onlineshopping

jag har faktiskt kommit på att det där med onlineshopping är jävligt bra. om man jobbar riktigt mycket och inte alls har tid med att sticka iväg och handla och kanske inte ens hittar det man är ute efter, då kan man bara gå in på datorn och klicka hem det man vill ha. superbra!
jag har faktiskt klickat hem en present till paul, han blir ju faktiskt färdig målare om mindre än två veckor. tycker faktiskt att han är värd något då. det är inget märkvärdigt men ändå något som visar tanken liksom. kanske rentav sticker ut och käkar på restaurang då. vi får väl se vad det blir.
men när jag ändå satt där och kollade runt så hittade jag ett par superfina skor till mig själv, föll direkt. så jag klickade faktiskt hem dem också. går ju i förra årets vår- och sommarskor så det ska bli skoj med ett par nya även i år. men känner jag mig själv rätt så blir det säkert fler innan denna sommaren är slut. hehe. (en av mina svagheter - skor) men det blev några saker som klickades hem, även två t-shirts som jag ska ha när jag tränar fotboll och ett par nya fotbollsstrumpor. blev skitbilligt. hade erbjudande på 30% på hela beställningen också, hade aldrig klickat hem det annars. hehe. t-shirtarna är på herravdelningen, men det var meningen, för det ska ju vara lite slappt när det är fotbollströjor, tyckte dem var så himla fina också. här kommer bilderna på det jag klickade hem :)




kepsen är till paul. han läser ändå aldrig min blogg så det gör absolut ingenting att jag lägger ut allting här och berättar och så. men bara för det så gör han säkert det nu för en gångs skull. det hade ju varit megaotur i så fall, men om jag ska vara ärlig så tror jag knappast det. jag är säker på att det inte kommer att ske.

nu åkte camilla hem och lämnade mig ensam här. tråkigt. men som tur är har jag min rosa laptop. vet inte vad jag hade gjort utan den idag. har inte alls haft någon inspiration här. men jag kan blogga nu och det gör mig alltid på bra humör. :)

men nu ska jag faktiskt plocka ihop så smått och sen ringa emil. ciao!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0