. men jag har målat massa i alla fall. tur att det gick bort från golvet iaf. :)

imorgon is gonna be The Day, jag ska lyfta skrot på gymet hade jag tänkt!

pusspuss <3

dagens sötis ♥

Anton Zetterholm

babe, visste inte innan vem det var men såg honom på allsång på skansen.
sjukt fin, en verklig babe. hur söt som helst, och har en magisk sångröst.
han ska spela tarzan i en musikal i hamburg, tyskland. den skulle jag vilja se. absolut.
jag har smält som smör i solen om jag sett honom ute på gatorna eller på krogen.
får väl ge honom en puss (om han skulle läsa) : ♥ smack ♥


5 juli 2008

jobbade ensam i natt, var ju en vecka sen jag gjorde det sist. robert har ju åkt med mig nu sex pass på rad, har varit lite bortskämd med sällskap på nätterna så det kändes allt lite ensamt i natt, men konstigt nog så var jag inte så trött, gäspade kanske två-tre ggr på hela natten och jag var på sjukt gott humör. fattar inte det. men jag gillade faktiskt att jobba igår, trivdes riktigt bra med arbetet. och det är ju inte alltid man har en sån känsla. jag körde några kunder för david, fattar inte hur jag hann med allt faktiskt, men jag var färdig med mitt eget riktigt tidigt. ibland går det bara riktigt bra, utan någon förklaring.

idag har jag varit och köpt födelsedagspresenter till mamma och pappa från mig och paul, mamma fyller ju på tisdag och pappa nästa söndag. blev faktiskt riktigt nöjd med det jag köpte, men kan nog inte skriva vad här. man vet ju aldrig hur pass bra päronen kan internet nuförtiden. mamma sa hon hade skaffat msn, man vet ju aldrig om hon rentav skulle försöka leta upp ens blogg och läsa lite, då är det nog inte speciellt smart att skriva vad hon ska få i present här. vill inte ta några risker. men det är en satans bra sak i alla fall. :)

sitter och tittar på allsång på skansen nu, var längesen jag såg det sista. magnus uggla sjunger just nu, han är faktiskt apbra. fattar inte hur man kan komma på så bra texter som han har gjort, sjukt bra. dem betyder ju verkligen något, samtidigt som de är roliga och får en att tänka efter. man känner liksom igen sig. jag har faktiskt varit på allsång på skansen på riktigt, det är en viss känsla att vara på plats faktiskt. vill definitivt dit igen kan jag säga.

har käkat potatis med torsk och sånt idag, riktigt gott var det. längesen jag käkade fisk, paul äter ju inte det så jag fick ta kotletterna som var över sen igår och värma till honom. han får fan skylla sig själv.
nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt, börjar ju jobba halv sju, får väl se om det blir riktigt trevligt inatt igen.

pusspuss <3


4 juli 2008

då har man vaknat och sett både oprah och våra bästa år, känner mej typ som en desperate housewife. haha. nejmen, som värsta hemmafrun i alla fall. ska göra iordning middagen nu tills paul kommer hem från jobbet, och diska lite och så så det ser fint ut när han kommer. till middag blir det potatiskroketter med ett stänk av vitlök, honungsmarinerade fläskkotletter med vitlökssås och nygräddat vitlöksbröd. tur jag jobbar natt och inte träffar så mycket människor. haha. lukten hade säkert varit outhärdlig annars. haha. men det är sånt man får ta.

förresten, pp, jag har minsann blivit en mer seriös bloggare än vad du är nu! :) ERKÄNN!!!

har suttit och försökt tänka ut vad jag ska ge mina föräldrar i födelsedagspresent också. vi får se vad det blir. jag har inte så mycket cash så jag får väl ta en liten titt ute på erikslund eller något, har ju kvar lite av mitt presentkort där. ska kolla upp det idag var det tänkt.
usch, sen när jag får lön blir det snabbt fattigt igen, måste ju köpa den här TV-möblen, den kostar ändå 3200:-. rena rånet känns det som.

nej nu kallar middagen, och sen jobb. ciao!

pusspuss <3

pp

här är min blomma...






det finns ingen kompis som hon, marie lundqvist. jag hade kunnat döda för henne, jag hade kunnat dö för henne. det finns ingen person i hela världen som jag känner att jag kan lita på som jag kan på henne. varje dag tänker jag på min ängel, jag vill inte att hon ska vara sjuk. varje dag är en plåga för mig, jag går och tänker att jag vill hjälpa henne att bli frisk, men jag vet inte vad jag kan göra, jag vet inte hur det ska gå till när jag har så mycket jobb, men jag måste ju jobba för att kunna betala hyran. det är ett sånt hemskt dilemma. det gör ont i hela kroppen när jag tänker på hur dåligt hon mår, fast på ett sätt vill jag vara som hon. jag vill också ha en sån smal kropp, jag vill inte se ut som jag gör. tänk om vi kunde vara i det här tillsammans, allt hade blivit så mycket lättare då. hon hatar sin kropp, men jag hatar också min fast av den precis motsatta anledningen. men det ska jag göra något åt, och jag vill att min älsklingskompis ska göra det också, fast på andra hållet. jag längtar hela tiden tills vi träffas och kan leka igen. vi tappade kontakten en gång i ungefär tre år, och det är något jag ångrar djupt. men sen när vi sågs var det som om det var dagen innan vi sågs sist. det spelar ingen roll hur länge vi är ifrån varandra, jag kommer fortfarande att känna likadant för henne som jag gör nu, hon kommer fortfarande att vara den bästa kompisen jag har och den bästa jag nånsin haft. vi har alltid superkul tillsammans och vi kan prata om allt, i timmar. jag vet inte vad jag skulle göra utan henne, tänk om hon hade bott här, så mycket lättare och roligare hela livet hade varit då. allt hade verkligen varit perfekt. vi hade kunnat träffas varje dag, saknaden hade inte blivit lika stor om man hade vetat att man kunde leka varje dag om man vill. alla borde vara värda att ha en kompis som henne, såna växer verkligen inte på träd, så marie, det är något jag hemskt gärna vill säga till dig : om jag hade haft en glaskula hade jag stängt in dig där och
bara tagit fram dig så att du kunde vara med mig och inte någon annan, du skulle stå som den
finaste prydnadssaken i världen bredvid min säng så att det var ditt ansikte jag såg när jag
vaknade. alltid är du min bästis! jag älskar dig! ♥

promenad med gosan

jag tror att gosan är världens mest bortskämda katt. vi tog ut henne på en liten tur innan när vi skulle vädra lägenheten, vill ju inte att hon ska smita ut genom fönstret från tredje våningen och slå ihjäl sig, mitt hjärta hade krossats kraftigt då, vet inte om jag hade kunnat förlåta mig själv, det är ju trots allt mitt ansvar.
men i alla fall, vi träffade sully, en annan katt som en granne har, en ganska stor honkatt, lite äldre. men gosan bara fräste, och sully fräste tillbaka, det var däremot inte gosan van vid så hon gick inte ens nära. det hade varit mycket roligare om gosan kunde hitta en vän. känns lite sådär tills sen när vi ska para henne med katten från örkelljunga (junior), tänk om hon skulle hoppa på honom eller något och att dem skulle bråka och skada varandra. det hade ju verkligen varit illa. jaja men vi får väl se, ska försöka vänja henne lite till innan dess. det är ju ändå tre månader kvar, men gud som jag längtar. det går inte att beskriva...

sourz tropical blue

har äntligen hittat min absoluta favorit i alkoholsortimentet!




hjääääälp!

vi ska snart köpa en taklampa till vardagsrummet. det börjar nämligen ta sig och bli färdigrenoverat, spacklingen är klar, målningen och golvet väntar. är helt panikslagen. vi vet hur vi ska ha det med soffan och vilken TV-bänk osv. men jag har inte hittat någon snygg taklampa, det är ju det viktigaste nästan. en snygg lampa är A och O, pricken över i:et, grädden på moset, ja vad man nu ska kalla det. HJÄÄÄÄÄÄLP!!!
om någon som läser detta har ett förslag får ni gärna skriva det, kanske till och med mejla bilder eller skriva länkar osv. det börjar verkligen brinna i knutarna. min mejladress är: [email protected]

3 juli 2008

nu har jag kommit hem från jobbet, har jobbat ett dagpass. det var faktiskt ganska trevligt, man träffade folk hela tiden och snackade och det var allmänt trevligt kanske. fick tyvärr inga larm, annars hade det också varit trevligt. andra tycker inte det, men jag tycker det är trevligt med lite omväxling i arbetet. passade på att beställa hem en flaska sourz  tropical blue när jag ändå var inne på systembolaget, den finns inte i deras sortiment normalt, man måste beställa den om man vill ha den. faktiskt riktigt bra att den möjligheten finns.
sen när micke kom blev jag riktigt jävla irriterad, var sjuk för ca två veckor sen, eller tre, minns inte riktigt, men jag blev sjuk i alla fall och då blev alla andra sura på mig. inte fan kan jag hjälpa det. men enligt micke så hade en del tappat förtroendet för mig, för att jag blev sjuk. helt sanslöst att det kan va så. och så påstod han att jag inte skötte mitt jobb eftersom jag blev sjuk. hur fan kan han bara säga på det viset och bete sig allmänt otrevligt och respektlöst? jag trodde vi var vänner, men tydligen inte. nu vet jag i alla fall var jag har honom. 
 
idag ska jag bara ta det lugnt ikväll, ska tvätta sen kl. 23-03, måste hålla mig uppe lite i natt för jag ska jobba natt imorgon ju. lite jobbigt med omställningen men det är inga problem, tycker bara det är roligt med omväxling. mycket lärorikt också med lite olika arbetsuppgifter.

jag och paul låg på gräset utanför lägenheten och pratade ut igår. det gick faktiskt bra. känns som vi vet var vi har varandra och hur den närmsta framtiden kommer att se ut. vi älskar varandra och vill till 100 procent vara med varandra. och det är riktigt härligt. och mysigt var det att ligga där på gräset under stjärnorna. man kände verkligen kärlek.

ooh, måste också berätta. var och hälsade på paul och min pappa ute på ishallen idag när jag jobbade, bjöd dem på glass. så slappt jobb dem har, dem satt i solen och väntade på mig när jag kom. dem såg inte ens trötta ut, bara varma. och såna riktigt fula bygghjälmar hade dem på sig. haha, vetifan om jag hade tagit en sån på mig bara, men antar att jag hade varit tvungen om jag jobbat där.
nu jobbar paul i alla fall, han står inne i vårt vardagsrum och slipar lite, vi måste ju få färdigt där inne snarast så dem kan komma och göra iordning golvet åt oss. fint ska det bli! :)

igår satt jag på nätet och kollade lite på liseberg och så, som jag längtar tills vi ska dit. ska ju bo hos pp då en natt, jag och paul. och gå på liseberg i två dagar. riktigt härligt och roligt ska det bli. :) längtar så jävla mkt efter dig, pp. vill leka nu nu nu! men det vet jag ju att vi inte kan, för jag jobbar riktigt mycket nu hela juli. utom nästa vecka dock, men det blir lite tajt. shiiiiet, men snart ses vi igen älsk!

nej nu ska jag kela med min kise! ♥

pusspuss <3

just dont get it

han hinner inte in genom dörren när han kommer hem från jobb förrän det är igång igen. jag orkar snart inte. hatet i hans blick när han tittar på mig när han blir förbannad. jag klarar snart inte det längre. allt jag säger, allt jag gör, det resulterar bara i att han blir sur och förbannad. jag börjar tvivla allt mer på att det är såhär jag vill leva, han är inte som jag vet att han kan vara. han är inte den som jag en gång blev tillsammans med. han har blivit så förändrad. hur kunde detta ske på så kort tid? varför fick jag ingen förvarning? hur kan han säga att han älskar mig mest av allt och vill leva tillsammans med mig när han beter sig som om jag vore den sista han vill vara med? varför får han mig hela tiden att känna att jag inte betyder någonting alls? varför kan han inte bara vara normal, trevlig och omtänksam? varför kan han inte behandla mig med respekt? varför...

2 juli 2008

då får man väl fortsätta att vara duktig på bloggandet då, annars blir det bara massa sura miner från flera håll. till och med paul läste igår, men det var mest för att det handlade om honom så han kunde förstå vad det var han behövde ändra på och hur jag känner osv. vi pratade ut igår, och allt är väl okej nu. det blir inte bra över en natt men vi har pratat igenom det och det verkar som om det går åt rätt håll igen.
idag jobbar han med min pappa ute på ishallen, dem jobbar över. sen ska vi äta mat från renatos så vi inte stökar till i vårt kliniskt rena kök. paul var ju duktig och städade hela lägenheten grundligt igår, förutom vardagsrummet där vi håller på att göra renovera då såklart. :)

har pratat lite löst med TD, en av cheferna på Securitas. och jag ska nog få börja jobba lite i landskrona och helsingborg också. faktiskt riktigt skoj. kan vara bra nu till hösten också när man behöver mer timmar, vet ju inte alls hur det kommer att bli här i ängelholm, det är det förresten ingen som vet, knappt chefen själv. men vi får väl se. det ultimata hade ju ändå varit att jag fick en tjänst här, men det ser ut som om det är ganska långt borta. får väl nöja mej med behovsanställning ett tag först så får vi se sen.

idag ska jag bara slappa och ta det lugnt. måste komma i säng i tid ikväll också för jag ska jobba dagtid för andreas imorgon. ska faktiskt bli lite roligt att jobba dagtid, man träffar mer människor och erfarenheten av att köra på larm kan utökas radikalt. tycker faktiskt det är riktigt skoj. ska antagligen köra lite citybevakning i landskrona också nästa vecka, verkade så på TD i alla fall och det kan bli riktigt skoj för där känner man ändå riktigt mycket folk så kanske man träffar på någon man känner som man kan snacka med och så! :)

men nu ska jag se färdigt roomservice och sen skura spisen och duscha och så så det i bästa fall kan vara klart när paul kommer hem.

pusspuss <3

gosan

tänkte jag får ta lite maraton på bilder på min lilla ängel igen. vi har typ 250-300 bilder på henne nu. vi ska göra ett eget fotoalbum med bara gosan. känns som hon är vår bebis istället för katt. men hon är så oerhört speciell, skulle aldrig vilja byta ut henne mot någon annan. och sen i oktober ska hon ha bebisar. :) tyvärr kan jag inte lägga ut bilder på hanen som ska få äran att para sig med henne, för det är inte vår katt och vill inte lägga ut bilder på andras djur utan deras samtycke. men här är i alla fall :
GOSAN! ♥


hur kan det vara skönt att ligga så bakvänt?



ser ut som hon har en gigantisk tass.



mm, musen smakar gott!



sitter på högtalaren med sin regnjacka på.



pose. tror hon hade varit perfekt för en djurtidning som modell.



naaw, trött bebis efter massa bus!

miserable

jag vet inte hur länge till jag kommer orka leva kvar i detta förhållande. jag vet inte om man kan kalla det så ens. jag har aldrig tidigare träffat någon som är så självisk och så otroligt naiv som han. hur kan han bara tro att jag ska vara någon jävla hushållerska till honom bara för att jag är hemma på dagarna och jobbar på nätterna. skulle jag kräva det av honom på nätterna bara för att han jobbar på dagen? nej knappast.
hemmet ser förjävligt ut, han tror allt ska bli bra och att han ska slippa göra något i fortsättningen bara för at han kom hem och hade köpt en ny TV igår, visst det var snällt, men tror han att han ska slippa ifrån allt annat bara för att han lagt ut pengar på det så tror han fel. han kan inte bara glida fram och jag ska jobba röven av mig nattetid och sen sköta hemmet hela dagarna och sen sticka och jobba igen. jag får ju ingenting för det jag gör, varför skulle jag då göra allt?
jag vet inte längre varför jag är kvar i något jag trivs så dåligt i. jag vet inte längre vad jag känner. eller jo det gör jag ju, när allt är bra är det verkligen underbart. men lika bra som det är då, lika dåligt är det när det inte är bra. det är ett rent helvete. satan själv hade tyckt att det var förjävligt.
är det verkligen meningen att jag ska stå ut med allt möjligt skit bara för att han ska ha det bra, bara för att jag älskar honom? jag tror knappast det. jag lagar all maten, tvättar all tvätten, dammsuger och diskar. då är det väl för fan inte för mycket begärt att han kan göra något som har med städning att göra ibland? varför ska jag inte nån gång få ligga och vila mig på soffan och bara ta det lugnt? skulle det hända får jag bara värsta utskällningen. jag känner mig som askungen, fast värre. hon kunde inte ta sig ur det, jag kan ta mig ur det men vet inte om jag borde. vet inte hur det blir om jag bara skulle sticka. jag vill ju vara här fast ändå inte. vilket jävla dilemma jag befinner mig i.
när fan ska han lära sig att ta ansvar för något mer än sig själv?
hur fan kan han va så jävla, ååååh?!
jag vill inte bo här mer...

kan inte den paul jag en gång blev kär i komma tillbaka?

dagens sötis ♥

Björn Gustafsson

ja, behöver jag säga mer egentligen? alla vet väl att han är The Hunk i sverige just nu.
fattar verkligen inte hur tjejer kunnat missa honom innan han blev känd. det är för mig
obegripligt. jag hade då inte gjort det! :)


mmm



fan va sugen jag blev på pannkakor med glass och hallon när jag såg den här bilden.
kan man bli annat ?!?

1 juli 2008

fan, jag har blivit riktigt duktig på att blogga nu. idag hade jag tänkt muntra upp min lilla pp med lite roliga historier som folk invaderar min mobil med. :)
och alla som läser som inte känner mig, jag är INTE rasist. måste bara poängtera det så att det inte blir sura miner. bara lite oskyldiga roliga historier.


två invandrare möttes på stan:
"shalom, fan do ser deppig ut?"
"ja, fan jag har fått aids..."
"AIDS? Fan, det är väl inget, jag har fått jobb!"

all I want is less to do,
more time to do it and more
pay for not getting it done...

Det var tre män som diskuterade vems kärring som var mest korkad.
Den ena sa: "min kärring är så jävla korkad att hon kom hem med fyra vinterdäck, men vi har inte ens en bil."
Den andra sa: "jaja, men min kärring är så korkad att hon kom hem med två dyra datorspel fast vi inte har någon dator."
Den tredje sa; " ja, men min kärring är så jävla blåst att när hon och en väninna skulle resa till Kreta så köpte hon med sig ett paket kondomer, men hon har ju för fan ingen kuk!"


ja det var väl ett par roliga historier där. haha hoppas det har roat någon. dem roade i alla fall mig när daniel smsade dem till mig. haha. han gör det alltid på dem mest tråkiga tider, exempelvis när man jobbar. och det är ju alltid lite ljus i tillvaron.

nu sitter jag här och kollar på sjunde himlen, tycker faktiskt det är ett ganska bra program. för bara en liten stund sedan så var här en kille och tittade på parkettgolvet i vardagsrummet, det ska göras vid. har vi tur så har det släppt på sina ställen, och i så fall får vi ett helt nytt golv istället för det gamla slipat. och det hade fan varit perfekt. vi får väl försöka övertala dem att golvet är för dåligt eller nåt. haha. ja man kan ju alltid försöka.

ikväll så blir det jobb, robert ska åka med ikväll igen. fan va han kommer va trött. han har ju jobbat hela dagen på forex, och sen åka med mig hela natten. jag får väl köra så vi överlever. haha. det är ändå bara efternatten som han inte riktigt kan än, så förnatten kan han ju sova lite. hehe. det är jocke som är gruppledare också, alltid mycket roligare att jobba då!
nu ska jag gå och göra middag till älsklingen. vetifan vad det blir, men antagligen köttbullar med makaroner till. inte så värst gott men det måste ätas, man kan inte bara handla massa mat och sen äter man inte upp det bara för att man inte gillar det, då kunde man struntat i att köpa det från första början ju. menmen, nu drar jag.

pusspuss <3

RSS 2.0