söt offentlig toalett

har sett en otroligt söt offentlig toalett, hur nu en sån kan vara söt. haha. men det är en tanke med den som är söt, inte själva toaletten i sig. aja, ni fattar snart när jag berättar. haha.

hittade ett gammalt foto från längesen i min dator och jag bara mååååste berätta. ni får se bilden här först, sen kommer storyn.


det här föreställer alltså en toalett med 2 stycken toalettstolar. riktigt charmigt, en som är jätteliten, går typ precis upp till mina knän och den andra som är en normalstor. det är då tänkt att den lilla ska vara till barn, för dem som inte förstod det. men det gjorde väl alla hoppas jag?!

när jag såg den här bilden väckte det ett gammalt förträngt minne till liv som jag bara måste berätta om. höll på att skratta ihjäl mig när jag kom ihåg. haha.
jag och paul var på väla och blev då alltså kissnödiga. så vi letade upp toaletterna och endast den här var ledig, så vi tänkte ju då att vi går in tillsammans, här är ju ändå två stolar. hehe. jag satte mig på den stora och paul på den lilla. hahahaha. det såg så sjukt roligt ut, han kunde inte ens få plats men sin ändå rätt så lilla rumpa på den. haha. så han ställde sig upp, och inte var det lätt att träffa rätt heller, även om hålet är ganska stort i den ändå så är det ju riktigt mycket mindre än vanliga toaletter som man är van vid. haha. och det såg så sjukt roligt ut. vet inte om ni kan se det framför er men jag garvade som en tok.

ja det var väl allt jag ville berätta. men gud såna skrattårar det har kommit under detta inlägget. ni fattar nog inte hur roligt det var för ni var inte med. hahaha.


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0