15 oktober 2008

då får jag inleda med att gratulera min kära kusin på sin 19 årsdag. GRATTIS FREDRIK!!! hoppas du haft en underbar dag!
vidare får jag väl berätta vad som hänt under dagen, som vanligt. har varit i skolan, Tech Futurum, på den nya klassens VU1-prov. det var riktigt trevligt. kan säga att det var verkligt lärorik för mig också. senariorna som vi satte upp var riktigt roliga. jag hade sjukt roligt idag. jag och mona va bäst. och vi satt på erlings station och han är en alldeles under och skön människa. förstår inte hur man kan vara en sån glidare samtidigt som man är dunderseriös. tyvärr var där en del av personerna som gjorde proven som jag inte känner var någon höjdare, och det känns verkligen konstigt att sitta och vara med och bedöma personer som är i samma situation som man själv varit i och var så in i bombens nervös. och filiph bjöd på pizza. gottigottgott. nej, men man kan väl säga att jag haft en kanondag.
en rolig sak som hände var att erling sa till mig att jag var en naturbegåvning som skådespelerska, och det vet jag inte riktigt om jag känner mig tillfreds med. har aldrig hört någon säga sådär till mig förut, snarare tvärtom. men det var roligt att få beröm.

sen nu har jag suttit här hela kvällen hittills med filmer och musik till mamma. massa klabb. men det blir bra. ska fixa in på mitt USB-minne nu! :) och min stjärna till bror har gjort av med drivrutiner och sånt till mammas mp3 så de bara klabbar som fan. hatar detta. men det är najs att komma hem såhär ibland. kan ju ladda hem massor med nya filmer som jag paul kan ha till vår mediadata. skitnajs. håller på att bränna ut dem nu, sen vissa är för stora för skivorna så jag får lägga in dem på mitt USB-minne. sjukt, när jag började lägga in låtarna till mamma, det tar 1 timme och 30 minuter. haha. såja, då var simons kväll räddad. inte kan han sova inte.

imorgon kommer bli en sjukt trevlig dag till med prov på min gamla skola. och en sak till. det är bara 3 dagar kvar tills jag och malin ska till ullared!!!

jag pratade med paul nyss i telefon. han sa att han saknar mig jättemycket och skulle helst av allt vilja att jag kom hem till honom. det är såna här dagar som jag kommer ihåg hur mycket han betyder för mig och hur underbar han är. då vill man egentligen bara hem. men den som väntar på något gott...
men jag älskar dig paul, mest av allt!

såg ett TV-program med mamma och pappa. helt sjukt. en kvinna i USA (var annars?) som vägde 285 kg och hon hade som dröm att bi den festaste kvinnan som någonsin levt. och det innebär praktiskt taget att väga ca 450 kg. hur normalt är det? och hon och hennes man har en typ utvikningssida på internet (som jag tyvärr inte kan adressen till, men usch) och hon har massa fans där som vill gifta sig med henne och som ger henne pengar osv. dem tänder på att se henne äta och gå upp i vikt. och hon strävar hela tiden efter att äta på natten för det är då hon går upp som mest i vikt osv. helt sjuk människa. och så hade hon två barn på 12 och 1,5 år. tänker hon inte på dem? jag menar, dem kan ju inte ha en normal barndom iaf. pojken som var 12 fick typ hjälpa sin mamma hela tiden medan hon bara satt och åt hela tiden. hon kom inte ens in i deras megastora van när de skulle köra till affären och köpa mat. usch så hemskt. kvinnan är ju psykiskt sjuk för fan. hon behöver hjälp. och vi ska ju inte tala om hennes man, ser han inte att han gör henne illa? det är ju inte normalt. usch, vad jag blev äcklad. kunde inte ens stanna kvar vid TV:n. gick när jag såg denna feta kvinna ligga och rulla sig i en lerpöl i bara underkläderna medan hennes man fotograferade för hemsidan. usch. då klarade jag inte mer.
(var bara tvungen att avreagera mig lite på detta jag sett)


pusspuss <3


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0