31 juli 2008

idag har jag varit på väla och jobbat utanför forex. det var faktiskt trevligt på ett sätt men jävlingt tråkigt och jobbigt på ett annat. man stod liksom stilla hela dagen i åtta timmar, ont i fötterna och ont i knäna har jag. men det var det nog värt, behöver pengarna. allt är ju väldigt ovisst inför hösten. menmen, vi får väl se hur det blir.
en sak var glädjande idag när jag jobbade, robert kom och hälsade på när han var på väg upp till ängelholm för att köra nattpasset där. trevligt. då hade man någon att snacka med en stund i alla fall.

men jag har i alla fall en sak att se fram emot, ska till pp och hälsa på SNART!!! bara typ lite mer än två veckor dit. och då ska vi ha massa mys, och roligt och allt. :)

idag har jag och paul varit riktigt jävla impulsiva, har köpt en stor gasolgrill som vi ska ha på balkongen. skitfin, från landmann. riktigt bra. kostade 2495:- vi är fan sjuka i huvudet. men det kommer bli en hejdundradens fest när vi ska ha inflyttningsfest. korvar till alla kommer att kunna ligga på samtidigt. annars hade det bara fått plats kanske sex stycken åt gången, max. och här är stekplatta separat bredvid gallret så man kan steka grönsaker samtidigt som man grillar köttet och kan göra det på samma ställem sen är där sånt galler ovanför det vanliga gallret där man kan lägga köttet så det håller värmen. skitbra. är riktigt stolt faktiskt över min paul! :) hade aldrig klarat av att bygga ihop den själv. han är så händig, min karl! :)

imorgon börjar eskilscupen, ska ju döma den uppe på norrvalla hela helgen. plan 1 is mi casa whole weekend. ska bli skoj som fan. tjänar bra med pengar samtidigt som jag gör något som jag tycker är roligt.

nu blir det bingen för min del. kanske rentav mys, får väl se vilket humör vi är på när älsko kommer till sängs, han kanske sover med grillen. vem vet! sååå stolt är han över den!

pusspuss <3


Anonym

hahaa ni är faaaan galna! vem i helvete köper en grill för 3000?? När man kan shoppa kläder?? ahah!!! Pusssar

2008-08-01 @ 21:43:55

Anonym

nu får du väl ge dig? vaddå dålig uppdatering??? SKÄRPNING! pp

2008-08-07 @ 14:21:00

Jennie

Hej! Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag hoppas att du kan mejla över din adress, jag skulle behöva den! MVH Jennie

2008-08-13 @ 15:43:12

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0