recept: smulpaj med jordgubbar

igår så bakade jag en smulpaj med svenska färska jordgubbar. mumsig värre.

först blandade jag ihop 1 liter jordgubbar med 1 ½ msk potatismjöl och 1 ½ dl strösocker.

sen hällde jag det i en smörad pajform.



därefter blandade jag ihop 100 g margarin, 5 msk strösocker och 3 dl vetemjöl.
man måste knåda det och blanda ihop noga, det ska liksom bli små smulor. svårt att förklara i ord. så jag tog en bild på det när det var klart och jag hade hällt över blandningen över bären.



sen fick pajen stå i ugnen i ungefär 20 minuter på 225 grader.

sen serverades den med milda vaniljvisp.

och MUMS är rätta ordet!

mind your own business...

jag stör mig fett mycket på när människor inte kan sköta sitt eget utan istället måste lägga sig i vad andra gör och hur andra människor sköter sina saker.

jag vill bara lägga mig ner och skrika ut min ilska.

ibland känner jag att jag bara vill bort, bort härifrån. långt bort...

är det så hemskt att jag faktiskt har börjat trivas igen?

det allra värsta i livet är när man med sig själv vet att man gör det man ska och sköter sig, men att andra människor till varje pris försöker få det att se ut som motsatsen och verkligen försöker förstöra. det är inte en sån värld jag vill leva i...

then, what am I doing  here?!

snabbfynd på åhléns

när paul kom hem från jobbet så stack vi direkt ner till stan för att lämna in hans klockor till klockaffären för att byta batteri och ändra storleken på länken osv.

medan vi väntade på att dem skulle bli klara så gick jag in en snabb sväng på åhléns och hittade dem här underbaringarna!



det allra bästa är att det inte är riktiga utan clips, annars hade jag ju inte kunnat ha dem.
själaglad blev jag när jag hittade dem! :)
och där fanns flera sorter, har inte sett det någon annanstans,
så dit ska jag fler gånger och fynda.

någon som vet en affär som också säljer clips?!


nytt från tradera :)

jag fick hem ännu ett paket från tradera idag. en sjukt snyggt halsband.
har ett till som är typ nästan likadant, bara det att det andra inte är färgat i rosetten. ;)


mys i hembygdsparken

det blev ett besök i hembygdsparken med barnen och dem hade verkligen jätteroligt på lekplatsen och bland alla djuren. och det var underbart väder. smhi hade ju sagt att det skulle bli regn och stormvarning längst kusterna i skåne, men icke. ser det ut som storm eller?!



här nedan kommer lite bilder från eftermiddagen:











sen var där världens sötaste lilla ponny. gud så kelig och mysig den var.
ville bara den skulle följa med mig hem! ;)



en sjukt lyckad dag!

 


dagens outfit!

idag har jag haft besök av mina underbara ungar amanda och ludvig och även tilda som är en klasskamrat till amanda. linda var också med. (mamman då!)
jag bjöd på hembakad jordgubbspaj (recept kommer sen) och glass med kex. man måste ju skämma bort barnen när dem kommer hit, för det är ju inte så ofta.

såhär har jag sett ut idag:


tunika H&M leggings H&M slip-in skor ? (fått av mamma)


filmtips: Transporter

igår när jag sen kom hem och hade lagat mat till paul och satt in all maten och gjort iordning här, så såg vi en rätt cool film. jag är inget jättefan av actionfilmer, men denna filmen var verkligen cool.
den hade verkligen allt: action, skitbra handling, romantik, humor och splatt. det enda den saknade var riktigt spänning som i skräckisar och så, men filmen var fortfarande grym!

så det är mitt tips för dagen till er.


shopping cures everything...

det är fan mitt motto.

shopping botar fan allt i världen, om man tänker inom rimliga gränser såklart. en sån otrolig frihets- och glädjekänsla rusar genom hela kroppen när man hittar något riktigt snyggt som dessutom är billigt. det bara skriker efter att få komma in i ens garderob.

igår fick dessa söta saker följa med mig hem i mina kassar:

 

söt svart ballerinaklänning, kostade bara 49 kronor (när ska man använda den?)
BIK BOK


hello kitty ankelsockar och puder
H&M

färgglad randig tunika / oversize t-shirt
H&M

svarta shorts av treggingsmodell och vita leggings
Gina Tricot


sen köpte jag även en present till mamma, det är ju mors dag på söndag! :)

men det kan jag inte lägga upp här för då får hon veta vad det är ju, hon är nämligen flitig läsare varje dag! och då blir det ju ingen överraskning.

 

efter väla och familia var det storhandling av mat som gällde. och det var en himla tur att jag hade therése med mig, jag får ju inte bära tungt så det var hon som fick sköta alla tunga lyft till mig. bättre vän kan man väl inte hitta än en som ställer upp så?!

stort tack gumman!


yesterdays outfit

igår var jag på väla med therése, sjukt trevligt var det. blev familia och citygross sen också.
men det här hade jag på mig:

svart skinnjacka ONLY blommig klänning/tunika Nelly midjebälte New Yorker
svarta leggings H&M svarta ballerina Skopunkten hellokitty handväska Hong Kong


godmorning sunshine!

solen skiner ute, hur bra är inte det?
jag har ju hört på väderprognoserna att det ska bli blåsigt och regn och allmänt skiftande väder, men en solig morgon är ju en riktigt bra start på dagen.

jag kom hem med nybakade konditoribullar innan, och det blev populärt kan jag lova. vi åt frukost tillsammans och skrev handlelapp - måste ju handla mat idag. suck. tur jag har bärhjälp med mig i form av therése. :)

min dag ser för övrigt ut såhär:

~ sova några timmar

~ till gymet och träna lite kondition och benstyrka
~ laga lunch till mig själv och middag till paul

~ till väla med therése (city gross efteråt)

~ filmmys med paul ♥

egentligen var det meningen att jag skulle till stallet idag, men det funkar ju inte pga. den dumma skadan jag dragit på mig. (tycker inte om den alls) där är det ju mockningen som är mest jobbig, sen hästen som är stark som en oxe och kanske drar och att rida är inte heller bra. man vet ju aldrig vad som kan skrämma hästen. vill verkligen inte riskera att det ska bli värre, det är ju inte så farligt som det är nu, jag ska ju bara vara försiktig. har verkligen inte tid eller råd att vara sjukskriven.

 

gosan är tjock som en fotboll. hihi. så himla söt är hon. ska se om jag kan försöka få till en bra bild där man riktigt ser magen och hur tjock hon är. och det är ändå lite mer än två veckor kvar. gud va spännande det är. känns nästan som om det är jag själv som ska få bebis! ;)

 

nu ska jag sova ett par timmar, sen kommer det att gå i ett idag.

 

nattinatti


glädjande besked idag!

pga. skadan i mitt bröst och min dunderförkylning så var jag tvungen att avboka min match jag skulle dömt imorgon. tråkigt men sant. skulle ha dömt oldboys, haha. har aldrig gjort det innan och jag tror det hade varit en upplevelse och bra erfarenhet. och roligt såklart!

besviken över det hela åkte jag till jobbet. och väl här fick jag ett samtal som gjorde mig superglad. på lördag ska jag gå som assisterande till en kvinnlig kollega i division 2 för damer i lund innan jobbet. ser verkligen fram emot det. hoppas det är strålande väder också! :)

nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och läsa vidare i min häntextra!

ledig imorgon, yeah!

OBS!!! bloggat från mobilen!


godistips: bortglömt supergott godis

när vi var på båten till helsingör i lördags så köpte jag typ världens godaste godis, det var verkligen riktigt längesen man åt det. mamma brukade köpa såna när jag var liten. ääälskar dem.

riktigt färsk sötlakrits, det finns inget som går upp emot det, speciellt inte när man har mens...


dunderförkylning och dåligt väder

vaknade igår med en dunderförkylning och igårnatt var det sjukt dåligt väder med blåst och skit. och nu nyss när jag vaknade så spöregnade det och det är värsta stormen ute. vill inte vara ute inatt, men vad gör man inte. är ju ledig imorgon. men förkylning är fan inte kul, men får köra in om apoteket på vägen till jobbet.

fan om jag börjar bli sjuk för det har jag varken råd eller lust till. :(

nej nu ska jag gå upp och äta något, kanske känns lite bättre då.

sjukt trött efter en lååång natt

gud vad jag är trött. känner verkligen inte att jag är pepp på att köra till jobbet för att jobba ett arbetspass på över 13 timmar. menmen, what do I else gotta do for money?

inatt när vi skulle gå och lägga oss fick jag sån grym smärta i bröstet och svårt att andas. paul blev jätteorolig och kollade internet och ringde sjukvårdsupplysningen och jag bara ville sova. men dem tyckte att vi skulle åka in om smärtan inte lade sig efter en kvart. vi avvaktade, och när den fortfarande fanns kvar efter 45 minuter typ tvingade paul upp mig ur sängen och vi körde in till helsingborg, mest för att se så det inte var något allvarligt. och jag kan ju säga att vi var sjukt oroliga båda två.
ibland kan det ju hugga till i bröstet helt utan anledning men det försvinner direkt igen, och det oroade oss att det inte gjorde det.

som tur var så var det inget allvarligt. någon muskelbristning eller några fibrer till muskler som lossnat eller nåt var det, läkaren tyckte det var jättebra att vi kommit in i alla fall. fick smärtstillande och ska ta det nu i några dagar, sen släpper det förhoppningsvis.

paul var så himla rolig sen när vi körde hem:

paul: fan va jag är besviken, jag som trodde det var något allvarligt!!!

haha. han menade ju inte så såklart. vi skämtade lite om det när vi körde hem, att han sa så. självklart ska man inte skämta om såna här saker. men ja, hade ni varit med så hade ni fattat. det låter värre än vad det var. hans skämt alltså. han menade väl mest att han oroat sig lite i onödan eftersom det inte var nåt. menmen. söt var han när han oroade sig i alla fall. :)

det blev alltså ingen sömn alls i natt och stackars paul fick köra och jobba tidigt i morse ändå efter att han kört mig hem, och det blev minsann frukost på mcdonalds på vägen hem. skithungriga var vi!

men nu ska jag faktiskt göra mig iordning och ta alla mina saker jag måste ha med mig, för nu bär det av till jobbet. tråkigt men sant.

tjingeling

back to reality

då var det uppdaterat färdigt allt som jag missat den här helgen. känns bra. man vill ju ändå inte missa nåt om man säger så.

dagen idag blev inte riktigt som planerat, nästan, men inte riktigt. det var meningen att jag skulle till stallet i förmiddags, men blev inte så.
åkte sen till mormor och morfar. blev en trevlig dag. stackars morfar hade skadat sig i foten. riktigt djupt köttsår, såg riktigt läskigt ut. jag hade skrikit och gråtit och gnällt attans massor om jag hade haft det såret på min fot.

det bjöds senare på grillat och vi pratade resor och vi fick även en enorm resväska med oss hem, hade dock svårt att få in den i bilen men det gick efter mycket om och men.

när vi sen kom hem tog vi fram min cykel och pauls inlines och begav oss ner till stan för en mjukglass, tittade även in hos vår käre vän andreas för att titta på hans lägenhet, jag har inte sett hur den blivit efter renoveringen som paul hjälpt till med. men det var supertrevligt. snackade även om lite eventuella sommaräventyr! ;)

när vi sen kom hem efter den långa turen (som blev genom heeeela stan - mys) så såg vi beck, som jag skrivit om i ett inlägg tidigare.

nu är det dags att sova. jag börjar jobba en timme och en kvart tidigare imorgon än jag brukar göra så det gäller att vila ut. ska försöka se ett avsnitt av sex and the city innan jag somnar också.

 

hoppas ni har haft en underbar helg, för det har jag haft!


mysdagen i helsingör (bilder)

igår vaknade jag rätt tidigt av väckarklockan och det var dags att bege sig till stallet för mockning och ridning, superhärligt. därefter var det bara att snabba sig hem för att dra upp hjärtat för sen var det bråttom att göra vid sig.

när vi var klara körde vi till helsingborg och åt frukost på pastastionen, och åkte sen med båten över till helsingör och gick där och strosade. hur underbart som helst var det. blev lite småtjafs om en liteb bagatell bara, men det är sånt som händer. lätt hänt när det blir missförstånd. men det blev snabbt uppklarat och vi åkte tillbaka till helsingborg och åt på restaurang haket och tog sen en lååååång promenad genom hela helsingborg och åt varsin mjukglass.

på det stora hela var dagen sjukt bra! lite bilder kommer nedan.

megatjock dimma som låg över havet


paul i båtens kafeteria


ute på soldäck mitt i dimman


jag uppe på soldäck, gillade inte riktigt att man inte kunde se vart båten skulle köra :S


hur kunde kaptenen veta vart vi åkte någonstans?

han kan ju inte ha sett mycket mer än vad vi såg, eller?

väl inne vid land fanns det ingen dimma alls, men här ser man riktigt hur dimman

ligger över sundet.


mums med mjukglass :)



blev det någon shopping i helsingör är väl den stora frågan då?

njaaae, inte direkt. något litet, men det var inte det som var tanken heller. paul hade planerat den här fina dagen och shopping var absolut inte inräknat i hans planer, men litegrann blev det. watch:


 

totally love it.

älskar det där med blommigt, det kommer bli skitsnyggt i sommar när man blivit lite brun.

med andra ord - jag är supernöjd med dagen!
att den sen avslutades med film och massa mys här hemma kunde ju inte vara bättre...


filmtips: Beck 25 I stormens öga

nu ikväll såg vi den nya beck-filmen och den var faktiskt riktigt bra.
oförutsägbar och lite annorlunda mot vad de andra är - men sjukt bra.


gårdagens outfit

igår var det egentligen meningen att jag skulle ut med jobbet i lund, men det blev inte så, istället var jag och paul i helsingör. berättar om det senare och visar bilder.

nu först - min outfit:


skinnjacka ONLY leopard-klänning Nelly midjebälte New Yorker
svarta leggings H&M ballerinaskor Skopunkten hellokitty handväska Hong Kong


stallets dofter är underbara

gud, jag är så himla glad att jag börjat hålla på med hästar igen. man vet inte hur mycket man saknat det förrän man åter är där och håller på. och jag har verkligen saknat det.

alla dofter, alla ljud och verkligen allt som har med det att göra är så otroligt rogivande och avkopplande. jag älskar det verkligen.

tidigare har jag inte riktigt förstått hur man kan tycka att hästbajs luktar ljuvligt och hur det kan vara roligt att mocka skit ur en hästbox, men jag gör det nu. och jag har saknat det enormt mycket.



filmtips: The fourth kind

igår såg jag och paul en riktigt sjuk film.
ett slags filmatiserad dokumentär där orginal filmer från verkliga händelsen är inbakad på en bra sätt. imponerande gjord!

övernaturligt? japp

chockerande? japp

sevärd? absolut



tradera-vinster!

i fredags så fick jag hem några tradera-vinster som jag har väntat på!

this is it!




dagens låt ♫



The Underdog Project - Summer jam

kall drink i handen sittandes på stranden med någon man tycker om.

det är precis så sommaren ska vara.

den här låten får en på otroligt sommarhumör och man

vill bara dansa...


bad update = summer is here :)

den här helgen har jag haft så himla mycket att göra att jag inte har haft tid att ha datorn igång ens. det har gått i ett kör hela tiden, massa med mysiga och roliga saker har jag haft för mig och stressigt har det varit en del stunder. men det har varit en bra helg på det stora hela!

kommer därför att uppdatera med massor av inlägg nu innan jag går och lägger mig för att uppdatera, för det har minsann tagits en hel del bilder den här helgen!

men det som är enormt glädjande är i alla fall är att det verkligen känns att sommaren är här. försommaren i alla fall. det är varmt, solen skiner och allt är kanon. man kan göra mycket roliga saker utomhus och sommarskorna är framtagna ur garderoben och man behöver inte ha jacka.

i väntan på uppdatering om vad jag haft för mig i helgen bjuder jag på en underbar temperaturbild från bilen!


tjockis-gosan

gud va spännande det ska bli.

det är inte längre en fråga OM gosan är dräktig utan HUR MÅNGA kattungar det blir. hon är tjockare än hon var när hon födde sist. såå spännande. det är ju 3 veckor kvar. tiden går så långsamt.


vårtecken ?

inatt var det sjukt varmt att jobba. temperaturen gick inte under 13 plusgrader en gång. sjukt jävla härligt. jackan kunde man inte ha på sig. det kändes verkligen att våren är här och sommaren är på väg.

folk hade planterade blommor i utekrukor överallt. hur fint är inte det?



nu har jag precis gått upp, ska ta något att äta och sen bege mig till jobbet. hatar verkligen att jobba torsdagar, för sen ska man vara ledig hela helgen och tiden går så otroligt långsamt hela arbetspasset. dötrist. men det har bara med det att göra, inte själva jobbet för det är samma som vanligt.

den här helgen ser jag dessutom fram emot mer än jag brukar göra när det ska bli helg. är så himla nyfiken på vad just den här helgen har att erbjuda. varför tänker jag inte berätta! ;)
inte än i alla fall...

har massa paket och brev som behöver frimärken så jag har lite att göra innan jobb så måste verkligen köra nu, måste hinna äta också ju!

hoppas ni får en fin dag!

kram

elis hjälper mig med maten

igår innan fotbollen så gjorde jag mat åt mig själv, paul och elis. hade totalt glömt att jag hade en bild som jag bara måååste lägga upp.
elis var så himla duktig när han hjälpte mig!


idag - jobb!

sitter just nu och funderar på om man skulle ta en sväng ner på gymet innan jobbet eller om jag helt enkelt ska vila från det idag, det har ju varit rätt hårt nu i två dagar.
kanske ska koncentrera mig på att göra någon nyttig mat till jobbet istället. vi får se.

blev skitglad innan, paul ringde. vi har planerat att göra något riktigt mysigt i helgen. vad har vi inte riktigt bestämt än. men något speciellt som vi inte gör alltid annars som bio och sånt tråkigt, det ska det bli i alla fall.
han blev så himla glad igår när han kom hem från extrajobbet typ vid halv tolv på natten, och där var helt städat överallt. jag städade toaletten, dammsög, våttorkade golven och städade undan precis överallt. fick värsta rycket. men han fick skuldkänslor. och det var lite det som var meningen kanske, nej men det känns bra att han fick det!

nu ska jag ordna med alla saker inför midsommar så jag kan göra inbjudningar och skriva ut sen och skicka. har ordnat alla adresser och så. nu ska bara inbjudningskort göras! ser fram emot det som fan!

nu ska jag packa och göra mat, hoppar nog gymet. får bli en lång promenad i svalöv imorgon innan jobbet, sen kan jag gymma alla dagar i helgen när jag är ledig! längtar...

hur ser eran dag ut?

älskade söta gosan!

min katt, gud vad hon betyder mycket för mig.

kärleken är så villkorslös.





sovmask is the shit ;)

jag har nog världens sötaste sovmask. haha.

har börjat sova med sån nu, inbillar mig att jag sover mycket bättre, men jag vet inte. det känns dumt först på kvällen när man tar den på sig, men sen vaknar jag med den på och känner mig utvilad. tror den funkar bra faktiskt. speciellt när man sover på dagen som jag gör ibland.



nå, vad tycks om den?


jag har en vanlig svart i siden också, så man får använda dem vid olika tillfällen. sover jag borta så har jag den svarta med mig. något som ni inte ser på den här bilden är att denna sovmasken med hello kitty är svart på baksidan så det blir helt beckmörkt med den på!


outfit igår!

igår när jag var med elis på fotboll hade jag det här på mig:


skinnjacka ONLY oversize top med paljetter H&M svarta leggings H&M

over-knee stövlar Ellos hello kitty handväska Hong Kong


inte rättvist

ååååh. stör mig på att paul snarkar som en gris och jag kan verkligen inte somna.

fanfanfan


städ-humör ?

herregud, jag blir helt förvånad över mig själv. har suttit ett tag nu och sett några avsnitt av sex and the city och jag ääälskar det. :)

 

men så blev jag plötsligt helt sugen på att städa och göra fint. varför vet jag inte, men det har jag börjat med nu, var bara tvungen att skriva ner det här. ibland chockar man till och med sig själv!

det allra tråkigaste är bara att paul fortfarande inte kommit hem från extrajobbet. snyft...


good girlfriend or what?!

jag är nog världens bästa flickvän. :)

eller ja, det tycker nog paul i alla fall. han är ju och gör sånt extrajobb efter sitt vanliga jobb nu och innan kom jag dit med en glass till honom. han blev superglad!
stackarn som ska behöva stå där och måla med en skarp färg i värmen.



innan dess var jag på fotbollsträning med elis, men jag satt bara och pluggade i bilen. kände att jag behövde göra det idag och fick en hel del gjort faktiskt. är stolt över mig själv att jag tagit tag i det nu äntligen!

men det var superskönt, har varit så himla varmt idag så jag satt där med rutorna nere och fick känna hur det blåste och så läste jag om babylonierna och faraotiden i egypten m.m.
intressant faktiskt, trodde aldrig att jag skulle säga det så jag säger det igen. det är sjuuukt intressant! :)

nu ska jag ha lite mer ego-tid, blir så mycket sån nu när paul jobbar extra. men börjar bli less på det. vill att han ska vara hemma och kolla film med mig ju, menmen. sånt är livet. pengarna blir ju till något bra. dels till thailandsresan och dels till en kontantinsats till eventuellt husköp eller lägenhetsköp i framtiden. så jag antar att jag också tjänar på det.
men det är inte mer än rätt egentligen för när han är borta och jobbar så innebär det ju automatiskt att jag får massa extrajobb här hemma eftersom jag får sköta precis allt då, och då menar jag verkligen ALLT. tråkigt men sant. han har bara kommit hem från jobbet och satt sig vid dukat bord och sen stuckit igen, det är typ precis att han ens tagit bort tallriken från köksbordet. haha. annars har jag fått fixa rubbet!

nu blir det sex and the city!

(fattar inte att jag inte sett den serien tidigare, någon som gör det???


date med duschen!

nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mig ren. sen ska jag köra och hämta elis, har lovat att följa med honom på hans fotbollsträning idag.
sen blir det att köra och köpa lite grädde och sen hem och laga mat till mansgrisen innan träningen.


hemkommen från stallet (bilder)

som utlovat så har jag tagit en del bilder i stallet idag på den fina hästen jag rider.





det är en sån otrolig känsla att vara i stallet. ägaren hade inte kommit än när jag kom så jag började rykta och mocka och så och var typ nästan klar när hon kom.

men att få vara i stallet och känna all doft och häst och bajs och frisk luft. det är underbart. att bajs kan lukta så gott, det är helt otroligt. men jag älskar det!

hon trilskades en del när vi skulle in i ridhuset, men det var så fint väder så bestämde mig för att rida i paddocken istället och det gick super. bilar och traktorer och annat som körde förbi brydde hon sig inte om och hon var pigg som en mört. (kan även bero på att hon inte varit ute i hagen idag, hehe)

nej men jag är nöjd, i största allmänhet. ska bara få bort det där trilskandet också!

du&jag-moment med gosan

innan i förmiddags när jag vaknade hade jag världens mysigaste stund med gosan. vi låg och gosade hur länge som helst och jag ville verkligen inte gå upp. men plikten kallade sen.

se så fin hon är:



som jag längtar till hennes bebisar kommer...

örhänge - fusk!!!

ni vet, jag har ju inte hål i öronen. tog när jag var liten, tror jag var typ sex år och jag minns än idag hur jävla fruktansvärt ont det gjorde.
jag vet inte varför jag tog ut örhängena sen och lät hålen växa igen, men jag ångrar det inte. usch vad jag hatar den typen av smärta.

men samtidigt vill man ju vara fin ibland, så jag har faktiskt köpt några såna fejk-örhängen. man får ju ta vad man kan, fast det inte finns lika många lika snygga som vanliga så funkar det ju ändå.

dessa gillar jag skarpt:


godmorgon!

skitvarmt väder ute, men inte så vackert - grått är rätta ordet. men dock varmt! bra väder enligt mig.

jag har nyss vaknat, idag blir det stallet utan ägaren. nervös är jag, tänk om det händer nåt. men det går nog bra, jag vet ju att jag kan. men ändå...

ska ta och få i mig lite frukost först och packa träningsväskan, för det blir minsann friskis och svettis idag med, men det blir nog inte förrän senare i eftermiddag. vi får se när det blir. men det blir i alla fall!

och idag ska jag minsann ta foto på hästen, vilket jag glömde igår eftersom jag hade mobilen i bilen. men det blir andra bullar idag!

nu ska jag se det andra avsnittet av säsong 1 - sex and the city. har faktiskt inte sett något avsnitt alls mer än det allra första igår av den serien. tycker det är dags nu när andra filmen kommer på bio. måste ju hänga med. hehe. så jag ska se alla avsnitt var det tänkt. hehe. har ju dem här hemma, så fattar egentligen inte vad jag har väntat på. men nu kallar de soffan och tvn.

vad ska ni hitta på idag då?

ännu en ego-stund

herregud va mycket ego-tid jag har fått idag. nu blir det ännu en ego-stund med filmtajm och bara mina egna tankar och mina egna behov. ska se till så gosan har det bra också bara.

shit va mycket bloggande det har blivit idag, helt sjukt. haha.
ärligt så tror jag inte att det är så intressant det jag skriver, men det roar säkert nån.

nattinatti

Burger King i Ängelholm

shit alltså, vi är helt efter här uppe. men det har alltså öppnat en BK-restaurang här ganska nyligen och nu när jag och paul var ute och slirade så var vi inne där en sväng och köpte kvällsmat åt honom. han har ju varit iväg på extrajobb hela kvällen och jag har suttit här hemma själv. tråååååk.

anledningen till att vi var ute och slirade var att jag skulle hjälpa honom att fånga katten på det stället där han jobbar. haha. den gillade inte paul direkt så han fick inte tag på den och den kunde ju inte springa runt i all färgen överallt, övervåningen var dens plats.
så jag fick sticka in på hemköp och köpa en burk kattmat och locka den med men den var hur snäll som helst mot mig. så jag bar upp den och mös lite med den och den spann som en ångvält. såååå otroligt söt. det var ju bara sällskap den ville ha, inget annat. stackarn.

nu har paul nyss duschat, sen blir det väl sängen för honom. jag själv tänkte lägga mig hos honom och mysa lite, sen se en film för mig själv. har ju lite sovmorgon från stallet och gymet imorgon. men båda delar blir det.

anledningen till att det blir lite sovmorgon är att jag egentligen skulle till jessica imorgon men det blir inte så, tråkigt nog. så då kan jag sova lite längre!

nu får det vara slut på bloggandet, när paul äntligen kommit hem får jag vara social med honom och inte sitta här som en tråkig nörd...

ciao!

äkta kärlek!

det är precis vad jag känner för mina nya skor! :) just love them...

 

jag har aldrig varit en sucker för högklackat tidigare i mitt liv, det är inte förrän nu. och jag har ett mission som går ut på att jag på midsommar ska kunna gå i dem felfritt länge utan att det gör ont, och det kräver träning träning och åter träning.

därför går jag omkring med dem här hemma nu. och jag älskar det!

 

blir antagligen även högklackat på min brors student.

 

im so happy that high heels came into my life!


ego-stund!

då var det alltså dags för en stund med enbart mig själv. ska bli super faktiskt. tänkte kamma ut håret och sen lägga mig på soffan med lite jordgubbar och bara mysa och se någon bra film. kommer bli hur underbart som helst, eller så blir det tv-program. vi får se vad där finns.
lovade nämligen paul att vi skulle mysa till film när han kommer hem, då kan jag ju inte redan ha börjat på en film när han kommer. hehe. inte skoj att behöva avbryta den då ju.

men vi får väl se. kanske en barnfilm, dem brukar ju bara vara i lite mer än en timme.
aja, berättar senare vilken det blir, kanske kan tipsa er om att se den! hihi.

tjingtjing

dagens outfit

idag har jag haft massor med olika outfits känns det som.

det hela började med pyjamasnattlinne som övergick till ridkläder och senare träningskläder. efter gymet och duschen bytte jag om till något vanligt eftersom malin skulle komma senare.
då hade jag det här på mig:


paljett oversize topp H&M svarta leggings H&M


outfit i söndags!

i torsdags var det mys och jag har minsann glömt att visa vad jag hade på mig när vi var ute och slirade, jag och paul. såhär såg jag ut:


skinnjacka ONLY paljett oversize-topp H&M svarta leggings H&M
overknee-stövlar Ellos hellokitty handväska Hong Kong


vad fanns i paketet från nelly?!?!?

I love!

jag kan inte säga det tillräckligt många gånger. hihi. I love...


this is my favourite








sen det allra allra bästa, men jag måste bara berätta.

typ hela hösten och vintern har jag verkligen suktat efter ett speciellt par skor. dem har kostat lite för mycket för min smak då jag har massor med skor redan.
men så när jag satt på nelly och klickade runt så såg jag dem - på rea. dem kostade 100 kronor. och det fanns bara ett par kvar och dem var i min storlek. inte fan bangade jag då.
så nu äääntligen är dem mina!!!



snygga va?


sandra ääälskar paket

fick hem ett paket idag! I love it...



vad som finns där i ska jag visa senare, ni får hållas lite till! ;)

även detta fina paljettskärpet som jag vunnit på tradera fanns med posten idag:

 


super-effektiv dag!

idag har jag verkligen hunnit med hur mycket som helst, kommer inte ihåg sist jag hann med såhääär mycket på samma dag.

dagen började med stallbesök. red en runda i ridhuset och fixade allmänt i stallet. supermysigt. är så himla glad att jag börjat med hästarna igen.
efter att jag var klar där så var det banken som stod på schemat, av någon anledning så funkade inte min kod till telebanken så fick ordnat det.
därefter bar det av till friskis & svettis, och där skaffade jag träningskort och tränade även i lite mer än en timme. superhärligt. att jag inte har börjat med det tidigare, det var verkligen upplyftande och man kände verkligen sig avslappnad och allt var kanon efteråt. det känns fortfarande, hade nästan glömt hur jävla kul det är!

egentligen så var det meningen att jag skulle köra hem till jessica och fika idag, men pga. massa omständigheter så hanns inte det med så det blir imorgon istället. var ju tvungen att vara hemma och fixa ordning mat till paul när han kom hem från jobbet och sen kom malin också!
vi har planerat inför midsommar, kommer att bli hur grymt som helst. nästan så man längtar dit lite redan...

hann även med en snabbis på maxi och så träffade jag emilia på burger king, efter träningen!

det blev ugnsstekt falukorv och potatismos till middag, vilket var pauls lycka!!!



i planeringen blev det även fika på fruktsallad för mig och malin. mumsigt värre! visade även lite kläder som jag fått hem, ska visa för er också. senare...

med andra ord har detta varit en riktigt bra dag, nästan så paul blev lite orolig innan och undrade när jag skulle sova. haha. sött att han bryr sig! men det blev minsann inte många timmars sömn, fyra kanske, MAX!!!

vad har ni gjort idag???

mitt allt ♥

paul och gosan, dem är verkligen mitt allt.

hur sött är inte detta?!


gäspgäsp godmorgon gäääsp!

känner mig riktigt trött, har ju bara sovit typ 3 ½ timme eller nåt sånt, men det finns ingen tid till att ligga och lata sig nu. hehe. har precis hoppat i mina ridbyxor och ska iväg till stallet. ska vara där senast om 40 minuter, men måste hinna tanka på vägen också.

har jäääättemånga ärenden idag. puh, hur ska jag hinna med allt?! men det måste jag, har inget val, det måste hinnas med.

sen ska jag även göra en sak idag som jag är sjukt stolt över, men det berättar jag inte förrän senare när jag har gjort det, för om det inte hinns med blir jag så besviken på mig själv att jag berättat det för alla. men ni kanske kan gissa?! ;)

håll utkik här senare idag, tänkte ta bilder på den söta hästkraken också! ;)

 

nu måste jag köra.

 

tjingeling!


dags att sova...

 

då var man återigen hemma hos föräldrarna efter ännu ett arbetspass, och det är dags att sova. är faktiskt ganska trött. vet inte om det blir att se någon film som jag brukar, tror inte jag kommer orka det. kommer garanterat ändå att somna. hehe.

förlåt om det är lite tråkigt här i bloggen numera men det är så himla tråkigt hela livet och allting när man har en jobbhelg. det händer liksom inget som man kan berätta.

kan ju visa hur min vecka nästa vecka ser ut, såsom det ser ut nu iaf. härlig vecka kommer det att bli!

Måndag - stallet, träffa jessica

Tisdag - stallet, fotbollsträning

Onsdag - jobb

Torsdag - jobb
Fredag - stallet, döma fotbollsmatch
Lördag - stallet, jobbfest i lund
Söndag - stallet


biotips: Robin Hood

i onsdags var jag på bio med paul, malin och tobbe - sjukt trevligt.

filmen var Robin Hood, som dessutom hade premiär. jag var helt införstådd före filmen, om att jag skulle gilla den, men inte så pass mycket som jag faktiskt gjorde. I loved it!
jag hoppas att det kommer en tvåa, den kan ju inte bara sluta så heller...
eller så går den efter det gamla ordspråket: "det gäller att lägga av när man är på topp"

den fick verkligen med alla legender som har med robin hood att göra, en del mer än andra. och den var riktigt fint gjord och man kände att man var i filmen. men det kanske iofs hade att göra med att vi såg den i ängelholm som är en sjukt bra biosalong med en av sveriges bästa ljudanläggningar på biografer. kan ha med det att göra, men filmen var riktigt riktigt bra. och vem gör rollen som robin hood bättre än självaste Russel Crowe, nobody!

 

ett biotips regniga vår- och försommardagar.

 


filmtips: Legion

igår såg jag och paul en bra film som jag tänkte tipsa er att se. gillade den skarpt.

ärligt så var det med blandade känslor jag såg den när jag förstod vad den handlade om och vad den gick ut på, det var inte alls som jag väntat mig. jag hade bara sett filmpostern innan och inte alls läst om den så jag hade bara skapat mig en uppfattning om vad jag trodde det var för typ av film utifrån bilden, och det stämde inte alls överens. inte på långa vägar faktiskt.
men jag gillade filmen. den var cool, och det kommer en tvåa. den kommer att inväntas och längtas efter, det är en sak som är säker. kan knappt bärga mig.

ps. om ni inte gillar övernaturliga filmer så är detta nog inget för er!


på med ögonmasken...zZzZz

då var det alltså dags för mig att sätta på den sköna svarta ögonmasken av siden (köpt på kicks) och bege mig till drömmarnas värld. haha.

gud va sentimentaliskt det lät, jag ska sova. det är såklart det jag menar, för er som inte förstod riktigt. hehe.
har nyss kommit hem från jobbet efter en ganska trevlig natt, stressade ihjäl mig så jag fick ont i magen bara för att hinna med en pratstund med mina kollegor på slutet. i like...


film nu då, vilken blir det innan man somnar? hmm. vi får väl se det. ska förresten ta och lägga upp två filmtips åt er innan jag somnar. kul va?!

enjoy them and sleep tight folks...


hjälp mig, jag har kört fast...

lite bloggtorka senaste tiden har mestadels berott på att det har funnits så himla mycket att göra i mitt liv. men det är även pga. att jag har lite inspirations- och motivationsbrist. jag vet inte alltid vad jag ska skriva om.

därför behöver jag nu er hjälp, svara på nedanstående frågor i en kommentar till detta inlägget och hjälp mig komma igen:

- vad vill ni se mer av i bloggen?

- vad vill ni att jag bloggar om?

- när jag inte har något att berätta, vad ska jag då skriva om?

- vad intresserar er mest av det jag brukar skriva om?

- har ni några förslag på hur jag ska göra min blogg bättre och mer intressant?


jag skulle bli jätteglad om ni ville hjälpa mig.

OBS!!! bloggat från mobilen


kissie skrämmer mig

jag tycker otroligt synd om den där människan. jag förstår faktiskt inte...

jag har läst hennes blogg några gånger, följer den definitivt inte, tycker bara den är pinsam. men det är så långt ifrån hur en person ska bete sig som det bara går att vara.

nyss tittade jag på när hon var med i bella&tyra show, och jag blev faktiskt chockad. ärligt så trodde jag att jag skulle skratta eller bli förbannad eller nåt i den stilen, men chock är nog mer rätt ord att använda.

ni hittar programmet här.

när man ser hennes beteende i programmet så skäms man lite över att vara tjej. jag vet inte varför, men allt känns så himla förljuget och överspelat.
som bella påpekade, så är det även en gåta för mig hur en sån som kissie kan sova gott om nätterna. hon bryr ju inte sig alls om andra människor, hon kör bara sitt race och skiter i alla andra. visst, det kan vara bra att göra det ibland (jag gör det själv då och då) men det finns faktiskt gränser.

det är så himla mycket jag har att säga om hennes framträdande där, men jag får inte fram orden. det är bara så himla ofattbart allting. helt sjukt.

hennes egna ord var att kissie är en bitch men inte alexandra, men det var alexandra som ställde upp i programmet. men framträdandet och den personen som satt där i fåtöljen var en av dem bitchigaste jag varit med om. helt sjukt. att en sån som hon kan kalla de båda programledarna för bitchar, det är bara så himla korkat. hon måste vara totalt jävla blind som inte ser hur hon skämmer ut sig för hela svenska folket.

hon tror inte att hennes så kallade "roll" som kissie kommer att påverka henne i framtiden när hon ska söka jobb osv, men där har hon fel. det kan jag sätta min högra tumme på. det är klart som fan att allt påverkar en nuförtiden. speciellt i dessa tider. hon kommer nog själv att märka det när hon är slut som artist.

hon påstår att kissie och alexandra är två helt olika personligheter och att kissie bara är en roll hon spelar för att provocera i bloggen.
det är något jag personligen inte alls tror på.
jag är helt övertygad om att kissie bara är alexandra i egen hög person men att hon är för feg för att säga sina åsikter i verkliga livet så därför har hon bloggen så hon kan skriva ner det och sen påstå att det inte är hennes egna åsikter alltid utan att hon spelar en roll. det är bara skitsnack. det är i alla fall jag helt övertygad om.

om jag var kissies familj skulle jag skämmas fruktansvärt mycket och göra allt för att hon skulle ändra på sig. hon är ju bara föör pinsam.

men som jag skrev som rubrik så skrämmer hon mig.

med det menar jag att jag inte alls förstår hur hon kan bete sig som hon gör. hon tror till hundra procent att hon är tusen gånger snyggare än alla andra och att hon är så grymt älskad så hon kan leva på det för resten av sitt liv.och precis det som skrämmer mig är att hon faktiskt tror på det själv, att hon inte kan se hur verkligheten ser ut. verkligheten är en helt annan än den kissie tror sig leva i. hon blir nog varse om det. och när den dagen kommer, så kommer jag att tycka otroligt synd om henne för att ingen i hennes närhet har varit ärlig nog att tala om det för henne tidigare...

alexandra och kissie är ondskan själv i egen hög person!


dåligt bloggande...

jag har varit riktigt dålig på att blogga nu ett par dagar, förlåt för det. men det har varit så himla mycket. just nu ligger t.ex. paul och sover bredvid mig och jag sitter och tittar på sunes sommar.


igår när paul kom hem från jobbet körde vi till tobbe och malin och åt mat, sen blev paul klippt och han och tobbe satte upp en hylla i deras kök. sen blev det bio. bloggar om vilken film senare! sjukt bra var den iaf.


efter bion såg vi två avsnitt av fuskbyggarna, sjukt bra program.

 

idag har det hänt grejer. men jag vill inte berätta här på bloggen, det är fööör pinsamt. emilia, gumman, jag berättar sen, kan definitivt inte skriva det här och inte ta det på sms heller. hahahaha. du kommer skratta ihjäl dig och det är sååå sjukt pinsamt...


när paul kom hem fick han lasagnette till middag, han har tjatat om det så länge, men jag har inte vetat hur man gör, men nu äntligen har jag fått ett tips så jag lagade det åt honom. glad blev han och gott blev det. :)


sen såg vi lilla sjöjungfrun 2 och mös massor!

 

nu ska jag väcka hjärtat så ska vi gå ut och gå...

 

tjingeling


Nelly, underbara ställe!

shoes
underbaringar från Nelly
will be mine soon...

Mums!

201005112236 (MMS)

Mums!


TIPS: megagod glass

igår så testade jag en hyffsat ny glassort. och den var verkligen god. rätt så dyr, 27 kronor. jag vet inte om den var värd det priset om man jämför med vad dem andra glassarna i samma storlek kostar, men det är ju som med allt annat - dyrare bara för att det är ett dyrare märke.

testa den iaf!


bloggat från mobilen

just nu sitter jag på jobbet, det här med att kunna blogga från mobilen är fan underbart, det är som att skriva ett sms till någon bara ju. hur bra som helst! men man pallar ändå inte i längden.

jag har minsann bjudit jessica på pannkakstårta idag! har med mig två bitar till som jag ska bjuda mina nattkollegor på. mums!
vi hade ju hur mycket som helst över sen kalaset i lördags. hoppas det blir populärt.

nej nu börjar det göra ont i fingrarna, får öppna matteboken istället, borde ha gjort det för längesen men nu är det fan allvar i leken. haha.

mors!

kattbebisar ?

detta låter säkert knäppt, men den här gången är jag helt säker på att gosan har bebisar i magen, det var jag visserligen sist också men det är annorlunda nu.
hoppas verkligen jag har rätt...

allting i hennes beteende stämmer överens med hur det ska vara och hennes bröstvårtor har växt till det tredubbla och är alldeles illrosa istället för ljusrosa som dem brukar. det kan väl inte vara nåt annat då?

sist var jag så otroligt säker mest för att jag ville det så himla mycket tror jag, nu är det annorlunda. hon är verkligen det nu, det är jag säker på!

hoppas jag inte har fel en gång till...



sandra ska bli plugghäst!

nu har jag bestämt mig och jag är sjukt stolt över mig själv.
jag ska börja plugga upp mina betyg!
för några veckor sen var jag nere på komvux och skrev in mig och nu idag börjar jag!

 

två ämnen i taget på halvtid respektive kvartstid, enbart för att jag har ett heltidsjobb samtidigt och inte kommer klara det annars, för klara det vill jag ju annars är det ju ingen mening med det! ska ju helst inte gå in i väggen på kuppen ju!

 

Matte B och Historia A får bli mina första utmaningar. Sen kort därefter väntar
Svenska B och Religion B. Tro det eller ej, men ärligt talat tycker jag faktiskt att det ska bli ganska skoj. (bortsett från matten då, men den är ett måste så kände att det var lika bra att börja med den)

Wish me luck...


lyckad helg med massa kärlek

som sagt så har det varit en riktigt lyckad helg fylld av kärlek och glädje.

först lördagen som blev så otroligt lyckad hela dagen och kvällen, sen söndagen där vi mös hela dagen med film och god mat och lite städning. på kvällen hade vi tvättstugan. precis så som en söndag ska vara!

Im so happy with you!



finns ingen sm är så söt i sömnens land som min paul!

finast i världen ♥


bildregn från i lördags

här kommer lite bilder på folket som var hemma hos oss i lördags-kväll!









kommer säkert lägga upp lite fler så fort malin har skickat sina bilder till mej! ;)

kvällens outfit ;)

på kvällen när vi skulle ha lite vänner här och festa till det och sen dra ut såg jag ut såhär:


lila tunika New Yorker nitbälte New Yorker
leggings med nitar Gina Tricot pumps med nitar Skopunkten

när det väl sen kom gäster så bytte jag faktiskt om, det blev istället en mörkblå tunika som påminner om den gröna jag hade tidigare på dagen, och ett par helt andra skor till detta - svarta pumps. det fick jag tyvärr inte någon bra bild på så det får räcka med att ni ser denna!


tårtbak till kalaset

i fredags stekte paul pannkakor så det stod härliga till, supermånga blev det.
och på lördagen innan gästerna kom stod vi och gjorde tårtor av dem. såhär såg dem ut:




den tredje blev inte jättebra, paul försökte göra en dödskalle på den med chokladsås och det såg mest ut som, hmm, jaaa jag vet inte vad. så den fick vi rätta till rätt kraftigt. fick tyvärr ingen bild på det. haha. men det såg roligt ut.

visst ser det ut som en riktig husfru har fixat detta?!



kalaset blev superlyckat faktiskt. han fick många fina presenter som han blev jätteglad för och han var jättenöjd med allt. kunde inte ha blivit en bättre start inför kvällens festande! ;)


kalasoutfit i lördags

i lördags firade vi pauls födelsedag heeela dagen och natten lång. först kom hans familj på eftermiddagen och då såg jag ut såhär:


grön tunika Gina Tricot nitbälte Gina Tricot 
beiga strumpbyxor Ullared svarta leggings med spets på sidorna Ullared


vänner, behöver hjälp brådskande!!!

hej kära vänner.

jag har svårt att få tag på en bok som jag behöver i nästa vecka.

jag ska nämligen börja läsa upp lite betyg och så, och matematik B börjar nästa vecka.

är det någon som har den här boken och skulle kunna tänka sig att låna ut den till mig?!?!?!?



matematik kurs B grön

OBS!!! Inlägg från mobilen!


mysoutfit

igår fick jag lite påtryckningar om att lägga upp ännu fler outfits än jag redan gör. tokmånga känns det som jag lägger upp i nuläget, men en mysoutfit eftersträvades tydligen också. ;)

såhär såg jag då ut igår när jag körde till jobbet:


rosa ribbat linne Ullared joggingbyxor Tofta


nytt från tradera :)

igår när jag kollade posten innan det var tid att köra till jobbet så hittade jag två paket i min brevlåda. superglad blev jag. har några till som jag väntar på. det är alltid så himla roligt att få paket! :)
ja, och brev överhuvudtaget som man inte väntat sig, som inte är räkningar då! hehe.

detta var i alla fall vad som fanns i dem:

supersnygg liten partyväska med hellokitty



clipsörhängen i olika former och färger.

jag har ju som bekant inte hål i öronen, tänkte kanske att man kunde testa med såna

här och sen kanske ta hål senare. vad tror ni om de?


den lilla sjöjungfrun

det är fan en djupt underskattad disneyfilm. jag ääälskar den!
sitter och tittar på den nu faktiskt under tiden som jag lägger upp tradera-annonser.

gå gärna in här och titta!

men nu åter till den lilla sjöjungfrun.
kommer ihåg hur kär jag var i den där prinsen när jag var liten.

 

en underbar film! 

 


dags för jobb igen!

igår var en superbra dag med middag, pannkakstårta, filmmys, bowling och allt var hur bra som helst. paul var verkligen nöjd med sin födelsedag så jag lyckades. :)

idag ska jag skicka iväg dem sista tradera-paketen och städa litegrann så paul slipper stå med allt själv nu dessa tre dagar som jag är och jobbar. det blir ju kalas för honom på lördag med familj och släkt och så på eftermiddagen och sen lite syppe med vänner på kvällen. det får ju inte se hur hemskt ut som helst här då, man vill ju gärna att det är städat när man bjuder hem folk. även om det känns lite sådär med tanke på att man ändå måste städa dagen efter igen. menmen. sånt är livet.

han måste ju stå och steka alla pannkakorna som behövs själv också. jag gjorde det förra året, men i år får han göra det själv eftersom jag inte är hemma. hehe. :)
det kan han gott göra om han tvunget vill ha sån tårta. hihi.

nu ska jag packa och städa och sen blir det jobbet för mig. kanske bloggar något mer men det är inte alls säkert. sen blir det nog torrt med bloggande eftersom det är jobb i tre dagar. brukar vara rätt dött här på bloggen då eftersom man bara sover, äter och jobbar om vartannat. trist men sant.

tjingeling!

ursnygg pälsjacka!

den här underbaringen fick jag hem på posten idag, den har varit restad jääättelänge och äntligen fick jag hem den! gud så snygg den är!


pannkakstårta!

pauls favorit-tårta är utan tvekan pannkakstårta och det finns inga alternativ när han fyller år, bara det som gäller. och idag när det är hans födelsedag har jag gjort en till honom som överraskning som han ska få när han kommer hem från jobbet, stackarn som måste jobba på sin födelsedag.

såhär fin blev den:



jag hade en riktig tur som hittade svenska jordgubbar i affären. :) supergott kommer det att bli. dock fuskade jag lite och köpte färdiga pannkakor för jag har inte hunnit steka några, och grejen är ju den att dem måste svalna och bli riktigt kalla innan man gör själva tårtan och det skulle jag aldrig hinna med idag. men det blev ju bra i alla fall, sparar massor med tid dessutom.
emellan har jag vispgrädde och jordgubbssylt. mumsigt kommer det att bli!

jag ska försöka ha middagen klar när han kommer hem också. så glad han kommer att bli! :)

dagens outfit!

idag har jag varit på maxi och handlat lite inför pauls kalas till helgen. även lite som behövs nu i veckan och till den speciella födelsedagsmiddagen ikväll, paul fyller ju 24 år idag!

såhär ser jag ut idag:


svart skinnjacka ONLY over-size topp Gina Tricot

svarta leggings H&M svarta pumps Skopunkten hello kitty handväska HongKong


gårdagens mys! (outfit)

igår var jag och paul på banken i över 2 timmar och diskuterade massa med sparande och pension och lån och skit. fan va trött man var i huvudet efteråt. men det var lärorikt.
efteråt körde vi till helsingborg och åt på restaurang haket. gott!

såhär såg jag ut:


svart ulljacka Zara lila tunika Ullared (tror jag) svarta leggings H&M
over-knee stövlar Ellos hello kitty handväska HongKong

maten var supergod och stämningen var underbar! jag är så himla glad att jag har min paul. 3 år nu, det känns helt otroligt. tiden har gått så himla snabbt. ändå känner vi varandra otroligt bra, bäst!!!
Im so happy...

 


en positiv sak!

201005022158 (MMS)

En av alla positiva saker med att sova hos päronen ibland! Lyx! :)


shoppat vårmode

idag var jag väldigt tidig i lund inför mitt arbetspass, men hade ett ärende på nova att uträtta innan. och när jag springer förbi gina tricot ser jag att dem har spring sale och jag var bara tvungen att kika in en snabb sväng och där hittade jag något riktigt prisvärt och bra.

 

sailormodet nu i vår är egentligen inget för mig. har inte ett enda plagg som kan passa in på det, fast det finns hur mycket som helst ute i butikerna.

men nu hittade jag det perfekta, så även jag kan hänga med på den fronten!

 


49 kronor som hittat?!


tävlingsvinst

jag var med och tävlade hos söta anna och vann det här:



snacka om härlig vinst!

RSS 2.0