24 februari 2009

usch. såg innan att jag gjort ett enormt fel i min blogg. känner mig så jävla blond nu. skrev att dubai ligger i indien. usch det gör det ju inte. va dum jag är. haha. men var ligger det?!

idag har varit en helt underbar dag, jag och rebecka har varit uppe i halmstad ett tag nu på eftermiddagen och hälsat på emelie och philip och deras små marsvin. supermys. var en runda på lagerhaus också. köpte lite doftljus som luktade lakrits, bubbelgum, vanilj och ocean breeze. kommer dofta helt underbart här hemma när jag tänder dem sen. men dem ska jag spara till något alldeles speciellt tillfälle.
sen hade emelie bakat en kladdkaka som hon bjöd på i hennes lilla kök. :) tycker verkligen att hennes och philips lägenhet är hur mysig som helst. perfekt liten liksom. min och pauls är ju megastor, precis som om man ska starta barnfamilj eller nåt. haha. menmen, vi trivs med det såå! vi satt i alla fall och diskuterade en hel massa saker om killar, sex, våra helt olika liv osv. fick hur många bra tips som helst av emelie och philip om hur man ska klona. ska bli intressant när vi testar för andra gången. haha. tänk om det inte funkar då heller. fan va pinsamt.
(kan tyvärr inte berätta helt exakt vad det här handlar om med tanke på att min mamma börjat läsa min blogg, men dem som behöver veta är helt och fullt medvetna om vad jag snackar om, hehe!)

det var hur trevligt som helst att träffa rebecka igen. vilket härligt liv hon måste ha, säger jag bara. men man ska inte klaga. jag och paul har haft supermysigt nu vid TVn. satt och såg den rätte för rosing och asgarvade åt vissa killar. vad tänker dem med? men helt klart är det ett program vi ska följa. verkligen. det verkar supernajs. paul gillar det också. faktiskt hans idé att vi skulle se det överhuvudtaget.

fick mitt schema idag också. gud, tog semester 7-8 mars för aslängesen och nu är jag satt att jobba då i alla fall. vad tänker dem med? jaja, schemaläggaren kanske hade många bollar i luften, hade kanske missat att jag lämnat in lappen eller något. alla gör väl såna misstag. men sen hände något alldeles perfekt. olle ringde och snackade lite om hur det går och så, och så kom vi att snacka om det här med schemat och så och han hade två dagar som han var schemalagd då han helst inte vill jobba så vi ska byta så han tar 7-8 mars och jag tar hans. verkligen perfekt. så det löser sig nog ändå på bästa sätt!

måste ringa pp också. vi snackade om att hon skulle komma ner i helgen som kommer. men vi får se. hoppas hon kan. saknar henne så oerhört mycket. längtar efter massa shopping och festande och mys med min porrprinsessa!

nej nu minsann ska jag gå in och kräva mys av paul!

pusspuss <3


B

dubai ligger i förenade arabmineraterna vid saudi arabien

2009-02-24 @ 22:38:07

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0