tvättstugan - horrible :(

oooh idag har jag tvättstugan hela dagen, 11-15. snacka om att förstöra en hel dag. suck.
JAG VILL INTE. men jag måste. det vet jag ju. för jag måste tvätta alla mina kläder så jag kan få massor att välja bland igen när jag ska göra mig fin för paul. :) hihi. nej minsann. inte bara därför. absolut inte. men det är fan inte skoj att tvätta när man har megamycket tvätt, när man inte har tvättat på ett tag.
eftersom paul aldrig tvättar så känns det ännu tråkigare, för det är alltid jag som gör det. och ovanpå allt detta så har jag ett sovrum att städa och packa upp massa väskor och kassar och gud vet vad. sen lär jag få ta pauls disk som han egentligen skulle ta igår, men sket i det. annars kan jag ju inte laga mat åt honom sen. usch vilken hemmafru jag känner mig som. ÄCKLIGT.
och vet ni vad det värsta är? att nu är det jag som ska bli en sån surkärring och skriva en lapp och sätta upp i tvättstugan, en ARG lapp. någon jävel häller vatten i tvättmaskinen där sköljmedlet ska vara, det är inte så jävla roligt för man kan inte ha sköljmedel i den maskinen då. och hur jävla bra blir tvätten då? jag blir så förbannad. ska bannemej fota min arga lapp sen så ni får se den.
nej minsann. nu ska jag se samantha who, två avsnitt var det tänkt. paul tyckte det var bra igår när jag satte på det, men han såg längre än jag för jag somnade. så jag får se ifatt så vi kan se det tillsammans ikväll. hehe. ciao!



Nina

Men bara för att det är vatten i behållaren för sköljmedel så betyder inte det att det är någon som hällt det där. Ibland kan det bli så att vattnet blir "stående" efter att söljmedlet spolats in i maskinen. Det händer på både gamla och nya maskiner.



Antagligen behöver den bara rengöras eller liknande.



Detta är ganska vanligt förekommande.

2009-05-11 @ 16:33:59

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0