blixthalka på vägarna

usch vilket väder det har varit. egentligen väldigt härligt, kyla men vindstilla. sånt väder gillar jag, det är mycket bättre än när det snöar, regnar eller blåser. men det har varit sjuuuukt halt på vägarna i natt, var faktiskt riktigt rädd ett par gånger på vägen hem från jobbet med min egen bil. menmen, det är ju på väg mot såna tider nu så det är väl bara att vänja sig.

nu hade jag tänkt se paradise hotel och kanske julkalendern också. tänkte faktiskt ge den en chans i år, ska inte rata den innan jag har provat se den och verkligen försökt tycka om den. det är ju en viss tjusning ändå, det där med ett avsnitt om dagen hela december ända fram till julafton. man får tillbaka barnasinnet på nåt vis. såg första avsnittet, och den har faktiskt potential. hoppas dem har gjort något riktigt bra av den. håller alla mina tummar.

nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas att jag får upp kroppsvärmen snart.

natti!


Anna

Ja precis vi gjorde pepparkaksdegen från grunden, den är godare så tycer jag. Både degen och dom färdiga peppisarna.



Ja visst är dom goda dom där klubborna? Jag har serösa begär efter dom, det är typ det enda godiset jag äter numera. Om jag blir godissugen så köper jag 2-3 stycken och har till en film eller så medans resten av sällskapet oftast äter chips eller så.



Jag var ner på stan idag, jag har nu hittat åtminstone 2 julklappar. Puh så mycket folk det var, konstigt nog på en vanlig arbetsdag.

Som tur är så köper vi bara julklappar till barnen så det är inte så många vändor man behöver ta på stan.



Vad gör du en dag som denna då? :)

2009-12-03 @ 14:44:37
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0