12 mars 2009

känner att jag varit lite dålig på att blogga nu de senaste dagarna. men det ska helt klart bli bättring. det lovar jag. idag har jag gått upp i god tid, sett ett avsnitt av desperate housewives (eller var det två?) och skurit grönsaker, bäddat sängen, bakat äppelpaj, dukat bordet till gästerna, duschat och massa annat. har till och med gått ljusrundan. hmm. nu kanske folk undrar vad det är. men vi har massa värmeljus i lägenheten på olika ställen, älskar när det är mörkt ute och bara ha ljus tända. såå mysigt. ljusrundan innebär alltså att jag går med en kass och slänger alla gamla ljus i den och sätter i nya. och sen strax innan gästerna kommer ska jag gå den ännu en gång för att tända alla och släcka ut alla lampor. mysigt! har till och med ljus på toaletten, det blir så oerhört mysigt där inne då. :)

ska bli så skoj när dem kommer hit och barnen sen ska stanna här i natt. vet inte om både amanda och ludvig stannar men hoppas det. älskar mina små gullungar. amanda stannar i alla fall. :)
oh jag längtar tills dem kommer. vi ska ju bjuda hela familjen på tacos. hade dock inte alla grönsaker kom jag på sen, så paul får köpa det efter att han har besiktigat bilen.

nu hade jag tänkt att jag skulle börja steka köttet och föna håret och sminka mig och klä på mig och annat sånt som måste göras. lägga filtarna i soffan snyggt och torka av soffbordet, oh vad mycket jag har att göra. hinner egentligen inte skriva. menmen. vad gör man inte. är nästan beroende av min kära blogg. :)

men nu blir det städning på schemat. hejhej!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0