29 juli 2008

usch vilken hemsk helg jag har haft. fick ju värsta bulan och helt svullet och ont och skit i ögat natten mellan torsdag och fredag, så hela fredagen satt jag på akuten. och sen så blev det bara värre så jag fick åka ner och sitta här hela lördagen också. lite iriiterande. kan inte läkarna bara göra rätt från början? men inte nog med det, utan det blev ännu värre, så i måndags fick jag först sticka ner på akuten på förmiddagen, sen på eftermiddagen till en ögonspecialist uppe på sjukhuset. helt sanslöst. och där fick jag reda på att båda de andra läkarna hade felbedömt och gjort helt fel och gett mig fel medicin osv. av ögonläkaren fick jag tabletter, både smärtstillande och såna som skulle hjälpa till med att få det bättre igen. får hoppas att det blir det nu också. man är lite trött på det och jag ser förjävlig ut rent ut sagt.

idag har jag varit nere på kontoret och skrivit på papper hos andreas om att jag ska vara ledig till helgen, ska ju på eskilscupen och döma lite. ska faktiskt bli skoj. tjäna lite pengar och samtidigt ha roligt, inte fy skam.

min mamma och pappa kommer snart hit med saker så vi kan laga tacos så ska vi ha lite myskväll här. :)
paul ska ju till korven i åsljunga eller bälinge, eller var det nu är han bor nuförtiden. han flyttar ju som andra byter kläder den. haha. man vet aldrig var man kan hitta honom. haha. men han ska dit i alla fall.
ska bli mys med ensam hemmakväll med mor och far, var ju så längesen. saknar det faktiskt.

nu ska jag städa lite så det inte ser ut som kriget när paul kommer hem.

pp, passar det att vi kommer upp på kvällen 19 augusti? och sen sover hos er två nätter? saknar dig som attans.

pusspuss <3


Anonym

ska höra med honom :)

2008-07-29 @ 18:34:52

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0