27 november 2008

JAAAA, jag vet, det är den 28e nu eftersom klockan är halv två på natten men det är fortfarande den 27e för mig. har jobbat till kvart över tolv nu ikväll/inatt. är skittrött. mår fan inte bra. megaförkyld, ont i huvudet och känns som jag ska spy hela tiden och om inte det var nog så har jag nog feber också. usch en sån hemsk vecka det har varit, om man ser till min hälsa då. annars har den varit ganska bra, med kusinbesök och gosans "pojkvän" och allt!

dem som äger linus kom och hämtade honom idag, dem hade saknat honom jättemycket. speciellt deras dotter, det är typ hennes katt eller nåt. jag och fredrik stack ner till stan i förmiddags och köpte ett presentkort på åhléns och en chokladask. det var liksom det minsta jag kunde göra för dem för att vi fick låna linus. :) och så har vi lovat deras dotter att hon sjäääälvklart kommer att få komma och titta på ungarna. (ska då inte gå händelserna i förväg, men det känns bra det här, ungar kommer det att bli oavsett om vi får låna linus igen eller om den här gången räckte) sen har jag även lovat att skicka massa bilder och så. och absolut ska jag göra det. skickade igår redan på dem små sötnosarna.
gosan har gått här hela eftermiddagen och kvällen och bara gnällt och saknat sin vän. och dem skickade ett sms som tack för presenterna och berättade att han gör likadant, gnäller som bara den och saknar gosan. känns skönt att höra. då kanske man kan låna honom fler ggr. vi ser ju verkligen att dem fungerar bra ihop och tycker om varandra!

läste på min pp:s blogg innan. blev både glad och ledsen. glad över att hon ska på solhem och så, eller ja, glad och glad, vet att hon hatar det men det är ju för hennes eget bästa. men gud så ledsen jag blir varje gång jag går in där och ser och läser hur dåligt hon mår. jag vet ju det verkligen. vill till varje pris finnas där för henne men det är så himla svårt med detta avståndet mellan oss. sjukt. jag vet inte vad jag ska göra. allt känns så hopplöst. hade jag fått bestämma hade jag åkt dit nu på en gång. men det går ju inte. jag har ju jobb och skit här och ont om pengar med tanke på det som har hänt med körkortet och skit. fan vad jag hatar det. vill ju vara där för min bästaste vän, alltid.

har skrivit ut inbjudningarna till nyår idag. fina blev dom. tråkigt bara att dem blev svartvita men det gör ingenting. skrev kuverten och la i dem där och så nu. längtar faktiskt. har aldrig ordnat ngt sånt stort förut. inte för att vi blir så många men ändå. mer parmiddag och trevligt och så. kanske ordnar singstar eller ngt sånt roligt också. lutar nästan åt det. tänkte prata med min lillebror om att jag kanske kan låna hans playstation. men det får jag nog. han har ju sitt wii och så sitter han mest vid datorn så tror nog inte det ska vara några problem att låna det ett par dagar. jag fyller ju år precis efter nyår så då ses vi ju igen. hihi.

men nu ska jag nog gå in och se ett avsnitt av OC och försöka somna till de.

pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0